Mijn Kentekenloket

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

FRAUDULEUZE WEBSITE Start een civiele procedure op, NAW bij bank opvragen de adres gegevens op de site kloppen niet komt uit op een weiland staat niet ingeschreven bij kvk meld het bij fraude... See more

Rated 1 out of 5 stars

NIET DOEN!!! Je betaalt hen veel meer 98,.. , je moet toch alle gegevens inleveren voor de RWD en dat kost 39,.. Ik weet niet of zij leveren, ik heb meteen geannuleerd en ik kreeg wel meteen mijn g... See more

Rated 1 out of 5 stars

1 Minuut nadat ik een nieuw kenteken had besteld kwam ik er achter dat mijn-kenteken-loket hier € 40 voor rekent, terwijl dit gewoon via het RDW kan voor € 13. Direct daarna gemaild (tot 2 x toe) d... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bezig met de Dieselclaim kwam ik voor een kentekenbewijs op de website van Mijnkentekenloket terecht. Ik kreeg een mail van hen waarin werd gemeld dat ik zonder een bepaalde meldcode niet geholpen kon... See more

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Oplichting bij levering van service ivm…

Oplichting bij levering van service ivm tenaamstellingscode voor de auto. Leveren helemaal niets. Niet wetende, zul je veel te veel betalen en niets krijgen...gewoon via de RDW website een code aanvragen en geen gesponsorde websites via Google benutten.

September 15, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Het bedrijf kentekenloket zijn oplichters!…

Het bedrijf kentekenloket zijn oplichters. Zij doen alsof je daar een nieuw kenteken kunt aanvragen
Maar dit kan niet. Dit kan alleen bij het RDW!!! Je betaalt 79,95 en dat geld ben je dan kwijt. RDW weet dat dit gebeurt maar kunnen er niks tegen doen
Kan deze site niet uit de lucht worden gehaald.

September 3, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters, zijn niet het Kentekenloket!

Als je tenaamstellingscode googled dan staan deze pagina bovenaan, onder Mijnkentekenloket. Wat je zelf aan kan vragen bij de RDW via DigiD voor nog geen 2€. Kost bij hun bijna 40€. Begrijp niet dat deze oplichters praktijken gewoon mogen online. Mensen trappen er vol in. Er is een bedrijf dat heet: Kentekenloket. Dit is dus niet dezelfde! Dit bedrijf gaat door onder hun naam, alleen met MIJN ervoor. Trap er niet in mensen!!

August 9, 2023

Oplichters

Oplichters, het vele malen duurder en duurt veel langer als het al komt. Terwijl je voor iets meer dan een euro al digitaal hebt bij RDW

August 1, 2023

Niet doen

Moest snel mijn meldcode hebben en bij google komt kentekenloket als eerste naar voren.
Na afrekenen van bijna €40 , de mededeling dat deze na binnen 5 dagen opgestuurd word.
Daarna heb ik het gewoon bij de RDW VIA DIGID VOOR €2 mijn code via de mail gehad binnen 5 minuten.
Dus ben helaas erin getrapt en veel te veel betaald

July 28, 2023

Wat een afleggers

Wat een afleggers! Niks gekregen en dat voor het dubbele bedrag.
RDW advies is om aangifte te doen voor fraude!
Niet intrappen dus! NIET DOEN!!!

July 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Gewoon bij RDW bestellen, hier geld kwijt.

GELD KWIJT! NIETS GELEVERD... Bemiddeling waar dat niet nodig is! Rekenen administratiekosten waar dit niet mag! Misleiding... via google ads.. gewoon bij RDW bestellen, niet bij deze bemiddelaar.

Niets geleverd wel kosten gerekend! Ga niet in zee met dit bedrijf, je kan gewoon (en veel goedkoper en makkelijker) bij de RDW zelf terecht. Ze rekenen je administratiekosten terwijl ze niets sturen.

May 9, 2023

The Trustpilot Experience