Unico Travel Reviews 68

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We hebben een prachtige reis gemaakt en Unico heeft alles perfect verzorgd. De locaties waren erg mooi en de reisdagen verliepen zeer soepel; boottochten, tours, autoritten, taxi’s en busreizen, overa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf het eerste contact werd goed geluisterd naar wat wij wilden en over alles meegedacht. Dankzij die aandacht hebben wij een onvergetelijke rondreis gemaakt door Costa Rica. De accommodaties, het v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn van 8 februari tot 5 maart 2026 met Unico Travel met zijn tweeën naar Costa Rica gegaan voor een vogel-, natuur- en duikreis. We hebben van begin tot en met het eind een droomreis gehad.... See more

Rated 4 out of 5 stars

Unico travel heeft voor ons een prachtige rondreis door Costa Rica georganiseerd! Precies op onze behoeftes afgestemd. Veel flora, fauna, zelfstandig kunnen toeren met een perfecte auto, alles goed... See more

Company replied

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

Sinds 2009 organiseert Unico Travel rondreizen op maat naar Latijns-Amerika. Onze bestemmingen zijn Belize, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama en Peru. Unico Travel streeft ernaar om reizigers op een unieke en exclusieve manier kennis te laten maken met Latijns-Amerika. Dit kan alleen door zelf de bestemmingen goed te kennen en met behulp van onze lokale contacten. De naam Unico Travel is een combinatie van de Spaanse en Engelse taal. Als één ding duidelijk wordt tijdens het reizen, is dat ieder mens zijn eigen wensen en dromen heeft. Ieder mens is uniek en daarom ook elke reis. Onze meerwaarde is het meedenken tijdens het samenstellen van de reis, waardoor er een logische invulling wordt gegeven aan de reisroutes. Unico Travel organiseert onvergetelijke reizen, waarbij de kernwaarden uniek, luxe & persoonlijk centraal staan. Ervaar uw droomreis met Unico Travel!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rondreis Peru met gezin

Deze zomer hebben we met ons gezin met oudere kinderen wederom een mooie rondreis gemaakt, deze keer in Peru! Unico Travel heeft ons hier weer super mee geholpen. Met een strak schema moet alles goed op elkaar aansluiten en dan is het fijn als er een professioneel team klaar staat en alles tot in de puntjes kan regelen.
Top!

August 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Opbouw van de rondreis Peru, de unieke hotels en uitstekende service maakten dit onvergetelijk

De opbouw van onze rondreis Peru met ons gezin ( incl 2 tieners) zat echt heel goed in elkaar. We starten met mooie momenten en dat liep constant op tot aan de echte hoogte punten zoals de Machu Pichu. Daar was duidelijk goed over nagedacht.
De hotels waren uniek en kwalitatief van een erg hoog nivo. Iedere keer weer. Waren we echt van onder de indruk. En de service en ondersteuning vanuit Unico zelf, zowel op locatie als vanuit Nederland spande kroon en daarom zijn 5 sterren echt terecht. Proactief, meedenkend, positief, niets was te veel en altijd behulpzaam. Aanrader dus!

July 26, 2025

Rondreis Mexico, Belize en Guatemala

Wij hebben als gezin deze zomer een geweldige rondreis van 3 weken gemaakt door Mexico, Belize en Guatemala. Bijna een jaar geleden hebben we deze reis onder deskundige begeleiding van Unico (Barbara) samengesteld gebaseerd op onze wensen. De reis voldeed hier volledig aan: mooie tropische eilanden (Caye Caulker, Isla Holbox), jungle en historie (Tikal, San Ignacio, Palenque) en prachtige authentieke steden rondom San Cristobal de las Casas. Dankzij de deskundige begeleiding van Unico kwamen we op plaatsen die we zelf anders nooit hadden gevonden. Al met al een topreis!

August 8, 2025

Spectaculair Ecuador

De reis die wij hebben gemaakt heeft ons geraakt; pure natuur met zijn oorspronkelijke bewoners in de nevelwouden, de Amazone en de Galapagos eilanden. Wij hebben mensen ontmoet die zich met hart en ziel inzetten voor het behoud en voortbestaan hiervan. Mensen die ondanks alles trots zijn op hun land, gastvrij zijn en je graag wat willen vertellen. Engels spreken er maar weinig (de lokale gidsen spreken uitstekend Engels) wij geen Spaans maar als je elkaar wilt begrijpen kom je een eind. Equador wat ben je bijzonder en uniek; Mindo en de nevelwouden, de Amazone, vulkanen waaronder de Cotopaxi, highlands, coast en de Galapagos. Nooit hebben wij ons op enige manier bedreigd gevoeld. Ons hart heb je gestolen. Ook deze keer was onze reis met zorg en op maat samengesteld en perfect georganiseerd door Unico Travel en haar partner. Drie weken werden we wakker bij zonsopgang; morning has broken ❤️
Marleen&Roos (moeder/dochter)

April 18, 2025

Reply from Unico Travel

Zo ontzettend mooi om te zien dat jullie samen zo ontzettend genieten. En ook steeds contact hebben met de lokale bevolking en echt op de mooiste plekken overnachten. Deze onvergetelijke herinneringen zijn zo bijzonder. Ecuador is zo divers en bijzonder. Hartelijk dank voor jullie mooie woorden en met liefde hebben we deze unieke en luxe reis voor jullie samengesteld.
Barbara, Elise & Anne

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen weekend teruggekomen van een…

Afgelopen weekend teruggekomen van een prachtige, avontuurlijke en onvergetelijke fotografiereis naar Peru. Het was de eerste keer dat deze reis georganiseerd werd. Dat zorgde voor wat kleine hickups bij de lokale uitvoering van het programma maar die werden door een perfect Spaans sprekende Barbara professioneel getackeld. Dankzij de begeleiding van fotograaf Ricardo ben ik met een serie prachtige en unieke foto's thuisgekomen!

May 13, 2025

Reply from Unico Travel

Een fotografiereis door Peru naar unieke gebieden waar niet iedere reiziger komt. Inderdaad is het dan belangrijk om bij bezoek aan unieke en afgelegen gebieden erbij te zijn en goed Spaans te spreken. Dankjewel dat je vind dat ik steeds professioneel heb gehandeld met onverwachte situaties. En tevreden was over de begeleiding. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt.
Barbara

Top reisorganisatie

We zijn met Unico op reis geweest in Guatamala en Belize. Het was ontzettend goed geregeld. Voor, tijdens en zelfs na de reis hebben we goed contact gehad met Unico. Het fijne aan Unico is dat ze echt meedenken en geen vraag te gek is.

May 31, 2025

Beste Harm,
We denken altijd mee. En elke reis is op maat samengesteld. Geweldig dat jullie zo hebben genoten. En dat we mee konden helpen met een stukje van jullie avontuurlijke en luxe droomreis te Antarctica, Ecuador & de Galapagos Eilanden en via ons naar Guatemala en Belize! Dat jullie mogen nagenieten van deze unieke momenten. Hartelijke groeten,
Team van Unico Travel

Geweldige reis dankzij Unico Travel

Wij zijn net terug van een geweldige 14-daagse rondreis door het prachtige Costa Rica, volledig op maat samengesteld door Unico Travel. Vanaf het moment dat we aankwamen, was alles perfect geregeld en hoefden we ons nergens zorgen over te maken. We konden volledig genieten van dit fantastische land, met zijn adembenemende flora en fauna.

Elke dag was een avontuur op zich. We hebben zoveel gezien en gedaan – van de indrukwekkende regenwouden tot prachtige stranden, en elke keer weer stonden we versteld van de schoonheid van de natuur. Unico Travel heeft echt een perfecte balans gevonden tussen ontspanning en avontuur, waardoor we Costa Rica in al zijn diversiteit hebben kunnen ervaren.

De accommodaties waren stuk voor stuk geweldig en perfect afgestemd op onze wensen. Ook het vervoer en de excursies waren tot in de puntjes geregeld. We zijn ontzettend dankbaar voor de zorg en aandacht die Unico Travel in onze reis heeft gestoken. Het was een onvergetelijke ervaring en we zouden zonder twijfel opnieuw met hen boeken!

Dankjewel, Unico Travel, voor een reis om nooit te vergeten!

March 10, 2025

Hi Aad,

Geweldig dat je via ons naar Costa Rica bent geweest. We hadden eerst een speciale groepsreis in elkaar gezet, maar uiteindelijk ben je toch individueel op reis geweest.
Het echte Pura Vida ervaren op unieke plekken te Costa Rica. Dit was onze wens voor jou!
Dankjewel voor de review! Hartelijke groeten en Pura Vida,
Barbara - Unico Travel

Fantastische reis naar Costa Rica en Panama

We hebben een fantastische reis gemaakt naar Costa Rica en Panama dankzij de geweldige service van Unico travel.
Unico travel heeft een mooie reis samen gesteld op basis van onze wensen.

In Panama liepen we tegen roadblocks aan vanwege stakingen in Panama, ook dat heeft Unico travel perfect opgelost door ons te ondersteunen met lokale mensen.

Kortom als je naar zuid of centraal Amerika wil en het prettig vind om als stel te reizen dan is ons advies om met Unico travel op pad te gaan. Zij weten de mooiste plekjes.

June 8, 2025

Hi Edward,
Dankjewel!
Het was even een uitdaging met de stakingen, maar we hebben het goed kunnen oplossen. Jullie hebben een extra nacht geslapen op Bocas en de volgende dag hebben we een vertegenwoordiger geregeld die jullie veilig door de blokkades heeft gebracht. Uiteindelijk stond onze chauffeur te wachten en die heeft jullie veilig naar Boquete gebracht.

Ik vond het echt heel leuk om voor jullie de reis te organiseren en met jullie mee te denken. Top, dat jullie zo ontzettend genoten hebben.

Nu nagenieten en als jullie weer op reis willen naar een bestemming te Latijns-Amerika dan weten jullie ons te vinden.

Rated 5 out of 5 stars

Teruggekomen voor een tweede reis!

Vandaag hebben wij een afspraak gehad met Barbara van Unico om onze reis naar Ecuador en de Galapagos eilanden te bespreken. Eerder hebben wij al een hele fijne ervaring gehad met Unico: vorig jaar heeft Unico een droomreis naar Costa Rica georganiseerd. Daarom kwamen wij graag terug!

Net als de vorige keer werden we met veel enthousiasme ontvangen en hebben we onze wensen en voorkeuren besproken. Op basis daarvan heeft Barbara ons geadviseerd over een reisroute. Ze heeft ons prachtige plekken aangeraden en daarbij ook aandacht besteed aan de veiligheid van de bestemmingen. Dat gaf mij een erg fijn gevoel. Binnenkort ontvangen we een op maat gemaakt voorstel en ik heb er alle vertrouwen in dat het weer zo'n fantastische reis zal worden!

June 6, 2025

Hi Max & Freke,
Bedankt voor jullie enthousiasme. We hebben vandaag dan ook een hele mooie reis naar jullie toe gestuurd. Rekening houdend met jullie wensen. Ook heel fijn is dat we elkaar al kennen waardoor we makkelijk kunnen schakelen.

Rated 5 out of 5 stars

Een reisbureau dat je reisdromen waarmaakt!

Ik heb inmiddels twee keer gebruikgemaakt van dit fantastische reisbureau: eerst voor een onvergetelijke reis naar Costa Rica en nu opnieuw voor een avontuur naar Ecuador. Wat dit bureau echt bijzonder maakt, is de combinatie van persoonlijke aandacht en professionele service.
Mijn reis naar Costa Rica was tot in de puntjes geregeld. Alles klopte: van de route en accommodaties tot de excursies en transfers. Maar wat me het meest is bijgebleven, is hoe ongelooflijk behulpzaam en flexibel het team was toen ik mijn reis moest verplaatsen vanwege onvoorziene omstandigheden. Zonder enige moeite of extra kosten werd de hele reis omgeboekt naar een nieuw moment. Geen gedoe, alleen maar meedenken en oplossingen bieden.
Het is zeldzaam om zo’n niveau van service en betrokkenheid te ervaren. Daarom boek ik nu met alle vertrouwen mijn tweede reis bij hen. Een absolute aanrader voor iedereen die zorgeloos wil genieten van een perfect georganiseerde reis!

May 3, 2025

Hi Max,
We hebben inderdaad een hele mooie reis georganiseerd naar Costa Rica. Gelukkig konden jullie de reis alsnog maken. Ik kan mij nog herinneren dat je onverwacht naar het ziekenhuis moest. ZO fijn dat alles uiteindelijk goed is gekomen. En nu gaan jullie in november via ons naar Ecuador en de Galapagos Eilanden. Dankjewel voor je review!

Costa Rica

Onze dochter wilde stage gaan lopen in Costa Rica. Spannend, hoe gaan we dat aanpakken. Door Barbara van Unico Travel en haar team werd er al snel een mooi plan gemaakt. Door de jarenlange ervaring van Barbara durfde wij onze dochter van 18 jaar wel los te laten.
Maar zelf ook enthousiast en nieuwsgierig naar dit bijzondere land geworden.
Dus mijn man en ik wilden onze dochter gaan opzoeken, en meteen wat van het land zien.
Dit werd perfect opgepakt door Barbara die voor ons een mooie route heeft gemaakt. Met alle hoogtepunten van Costa Rica, leuke en mooie overnachtingen! De auto was super geregeld en alles wat uitgestippeld was ,klopte als een bus. Dat reist erg ontspannend.
Zou Unico Travel van harte aanbevelen voor een perfect geregelde reis.
Dankje Barbara en team ❤️

April 3, 2025

Hi Anneriek,
Dankjewel voor het vertrouwen. Het was even puzzelen. Maar de droom voor jullie dochter is werkelijkheid geworden. Geweldig dat ik jullie hiermee heb kunnen helpen. En tussen de projecten door hebben we ook nog een vakantie kunnen organiseren. Hartelijk dank voor je mooie woorden.
Hartelijke groeten, Barbara en het team van Unico Travel

Rated 4 out of 5 stars

Unico travel heeft voor ons een rondreis door Costa Rica geregeld.

Precies op onze behoeftes afgestemd. Veel flora, fauna, zelfstandig kunnen toeren met een perfecte auto, alles goed geregeld met ophalen en wegbrengen van naar vluchthavens en de excursies. , top accomodaties met heerlijke restaurants. Al met al, een echte aanrader om bij Unico Travel je rondreis te regelen!
Pedro en Judith

May 13, 2025

Beste Pedro en Judith,
Hartelijk dank voor de complimenten.
Een luxe en een unieke rondreis door Costa Rica op de meest prachtige plekken. Wat fijn dat jullie samen zo genoten hebben. Pura Vida.
Namens het team van Unico Travel

Veelzijdig Peru!

Na een reis door Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala in 2018 en Colombia in 2023 hebben we in maart/april 2025 wederom een prachtig reis gemaakt met Unico Travel. Deze keer Peru! Zoals we ondertussen gewend zijn van Barbara en Elise was alles tot in de puntjes geregeld, mooie hotels, zeer goede gidsen en chauffeurs, heel veel gezien en ondernomen. Peru is een perfecte mix van prachtige natuur, traditionele cultuur, de oude incabeschaving, heerlijk eten, vriendelijke mensen, kortom een veelzijdige reisbestemming, een echte aanrader. Wij hebben genoten!
Angela & Anton

April 8, 2025

Beste Angela & Anton,
Hartelijk dank. Met enthousiasme stellen we jullie reizen samen. Luxe en unieke elementen waar niet de standaard reiziger komt. Hartelijk dank voor jullie vertrouwen. Elke keer weer! Ook dank voor jullie review.
Barbara & Elise

Unico Travel en Panama absolute aanraders

In de maand maart 2025 hebben we met 3 volwassenen een geweldige reis door Panama en Peninsula de Osa in Costa Rica gehad. Nadat we vorig jaar al in Costa Rica waren geweest, gingen we voor dit jaar, na een tip, op zoek naar een mooie reis door Panama. Bij toeval ontdekten we Unico Travel en we hadden geen betere organisatie kunnen vinden voor de prachtreis op maat die ze voor en met ons hebben samengesteld en georganiseerd (en we hebben heel wat ervaringen met tal van reisorganisaties). Zeer afwisselende en prachtige locaties en omgevingen, zeer kleinschalig, waardoor we ook veel tochten met privé gidsen hebben gedaan (echt een aanrader, je ziet daardoor zoveel; zeker ook de jungle tocht met een gids van een embera stam). De service van Unico was perfect, tot op het laatste moment via de app nog nieuwste informatie (over nieuwe grensvereisten) en tips. Maar ook vragen die we ter plekke opeens hadden werden direct opgepakt! Divers vervoer dat ze voor ons hadden geregeld was altijd stipt en conform reisbescheiden present. Gewoon top geregeld. En onze grootste verrassing: wat is Panama in vergelijking met Costa Rica zoveel minder toeristisch, eigenlijk nog zoveel puurder en authentieker, overal zeer hartelijke mensen, en een prachtige natuur waar net zoveel wildlife te zien is als in Costa Rica. Daarbij de unieke, stille plekken zoals in de natuurgebieden van Chagres River, Mount Totumas (alleen de reis daar naar toe is al een belevenis) en Bocas del Chica. Kortom zowel Unico Travel als Panama een absolute aanrader om een prachtreis te beleven.

March 25, 2025

Reply from Unico Travel

Hartelijk dank voor de complimenten!
We zijn specialist in het organiseren van reizen op maat door Panama. Unico Travel werkt veel samen met lokale contacten. Jaarlijks bezoekt Unico Travel de bestemming Panama waardoor we contact hebben met goede gidsen en samenwerken met kleinschalige boetiek hotels en lodges. Panama is een afwisselende bestemming met cultuur, & natuur.
En inderdaad minder toeristisch en puur! Maar ook in Costa Rica weten we nog vele unieke plekken.
Bedankt voor de review. En dat jullie altijd mogen nagenieten van deze unieke reiservaringen.

Rated 5 out of 5 stars

We hebben enorm genoten van een unieke…

We hebben enorm genoten van een unieke reis doorheen Panama. We wilden oorspronkelijk naar Costa Rica, maar Barbara heeft ons overtuigd om Panama te kiezen en daar zijn wij haar heel dankbaar voor. Panama is een heel rustige bestemming, nog maar weinig toerisme en een prachtige natuur, vergelijkbaar met Costa Rica. De veelzijdigheid van dit land was leuk : Bergen, nevelwouden, vulkaangebied, strand én onderwaterplezier, alles komt hier aan bod. Alles werd ook prima geregeld, we hebben geen zorgen gehad over vervoer of verblijf, alles is vlot verlopen. Wij raden Unico travel 200% aan !!

March 24, 2025

Beste Anja,
We hebben elkaar ontmoet op het Verre Reizen Event te Antwerpen en inderdaad ik wist gelijk welke plekken en hotels bij jullie zouden passen. Kleinschalige boetiek hotels en lodges gelegen op schitterende plekken. Hartelijk dank voor het vertrouwen. We hebben met veel plezier een luxe en unieke rondreis voor jullie samengesteld.

Barbara

Onvergetelijke reis!

Wij hebben mede dankzij Unico Travel een onvergetelijke reis gehad in Costa Rica. Vanaf het eerste gesprek met Barbara voelde het goed en er werd erg goed meegedacht en aangevoeld met wat wij precies wilden. De uiteindelijke reis was tot in de puntjes geregeld. Tijdens onze reis konden we altijd terecht voor vragen etc.
We hebben enorm genoten van de prachtige accommodaties en het fantastische land! De natuur is zo overweldigend mooi en waar je ook kijkt je ziet prachtige bomen, planten, vogels en dieren! Costa Rica is een grote aanrader en wij raden Unico zeker aan!

March 18, 2025

Beste Els,
Hartelijk dank voor het vertrouwen en inderdaad het voelde gelijk goed aan. Een unieke en luxe rondreis mochten we voor jullie organiseren. Een reis naar schitterende droomplekken. Dankjewel voor je review.

Barbara & het team van Unico Travel

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische reiservaring met Unicotravel naar Costa Rica, Pura Vida!

Mijn vogelfotografiereis van afgelopen februari naar Costa Rica was voor mij een onvergetelijk mooie, intense en overweldigende ervaring; sowieso vanwege Costa Rica zelf met haar wonderschone natuur en gezonde lucht (Pura Vida!) maar zeker ook vanwege de geweldige mensen van Unico Travel, die alles fantastisch geregeld hadden, met veel informatie vooraf, inclusief een kennismakingsmiddag, een mooie brochure, waarin de hele reis van dag tot dag prima helder beschreven stond, maar ook de contacten met de mensen ter plaatse in Costa Rica zelf. De prettige reisbegeleiding stond voortdurend paraat met veel kennis van zaken, een goede sfeer en professionaliteit. Hierdoor was er vanaf het begin veel vertrouwen en verliep alles uiteindelijk ook volledig naar wens. Het wachten is nog op de reünie! :-) Een echte aanrader! Heel veel dank!!

February 18, 2025

Hi Jaap,
Wat een enthousiasme! Bedankt voor je review en complimenten over de organisatie van de fotografiereis naar Costa Rica. En laten we inderdaad nog een reünie organiseren zodat we elkaar weer zien! Hartelijke groeten, Barbara en het team van Unico Travel

Beter wordt het niet!

Wat zijn wij blij dat we deze reisorganisatie hebben gevonden. Unico Travel heeft voor ons een rondreis door Costa Rica op maat gemaakt, helemaal naar onze wensen. En wat een geweldige reis is dat geweest. Alles was perfect geregeld, de accommodaties waren superfijn én op de meest fantastische locaties, de huurauto was top en de transfers waren dat ook. Alles was helemaal tot in de puntjes voor elkaar. Barbara heeft ook fantastische dingen om te doen voor ons geregeld.
En hoe attent om dan bij thuiskomst een persoonlijke kaart te krijgen om je welkom thuis te heten. Dit was onze eerste reis via Unico Travel, maar zeker niet de laatste.

January 20, 2025

Beste familie Zengerink,
Wat een enthousiasme.
En wat zijn jullie een levensgenieters. We kregen steeds van lokale contacten te horen dat jullie zoveel belangstelling hadden in het echte CostaRicaanse leven. Dankbaar dat we een unieke reis te Costa Rica voor jullie mochten organiseren. Pura Vida!

Barbara & het team van Unico Travel

Een ongekend betrokken touroperator

Van kennissen hoorden we goede verhalen over Unico travel om ons te helpen bij het organiseren van een tour door Costa Rica. Dat bleek terecht. Vooraf werden we uitgebreid geadviseerd en er werd goed geluisterd naar onze wensen. En tijdens onze fantastische tour was Unico voortdurend beschikbaar voor hulp en advies. Zulke betrokkenheid van een touroperator hebben we nog nooit meegemaakt. En als kers op de taart lag er bij thuiskomst een persoonlijke kaart op de deurmat. Een aanrader!

February 5, 2025

Beste Paul,
Betrokken zijn & aandacht geven voor, tijdens en na de reis zijn voor ons heel belangrijk. Het is voor ons vanzelfsprekend daarom willen we een kleine touroperator blijven. We zijn een specialist in rondreizen te Latijns - Amerika. Bedankt voor de complimenten en het vertrouwen.
Saludos y muchas gracias,
Namens het team van Unico Travel

Rated 5 out of 5 stars

Een onvergetelijke (huwelijks)reis dankzij Unico Travel!

Een onvergetelijke huwelijksreis dankzij Unico Travel

Wij kunnen niet genoeg lof uitspreken over Unico Travel en de geweldige huwelijksreis die zij voor ons hebben georganiseerd naar Guatemala en Belize. Vanaf het eerste contact voelden we ons volledig begrepen en verzorgd. Het persoonlijke advies en de maatwerkreis die voor ons werd samengesteld, waren perfect afgestemd op onze wensen.

Guatemala heeft ons betoverd met zijn kleurrijke cultuur, levendige markten en indrukwekkende natuur. Hoogtepunten zoals de mystieke vulkanen rond het meer van Atitlán en de prachtige koloniale stad Antigua waren adembenemend. Dankzij de perfecte planning konden we op ons eigen tempo genieten, zonder ons ergens druk om te maken.

Na het avontuur in Guatemala reisden we door naar het paradijselijke Belize. De mooie stranden, het kristalheldere water en het verblijf op het gezellige schiereiland Placencia waren het ultieme recept voor ontspanning en romantiek. Het snorkelen bij het koraalrif was een ervaring die we nooit zullen vergeten – zo veel kleur en leven onder water!

Wat Unico Travel echt bijzonder maakt, is hun oog voor detail. Elk hotel waar we verbleven was uniek, kleinschalig en vol charme. Het personeel overal was vriendelijk en gastvrij, en er was duidelijk rekening gehouden met ons als pasgetrouwd stel. De kleine verrassingen onderweg maakten het helemaal af.

We kijken terug op een reis die onze verwachtingen volledig heeft overtroffen. Alles was perfect geregeld, van transfers tot excursies, en we hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Als je een unieke en zorgeloze reiservaring zoekt, raden we Unico Travel van harte aan.

Dankzij hen hebben we herinneringen gemaakt die we lang zullen koesteren!

November 17, 2024

Wat mooi geschreven!
Oog voor detail en kleine verrassingen tijdens de reis. We willen altijd een unieke reis organiseren waar persoonlijke aandacht en luxe ook naar voren komen. Kortom dat jullie konden genieten! En dat hebben jullie gedaan. En inderdaad dat jullie de herinneringen altijd zullen blijven koesteren. Stel jullie willen nogmaals naar Latijns-Amerika dan zijn jullie van harte welkom op ons kantoor voor uitgebreide uitleg.
Hartelijke groeten,
Barbara, Elise, Anne, Aisha & Dahiersha!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look