Banner for Van Mossel Opel - Den Bosch

Van Mossel Opel - Den Bosch Reviews

TrustScore 4 out of 5

Afrikalaan 2, 5232BD 's-Hertogenbosch, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Niet meer de service die we gewend zijn. We zijn gewend dat we worden gebeld als er tijdens jaarlijks onderhoud dingen worden ontdekt, om te overleggen hoe en wat. Nu zelf richting einde van de dag... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goed geholpen!!!… Ik snap de afzender "Jammer" niet maar dat geeft trustpilot aan en kan ik niet veranderen. Vlak voor mijn vakantie begaf mijn auto het. Ondanks de drukte was er toch tijd ge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

het verleden heb ik niet zo'n goede ervaring gehad met Van Mossel Den Bosch. Toch besloot ik ze nog een kans te geven en liep ik opnieuw de showroom binnen. Daar werd ik vriendelijk aangesprok... See more

Company replied

About Van Mossel Opel - Den Bosch

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Afrikalaan 2, 5232BD, 's-Hertogenbosch, Nederland, Netherlands

• 073 646 3463
Promotion box for Van Mossel Opel - Den Bosch

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

467 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer netjes behandeld

Ik ben zeer netjes behandeld. Elke vraag die ik stelde is netjes beantwoord.

November 9, 2025

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch

Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk bent behandeld en dat al uw vragen naar tevredenheid zijn beantwoord. Bedankt voor uw feedback!

Rated 3 out of 5 stars

Foutieve rekening

Bedrijfsleider stuurde mail door naar balie maar daar werd niks met onze klacht gedaan, na een week maar terug gegaan naar de garage, baliemedewerker wist van niks maar uiteindelijk is het goed opgelost

November 9, 2025

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch

Het spijt ons te horen dat uw klacht niet direct is opgepakt. We vinden het belangrijk dat alles goed wordt afgehandeld en zijn blij dat het uiteindelijk is opgelost. Bedankt voor uw feedback.

Rated 4 out of 5 stars

De onderhoudsbeurt is netjes binnen de…

De onderhoudsbeurt is netjes binnen de afgesproken tijd uitgevoerd

October 25, 2025

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch

Fijn om te horen dat de onderhoudsbeurt binnen de afgesproken tijd is uitgevoerd. Bedankt voor uw positieve feedback!
Wat hadden we kunnen doen voor 5 sterren?

Rated 2 out of 5 stars

Als vaste klant betaalde ik ruim € 65,=…

Als vaste klant betaalde ik ruim € 65,= voor het vervangen van een lampje waarop ruim een uur moest wachten.

October 5, 2025

Beste M. K.,
wij waarderen u als vaste klant maar hebben zo ook onze kosten. Dus kom graag met u in contact om met u te bespreken.
Met vriendelijke groeten,

Wim van Lieshout
06-50274603

Fijne ervaring

Vriendelijk, meedenkend en men nam de tijd voor je vragen en op-aanmerkingen.

October 13, 2025

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch

Wat fijn dat we de tijd konden nemen voor uw vragen en opmerkingen. We zijn blij met uw vriendelijke woorden en uw feedback!

Rated 3 out of 5 stars

Jammer genoeg waren ze in eerste…

Jammer genoeg waren ze in eerste instantie m’n auto vergeten op die dag
Maar uiteindelijk wel opgelost

October 8, 2025

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch

Het spijt ons te horen dat er aanvankelijk verwarring was met uw auto. We zijn blij dat het uiteindelijk is opgelost. Bedankt voor uw feedback.

Eerlijke behandeling

Ik ben erg goed, eerlijk, vriendelijk en professioneel geholpen in mijn zoektocht.
Alles liep volgens afspraak.
Omdat ik geen vervoer had om mijn nieuwe auto op te halen ben ik opgehaald! Super service !

September 22, 2025

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij uw zoektocht en dat alles volgens afspraak is verlopen. We zijn blij dat onze service, zoals het ophalen, zo gewaardeerd werd. Bedankt voor uw feedback!

Rated 1 out of 5 stars

Het motormanagementlampje ging branden

Het motormanagementlampje ging branden. Dus dan naar Van Mossel. Bij het uitlezen kwamen er diverse meldingen naar voren. Daaruit bleek dat de gaskleppositieschakelaar los zat. Deze is vervolgens weer vastgezet en het gasklephuis is gereinigd. Het probleem leek daarmee verholpen, want het lampje ging inderdaad uit.

Helaas verscheen na twee dagen hetzelfde probleem opnieuw. Bij een kosteloos tweede uitleesmoment kwam dezelfde melding naar voren: het schroefje van de gaskleppositieschakelaar zat opnieuw los. Dit is weer vastgezet en de meldingen zijn gereset. Wederom leek het probleem daarmee opgelost.

Omdat dit mij wat te eenvoudig leek, heb ik gevraagd wat de mogelijke vervolgstappen zouden zijn als dit toch niet de oplossing was. Volgens Van Mossel waren er echter zó veel opties dat het lastig was om een duidelijke richting of een inschatting van de kosten te geven.

Toen het probleem daarna nog steeds terugkwam, heb ik besloten een andere garage te raadplegen. Daar is opnieuw uitgelezen – voor een fractie van de kosten – en er is uitgebreid met ons meegedacht over mogelijke oplossingen en de bijbehorende kosten. Uiteindelijk is de sensor voor de smoorkleppenverstelling/gasklep vervangen. Sindsdien is het probleem verholpen.

Bij Van Mossel hebben we in totaal €289,77 betaald, zonder dat het probleem daarmee opgelost was. Wel hebben we nu een schoon gasklephuis – dat dan weer wel ;-)

August 20, 2025

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch

Bedankt voor uw feedback. We vinden het spijtig te horen dat de reparatie niet succesvol was en dat u kosten heeft gemaakt zonder dat het probleem is opgelost. We zullen uw ervaring intern bespreken om onze service te verbeteren.

Tweedehands auto aangeschaft

Auto gekocht waarna er wat dingen aan mankeerde en alles netjes en correct opgelost zoals je mag verwachten.

August 29, 2025

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch

Fijn om te horen dat we de problemen met uw aankoop naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Dank voor uw feedback en het vertrouwen in ons!

Rated 1 out of 5 stars

Jammer dat je met een service beurt van…

Jammer dat je met een service beurt van bijna 700 euro je auto vies terug krijgt

August 30, 2025

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch

Het spijt ons zeer te horen dat uw auto vies is teruggekomen na de servicebeurt. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Normaal is dit wel onderdeel van het proces. Indien u wil dat wij dit nog graag voor u regelen is dat geen probleem.
zijn 2 mogelijkheden u komt langs en wij zorgen dat een chauffeur de auto van u door de wasstraat rijdt of u komt een wasbon bij ons ophalen.
excuses voor het ongemak.
Wim van Lieshout
06-50274603