Pronto Wonen - Breda Reviews 95

TrustScore 4 out of 5

4.2

Kruisvoort 99, 4814 RX Breda, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prettig geholpen.door July. Mogelijkheid om een bus van Pronto te mogen gebruiken om je aankoop naar huis te brengen Afhaalpunt is vlakbij ,en voir debus hoef je alleen maar borg te betalen,dus gee... See more

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen donderdag bij Pronto Breda meubels besteld. We zijn er vakkundig geholpen door Jessie. Vanmorgen zijn we gebeld over hoofdsteunen die te breed waren. Ze hebben het gelijk gecorrigeerd en de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Pronto heeft echt met ons meegedacht. Nadat we in de winkel onze keuze hadden gemaakt, hebben we thuis alles nog eens op een rijtje gezet. Onze verhuizing duurde nog wel even, maar we zochten wel de z... See more

Rated 4 out of 5 stars

In verband met een spoedverhuizing had ik binnen enkele dagen meubilair nodig. Dus geen wachttijden. Dit vertelde ik tegen een medewerkster toen ze me vroeg of ze me ergens mee kon helpen. Deze jonged... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Breda

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Personeel altijd vriendelijk en…

Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.

October 8, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Marleen, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 5 out of 5 stars

Men was ontzettend hulpvaardig en dacht…

Men was ontzettend hulpvaardig en dacht goed.
Ook mooi aanbod en prettige sfeer om in te winkelen.

October 6, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Wat een leuke review om te lezen, Jacky! Bedankt hiervoor! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 5 out of 5 stars

jaren geleden een bankstel bij Pronto…

jaren geleden een bankstel bij Pronto gekocht.
onlangs een dressoir en was er eergisteren nog een tafel te krijgen, van dezelfde serie. De laatste met hetzelfde hout als het dressoir. Drie keer onmiddellijk leverbaar en zelf vervoerd (2 keer met het gratis busje en 1 keer met eigen aanhangwagen) Je hoeft zelf niet in te laden, alles wordt voor je geregeld. Waarom omslachtig doen als het zo (snel en goed) ook kan).
mijn complimenten. W K

October 2, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Wat een leuke review om te lezen, Wim! Wat fijn om te horen dat u al meerdere keren zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij hopen u vaker nog te mogen verwelkomen en wensen u wederom veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Fijn geholpen door Kimberly

Fijn geholpen door Kimberly
We zaten meteen op 1 lijn ze voelde perfect aan wat mijn wensen waren.

September 25, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Kimberly! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Snel beschikbaar

Snel beschikbaar, kundig en persoonlijk

August 31, 2023

Beste Iddo,
Bedankt voor uw review! Wij wensen u veel plezier met uw meubelen en zien u graag weer terug in de winkel.
Pronto Wonen Breda

Rated 1 out of 5 stars

Zit meubels niet kopen daar

Zit meubels koop ik daar in ieder geval nooit meer
Buiten het feit dat ik een hele slechte bank geleverd kreeg met 5 jaar garantie waar ik nog extra voor moest betalen waar niks mee gedaan werdt
Zijn die levertijden ook absurd lang
4 Maanden kan ook korter🤨
En dan nog bij het verkeerde huis staan ook nog

September 30, 2022

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Ronald, bedankt voor het plaatsen van uw review! Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw bank. Wij willen u graag verder helpen maar hiervoor hebben wij meer gegevens nodig. U kunt hiervoor contact opnemen met onze service afdeling via -> service@prwn.nl. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Slechte service voor een 2e hands lampenkapje voor een lungo plafondlamp

Ik wilde een nieuwe lampenkapje voor een onlangs gekochte lungo plafondlamp omdat er eentje gesneuveld is nu wist de verkoopster dat er zo een kapot retour was gekomen en onverkoopbaar was of ik er dan zo een wilde oké dat wilde ik wel maar dan graag met een beetje korting toen moest er een senior medewerkster komen om akkoord te gaan maar ze zei dat dit een nieuwe kap was en ongebruikt nou ja het was eerst verkocht en daarna geretourneerd volgens mij is dat tweede handse maar goed ik kon een nieuwe bestellen maar dat duurde dan minimaal 5 weken dus heb ik de lampenkap maar meegenomen

August 18, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Ron, als eerst onze excuses dat u dit zo heeft ervaren! De Lungo lamp bestaat inderdaad uit meerdere glazen lampenkappen, om dit z.s.m. voor u op te lossen hebben wij ervoor gekozen om van 1 complete lamp alleen het lampenkapje te verkopen. Deze lamp had een productiefout in de bedrading en moest hierdoor retour
naar de leverancier, aan de lampenkap mankeert verder niks. Deze lamp is enkel bij de klant thuis geweest en dezelfde dag nog retour gekomen. Hopend u zo beter te hebben geïnformeerd, wij wensen u alsnog veel plezier van uw lamp. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 5 out of 5 stars

Goede ontvangst en begeleiding tijdens…

Goede ontvangst en begeleiding tijdens de koop en bruikbaar advies
Vriendelijk en deskundig geholpen

August 13, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste John, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel en hopen u vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 5 out of 5 stars

Relax stoel gekocht met zelf montage…

Relax stoel gekocht met zelf montage bleek een verkeerd onderdeel in de doos te zitten ,is van uit de winkel goed opgelost erg blij mee bert schoone

August 1, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Bert, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat het zo goed en snel voor u opgelost is! Wij wensen u veel plezier met de relaxfauteuil! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 5 out of 5 stars

Goed geholpen en goede service

July 29, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Ivan, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijk en goed geholpen door…

Zeer vriendelijk en goed geholpen door personeel

July 24, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Christ, wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad en op een fijne manier bent geholpen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 4 out of 5 stars

Zeer tevreden over heel de lijn.

Over heel de lijn vriendelijk , hulpvaardig en vlotte service.
Nu nog wachten ofdat de bestelling op tijd is.

July 19, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Marc, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u alvast veel plezier met de aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 5 out of 5 stars

Bijna heel mijn inboedel hier gekocht!

Bijna heel mijn inboedel hier gekocht. Toen het bijna een half jaar duurde voordat de bank en eettafel geleverd zou worden, kregen we van beide een leenmeubel. Dit alles konden we vervoeren met busjes die al klaargezet waren. Verder hebben ze een mooie winkel en zijn ze heel goed bereikbaar!

January 11, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Wat een fijne review om te lezen, Robin! Bedankt hiervoor! Wij vinden het super leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen en tijdelijk gebruik heeft kunnen maken van de leenmeubels. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen en wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rated 3 out of 5 stars

verloop klachten

Goed in verkopen maar er lopen nu al 4 serviceaanvragen waarvan we hopen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost

July 4, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Karin, vervelend om te horen dat er een aantal service aanvragen lopen op uw bestelling. Onze service afdeling is hiermee bezig en zal voor u een passende oplossing vinden! Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dat kunt u altijd contact met onze winkel opnemen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Zeer vriendelijk en behulpzaam

April 2, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Bedankt voor uw beoordeling Ashanti! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel. Wij hopen u vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Botello…eetfauteuls

Anderhalf jaar geleden 4 Botello eetfauteuls gekocht bij Pronto Breda. Nu beginnen er gaatjes tevoorschijn te komen in de armleuningen, dus klacht ingediend bij deze winkel via de klantenservice. Krijg ik te horen dat het komt door het dragen van armbanden en horloges, en dat dit niet onder de garantie valt.
Ten eerste draag ik nooit armbanden of een horloge.
En het ijzeren frame van de stoelen komt gewoon tevoorschijn, wat de gaatjes veroorzaakt. Dit is toch niet te geloven. Ik heb altijd gedacht dat Pronto zo'n goede zaak was ,maar dat blijkt niet zo. De service is ver te zoeken, ga er nooit meer iets kopen. Wilma van de Wiel

April 6, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Wilma, wij vinden het erg jammer om te horen dat de bekleding van de Botello stoelen beschadigd is. Heb hierover navraag gedaan bij onze service afdeling en zij hebben contact met u opgenomen hierover. Het dossier wordt opnieuw besproken en zij zullen met u contact opnemen wanneer er een passende oplossing is gevonden. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Fijne winkelervaring

Vriendelijke verkoopster, met ook veel verstand van zaken die ook absoluut moeite deed.
Bovendien fijn dat de verkopers bij deze winkel ook goed en smaakvol interieuradvies geven.

February 17, 2023

Reply from Pronto Wonen - Breda

Beste Marij, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons en een goed interieuradvies heeft gekregen in onze winkel. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Aandacht voor de klant

Er wordt ruim tijd voor je genomen
Personeel is vriendelijk en denkt met je mee
Geeft eerlijk advies en laat verschillende mogelijkheden goed zien/ ervaren.
Je wordt zeer vakkundig geholpen

February 5, 2023

Beste Peter,
Wat een leuke review heeft u geplaatst, bedankt daarvoor! Heel fijn om te horen dat u zo uitgebreid bent geholpen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look