Vriendelijk personeel. Had een afspraak voor olie verversen om 8.00 uur wat een uurtje zou duren. Er waren op dezelfde tijd meer mensen die op dezelfde tijd een afspraak hadden voor de werkplaats. Ja... See more

See what reviewers are saying
We hebben vorige week een gloednieuwe ford Kuga gekocht bij van Mossel in Veghel. Vandaag, een week later staat hij al op onze oprit. Thije van den Brink heeft ons geadviseerd welke auto een goede... See more
Company replied
Contactslot met spoed nodig. De spoed is na wat aandringen van mijn zijde goed opgepikt door de garage. Maar krijg vervolgens factuur van zaken die ik zelf gerepareerd heb. Onderdelen besteld... See more
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij autobedrijf vd Mossel te Veghel, afdeling Ford. We hebben er geen auto gekocht maar we zijn vriendelijk en eerlijk geholpen door Thije vd Broek. Fijne en rus... See more
Company replied
Company details
About Van Mossel Ford - Veghel
Written by the company
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Vanderlandelaan 1, 5466 RE, Veghel, Nederland, Netherlands
- 0413 364 926

Profiteer nu van topdeals!
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Betere service
Betere service. Vind deze erg slecht
Voor een reparatie/update en grote beurt veel te lang bij de garage gestaan en ook veel te duur

Nette aflevering
Duidelijk uitleg, auto netjes afgeleverd,
Ik ben netjes geholpen door Jeroen

Reply from Van Mossel Ford - Veghel
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald,Ford…
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald,Ford Puma Gen e . Ontzettend goed geregeld allemaal. Hartelijk ontvangen, met grote rode strik op de nieuwe auto. Hadden alle tijd om alles uitgebreid uitleggen. Auto was super schoon en netjes . Er werd ontzettend veel aandacht gegeven aan de uitgebreide aflevering. Ben erg netjes en zeer vriendelijk geholpen en geïnformeerd. Heb mede daardoor de juiste keuze kunnen maken. Justin de verkoper was erg enthousiast in de verkoop van de auto. En heeft zeer goed geluisterd naar mijn wensen. Een zeer kundige verkoper. Het hele team in Veghel is zeer betrokken bij de klant . Ik ga van mijn nieuwe auto enorm genieten. BEDANKT van Mossel Ford Veghel .
2e hands auto gekocht en zeer goed…
2e hands auto gekocht en zeer goed geholpen door Patric. Heel open en transparant over de auto, verzekering en inruil van mijn auto. Een prettig bedrijf om zaken mee te doen!

heb weer goede hoop
vorig jaar wat problemen gehad, die werden niet netjes afgehandeld, afspraken werden niet nagekomen.
Er is een personeelswissel geweest, een bekend gezicht voor mij....
Bij de laatste APK van te voren afspraken gemaakt....en ja...nu wel nagekomen, dus helemaal tevreden.

Import auto gekocht
Via van Mossel ford Veghel een import auto auto gekocht. Patrick, de vestigingsdirecteur heeft ons ontzettend goed geholpen tijdens dit toch wat moeizame proces.
Uiteindelijk een super nette en fijne ford focus gekocht, mede dankzij Patrick en van Mossel ford Veghel!

Reply from Van Mossel Ford - Veghel
Op de geplande datum voor de apk…
Op de geplande datum voor de apk keuring moest ik onverwachts oppassen in Amsterdam . De afspraak kon niet verzet worden maar er werd mij aangeboden de auto een dag eerder te brengen en op te halen als ik weer in Veghel was. Zowel bij wegbrengen als ophalen bijzonder vriendelijk ontvangen.

Reply from Van Mossel Ford - Veghel
Prettig en deskundig of is het deskundig en prettig…
Wij werden prettig en deskundig geholpen. En er werd ook moeite gedaan om aan onze vraag te beantwoorden.

Betreurenswaardige verloop van reparatie
Ondanks duidelijke informatie van ons voorafgaande aan het brengen van de leaseauto door de sleepdienst aan de garage is deze informatie intern vanaf de centralist naar de werkplaats niet doorgegeven waardoor de auto een week in de garage heeft gestaan zonder dat men wist wat er met de auto moest gebeuren. Was in de werkplaats ook niet opgevallen dat er een auto op hun terrein stond van een klant met een storing. Heb zelf meerdere keren in de zelfde week gebeld naar werkplaats wat status was van de reparatie maar informatie was niet voorhanden. Is door hun ook geen verdere actie ondernomen of ben ik teruggebeld. Na een van de laatste telefonische gesprekken waarin ik aangaf zeer teleurgesteld te zijn over deze behandeling bij van Mossel Veghel bleek dat door ziekte en andere opgenoemde smoezen de informatie verloren was gegaan wat er met de auto moest gebeuren. We gaan bij een volgende calamiteit niet meer naar deze garage. Ik hoop van Mossel dat ze hun zaken in de toekomst beter op orde gaan zetten anders is dit geen lang leven beschoren
Bedankt voor de goede zorgen
Bedankt voor de goede zorgen .
En de goeie service helemaal toppie
Vorige weekend Kuga gekocht
Vorige weekend Kuga gekocht. Uitermate tevreden en er werd tijd genomen alles goed uit te leggen.
Ook bij het ophalen van de auto werd wederom alle tijd genomen al onze vragen te beantwoorden en alles goed uit te leggen.

Reply from Van Mossel Ford - Veghel
Goede service, vriendelijke personeel, klant staat centraal, aanrader !!!!!

Top ervaring
Afgelopen vrijdag gaan kijken voor een nieuwe auto en vandaag rijden we ermee weg! Super goede en snelle service. Vriendelijk en betrouwbaar!

Reply from Van Mossel Ford - Veghel
Voor de derde keer hier een auto…
Voor de derde keer hier een auto gekocht en wederom super goed,netjes en eerlijk geholpen.

Ford puma Nieuw…
Was weer een fijne ervaring zoals altijd. Patric van pinxteren. Bedankt voor de zeer goede geweldige service

Reply from Van Mossel Ford - Veghel
Een eerlijke en duidelijke uitleg van…
Een eerlijke en duidelijke uitleg van de koop van mijn Ford Kuga. Vooral de uitgebreide uitleg van het gebruik in de auto zelf doet er toe.

Fantastisch!
Patric van Pinxteren,
Ik wil je graag bedanken voor de uitstekende service bij de aankoop van mijn auto. Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij de manier waarop je alles aanpakte: professioneel, duidelijk en vooral heel klantgericht. Je nam de tijd om alles goed uit te leggen en was transparant over de staat van de auto, wat ik enorm waardeer.
Dankzij jouw hulp en vertrouwen heb ik nu een auto waar ik erg blij mee ben. Alles is soepel en prettig verlopen. Echt top!
Nogmaals bedankt, en ik zal je zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare verkoper.

The Trustpilot Experience