Banner for Van Mossel Kia - Zwolle

Van Mossel Kia - Zwolle Reviews

TrustScore 4 out of 5

Oude Meppelerweg 2b, 8024 AB Zwolle, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Na een nare week met Ayvens lease zijn we heel fijn geholpen door Frank geholpen. Gewoon door eerlijk en transparant koop en lease naast elkaar te leggen. Uiteindelijk voor koop gekozen. Mede door de... See more

Rated 5 out of 5 stars

15 juni jl. onze nieuwe Niro EV Plus Advanced opgehaald. Goede inruilprijs gekregen voor onze vorige Niro EV. Deal snel gesloten. Prettig zaken doen met Frank van der Sande. Vriendelijke kundige med... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Betrof een apk met vooraf doorgeven extra. Zou ongeveer 1 uur duren maar resulteerde uiteindelijk in ruim 2 uur wachttijd. Mijn conclusie is: niet efficiënt werken. Wel goede koffie.

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs een auto gekocht bij Van Mossel en ik ben zeer tevreden. Het hele proces verliep soepel en de service was top. Vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt. Absoluut een aanrader!

Company details

About Van Mossel Kia - Zwolle

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Kia:
Van Mossel is officieel Kia-dealer en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Oude Meppelerweg 2b, 8024 AB, Zwolle, Nederland, Netherlands

• 0615651975
Promotion box for Van Mossel Kia - Zwolle

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

466 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Appels in plaats van Prosecco. Top.

Aanvankelijk werd ons namens van Mossel een (standaard) Prosecco aangeboden bij de aankoop van onze nieuwe auto. Een beetje vreemd bij een autobedrijf, gezien je niet mag drinken en rijden... Frank had iets leukers: een zak verse appels uit de regio, en een taartje.

November 13, 2025

Beste Guus

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de attentie bij de aankoop van uw auto! We zijn blij te horen dat het alternatief in de smaak viel. Bedankt voor uw positieve feedback.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

December 5, 2025

Dag de heer Woning,

Vriendelijk bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat alles naar wens en natuurlijk volgens afspraak is gegaan.

Wij hopen u natuurlijk de volgende keer weer bij ons te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groet,

Vriendelijk en ervaren personeel

Vriendelijk en ervaren personeel. Fijne ontvangst en hele goede service

December 8, 2025

Beste mevrouw Baeten,

Wat fijn dat u een prettige ervaring had met onze vriendelijke medewerkers en goede service. Dank u wel voor uw feedback!

Rated 4 out of 5 stars

ruim van te voren afgesproken op vast…

ruim van te voren afgesproken op vast tijdstip.
Er kwam iets tussen (terugroepactie) waardoor deze veranderde in een "open" tijd en ik dus langer moest wachten.
Verder uitstekende services

November 27, 2025

Beste heer Reijnders,

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het ongemak dat de wijziging in de afspraak heeft veroorzaakt, maar ik denk in ons aller voordeel dat wij u gelijk hebben kunnen helpen met het uitvoeren van de terugroepactie naast het onderhoud, en u daar niet nog een keer voor bij ons hoeft terug te komen. Hoewel wij u natuurlijk graag terugzien in de vestiging, is een keer wachten toch fijner ;) . Fijn te horen dat u verder tevreden was met onze services, en tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Korte persoonlijke lijnen qua…

Korte persoonlijke lijnen qua communicatie, duidelijke uitleg.

November 25, 2025

Beste Anita,

Fijn om te horen dat de communicatie en uitleg zo helder waren. We waarderen uw positieve feedback enorm! We zien u graag in de toekomst.

Rated 4 out of 5 stars

Goeie service geen wachttijden en…

Goeie service geen wachttijden en adequaat handelen.

November 20, 2025

Beste heer Trompetter,

Fijn om te horen dat onze service, snelheid en aanpak u bevallen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Ik ben toch benieuwd: wat kunnen wij volgende keer beter doen voor de 5-sterren? ;)

Rated 5 out of 5 stars

Nette en vlotte afhandeling van montage…

Nette en vlotte afhandeling van montage trekhaak en zeer betaalbaar

November 16, 2025

Beste Jan,

Wat fijn dat de montage van de trekhaak zo vlot en netjes is verlopen en dat u het betaalbaar vond. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijke verkoper en komt afspraken…

Vriendelijke verkoper en komt afspraken na

November 14, 2025

Beste heer Dobbelaar,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de vriendelijke service en nagekomen afspraken. Dank voor uw feedback!

Eerlijk en duidelijk

Goede service,klant vriendelijk,heldere prijzen en een schone auto. Medewerker geeft aan wat de volgende keer bij een beurt nodig is.

October 15, 2025

Beste Bart,

Wat fijn dat u onze service, klantvriendelijkheid, heldere prijzen en schone auto waardeert. We zijn blij te horen dat de medewerker u goed heeft geïnformeerd over toekomstige beurten. Dank voor uw feedback, en tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Prima service en klantvriendelijk…

Prima service en klantvriendelijk verkopers.

November 11, 2025

Beste Jan,

Wat fijn dat onze service en verkopers zo klantvriendelijk overkwamen. Dank voor uw feedback, en veel plezier met uw nieuwe Kia!

Rated 5 out of 5 stars

Ik weet vriendelijk te woord gestaan en…

Ik weet vriendelijk te woord gestaan en het probleem werd verholpen

November 8, 2025

Beste mevrouw Van Dijk,

Fijn om te horen dat we u vriendelijk te woord hebben gestaan en uw probleem hebben kunnen verhelpen. Bedankt voor de positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb inmiddels twee auto’s bij Van…

Ik heb inmiddels twee auto’s bij Van Mossel Kia Zwolle gekocht in de laatste 6 maanden. Ze zijn super klant gericht en komen alle afspraken na. Dank Kevin voor je hulp bij het aanschaffen van mijn 2 elektrische autos!

November 5, 2025

Beste heer/mevrouw Jansen,

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw elektrische auto's. We zijn blij te horen dat u de klantgerichtheid van Kevin en het nakomen van afspraken waardeert. Dank voor uw mooie woorden!

Rated 5 out of 5 stars

De APK aangemeld en bijzonder…vriendelijk ontvangen door de dames

De APK aangemeld en bijzonder vriendelijk ontvangen
en ook even koffie ontvangen

November 2, 2025

Beste heer Klein Koerkamp,

Wat fijn dat u zo vriendelijk bent ontvangen en van een kop koffie heeft genoten tijdens de APK! Heel hartelijk bedankt voor uw positieve feedback, en graag tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend goede service en zeer…

Ontzettend goede service en zeer vriendelijk personeel!!

October 31, 2025

Beste heer Burgers,

Wat fijn om te horen dat onze service en ons personeel zo positief zijn ervaren! Hartelijk dank voor de mooie woorden en uw feedback.

Prima service

Prima service

October 24, 2025

Dag heer Prins,

fijn om te lezen dat onze service goed is bevallen!

Snelle service

Snelle service
100%tevreden

October 23, 2025

Beste Frits,

wij vinden het enorm fijn dat u zo tevreden bent, en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze mooie vestiging!

Goed

Perfect geholpen

October 17, 2025

Beste heer Özalp,

dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent.

Veel veilige kilometers gewenst,

Rated 1 out of 5 stars

We werden geconfronteerd met de factuur…

We werden geconfronteerd met de factuur die we direct moesten betalen voor dat we de sleutels weer kregen, als een bedrijf niet meer vertrouwen in ons heeft dat lijkt het mij beter om geen zaken meer te doen

October 16, 2025

Beste Heer Bonsink,

Het spijt ons te horen dat u zich zo behandeld voelde, en dat u denkt dat wij u hierin niet vertrouwen. Vanuit ons bedrijfsbeleid is besloten dat wij, net zoals bij iedere andere winkel, verwachten dat een klant bij ons direct betaald bij de afname van een product of dienst. Dat is geen kwestie van vertrouwen.

Rated 1 out of 5 stars

Sigaar uit eigen doos.

Sigaar uit eigen doos.
Offerte ontvangen voor een Kia Sportage PHEV two tone. Ons blij gemaakt voor Kia voordeel. Wat blijkt dit bedrag is van de inruil afgehaald. Zeer slechte zaak.

October 13, 2025
Unprompted review

Beste heer Martens,

Wat vervelend dat de offerte niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren. Ik zal persoonlijk in contract treden met u om de situatie verder te bespreken.

The Trustpilot Experience

Take a closer look