Banner for Van Mossel Ford - Den Bosch

Van Mossel Ford - Den Bosch Reviews 104

TrustScore 4 out of 5

4.0

Afrikalaan 2, 5232 BD 's-Hertogenbosch, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vorige week bij Van Mossel Ford in Den Bosch 2 auto´s ingeruild en een keurige Ford occasion aangekocht. Hele fijne en laagdrempelige service door Jip! De occasion stond in eerste instantie bij Van Mo... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hebben vorige week onze nieuwe auto gekocht bij Van Mossel Ford en dat was eigenlijk wel een hele beleving. We werden zeer vlot, vakkundig en vriendelijk geholpen door Stan Voets. Hij is benaderbaa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een voor ons nieuwe, tweedehands auto gekocht bij Laurens Tinholt. Die heeft ons zeer geduldig en deskundig van informatie voorzien. De service om de auto helemaal na te kijken en afleverklaar te make... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nieuwe Ford Kuga Sound Edition gekocht. In Den Bosch. Verkoper Stan Voets is een sympathieke verkoper die met je meedenkt. Zowel over het aankoopproces als over de aflevering zeer tevreden.

Company details

About Van Mossel Ford - Den Bosch

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Afrikalaan 2, 5232 BD, 's-Hertogenbosch, Nederland, Netherlands

• 073 648 7010
Promotion box for Van Mossel Ford - Den Bosch

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4.0

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Hier wordt echt geluisterd naar de klant

Vanwege problemen met mijn vorige auto (geen Ford) was ik op korte termijn op zoek naar een alternatief. Op één zaterdag heb ik heel gestructureerd negen verschillende merken/dealers bezocht, met als doel mijn shortlist terug te brengen naar maximaal één of twee auto’s. Ik wist vooraf precies welke modellen ik wilde bekijken en heb niet alleen naar de auto zelf gekeken, maar ook nadrukkelijk naar de ervaring bij de dealer. Uit eerdere ervaringen weet ik namelijk hoe belangrijk een goede dealer is wanneer er onverhoopt iets misgaat.

Van alle negen bezoeken sprong Ford Den Bosch er met kop en schouders bovenuit. Ik werd snel opgemerkt, er werd echt geluisterd naar mijn wensen en we maakten duidelijke afspraken over het vervolg. Bij mijn tweede bezoek werd proactief meegedacht over enkele niet-standaard zaken. Dit werd niet als probleem gezien, maar direct opgepakt, zonder dat ik erom hoefde te vragen.

Sinds gisteren rijd ik mijn nieuwe Ford Explorer en tot nu toe heeft de dealer mijn verwachtingen volledig overtroffen. Een zeer positieve ervaring.

February 25, 2026

Nieuwe Ford Kuga Sound Edition gekocht

Nieuwe Ford Kuga Sound Edition gekocht. In Den Bosch.

January 31, 2026

1 ster is nog eens te veel

1 ster is nog eens te veel! Wat een stel oplichters die doen alsof ze je auto goed repareren en of je Motorolie en oliefilter hebben vervangen. Waar je een fikse bedrag voor betaald. Hoor je vervolgens van een andere garage dat er precies niks is vervangen, alles zo vies en oud lijkt.

Trap er niet in wanneer je zelf het bedrag moet afrekenen en geen private lease hebt bijvoorbeeld. Zij zijn echt stel oplichters. Willen je alleen een fikse bedrag laten afrekenen maar leveren absoluut geen eerlijke service

December 12, 2025
Van Mossel Ford - Den Bosch logo

Reply from Van Mossel Ford - Den Bosch

Beste,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring. We nemen uw feedback serieus en betreuren het dat u ontevreden bent over de uitgevoerde reparatie en de vermeende staat van de vervangen onderdelen. We zullen dit intern onderzoeken om onze service te verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Graag hoor ik nog persoonlijk van u.

Ruud Straten
06-83314664
ruud.straten@vanmossel.nl

Rated 1 out of 5 stars

heel aardige mensen, niet erg capabel.

Van de 5 dingen die ik vroeg zijn er 2 uitgevoerd.
Ik werd niet gebeld om de auto op te halen en kwam bijna te laat.
Van de e-bike die ik meekreeg was al na 5 km de accu leeg.
Ik heb de moeite genomen om een klachtbrief te schrijven. Daarop kwam na de ontvangstbevestiging geen enkele reactie meer.
De mensen zijn heel vriendelijk (echt waar) maar ze kunnen het niet.

November 21, 2025

Gebrekkige communicatie

Vrijdags een afspraak voor vervanging achterremmen en check remmen voor.
Nadrukkelijk gevraagd als men het niet zou redden qua tijd dit zsm te communiceren. (Dat zou geen probleem zijn)
Om 1830 een sms dat het voertuig klaar was en men tot 1730 aanwezig was om hem af te halen.

October 18, 2025

Geldwolven

Hoe kun je in hemelsnaam een kleine beurt afschaffen. En alleen onderhoud doen voor mega veel geld. Lijkt wel of wij benzinerijders moeten opdraaien voor de onderhiudsarme elektrische autos.

November 15, 2025
Rated 3 out of 5 stars

klantbetrokkenheid kan beter, nu hebben medewerkers het vaak te druk

minder goede telefonische bereikbaarheid dan toen Fordgarage in de Herven nog zelfstandige onderneming was.
Na laatste beurt en APK alleen mail dat auto klaar was en geen communicatie door de werkplaats wat er uitgevoerd was. Normaal krijgen we een korte video uitleg, deze wordt over het algemeen als positief ervaren door ons.

November 1, 2025

Professioneel zeker niet.

Nadat ik in juli mijn auto voor een beurt heb weggebracht moest deze in september gekeurd worden. In juli is het advies gegeven om de remblokken te vervangen en op termijn de banden. Beiden zouden tot de volgende beurt meegaan (20.000 km). Bij ophalen bleek dat alleen de voorste blokken vervangen waren. Navraag gedaan of dit correct was en dat werd bevestigd. De auto is in eerste instantie de keuring niet doorgekomen. De remblokken achter waren dusdanig versleten waardoor de remschijven ook versleten waren. De banden zijn ook afgekeurd. Bij de vraag of deze dan vervangen konden worden, kwam er echter een extreem hoge prijs.
Al met al is het dus zo dat door hun ‘expertise’ er nog hogere kosten zijn gekomen voor de keuring in september. De manier waarop dit werd afgedaan was alles behalve klantvriendelijk en er werd geen enkel begrip getoond.

September 5, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Bij van Mossel Den Bosch ( werkplaats balie) krijg jij het gevoel alsof een gunst wordt je gemaakt om je auto voor honderden euro’s gepland te krijgen voor een reparatie of een onderhoud. Je wordt of van het kastje naar de muur gesteurd of gewoon genegeerd.
Heb bij de laatste bezoek bij Mossel een klacht ingediend over de bejegening van de medewerker de Werkplaats balie. Daar heb ik nooit iets van gehoord. Jammer!

September 4, 2025

Super tevreden

Zeer goed geholpen door Jip Thijssen bij de aankoop van onze “nieuwe” gebruikte auto.
Zeer transparant, klantvriendelijk en heel snel geleverd.

September 6, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look