See what reviewers are saying
16 september aangekochte grandland opgehaald. 1 week later tijdens wassen zie ik dat op het dak diverse lakbeschadigingen zitten waar de blauwe onderlaag te zien is. Na melding hiervan is dit door van... See more
Company replied
Bij het afgeven van de sleutel voor een onderhoudsbeurt werd gelijk het bedrag van de rekening genoemd en als er sprake van meerwerk zou zijn zou gebeld worden. Ondanks het feit dat er meerwerk was, b... See more
Company replied
Company details
About Van Mossel Opel - Goes
Written by the company
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Pearyweg 19, 4462 GT, Goes, Nederland, Netherlands
- 0113 237 923

Profiteer nu van topdeals!
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Verrassing
Nadat ik jarenlang tevrede n was over de garage en de verrichte werkzaamheden werd ik onlangs zonder berichten vooraf geconfronteerd met het feit dat de standaard korting voor trouwe klanten ineens was verdwenen. Dat een bedrijf wel eens wat moet snap ik, maar communiceer dat dan tenminste fatsoenlijk
Goede service/ Vriendelijk personeel
Goede service/ Vriendelijk personeel
Tussentijds geupdate dat sommige onderdelen ook vervangen moesten worden omdat de datum van de auto ze bijna hadden bereikt en de keuze dat wel of niet te doen in deze kleine beurt. Auto werd zelfs gestofzuigd opgeleverd
Olielekkage nauwelijks serieus genomen.
Na de laatste beurt van mijn auto op 12 juni (inclusief APK) lekt er helaas motorolie, die leidt tot vervuiling van de weg. Na olieverversing mag toch een eindcontrole worden verwacht en een adequate reactie om verdere milieuvervuiling te voorkomen. De dealergarage reageert nogal laconiek. Mijn auto staat nu daar geparkeerd en ik mag nu zelf vervangend vervoer regelen. Wat een misser.
Aanvulling: Inmiddels is er wel actie ondernomen en wordt naar een oplossing gezocht. Tijdelijk is een auto beschikbaar gesteld en is geholpen om de gelekte olie op te ruimen.
komen beloftes niet na.
Op 29 juli een auto opgehaald bij van Mossel Goes, ik was nog niet thuis of kreeg diverse foutmeldingen op mijn dashboard, na een aantal telefoontjes kon ik de auto de andere dag laten uitlezen. Er moet een nieuwe sensor in. Deze is besteld en was een week later binnen en deze kan er pas over 2 weken ingezet worden, dus 3 weken rijden zonder ABS.
Men adverteert met met het zogenaamde Premium Service, verzekerd van een afspraak binnen 3 werkdagen. Ik heb hierover een klacht ingediend bij van Mossen op 4 augustus en men zou ook hier binnen 3 dagen op reageren, helaas dus niet. Ga je zo met (nieuwe) klanten om?
service
dit bedrijf komt hun afspraken na.
bij bijzonderheden wordt er met de klant overlegd.
Eigenlijk van alles en wacht nog steeds…
Eigenlijk van alles en wacht nog steeds op dat ik terug gebeld wordt!
Service slechter en prijzen hoger, gaat kennelijk niet goed ☹️
Online een afspraak gemaakt voor APK en…
Online een afspraak gemaakt voor APK en onderhoud. Op de dag van afspraak werd ik keurig tussendoor gebeld om me te informeren wat er nodig was qua onderhoud en reparatie. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en bereidwillig om uitleg en informatie te geven. Enige minpunt vind ik dat je geen gratis leenauto kunt krijgen. Hoewel ook voor te stellen is dat ze geen arsenaal aan leenauto 's kunnen hebben staan. Al met al heel tevreden.
Geholpen zoals ieder dat wenst
Ik ben geholpen zoals ieder dat zal wensen. Alles perfect geregeld en vriendelijk.
2 mnd ervoor hele grote beurt gehad
2 mnd ervoor hele grote beurt gehad. Geen melding banden en bij APK Keuring 3 banden afgekeurd. Waarvan 1 band net 1 jaar oud was. Ben heel boos zeker omdat we altijd nieuwe auto's bij hun kochten al 30 jaar klant. Nu ga ik naar andere garage. Ik kom er niet meer
Kundig en zeer klantvriendelijk
Vakkundig
Vakkundig, vriendelijke, goede service. Ook fijn dat er een prettige wachtruimte is.
Onnodig dure reactie uitgevoerd
Dure reparatie uitgevoerd terwijl het om een onderdeel “ eronder” ging. Met als gevolg nog een prijzige reparatie
Het ging om een bekende kwaal bij dit model Opel volgens Google dus je zou kunnen verwachten dat men de oplossing zou weten…..
Vriendelijk, correct en betrouwbaar
Altijd correct en vriendelijk.
Het voelt fijn en veilig om na onderhoud de weg weer op te gaan.
Vestiging Goes heel slechte service bij ophalen auto
Kochten auto in Veghel, dat ging allemaal uitstekend. Het ophalen in Goes was drama. Alles ging fout wat maar fout kon gaan, hele slechte service van v Mossel vestiging Goes
Erg goed geholpen door Leon Paassens…
Erg goed geholpen door Leon Paassens van de Opel Dealer te Goes. Verstaat zijn vak en je voelt je op je gemak om rustig te kijken naar de juiste oplossing. De service is fantastisch en men denkt echt met je mee. En dan de nazorg, bezorgt voor de deur met een volle accu. Aanrader!!!
Zeer tevreden over Marloes
Zeer tevreden over de vlotte en vriendelijke wijze waarop verkoopadviseuze Marloes ons heeft geholpen bij de aankoop van onze auto
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.