Reinders Jm Reviews 78

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Niet eens een ster waard! Item retour gestuurd in begin Februari het is inmiddels midden Maart en mijn geld van mijn retour nog steeds niet ontvangen! Meerdere keren contact proberen te zoeken maar... See more

Rated 1 out of 5 stars

Voor de kerst hebben mijn kinderen van hun zuur verdiende geld een bestelling gedaan, natuurlijk wel over de twee weken retour termijn heen, maar bij het uitpakken zat er een gat in het vest dat zei g... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte klantenservice! Ik kreeg het verkeerde item opgestuurd. Ze zouden vervolgens het goed item opsturen. Dit pakket is zoek geraakt. Vervolgens contact opgenomen via de mail, waar niet meer... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bataviastad super leuke outlet. Maar Reinders is voor mij Bataviastad onwaardig. Wat een ongelooflijk slechte service. Je krijgt 2 rechter schoenen, het probleem wordt bij de klant gelegd en je MOET... See more

1.4

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice!
Ik kreeg het verkeerde item opgestuurd. Ze zouden vervolgens het goed item opsturen. Dit pakket is zoek geraakt. Vervolgens contact opgenomen via de mail, waar niet meer op gereageerd word. Daarna via de live chat een bericht gestuurd, deze word gewoon beëindigd! Ik koop niks meer bij jullie.

July 22, 2022

Slechte service en kwaliteit

Slechte service en kwaliteit! Willen je niet helpen met een klacht omdat ze deze zogenaamd niet in behandeling kunnen nemen. Top na een keer wassen helemaal uitgelubberd, lijkt mij niet de bedoeling voor die prijs.

June 28, 2022

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Allereerst niet te bereiken. Via de mail krijg je een standaard mail terug met standaard informatie. Via Facebook messenger reageren ze niet en via de telefoon sta je 54 minuten in de rij te wachten op een medewerker die je 10 seconden te woord staat en dan vervolgens zegt ik houd je op de hoogte via de mail. Al met al heel slecht!

June 1, 2022

Hele fijne webwinkel,

Hele fijne webwinkel,
Al wel vaker iets besteld ,Bij het laatste pakketje is er iets mis gegaan in het magazijn ben meteen netjes te woord gestaan .,En heb zelfs nog een leuk cadeautje gekregen .
Ik raad deze website dan ook aan iedereen aan .
Ga zo door meiden .
Groetjes Marlissa Meijer

May 19, 2022

Walgelijk merk

Walgelijk merk. Zeer slechte kwaliteit. Heel duur. Marie en Julie schepen je altijd af als je een klacht heb. Ze zijn de definitie van arrogant.

February 6, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Een legging en sweater besteld

Een legging en sweater besteld, maar alleen de sweater ontvangen. Klantenservice slecht telefonisch helemaal slecht. En uiteindelijk lossen ze het nog niet op en zit ik zonder legging waar ik wel voor heb betaald!!

January 21, 2022

Slecht

Slecht

Heel slecht

Ik heb mijn pakket niet ontvangen krijg bijna geen reactie op mijn mail en heb gebeld dan krijg je een reactie per mail maar vervolgens krijg ik niet mijn geld terug

Zal nooit meer hier bestellen !!!!

January 20, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Helaas had ik me pakketje niet…

Helaas had ik me pakketje niet ontvangen en was deze spoorloos, bij post nl stond afgeleverd. Na mailen hebben ze direct onderzoek ingesteld bij post nl, week later heb ik alsnog me pakketje mogen ontvangen omdat ze hem opnieuw hebben verzonden en kreeg ik nog een luchtje erbij voor het ongemak!

January 14, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Reinders was altijd mijn favoriete…

Reinders was altijd mijn favoriete merk, maar de laatste tijd gaat de kwaliteit echt heel erg achter uit. De twinsets zijn ineens van veel dunnere stof ze schijnen echt heel erg door als je bukt. En ze worden heel los na een paar keer dragen, ze zijn ook echt mega duur dus vind ik wel dat het van goeie kwaliteit moet zijn.

October 26, 2021

Slechte klachtafhandeling

Een shirt gekocht twv 50 euro. Na 1 keer dragen laten veel steentjes al los van het shirt.
Dan meld je de klacht, word je een maand lang van het ene adres naar de andere gestuurd. Vervolgens krijg je als antwoord; ja hier doen we niks mee. Heel slechte zaak voor zo’n duur merk. Nooit meer iets van Reinders kopen dus

October 5, 2021

Top service!

Voor het eerst een bestelling geplaatst & binnen 3 dagen al in huis. Helaas verkeerde maat gekregen, gratis retour mogen sturen & dezelde week nog terug in huis met de maat doe ik besteld had. Kreeg er zelfs een gratis riem bij, wat tof! Ik ben zeker van plan om nog eens wat te bestellen 🥰

September 24, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Heb op 2 september badslippers besteld…

Heb op 2 september badslippers besteld tot op vandaag geen mail met track en tracé ontvangen. Ook geen telefonisch contact mogelijk met de klantenservice. Wel betaald. Waar blijven mijn badslippers 😡😡

September 7, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look