Pronto Wonen - Heerlen Reviews 87

TrustScore 4 out of 5

4.2

In de Cramer 164, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij waren op zoek naar nieuwe fauteuils en zagen bij Pronto in Heerlen iets wat ons beviel. Omdat we niet zeker waren welke kleur wij wilden, kregen we grote stalen stof mee om thuis te bekijken. De v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fijn behulpzaam personeel. Met name bij de afname van de artikelen. We hadden niet erop gerekend dat de tafels niet in onze grote auto zouden passen. Ondanks we geen busje hadden gereserveerd, werd er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag weer geweldige decoratie gekocht bij Pronto Heerlen. Mooie winkel waar je genoeg inspiratie op doet om je huis mooi in te richten. Jaren geleden een mooie tafel en stoelen gekocht. Nog steed... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Heerlen

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

1-star

Replied to 74% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ich war heute zum vierten Mal bei…

Ich war heute zum vierten Mal bei Pronto Heerlen. Habe mir sechs neue Esszimmerstühle gekauft. Von der Auswahl,Preis,Beratung wie immer alles Bestens. Komme jederzeit gerne wieder.

October 20, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Sehr geehrter Herr Erharter, Wie schön zu hören, dass Sie in unserem Shop so viel Hilfe erhalten haben! Wir wünschen Ihnen viel Freude mit den neuen Esszimmerstühlen! Herzliche Grüße, Pronto Wonen Heerlen

Rated 5 out of 5 stars

Heel vriendelijke personeel goede…

Heel vriendelijke personeel goede uitleg.
En kwaliteit.

September 13, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Rene, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad bij ons! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede uitleg door verkoopster en…

Zeer goede uitleg door verkoopster en ook hele goede service bij ophalen in magazijn zeer vriendelijk en behulpzaam

August 9, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Jack, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zowel in de winkel als in het magazijn zo'n goede ervaring heeft gehad! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Perfekters Ambiente und freundlicher Service

Das Geschäft ist schön dekoriert angenehm klimatisiert. Wir konnten ungestört genaue Eindrücke von unserer zukünftigen Couch sammeln. Sobald wir genaue Fragen gesammelt hatten war auch gleich eine nette Kollegin zur Stelle und hat uns dann bei den letzten Details geholfen. Da fiel uns die Entscheidung leicht bei Euch zu kaufen.

July 27, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Sehr geehrter Kunde, vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie eine so gute Erfahrung in unserem Geschäft gemacht haben. Wir wünschen Ihnen viel Spaß mit dem neuen Sofa! Herzliche Grüße, Pronto Wonen Heerlen

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen door Monique!

Fijn geholpen door Monique van filiaal Heerlen.
Goed advies over verschillende stoffen.
Uiteindelijk samen een hele mooie bank samengesteld. We kunnen niet wachten tot hij geleverd wordt!

June 26, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Celine, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Monique! Wij wensen u alvast heel veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Rated 5 out of 5 stars

Een fout werd perfect opgelost

Er ging iets mis bij het afhalen van de stoelen. Spraybussen vergeten. Dit werd snel en erg netjes opgelost, door ze alsnog bij ons thuis af te leveren.
Overal gaat wel eens iets mis, maar het gaat erom, hoe dat vervolgens oplost. Dit werd uitstekend opgepakt.

June 20, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Hans, wat fijn om te horen dat de spuitbussen snel na geleverd zijn en dit op deze manier goed voor u opgelost is! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Freundlich

Freundlich, Möbel haben eine gute Qualität, Beratung gut.

June 15, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Sehr geehrter Kunde, vielen Dank für Ihre Bewertung! Schön zu hören, dass Sie eine so gute Erfahrung in unserem Shop gemacht haben! Herzliche Grüße, Pronto Wonen Heerlen

Rated 5 out of 5 stars

Ontspannen en niet opdringerige…

Ontspannen en niet opdringerige benadering

June 7, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Deskundig- en klantvriendelijkheid

Goede en deskundige advisering over de aankoop en de service van het gratis beschikbaar stellen van een leenmeubel bank.

June 9, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste John, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Rated 5 out of 5 stars

Was bij pronto op de woonboulevard in…

Was bij pronto op de woonboulevard in Heerlen, wilde graag schalen die je op de muur kunt hangen. De verkoper zei dat ze uitverkocht waren en niet meer bij te bestellen. Heb uiteindelijk zelf actie ondernomen en ben gaan bellen of ze ze niet van een ander filiaal konden laten komen. Zo gezegd zo gedaan ik heb zelf gebeld naar het filaal in Eindhoven en daar heeft een vriendelijke verkoopster mij telefonisch goed geholpen en de zo gewilde schalen verstuurd naar Heerlen. Jammer dat de verkoper in Heerlen zich niet deze moeite heeft genomen. We hebben er tevens een nieuwe bank en eetkamer stoelen gekocht hier was het advies en hulp prima .

April 9, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Saskia, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u alsnog de schalen heeft kunnen vinden via ons filiaal in Eindhoven! Onze excuses dat u hierbij geen fijne ervaring heeft gehad in onze winkel in Heerlen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Gezellig snuisteren

Mooie Showroom, boordevol ideeën om je huis in te richten

May 31, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Gerald, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Rated 3 out of 5 stars

Geen online bestellen voor Duitsers

Het product is erg mooi. Medewerkers in de winkel in Heerlen en in het magazijn bij Abhiólen waren erg aardig.
Het enige nadeel: je kunt niet online bestellen als Duitser, alleen als Nederlander of Belg. Dat is echt jammer!

Hartelijke groeten
Richard

May 16, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Richard, heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel en magazijn! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijke verkoopster

Vriendelijke verkoopster, behulpzaam, snelle en correcte levering.

May 8, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Ron, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent! Verder wensen wij u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Goede klantadviseurs

Adviseur heeft ons goed geholpen. Direct helder beeld van de kosten. Kwaliteit van de banken is goed!

May 5, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Michael, fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Rated 5 out of 5 stars

Pronto Wonen, een inspirerende ervaring!

Bij binnenkomst werden wij al vriendelijk begroet en konden wij op ons gemak rondkijken. Gaandeweg kregen wij door de grote collectie meubelen steeds meer inspiratie m.b.t. de salontafel waar wij naar op zoek waren. Wat een keuzes! Na in het verleden diverse meubelzaken tevergeefs hebben bezocht en niet een geschikte salontafel vonden was Pronto een oase van goed ingerichte voorbeeld kamers in allerlei stijlen en prijsklassen. We hebben dan ook een voor ons geschikte en passende salontafel gevonden bij Pronto in samenwerking met een vriendelijke medewerkster die ons heel professioneel heeft geholpen met het verwerken van onze bestelling en de diverse lever c.q. ophaal opties heeft uitgelegd.

April 26, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Andreas, wat een super leuke review om te mogen ontvangen, bedankt hiervoor! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo geïnspireerd bent geraakt door onze ingerichte winkel en ook goed geadviseerd bent bij de aankoop! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe salontafel en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Behulpzaam en vriendelijk

Behulpzaam, vriendelijk

April 13, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Veronica, bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Rated 5 out of 5 stars

Verslag inkoop en levering.

Alles is perfect verlopen zoals inkoop en transport. En zeker de jongens van transport, heel vriendelijk en behulpzaam.

April 16, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Beste Leon, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zowel in de winkel als bij het transport zo'n goede ervaring heeft gehad! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Jederzeit wieder

Bereits beim Eintritt ins Geschäft hatte ich einen positiven Eindruck. Ich habe mir dann viel Zeit gelassen für den Kauf meiner Wunschmöbel. Die Beratung war sehr kompetent und ich konnte mit einem Teil meines Einkaufs glücklich nach Hause fahren.

April 13, 2024

Reply from Pronto Wonen - Heerlen

Liebe Ingrid, wie schön zu hören, dass du eine so gute Erfahrung in unserem Laden gemacht hast! Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihren neuen Möbeln! Herzliche Grüße, Pronto Wonen Heerlen

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look