Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Groningen

Van Mossel Autoschade Groep - Groningen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Osloweg 122A, 9723 BX Groningen, Groningen, NL

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Initieel werd de aflevering van de auto 3x uitgesteld. Kan gebeuren, wordt netjes over ge-SMS't. Maar op de dag van ophalen viel op dat de hele bumper nog altijd onder de krassen zat. Kan gebeuren, we... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snelle en vakkundige schatting van de kosten, na een dagje intake voor de auto kreeg ik heel snel een keurig overzicht van de raparaties en de kosten. Blijkbaar was deze offerte gegenereerd uit het co... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onder de noemer van een ongeluk zit in een klein hoekje sta je ineens te kijken naar je mooie auto waarvan bijna de helft beschadigd is en denk je...dat was het dan! Vol ongeloof en bewondering h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Schade is netjes gerepareerd, terwijl ik een leenauto mee had. Ik kreeg de auto schoon mee terug, van binnen en van buiten. Tevreden!

Company details

1. Auto Body Shop

Written by the company

Contact info

• Osloweg 122A, 9723 BX, Groningen, Groningen, Netherlands

• 050 541 1851
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Groningen

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

897 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Klantvriendelijk en ze leveren echt…

Klantvriendelijk en ze leveren echt kwaliteit.

October 8, 2025

Beste Rene,

Wat fijn dat onze klantvriendelijkheid en kwaliteit u bevallen. Heel hartelijk bedankt voor uw positieve feedback!

Vriendelijk behulpzaam

Vriendelijk behulpzaam personeel.

September 24, 2025

Beste heer/mevrouw Boonstra,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze collega's. Mocht u in de toekomst nog iets van ons nodig hebben, dan horen wij dat graag.

Schade keurig verholpen

Schade keurig verholpen, goede service en helder en zeer vriendelijk.

September 17, 2025

Beste heer/mevrouw,

Fijn te horen dat u tevreden bent met de schadeherstel, service en vriendelijkheid! We waarderen uw positieve feedback zeer.

Klasse gewerkt

Klasse gewerkte, vriendelijke, mee gedacht, behulpzaam.

September 14, 2025

Beste Willem,

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had! We zijn blij met uw vriendelijke woorden over onze behulpzaamheid en service. Dank u wel!

Rated 4 out of 5 stars

Prima service alleen kan de…

Prima service alleen kan de communicatie beter.

September 11, 2025

Beste heer/mevrouw Tuitman,

Fijn om te horen over de goede service! We waarderen uw feedback over de communicatie en zullen dit zeker verbeteren. Bedankt!

Rated 5 out of 5 stars

Kon er snel terecht en de reparatie was…

Kon er snel terecht en de reparatie was ook snel klaar. De leenauto was goed en de medewerker die mij hielp was erg aardig en behulpzaam.

August 24, 2025

Beste Djwerke,

Fijn dat u snel geholpen kon worden en de reparatie vlot verliep. We zijn blij te horen dat u tevreden was over de leenauto en de vriendelijke service. Bedankt voor uw positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Van het begin tot het eind positief

Van het begin tot het eind positief. Vriendelijk mensen aan de telefoon tot in het bedrijf zelf. De afhandeling alleen maar met lof.
Je voelt je echt een mens en geen nummer wat in zovelen
bedrijven gebeurd.

August 9, 2025

Beste Ria,

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad, vanaf het eerste telefonische contact tot aan de afhandeling. We zijn blij dat u zich gewaardeerd voelde. Bedankt voor uw mooie woorden!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk geholpen en top werk…

Vriendelijk geholpen en top werk geleverd

June 20, 2025

Beste Rene,

Fijn dat u tevreden bent over de vriendelijke hulp en het geleverde werk. Dank voor uw positieve feedback!

Rated 4 out of 5 stars

Duidelijke communicatie en de schade…

Duidelijke communicatie en de schade snel hersteld.

June 12, 2025

Beste Sipke,

Bedankt voor je 4-sterrenreview! We horen graag wat we nog beter hadden kunnen doen om een 5-sterrenbeoordeling van je te krijgen. Zou je jouw feedback willen sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl? We gebruiken dit graag om onze service verder te verbeteren.

Top!

Erg snelle en nette service! Ook nog eens een fijne leenauto meegekregen. Bedankt!

June 11, 2025

Beste Richelle,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze snelle en nette service! We zijn blij dat de leenauto goed van pas kwam. Dank voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Alles goed en snel geregeld

Alles goed en snel geregeld, waarbij we volledig ontzorgd werden. Fijne leenauto ook!

May 19, 2025

Beste Sietse en Janet

Fijn om te horen dat alles goed en snel geregeld is en dat u volledig ontzorgd bent. We zijn blij dat u de leenauto prettig vond! Dank voor uw feedback.

Goed meegedacht

Goed meegedacht met ons over opties om het herstel betaalbaar te houden. Fijne communicatie!

May 15, 2025

Beste Simeon,

Wat fijn dat we hebben kunnen meedenken over een betaalbare oplossing. We zijn blij dat de communicatie goed is verlopen! Dank voor de positieve feedback.

irfan

top service

plezierige ontvangst.
heerlijke koffie maar bovenal een sublieme service… even die extra stapjes zetten!

May 15, 2025

Beste Rene,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw bezoek. Het is fantastisch om te weten dat u onze service en koffie zo waardeert. We streven ernaar om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden en we zijn trots dat we dat in uw geval hebben kunnen doen.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle reparatie en vriendelijk personeel.

De auto dinsdagochtend gebracht met paneelschade. Vriendelijke ontvangst bij de balie, er is dan al keurig vervangend vervoer geregeld.

Woensdagmiddag al bericht dat de auto gereed is! Netjes een telefoontje plus een SMS bericht. In overleg de auto op donderdagochtend mogen omruilen.

Donderochtend opnieuw vriendelijk behandeld en de auto is als nieuw.

Hele fijne eerste ervaring met dit bedrijf.

May 8, 2025

Beste Dirk-Jan,

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze service. Het is fijn om te lezen dat u vriendelijk werd ontvangen en dat het vervangend vervoer snel geregeld was. We zijn trots dat we u snel van een gerepareerde auto konden voorzien en dat u tevreden bent met het resultaat.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer vriendelijk en netjes…

Ik ben zeer vriendelijk en netjes geholpen door de man achter de balie. Echt super .
De schade aan mijn wagen is zeer vakkundig hersteld. Echt vakwerk. De wagen is weer als nieuw. Echt super. Ik ben echt heel tevreden en ik kan iedereen aanraden om de autoschade te laten herstellen door Van Mossel autoschade groep Groningen.
Super bedankt ! Vriendelijke groet Richard.

May 2, 2025

Beste Richard,

Heel erg bedankt voor je fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de service als de herstelwerkzaamheden aan je wagen. Het doet ons goed om te weten dat onze vakmensen jouw auto weer als nieuw hebben kunnen maken. Jouw complimenten geven ons veel energie om elke dag ons best te blijven doen.

We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Super bedankt

Rated 5 out of 5 stars

Een fijne leenauto mee ivm herstel…

Een fijne leenauto mee ivm herstel schade aan auto. Zelfs een probleem met de uitlaat opgelost. Helemaal top! Bedankt Van Mossel Groningen!

April 30, 2025

Beste Hei,

We zijn blij te horen dat u tevreden was met de leenauto en de service die u heeft ontvangen. Het is fijn om te horen dat we u konden helpen met het probleem met de uitlaat. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Echte service

Ik kwam voor een kleine hulpvraag en werd perfect geholpen.

April 29, 2025

Beste Edward,

Het is fijn om te horen dat u met uw hulpvraag goed geholpen bent. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden.

Meer dan top

Erg goede, vriendelijke en snelle service. Daarnaast heel professioneel!

April 16, 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden was met onze service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en we waarderen je complimenten.

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk

April 9, 2025

Beste Pier,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn dat u snel en vriendelijk bent geholpen.

Snelheid en service optimaal

April 8, 2025

Beste Frank,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelheid en service.

The Trustpilot Experience

Take a closer look