Company replied
Das Geschäft ist schön dekoriert angenehm klimatisiert. Wir konnten ungestört genaue Eindrücke von unserer zukünftigen Couch sammeln. Sobald wir genaue Fragen gesammelt hatten war auch gleich eine net... See more
Company replied
Fijn behulpzaam personeel. Met name bij de afname van de artikelen. We hadden niet erop gerekend dat de tafels niet in onze grote auto zouden passen. Ondanks we geen busje hadden gereserveerd, werd er... See more
Company replied
Vandaag weer geweldige decoratie gekocht bij Pronto Heerlen. Mooie winkel waar je genoeg inspiratie op doet om je huis mooi in te richten. Jaren geleden een mooie tafel en stoelen gekocht. Nog steed... See more
Written by the company
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
In de Cramer 164, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Netherlands
No history of asking for reviews
Replied to 74% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Tolle Möbel, super Preis-Leistung, großartige und freundliche Beratung. Wir kommen immer wieder gerne!
Vriendelijk personeel, goede en duidelijke uitleg, bij het verlaten van de winkel goed geïnformeerd.

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
Ik werd goed geholpen en iedereen is erg vriendelijk 🤗

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
Ik twijfelde heel erg tussen twee bankstellen en stofopties en ik voelde dat ik hiervoor alle tijd, ruimte en medewerking kreeg. Ik voelde me niet opgejaagd maar wel fijn geholpen. De medewerkster liet verschillende mogelijkheden zien en dacht met me mee. In het aankoopproces voelde haar advies eerlijk en niet opdringerig.

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
Wij waren op zoek naar nieuwe fauteuils en zagen bij Pronto in Heerlen iets wat ons beviel. Omdat we niet zeker waren welke kleur wij wilden, kregen we grote stalen stof mee om thuis te bekijken. De volgende dag terug naar Heerlen waarbij we goed geadviseerd werden door Bibi. De stoelen waren ook nog eens op voorraad, dus konden ze meteen meenemen. Dank voor het vriendelijke en vakkundige advies❤️

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
De tafellamp die ik geleverd kreeg was zo erg beschadigd, het leek wel of ze ermee gevoetbald hadden. Ik vind dat zoiets niet mag gebeuren . Jullie hadden hem niet op voorraad, dus 2 keer kunnen rijden, en toen weer retour brengen,dus bedankt.

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
Ik bedacht op woensdagavond dat ik een nieuwe fauteauil wilde en heb hem vrijdag opgehaald.. telefooncontact was geweldig, mailcontact met bevestiging was perfect en het magazijn is next level.. geweldig personeel, prachtig pand en superschoon!

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
Salontafeltje kwam kapot uit de doos Blad was gescheurd. Daarnaast hebben we een lamp gekocht met Chrome fitting. Helaas bleek er een lamp met zwarte fitting in de doos te zitten.
Bij het ruilen in de winkel werden we zeer onvriendelijk geholpen.

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
Wir hatten ein Problem mit Wohnzimmerstühlen ! Bibi die Geschäftsführerin hat das sehr freundlich und professionell geregelt! Wir können das Geschäft Pronto in Heerlen nur Wärmstens empfehlen!
Helga und Roger 🍀

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
Deskundig advies. Vriendelijke medewerkers !! Graag tot de volgende keer .

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
Koop hier niets. De service achteraf stelt niets voor. Als er iets stuk gaat aan uw meubels laten ze uw er mee zitten en komen ze met allerlei uitvluchten om uw niet te moeten helpen. Waardeloze winkel.
Enkele salontafels gekocht en we wilden ook een vloerkleed kopen, maar de prijs van het vloerkleed bleek opeens met €100,- gestegen. Volgens de winkel was hier niets aan te doen, terwijl de originele prijs wel nog op het vloerkleed stond. Erg jammer en niet echt klantvriendelijk.
Snelle service duidelijke uitleg en vriendelijk en behulpzaam personeel

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
Fijn dat we een busje konden gebruiken om onze bank naar huis te vervoeren. Maar erg jammer dat we bij het ophalen er achter kwamen dat de bank niet ingepakt was. Dit was ons wel toegezegd. Bij magazijn is het nagekeken en stond inderdaad op de bon. Maar waren ze in de winkel vergeten. Nu moesten we hem zo meenemen en doordat het noodweer was ook nog eens door de regen. Konden helaas niet wachten tot het droog was aangezien de bus op tijd terug moest zijn. Erg jammer deze stress was niet nodig geweest
Nemen nog tijd voor de mens. Goede uitleg over het aangekochte .

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
De medewerkster was erg meedenkend in het inrichten van de woning en nam uitgebreid de tijd om ons te helpen.

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
Vriendelijk personeel dat ons voorzag van goede informatie.

Reply from Pronto Wonen - Heerlen
Learn more about other kinds of reviews.