Nou ging naar garage in den Bosch voor mijn opel mokka de spiegels klappen niet meer in en airco moet na gekeken worden maar hebben pas 3 juni tijd terwijl mijn garantie wel door loopt

Company replied
Goed geholpen We waren bij een Opel dealer, maar hebben daar een ander me4k auto gekocht Zelfs daarover kon de vriendelijke verkoper van alles vertellen. Deal gesloten
Mijn auto is, zoals altijd weer prima afgeleverd. Ook de mensen met wie ik contact heb gehad aan de balie en diegene die de auto gehaald en gebracht hebben allemaal even vriendelijk en behulpzaam.
Written by the company
Afrikalaan 2, 5232BD, 's-Hertogenbosch, Nederland, Netherlands

How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Al vanaf de aankoop problemen met software van de infotainment. Diverse malen gemeld, maar nooit opgelost. Enkele maanden geleden weer voor de zoveelste maal de klacht gemeld. Opnieuw door de monteur nagekeken, maar die kon weer niks vinden en er is dus niks gerepareerd. Wel een rekening van ruim € 123. Weggegooid geld dus! "No cure no pay" doet van Mossel niet aan. Een brief gestuurd aan van Mossel in Waalwijk. Geen bevestiging en geen antwoord gekregen. De service is ver beneden peil. Ze laten de klant gewoon in de kou staan en gaan niet op zoek naar een finale oplossing van mijn probleem.

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch
Technisch perfect! Auto rijdt super. Echter ik ging ff langs voor een lampje te vervangen, men is nog geen 5 minuten bezig geweest en ik moest € €72,00 betalen. 2 jaar geleden kostte dezelfde handeling € 24, 00 . Al meer dan 40 jaar Opel rijder maar dit kun je toch eigenlijk niet verkopen!
Vriendelijke ontvangst,duidelijke uitleg en in de loop van de dag op de hoogte gehouden over de kosten .
Pechhulp verlengd met onderhoud ,gewoon zoals het hoort !
Ben nu 1.5 jaar in het bezit van een Opel Vivaro (dec 2024) na heel veel soris en na een 2de nieuwe bus ( de 1ste nieuwe bus had lekkages en werd door Stellantis teruggenomen) is het allemaal niet beter geworden.
Ze hebben 2 ramen achter in mijn deuren gemonteerd en aan de binnenkant zetten er een rubber op deze was gewoon 4 cm tekort gemaakt dus er moest een nieuw rubber besteld worden.
Dit heeft 3 weken geduurd tot het nieuwe rubber binnen was, maar helaas een verkeerd rubber, veel en veel te klein.
Daar melding van gemaakt en toen kreeg ik te horen, wat is de breedte en de hoogte van het staande rubber.
Ik heb hier niet meer op gereageerd en zelf een nieuw rubber besteld.
Na weer deze ervaring ben ik er helemaal klaar mee en zeker als de vestigingsdirecteur telefonisch laat weten dat ik beter maar niet meer moet komen want hun deden toch nooit iets goeds.
Dat is de dealer en importeur waar je een auto koopt van 60.000 euro.
Na 2 reviews te hebben verwijderd op verzoek zal deze blijven staan!!!!
Goed geholpen
We waren bij een Opel dealer, maar hebben daar een ander me4k auto gekocht
Zelfs daarover kon de vriendelijke verkoper van alles vertellen. Deal gesloten
Ondanks een dure onderhoudsbeurt hebben ze constructief meegedacht. Zowel financieel als technisch
Zeer goed geholpen door man aan de balie, factuur was nog niet klaar en ik mocht mijn auto toch meenemen, hij heeft de factuur per mail opgestuurd.
👍🙋♂️

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch
Goede service door de man achter de balie. Heeft mij goed geadviseerd over de mogelijkheden van het herstel van de onvolkomenheden welke zich voordeden bij de onderhoudsbeurt.
Reparatie zijn goed uitgevoerd.

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch
Nette jonge verkoper. Heb bij hem mijn 2e occasion gekocht.
Ook de service erna is prima, boomblad in de kachelventilator een dag na aankoop, en werd mee geholpen !
Voor de inruil een mooie prijs terug gekregen op de mokka. En nu een tevreden klant van de Opel Grandland 😉

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch
Opgegeven prijs klopte en de haal en breng service is geweldig

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch
Snel gekeken wat probleem was, op korte termijn afspraak ingepland voor reparatie.

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch
Mijn Opel Ampera-e krijgt daar altijd zijn beurt. Bij het brengen ging het al mis mijn afspraak stond niet in het systeem men vroeg naar mijn bevestiging die kon ik uiteraard laten zien. Men maakte een nieuwe order aan en het zou geregeld worden. Ik kreeg een vervangende auto mee. Later werd ik gebeld dat mijn auto werd afgekeurd op de remschijven. Deze moesten vervangen worden. Helaas waren die niet voorradig. De afspraak stond op de 27 op vrijdag. Ik heb toen om coulance gevraagd betreft de leenauto en gekregen na overleg omdat hun de onderdelen niet hadden. Maandag zou ik gebeld worden als hij klaar was. Ik heb op maandag meerdere keren gebeld maar kreeg ze niet aan de telefoon en zou terugebeld worden. Helaas. Om 17:00 kreeg ik een sms je dat de auto klaar was. Ik moest uit Weert komen en dat is een uur rijden maar kreeg iemand aan de telefoon dat de verkoop er nog zat en die kon alles dan regelen. Dit zo gedaan en is gelukt. Een paar dagen later kreeg ik een rekening voor de lease auto. Er waren 4 dagen gefactureerd in de plaats van wat afgesproken was 1 dag. Hierover nu 2 dagen na ontvangen van de rekening aan het bellen. De telefoniste is vriendelijk echter krijgt niemand te pakken en ook wordt er niet gereageert op terugbelverzoeken. Erg fustrerend is dat. Morgen poging dag 3. Mijn conclusie is dat ze gewoon niet te bereiken zijn en dat een centrale telefoondienst mij niet kan helpen. Dacht dat dit bedrijf erg goed was maar helaas is de bereikbaarheid en administratie erg beneden de maat.
Ik heb op dag 3 niet hoeven te bellen. Ik werd gebeld. De man die ik aan de telefoon kreeg heeft de situatie uitgelegd men heeft het op die vestiging erg druk. Ze passen de rekening aan zoals was afgesproken.
Indien de bereikbaarheid telefonisch wordt verbeterd is dit een prima bedrijf.

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch
Bij verkeerde locatie geregistreerd (was namelijk Tilburg) en ook verkeerde km stand opgegeven. Na herhaaldelijk aangeven - zowel telefonisch als per mail - dat dit laatste fout is gegaan is dit nog steeds niet gecorrigeerd. kennelijk kan dat niet voor een klant worden opgelost. Auto nu maar elders gebracht voor keuring en grote beurt. Wel lijkt er nu ruim 5 weken na het eerste verzoek om een correctie door te laten voeren wat te gaan bewegen. Vandaag voor het eerst iemand aan de telefoon gehad die stelde e.e.a. op te gaan lossen. Laten we even afwachten of dat ook gebeurt, dan kan ik dat meenemen in het eindoordeel, want tot nu toe is dat niet goed vooralsnog....

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch
MG ZS EV heeft een rechter voorportier dat niet meer dicht wil. Best lastig de oorzaak te vinden als zekering niet stuk is, schakelaars niet stuk zijn en motor niet stuk is.
Dat heeft Willem Berkers, na een dagje zoeken, toch maar mooi opgelost. Kabelbreuk! Dat is op zich heel serieus en ernstig maar is Van Mossel niet te verwijten. Heeeerl goed gedaan!

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch
Na de onderhoudsbeurt stond het dekseltje van de ruitensproeier open en er was niet bijgevuld. Haastwerk? Beurt was extreem duur voor de tijd die eraan gewerkt is.

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch
6 keer terug moeten komen voor dezelfde storing. Telkens de auto een hele dag kwijt geweest waarbij we geen vervangend vervoer kregen. Storing zat er al in toen de auto voor het eerst aan ons werd afgeleverd! Na 1 1/2 jaar pas opgelost en nog geen sorry te horen gekregen!

Reply from Van Mossel Opel - Den Bosch
Learn more about other kinds of reviews.