Vi føler os virkelig snydt med købet af Kalenderlyset julekalender. Troede at den støttede butikkerne i Kalundborg. Men flere ting skal findes på nettet hvor man så skal betale fragt. En kop kaff... See more
Company replied
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med julekalenderen fra NORDNORD. Hver dag var der overraskelser af høj kvalitet, og man mærker tydeligt, at der er lagt kærlighed i produkterne. Servicen var også... See more
Company replied
Som leverandør til Nord gennem 5+ år, har jeg kun positive ting at sige om virksomheden. Bliver behandlet både professionelt og som en del af holdet - og derudover, bliver min regninger altid... See more
Company replied
Jeg har deltaget i Nord`s golfnetværk flere gange både forår og efterår, og glæder mig til deltagelsen igen i dette forår. Hvorfor: Der har altid været gode arrangementer på gode og spændende golfb... See more
Skanderborgvej 232, 2., 8260, Viby, Denmark
Replied to 76% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
God service og tilfreds med samarbejdet. Havde kun en lille ændring til det grafiske :)

Reply from nord
Vi er meget tilfredse med samarbejdet omkring og output på IDAs Karrierehåndbog. Flot og prof tryk produktion!

Reply from nord
det har været lidt svært at holde fokus da vi har fået nye kontakt personer flere gange gennem det senest år.

Reply from nord
Jeg er normalt ikke en der skriver dårligt om nogle. Men dette firma udnytter folk der ikke hved noget om computer eller hjemmesider!!!
Find et andet firma til at lav din hjemmeside,
De overholder ikke aftaler, Det er mega besværligt at opsige, og da Jeg enlig fik en bekræftelse på jeg havde opsagt, troede jeg det var slut, 2 mdr efter kom endnu en regning. Så var jeg på den, måtte ringe til den, og skulle diskutere om hvor vidt jeg havde opsagt eller ej,
Nu håber jeg på det er helt slut.
Håber Ikke der er ander der kommer i samme sitation .

Reply from nord
Tak til Nicolai for stor hjælp med vores mail/hjemmeside. Tak for din tålmodighed og ekspertise. Altid en flot og hurtig service.
Kan varmt anbefales.

Reply from nord
Jeg har haft fornøjelsen af at ha dem til at lave SEO for mig..
Eller det var planen at det var det de skulle lave, men sådan gik det ikke.
eller jo de lavede lidt men langt fra det jeg har betalt for, og da jeg så forhørte mig til hvad de havde lavet og kigget i log filen på min webshop kunne jeg se at de ikke havde lavet det de sagde.
Men det fast holde de at de har. der er også et par andre ting de siger de har lavet som jeg kan se på shoppen at de ikke har lavet.
jeg ville ikke bruge mine penge her.

Reply from nord
Nord Digital har været yderst professionel og hurtig til at svare på vores henvendelser. Kontakten har været utrolig behagelig og problemerne er blevet løst hurtigt og effektivt. De har altid gode inputs og de får de varmeste anbefalinger herfra!

Reply from nord
Super god og professionel service fra start til slut. Har man ønsker, er de meget lydhøre og får løst alle opgaven til perfektion.
Man har sin egen kontaktperson, og når der skal laves ændringer eller man har fået en ny ide, så er der altid medvilje og samarbejde fra Nord Digital.
Bruger dem i flere sammenhænge, og er yderst tilfreds med deres produkter.

Reply from nord
Spammer firma,, send deres reklamer mail trods det at man har frabedt sig den hold jer væk. Firmaet indrømmer jeg ikke er kunden hos dem , men alligevel send de spammer mail salgs tilbud til min mail adresse

Reply from nord
Tillid og tryghed betyder meget for mig i et samarbejde. lige fra starte har det været godt. God chemie med Vibeke og resten af teamet. Profesionel, hurtige at udføre opgaverne og god indput.
Jeg vil helt klar anbefale Nord digital til andre og ser frem til fremtidig samarbejde :-)
Paul Loichtl - Torve-Hallen i Sønderborg

Smukkest Hjemmeside. Klart anbefale
De har Designet vores nye hjemmeside.
og vi gav dem frit spil og kunne ikke ønske mere den er bare blevet helt igennem Perfekt. og endda så flot at samme Design er kopiret over på Firmas Bil
Mvh OlympiaDesign

Reply from nord
Jeg vil gerne give Nord - digital en god anmeldelse. Jeg har virkelig oplevet en rigtig god støtte, vejledning og sparring i forhold til at skulle have lavet ny hjemmeside og i det hele taget i forhold til at skulle markedsføre sig, som en lille forholdsvis ny enkeltmandsvirksomhed. De ændringer og udfordringer der naturligt kan komme undervejs er blevet løst virkelig hurtigt og meget professionelt. Det har været et særdeles godt samarbejde. I særdeleshed fordi jeg har oplevet det meget personligt. Jeg har på intet tidspunkt følt mig som "bare" en kunde i rækken, men mere haft oplevelsen af at være prioriteret. Det gør at jeg som kunde kan føle mig tryg. Jeg glæder mig over at fortsætte samarbejdet fremover. Jeg vil klart anbefale Nord - digital til andre, der skal have udarbejdet digital markedsføring. Man kan trygt overlade det i deres hænder.
Med de bedste tanker
Christina Michelsen
Shanti IndreRo

Reply from nord
Nord digital har været og er stadig en stor hjælp for os, god service og hurtig respons. Det kan jeg godt anbefale.

Reply from nord
God service, flink personale, men også hurtig med fakturaen, kommer før du næsten har set resultatet.

Reply from nord
Jeg kan kun sige alt godt her. 😀
Nord digital har været mega professionel fra start og deres service er mere end i top.! De lever skarpe priser og så har de utrolig dygtige ansatte. 😀
Vibeke og Nikolaj er kniv skarp til deres arbejde. !

Reply from nord
Jeg må også erkende, som tidligere kunde, at Nordadvertising lover en del, som jeg ikke kan se lever op til det oplyste. Indrykkede en annonce i magasinet i lufthavnen hvor der ville være et bredt udvalg af annoncører - 14 sider ud af 64 sider - Alt andet var "reklame" og positiv omtale for de omkringliggende kommuner som ejer lufthavnen - Bestem ikke 9.500 værd. De aftaler der blev indgået blev ikke overholdt. Vi modregnede et lille forholdsmæssig beløb, da de ikke reagerede på vores reklamationer.
Det grafikerarbejde der blev udført kunne en 1. års studerende lave pænere - Det var under alt kritik. På ingen tidspunkt blev vi mødt - Ligesom de andre der giver dårlig anmeldelse oplevede jeg også, at direktøren ringede og var truende. Vi blev mødt med en stævning, men fastholdt - Vi skulle give fremmøde til hovedforhandling i retten den anden dag - Vi kom, men gjorde Nordadvertising? - Nope, hold Jer langt væk fra dette firma. Det er absolut ikke pengene værd. Der er mange andre mindre og væsentligt bedre selskaber, som kan finde ud af at lave et ordentligt produkt og til billigere penge.

Reply from nord
Henvendelser er uopfordret og har tidliger skrevet vi ikke ønsker kontakt med dette fup og snyd firma

Reply from nord
Jeg er så glad for, at have valgt Nord Digital til at hjælpe mig med min online markedsføring. Det startede med SEO-optimering, men blev hurtigt tydeligt, at min hjemmeside også skulle gennemgås, så det hele hænger sammen. Så dejligt, at have kompetente mennesker til dette arbejde, når jeg selv ved så lidt:-). Allerede efter få måneder, har jeg fået betydelig flere henvendelser via min hjemmeside.

Reply from nord
Jeg kan varmt anbefale Nord Digital som samarbejdspartner. Lige fra starten af var deres budskab klart og tydeligt og resultatet af vores nye hjemmeside taler for sig selv:-) Altid søde og imødekommende og man kan altid forvente hurtig action, når der er brug for det, skønt.

Reply from nord
God kontakt og godt samarbejde.
Men manglede dog en tilbagemelding ang. forsinkelse af udgivelse af magasinet KANT. Forsinkelsen var sandsynlig pga COVID 19, men hørte ikke før jeg selv tog kontakt.