Reinders Jm Reviews 78

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Niet eens een ster waard! Item retour gestuurd in begin Februari het is inmiddels midden Maart en mijn geld van mijn retour nog steeds niet ontvangen! Meerdere keren contact proberen te zoeken maar... See more

Rated 1 out of 5 stars

Voor de kerst hebben mijn kinderen van hun zuur verdiende geld een bestelling gedaan, natuurlijk wel over de twee weken retour termijn heen, maar bij het uitpakken zat er een gat in het vest dat zei g... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte klantenservice! Ik kreeg het verkeerde item opgestuurd. Ze zouden vervolgens het goed item opsturen. Dit pakket is zoek geraakt. Vervolgens contact opgenomen via de mail, waar niet meer... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bataviastad super leuke outlet. Maar Reinders is voor mij Bataviastad onwaardig. Wat een ongelooflijk slechte service. Je krijgt 2 rechter schoenen, het probleem wordt bij de klant gelegd en je MOET... See more

1.4

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Onzin

Kreeg mijn geretourneerde product weer terug gestuurd omdat er een ‘vlek’ op zat die er niet op zat. Resultaat: Ik zat thuis met een te kleine trui zonder vlek en mijn geld was weg.

August 24, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Niet de beste kwaliteit voor zo’n prijs

Koop niet heel snel iets van Reinders, omdat het best prijzig is. Gelukkig nu in de uitverkoop een leuk setje kunnen scoren. Achteraf blij dat ik het in de uitverkoop gekocht heb. Ben gek op Reinders, maar de kwaliteit is niet geweldig. Jammer!!
De legging is na 3 keer wassen niet meer mooi. 1 kledingstuk zat niet in een zakje met een label eraan.
Wilde het eerst terugsturen. Maar omdat veel mensen aangaven dat ze nog steeds geen geld terug hebben, vind ik het een beetje spannend om terug te sturen.

July 31, 2021

hele slechte kwaliteit

hele slechte kwaliteit na 4 x dragen broek stuk en laten de naden los reageren vervolgens niet als je ze een bericht stuurt met bewijs dat je het nog geen maand geleden gekocht heb en een foto dat de broek stuk is. 1x nooit meer!

July 21, 2021

Verzendkosten

Super leuke kleding, mijn dochter koopt vaak kleding maar wat ik heel erg jammer vind zijn de verzendkosten en retour kosten. Is toch 6,95 en als je voor veel geld iets koopt vind ik dat niet kunnen.

June 24, 2021

Altijd goed!

Al vaker besteld bij reinders en er tevreden.
Klanten service ook goede ervaringen mee.
Deze keer zat er zelfs een gratis riem bij!
Ik raad het zeker aan om bij reinders te bestellen.

June 10, 2021

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit en wordt niet verder geholpen

Je koopt een jas van een waarde van 300 euro er zitten geen reserven knoopjes
Het valt er uit waar je bij staat en heb het jasje 2 dagen maar een oplossing ho maar

May 11, 2021

Netjes opgelost

Ik had de reinders tracking sweater besteld en er zaten vlekken in. Ik kon de trui kosteloos terug sturen en zou een nieuwe terug krijgen. Er ging hier en daar wat mis maar na het bellen met de klantenservice zou de gene met wie ik belde het persoonlijk voor mij afhandelen en dit is gebeurt.
Binnen een paar dagen had ik het pakketje binnen met de nieuwe sweater en zat er een “kleinigheidje” bij als excuus voor het ongemak! Wat mij betreft erg netjes.
Verder is de kleding van erg goede kwaliteit.

April 6, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Op de site zijn producten leverbaar…

Op de site zijn producten leverbaar die ze niet meer hebben je besteld maar uiteindelijk een teleurgesteld kind omdat het niet leverbaar is geld word naar zeggen binnen enkele dagen terug gestort maar niks

March 30, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte en klantonvriendelijke…

Zeer slechte en klantonvriendelijke klantenservice. Defect artikel geretourneerd ( meer dan 2 weken verder en tot 2 maal een heel ander artikel ontvangen). Ze denken totaal niet met de klant mee. Eerste en laatste keer dat ik daar bestel helaas..

March 23, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Slechte service,28 februari besteld…

Slechte service,28 februari besteld voor mijn dochter die is 11 maart jarig wordt 16 en wilde graag voor haar verjaardag gliterjurk , vrijdag een mail gestuurd waar de jurk blijf , de jurk zou vandaag geleverd worden want er was een fout opgetreden en beloofde dat vandaag de jurk geleverd zal worden , nu vandaag krijg ik een mail dat de jurk uitverkocht is en niet meer leverbaar is terwijl de jurk gewoon op de site staat , kortom morgen is ze jarig en ik kan nu niks meer kopen op het laaste moment reinders bedankt

March 10, 2021

Broek besteld

Broek besteld, na binnenkomt toch niet de kleur die ik had verwacht van de plaatjes.
Retour gestuurd, na retour zending niks gehoord geen mail of iets.
Zelf mail gestuurd werd maar niet op gereageerd, na slecht mail contact tot op de dag van vandaag nog geen geld terug ontvangen!

March 8, 2021

Onbetrouwbaar

Ik had een pak gekocht van Reinders, waarvan al vrij snel een naad los kwam in de broek. Dit creëerde dus een gat. Ik besloot de webshop van Reinders hierover te mailen en verwachtte uiteraard een oplossing. Ik kreeg al vrij gauw een reactie, waarin werd aangegeven dat zij de reparatiekosten wel zouden vergoeden en dat ik het bewijsje moest mailen. Zo gezegd zo gedaan. Daarnaast vroegen ze om mijn bankrekeningnummer (privacy gevoelige informatie), ik gaf het met het verzoek daarna mijn gegevens te verwijderen. Echter, heb ik dik anderhalf week later geen reactie meer gehad.

Onbetrouwbare medewerkers, maken loze beloftes, geen service en gaan niet zorgvuldig om met privacy gevoelige gegevens. Ik ga hier zeker een klacht over indienen. Absurd dit.

February 20, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden met de service en de…

Heel tevreden met de service en de kwaliteit van de kleding. Hoorde wel dat de steentjes snel los zouden laten maar tot nu toe geen probleem gehad met de steentjes (gekocht in augustus 2020 en tot heden februari 2021)
Erg fijne stof en zit heerlijk
Ook de schoenen zitten top!

February 19, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Contact lastig, geld terug nog niet ontvangen

Ik heb 3 bestellingen gedaan. Eerste bestelling in goede orde ontvangen. Bij de tweede bestelling ontbrak 1 item en was er 1 item verkeerd geleverd. Ik heb een deel van de bestelling daardoor geretourneerd en ook mijn derde bestelling geretourneerd.

Probeerde contact op te nemen mbt het verkeerde item en het ontbrekende item maar mail contact is erg traag en wacht nu al 4 dagen op een reactie.

Heb bestelling 2 februari geretourneerd maar tot op heden geen bericht gekregen over hoe nu verder en wanneer ik mijn geld terug krijg van de geretourneerde pakketen! :(

February 19, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Wacht nu al 2 weken op me pakket elke…

Wacht nu al 2 weken op me pakket elke dag gebeld met reinders zeiden ze eerst het ligt bij post nl ik heb geen bevestging gehad van post nl volgende dag belde ik weer zei ze ik ga het nu op de post doen maandag of dinsdag krijg je het ik heb nog steeds geen post nl bevestiging gehad dat mijn pakket daar ligt die reinders houd mensen aan het lijntje ga vandaag weer bellen en als ze dan weer zeggen ligt bij post nl haal ik me pakket zelf wel bij reinders op maar 1 ding mij zijn ze kwijt als klant heb echt heel veel bij hun besteld maar dit is de laatste keer geweest ga vandaag weer bellen de service is ver te zoeken daar

February 8, 2021

Wat een enig merk

Wat een enig merk, ben zo blij met al mijn reinders spulletjes! Kwaliteit is echt fantastisch, draag en was alles zo vaak lijkt nog splinter nieuw. Levertijd is altijd heel snel.

February 3, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look