Pronto Wonen - Breda Reviews 95

TrustScore 4 out of 5

4.2

Kruisvoort 99, 4814 RX Breda, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prettig geholpen.door July. Mogelijkheid om een bus van Pronto te mogen gebruiken om je aankoop naar huis te brengen Afhaalpunt is vlakbij ,en voir debus hoef je alleen maar borg te betalen,dus gee... See more

Rated 4 out of 5 stars

In verband met een spoedverhuizing had ik binnen enkele dagen meubilair nodig. Dus geen wachttijden. Dit vertelde ik tegen een medewerkster toen ze me vroeg of ze me ergens mee kon helpen. Deze jonged... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Breda

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

1-star

Replied to 74% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Mooi assortiment.

Afgelopen donderdag bij Pronto Breda meubels besteld. We zijn er vakkundig geholpen door Jessie. Vanmorgen zijn we gebeld over hoofdsteunen die te breed waren. Ze hebben het gelijk gecorrigeerd en de bestelling doorgezet. Dank daarvoor. We kijken uit naar de levering in December.
Met vriendelijke groet, Fons en Cis Dickens.

September 26, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Cislene, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd door onze collega Jessie! Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 1 out of 5 stars

Bank is van slechte kwaliteit

Wij hebben 3 jaar geleden hier een bank gekocht met elektrische delen voor 2500 euro en helaas brengen we hem vandaag naar de stort. De pocketvering ging na 1.5 jaar op bepaalde plaatsen kapot. Hier hebben we toen een ander deel voor gekregen binnen de garantie. Helaas ging net buiten de garantie alle andere delen kapot en zaten wij op de gesprongen veren. Ik zou niemand aanraden hier een bank met pocketvering te kopen. De veren gaan veelste snel kapot.

September 17, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Marielle, wij vinden dit uiteraard erg vervelend om te horen! Wij komen graag in contact met u maar kunnen geen gegevens vinden in ons systeem maar willen wij u vragen contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of via Whatsapp : 0407200600 of u kunt mailen naar service@prwn.nl. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 5 out of 5 stars

Heel erg vriendelijk en vakkundig…

Heel erg vriendelijk en vakkundig geholpen,
Ze nam de tijd waardoor je je echt op je gemak voelde , dacht mee met de klant, positieve ervaring

September 7, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Ellen, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad in onze winkel en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Klantgerichtheid staat voorop…

Zeer vriendelijke en deskundige verkoopster. Alle mogelijkheden aangedragen welke we zochten.
Dank aan Wendy L.

July 29, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Harry, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Wendy! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Fijn geholpen bij Pronto Breda

Fijn geholpen bij Pronto Breda ondanks dat het tegen sluitingstijd liep. Alles netjes uitgezocht, advies gegeven over onze meubels.
Alleen jammer dat de levertijd ipv 2 mnd. geleden uit voorraad was, nu 12 wk levertijd is.

July 5, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Helaas komt het wel eens voor dat het product niet meer op voorraad is en daardoor besteld moet worden. Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

100% tevreden

Veel keus, goed geholpen, veel tijd genomen om ons 100% van dienst te zijn

June 23, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Heel vriendelijke werknemers

Heel vriendelijke werknemers , zodra we om hulp vroeg kwam er direct iemand helpen.
We waren nog een beetje aan twijfel dus de werknemer gaf heel goede advies en tips.
Zeer te vrede van de service, komen zeker nog een kopen

June 16, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Kian, bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Goede uitleg

Goede uitleg, direct meenemen / afhalen magazijn.

June 4, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste John, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

ga zo door

leuke mensen geen gezeur ,geen gladde praatjes daar hou ik van.

June 4, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Paul, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Denken echt met je mee.

Goed advies er werd echt meegedacht en hadden zelf nooit aan deze opstelling en mogelijkheid gedacht. Super blij mee.

June 1, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Rachel, bedankt voor uw beoordeling! Wat super fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Top geholpen door Linda bij Pronto Breda

Top geholpen door Linda,

Zeer vriendelijk legde alles goed en duidelijk uit. Stond open voor vragen, en had ook nog tijd voor een praatje.
Een bedrijf mag wensen dat ze meer personeel hebben als Linda

May 27, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Marie-Lou, bedankt voor uw beoordeling! Wat een super leuke review om te mogen ontvangen! Wij vinden het heel fijn om te horen dat onze collega Linda u zo goed heeft geholpen! Wij wensen u veel plezier met de aankoop en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 5 out of 5 stars

Goed geholpen met uitzoeken van een stoel…

Goed geholpen met uitzoeken van een stoel in de juiste kleur die bij ons bankstel past ( komt ook bij Pronto vandaan)
Alleen vergeten onze cadeau bon in te leveren 🙈

May 25, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Sonja, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe stoel! U kunt de cadeaubon ook later altijd nog inleveren! (Tenzij de stoel al is afgehaald) Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 1 out of 5 stars

Gelijk naar aankoop bleek de stoel niet…

Gelijk naar aankoop bleek de stoel niet voldoen aan gebruikelijke eisen. Gelijk gebeld helaas tot nu toe nog geen oplossing

May 10, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste John, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over ons. Zoals ik in uw service aanvraag kan terug zien is dat onze service afdeling de stoel voor u gaat omruilen en deze wordt in week 23 verwacht. Wij hopen dat wij het op deze manier naar tevredenheid hebben opgelost! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 4 out of 5 stars

Netjes geholpen alleen beetje jammer…

Netjes geholpen alleen beetje jammer dat de aankoop niet in voorraad was .

May 5, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Helaas kan het soms voorkomen dat een artikel niet meer op voorraad is. Onze excuses daarvoor! Wij wensen u verder veel plezier met de aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 1 out of 5 stars

Pronto's reacties op reviews kloppen niet!

Pronto's reactie op mijn review klopt niet, Mijn eerdere review wordt afgedaan of dat ik iets verkeerd besteld zou hebben.
Ik kan aantonen met offerte en email verkeer dat dit NIET het geval is, die kan ik hier echter niet bijsluiten.
Als consument ben je na het afrekenen slechts een nummer en worden bij klachten alleen de reviews "geserviced" maar het onderliggende probleem wordt niet opgelost helaas......

April 30, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Maarten, wij hebben dit gisteren in ons systeem nagekeken en wat wij kunnen zien is dat u op de laatst gestuurde offerte een akkoord heeft gegeven. (zonder de 1,5 zits). Wanneer u daarna op de factuur heeft gezien dat er een element mist is de bank al bij ons binnen. En de opstelling is uitgeleverd zoals op de laatste offerte. Maar wij ontvangen graag uw offerte en mailverkeer waaruit blijkt dat dit niet het geval is. U kunt dit doormailen naar marketing@prwn.nl. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Altijd fijn geholpen!

Ondertussen al veel meubels besteld hier, en elke keer weer tevreden. De hulp in de winkel is erg fijn en je merkt dat ze echt de tijd nemen om je te helpen en mee te denken!

April 20, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Anouk, bedankt voor deze beoordeling! Heel fijn om te horen dat u wederom zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 1 out of 5 stars

Ik raad niemand aan om iets bij pronto…

Ik raad niemand aan om iets bij pronto wonen te kopen
Ze zijn nep vriendelijk en ze lachen nep als er iets met je bankstel is d an valt op eens niet onder garantie pure oplichters
En bankstel wordt in Polen gemaakt echt rotzooi
Heel duur maar troep

April 3, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste klant, wij vinden het erg vervelend om te horen dat u ontevreden bent over ons! Helaas kunnen wij geen service aanvraag vinden in ons systeem met de gegevens die wij nu hebben. Omdat wij u graag verder willen helpen vragen wij u contact op te nemen met de winkel via breda@prwn.nl of via Whatsapp -> 040-7200600. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 5 out of 5 stars

Pronto heeft echt met ons meegedacht

Pronto heeft echt met ons meegedacht. Nadat we in de winkel onze keuze hadden gemaakt, hebben we thuis alles nog eens op een rijtje gezet. Onze verhuizing duurde nog wel even, maar we zochten wel de zekerheid dat we alles tijdig in huis hadden. Na telefonisch overleg, konden we alles bestellen maar op afroep laten leveren. Zeer tevreden!

March 11, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Eric, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij de aanschaf van de nieuwe meubels! Wij wensen u veel plezier in uw nieuwe huis met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Vriendelijke verkoopster

We hadden een hele vriendelijke verkoopster. Ze heeft ons goed geholpen.

March 2, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Colinda, wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Fijne winkel

Goede service en een lekker bakje koffief

February 19, 2024

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Joke, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen onder het genot van een lekker bakje koffie! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look