Bijzonder goed ontvangen door Martijn. Heeft op waarde weten in te schatten dat je een reis van Amsterdam naar Groningen niet zomaar doet. Rij nu heerlijk in onze nieuwe Range Rover Evoque.

Company replied
Offerte voor vervangen autobanden blijkt (bijna) twee keer zo duur als bij drie andere garages waar ik offertes heb aangevraagd. Tot nu toe geen antwoord gekregen waarom het prijsverschil zo groot w... See more
Company replied
Autobedrijf van Mossel heeft op een zeer correcte wijze de aankoop van de Defender verzorgt. Owen, de verkoper heeft van begin tot aflevering alles keurig en correct geregeld. De auto is tevens keurig... See more
Company replied
Patrick en Martijn helpen me iedere keer opnieuw op een zeer fijne en prettige manier. De overige mensen op deze locatie zijn ook zeer plezierig in omgang. Met name Patrick en Martijn benoem ik bij... See more
Written by the company
De Odenseweg 1, 9723 HA, Groningen, Nederland, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bijzonder goed geholpen bij inruil en aanschaf auto.
Erg prettig open contact . Alles perfect geregeld en we zijn erg blij met onze nieuwe auto. Deze van Mossel vestiging zal bij toekomstige autowisseling zeker ons eerste doel zijn.

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
Ik wil jullie danken voor de fantastische dag gisteren tijdens de rally.
Het was zeer goed georganiseerd, alles niet vlekkeloos, de route was prachtig.
Graag geef ik een groot compliment voor het team en de bijdrage aan de merkvoorkeur van Range Rover.
Andre Hagelen

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
Het was een perfect georganiseerde dag. Alles was tot in de puntjes geregeld door het team van van Mossel! De eerste Range Rover van Mossel Rally is geslaagd!

Top rally!
Erg leuke mensen ontmoet. Zeker voor herhaling vaatbaar.

Zeer teleurstellende ervaring met Van Mossel en Range Rover Velar
In november 2022 kocht ik vol verwachting een Range Rover Velar bij Van Mossel Land Rover Groningen voor €60.735, inclusief een extra garantiepakket. Dit voertuig werd verondersteld uitvoerig gecontroleerd te zijn op 180 punten. Echter, binnen een jaar moest ik de auto minstens 20 keer terugbrengen naar de dealer vanwege aanhoudende problemen die nooit permanent opgelost werden.
Mijn ervaring met deze auto kan alleen maar omschreven worden als een nachtmerrie. Meerdere keren heb ik mijn vakantie moeten uitstellen of stond ik met pech langs de weg. Het ergste probleem is dat ik constant uitlaatgassen binnen krijg terwijl ik rijd, wat een serieuze gezondheidshazard vormt. Ondanks dat de auto hiervoor 4-5 keer naar de garage is teruggekeerd, blijft dit probleem onopgelost.
Recentelijk las ik een artikel waarin zelfs de directeur van Land Rover toegeeft dat er kwaliteitsproblemen zijn bij Range Rovers. Desondanks biedt Van Mossel een uiterst slechte service, wat de situatie alleen maar verergert. Ik heb ook €3.000 betaald voor groot onderhoud, maar dit bleek zinloos omdat de auto voortdurend gerepareerd moest worden en soms zelfs maandenlang stilstond wegens het ontbreken van onderdelen.
Deze ervaring heeft niet alleen mijn vertrouwen in het merk geschaad, maar ook in Van Mossel als dealer. Ik ben van plan mijn volledige ervaring gedetailleerd te delen in een blogpost, inclusief bewijs, om anderen te waarschuwen voor deze teleurstellende aankoop. Denk goed na voordat je een voertuig koopt bij Van Mossel!

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
Goed geholpen en een auto naar onze wens kunnen uitzoeken

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
Deze jongens luisteren tussen de regels door, waardoor ze heel snel doorhebben wat de behoefte van de klant is en spelen hierop in. Service is goed, showroom en werkplaats, mocht bijv. een reparatie langer duren dan verwacht, regelen ze vervangend vervoer.

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
top ervaring/ geen gepush geen moeilijker gedrag/ ik had persoonlijk gezien goede begeleiding en goede adviseur, martijn topper

Reply from Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen
Zeer klantvriendelijk, ze hebben mij pro-actief geholpen bij een verzekeringskwestie met een positief resultaat. Daarnaast is de service rondom het onderhoud van de auto uitstekend.