Vi føler os virkelig snydt med købet af Kalenderlyset julekalender. Troede at den støttede butikkerne i Kalundborg. Men flere ting skal findes på nettet hvor man så skal betale fragt. En kop kaff... See more
Company replied
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med julekalenderen fra NORDNORD. Hver dag var der overraskelser af høj kvalitet, og man mærker tydeligt, at der er lagt kærlighed i produkterne. Servicen var også... See more
Company replied
Som leverandør til Nord gennem 5+ år, har jeg kun positive ting at sige om virksomheden. Bliver behandlet både professionelt og som en del af holdet - og derudover, bliver min regninger altid... See more
Company replied
Jeg har deltaget i Nord`s golfnetværk flere gange både forår og efterår, og glæder mig til deltagelsen igen i dette forår. Hvorfor: Der har altid været gode arrangementer på gode og spændende golfb... See more
Skanderborgvej 232, 2., 8260, Viby, Denmark
Replied to 76% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Super professionel tilgang - dygtige journalister og grafikere ansat. Man kan virkelig mærke at hele holdet ønsker at skabe et super produkt for deres kunder!

Reply from nord
Vibeke Weller er jeg nød til at give en stor personlig ros til..!! Hun er en fantastisk rådgiver!! Nord digital er heldig at have hende..
Jeg er sikker på at Vibeke ikke laver alt selv så nord digital må have et Team af nogle fantastiske medarbejder, da alt bare køre godt på min hjemmeside..!
Jeg er ikke god til it men det er nord digital heldigvis, og det er da bare ikke noget mere skønt end at lige kunne ringe ind og sige hvad man ønsker og Wupti så for man det..
Hvis du mangler et it/hjemmeside firma du gerne vil kunne stole på.. så prøv nord digital, de gøre hvad de er bedst til, så du kan få tid og ro til at gøre det du er bedst til!
De varmeste anbefalinger her fra Køreskolen..

Reply from nord
Når nord digital skriver på deres hjemmeside, at de er eksperter i relationer, er der noget om snakken. Man er ikke ”hvem som helst”, når man er i kontakt med dem. Jeg oplever til gengæld, at mine markedsføringsønsker bliver taget alvorligt, selvom jeg blot har en enkeltmandsvirksomhed.
Der er altid en super god og konstruktiv dialog og jeg har fuld tillid til, at de arbejder på mine ting, som vi har aftalt.
Det er selvfølgelig svært at se, hvor tiden bliver brugt, men min kontakt hos nord digital gennemgår en rapport og vores aftaler, mindst en gang i måneden. Derudover er de altid klar ved telefonen, hvis jeg har brug for et godt råd.
Og, måske vigtigst af alt, oplever jeg en tydelig fremgang i henvendelser efter at nord digital, har lavet en super flot ny hjemmeside til mig med dertilhørende SEO og Google Ads.
Jeg er yderst tilfreds med vores samarbejde.

Reply from nord
Yderst tilfreds med vores samarbejde med Nord Advertising.
Altid gode professionelle dialoger, samt en god stærk handlekraft.
Kan kun varmt anbefale Nord Advertising, som "vejen" til gode forretningsmuligheder
Vh
Jørgen Schober
Work4ALL

Reply from nord
Virksomheden ringer og udgiver sig for at samarbejde med kommunen, hvilket IKKE er tilfældet.
Fortæller under samtalen, at bladet uddeles i kommunens borgerservice, hvad kommunen oplyser, den IKKE gør.
Kontakter virksomhedsejere i mit lokalområde og siger "at min virksomhed, der er den eneste i byen er med i deres reklame", skønt jeg meget direkte har pointeret, at jeg ikke vil deltage"
Desværre ikke muligt at give negativt antal stjerner.

Reply from nord
Ejendomsmæglerfirmaet har gennem et par år samarbejdet med Nord Advertising omkring magasinet 'First Class'. Vi er stolte af magasinet og yderst tilfredse med samarbejdet med Nord Advertising, som hele tiden udvikler sig. Nord Advertising håndterer gang på gang opgaven omkring magasinet, som udkommer 2 gange årligt, yderst professionelt.
De ansatte hos Nord advertising er kompetente, løsningsorienterede og behagelige at arbejde sammen med. Dialogen med Brian, Christopher, Julie & Jesper fra Magasinet First Class er utrolig god.
Vi kan varmt anbefale Nord Advertising.
- Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen

Reply from nord
Det er altid en fornøjelse at arbejde med Nord Advertising. De er dygtige og fleksible, og yder lige den ekstra service, der får kunderne til at føle sig værdsat.

Reply from nord
Vi har et fantastisk godt samarbejde med Torben og kollegerne hos Nord Advertising. Kun mine varmeste anbefalinger

Reply from nord
Jeg samarbejder med Lise, hun er en fantastisk samarbejdsparter. De varmeste anbefalinger til Nord advertising

Reply from nord
Tak for godt samarbejde...
Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet med Nord Advertising igennem flere år.
Yderst kompetent rådgiving og tilgang til den aktuelle "case"
Vi kan kun medgive de aller bedste anbefalinger af Nord Advertising og deres ansatte.

Reply from nord
Det er altid en fornøjelse, at arbejde sammen med Nord Advertising.
Vi har haft en del artikler, billeder og annoncer i magasinet What's Cooking, som vi har lavet i samarbejde med de dygtige tekstforfattere hos Nord Advertising og vi har været rigtig tilfredse med både vores annoncering i bladet og magasinet som helhed.
Vi kan varmt anbefale at samarbejde med Nord Advertising.

Reply from nord
Jeg har siden 2012 arbejdet sammen med Nord Advertising.
Et bureau som mest af alt kendetegnes ved en ekstrem stor professionalisme, seriøsitet og fokus på service over for deres kunder. Man føler sig altid velkommen og godt tilpas i deres lokaler, og medarbejderne signalerer passion og glæde.
I en svær branche, mestrer bureauet både at skabe nye og relevante projekter, samt at holde gang i deres eksisterende. Jeg kan kun give Nord Advertising de bedste anbefalinger herfra.

Reply from nord
Jeg har kun positive ord og ros til overs for Nord Advertising og det stærke team. Et skarpt og yderst professionelt firma som skaber resultater. Et firma som er løsnings orienteret og meget behagelige at arbejde sammen med. Altid godt humør, og klar på at finde en fælles vej. De overholder aftaler og deadlines - og fremsendte materiale er altid i orden.
Jeg har arbejdet sammen med Nord i mange år, kender huset og deres værdier - og på den baggrund kan jeg kun give dem min varmeste anbefaling.
/ Gitte Linding

Reply from nord
Vi ser Nord Advertising, som en værdifuld samarbejdspartner, og vi håber, at det gode samarbejde kan fortsætte mange år frem.
De bedste anbefalinger herfra.
Hilary, PartnerService.

Reply from nord
Nu har jeg med mine mange år i branchen haft kontakt med rigtig mange som enten vil købe eller sælge tryksager, og jeg kan med hånden på hjertet sige at nord advertising er i den kategori jeg kalder "de ved, hvad de har med at gøre".
De gør et fantastisk stykke arbejde i en svær branche, og arbejder meget præcist og professionelt.
Min primære kontaktperson er Torben Hangaard, og her passer kemien godt, det er også en vigtig faktor, god sparring går begge veje.

Reply from nord
Vi har igennem flere år samarbejdet med Nord Advertising, og vi er rigtige glade for de udfordrende, men også nytænkende opgaver, som vi bliver stillet overfor. Dialogen med kompetente mennesker sikrer, at slutproduktet ender i højeste kvalitet til stor tilfredshed for kunderne.

Reply from nord
Rigtig godt samarbejde med Kasper Winther Andersen fra Flytteguiden omkring Flytteguide-annoncer for en række af tandlægen.dk's klinikker. Har kun mødt venlighed, professionalisme og fleksibilitet i mit samarbejde med Kasper og den grafiske afdeling.

Reply from nord
Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Brian Nordahl fra Nord advertising. Vil helt klar anbefale firmaet til andre.