Banner for Van Mossel Opel - Goes

Van Mossel Opel - Goes Reviews

TrustScore 4 out of 5

Pearyweg 19, 4462 GT Goes, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Na de laatste beurt van mijn auto op 12 juni (inclusief APK) lekt er helaas motorolie, die leidt tot vervuiling van de weg. Na olieverversing mag toch een eindcontrole worden verwacht en een adequate... See more

Rated 5 out of 5 stars

16 september aangekochte grandland opgehaald. 1 week later tijdens wassen zie ik dat op het dak diverse lakbeschadigingen zitten waar de blauwe onderlaag te zien is. Na melding hiervan is dit door van... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Online een afspraak gemaakt voor APK en onderhoud. Op de dag van afspraak werd ik keurig tussendoor gebeld om me te informeren wat er nodig was qua onderhoud en reparatie. Medewerkers zijn zeer vriend... See more

Rated 3 out of 5 stars

Bij het afgeven van de sleutel voor een onderhoudsbeurt werd gelijk het bedrag van de rekening genoemd en als er sprake van meerwerk zou zijn zou gebeld worden. Ondanks het feit dat er meerwerk was, b... See more

Company replied

About Van Mossel Opel - Goes

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Pearyweg 19, 4462 GT, Goes, Nederland, Netherlands

• 0113 237 923
Promotion box for Van Mossel Opel - Goes

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

500 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Verkoper dacht goed met ons mee

Verkoper dacht goed met ons mee. Zeer klant vriendelijk.
Een feestje om bij hem en auto te kopen.
Alleen jammer dat er bij de nieuwe auto geen afleverpakketje bij was.
Heb zelf maar een sleutelhanger gekocht.

March 14, 2025

Bagger product en waardeloze service

Bagger product en waardeloze service
Ik heb een auto afkomstig uit het Stellantis clubje, een Opel Corsa.
In deze auto ligt de zogenaamde PureTech motor, die is berucht voor de problemen daarmee.
Ik kreeg dus problemen, vermogensverlies en remprobleem. Afspraak proberen maken bij de dealer, Van Mossel in Goes, maar die hadden geen tijd en de parking stond al vol auto's.
Voor de garantieregeling van Stellantis moet de controle gebeuren bij een dealer. Die dus gewoon zegt geen tijd te hebben, en ik kan niet zonder auto.

Daarom rechtsbijstand om advies gevraagd, en die zeiden me dat ik de garage waar ik de auto had gekocht aansprakelijk moest stellen. Dat is geen Opel dealer.
Deze garage heeft de auto gerepareerd, kosten hebben we gedeeld.

Ik heb op allerlei manieren geprobeerd om de auto via Opel of Stellantis gerepareerd te krijgen, dat is onmogelijk. Ze wijzen gewoon alles af of vertragen de boel en ondertussen kun je het uitzoeken.

Ik rij al 30 jaar Opel en Peugeot, maar er komt bij mij nooit of te nimmer nog enig Stellantis product op de oprit te staan.
Een fatsoenlijk bedrijf erkent dat het een bagger-product heeft gemaakt en neemt verantwoordelijkheid. Zoniet de Stellantis groep. Die verstoppen zich, en laten klanten in de kou staan.
Ik kocht altijd Europese auto's vanwege de service etc. Dat is klaar, met dank aan Stellantis en Van Mossel

January 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Klant onvriendelijk en te duur.

Er was geen leenauto beschikbaar toen bleek dat mijn auto niet dezelfde dag klaar was voor apk en beurt. Moesten onderdelen besteld worden. Kon ook m'n eigen auto niet meekrijgen. Met de trein naar huis. De andere dag schikken van de factuur. Nieuwe banden, remblokken en accu 2 maal zo duur als op internet. Had geen prijsindicatie gehad. Schriftelijke klacht ingediend en na 2,5 week nog geen reactie. Nu doorgestuurd naar klachtenmanagement maar na een week nog geen reactie. Geen warme gevoelens dus.

February 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De auto voor de jaarlijkse…

De auto voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt gebracht bij Van Mossel Goes Bij deze beurt werden een volledige controle van de auto uitgevoerd en daar waar nodig bepaalde onderdelen vervangen, zodat ik weer veilig de weg op kan. Ik ben zeer tevreden over Van Mossel Goes.

January 29, 2025

Vakkundig 🤗 vriendelijk

Zaterdag 18-2025 onze auto opgehaald bij Opel garage van mossel Goes. Zijn fantastisch geholpen door de verkoopadviseur Niek van Balen. Andere medewerkers waren ook zeer vriendelijk en beleefd. Een aanrader om hier een occaison te kopen

January 18, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Prima geholpen.

Prima geholpen.

Enthousiaste en kundige verkoopster, die alle tijd nam.
Heeft ook goed gecommuniceerd, waar de vertraging in de aflevering door veroorzaakt werd.

Geen 10, omdat op mijn 1e contact via internet geen reactie opleverde.

January 14, 2025

Liefst nog geen ster!

Liefst nog geen ster!
Onze camper binnengebracht voor een diagnose.
Blijkbaar is de diagnose afgebroken omdat er vrij veel opmerkingen en problemen te zien waren.
Het enige wat ik heb gekregen is een paar foto’s en een kopij van een lijstje met gebreken dat heel moeilijk leesbaar is. Ik ben wandelen gestuurd met de boodschap:” daar beginnen we niet aan”,” als ik u was zou ik er niet meer mee rijden, want er kan zomaar iets afbreken” ,“ gelieve 307€ te betalen “en “ als u een andere camper zou kopen willen wij heel graag het onderhoud doen!”
Dit is alles behalve een service te noemen!!

December 6, 2024

Buitensporige rekening.

Onze Corsa-e moest een kleine beurt hebben maar de rekening was buitensporig.
Nog geen uur werk en excl. materialen en vloeistoffen ruim boven de 300 euro.
Klacht indienen had geen zin want zij vonden het een redelijk bedrag voor minder dan 1 uur arbeid.
De dag na deze review werd ik gebeld door van Mossel Opel in Goes en toen ik opnam met mijn naam verbraken zij de verbinding. Blijkbaar moesten ze even kijken of ik degene was die in hun systeem staat met deze naam. Dat zegt ook wel iets over van Mossel vind ik.

November 7, 2024

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel en ze kwamen met een zeer snelle diagnose van de storing bij mijn auto!

November 20, 2024

Reply from Van Mossel Opel - Goes

We zijn blij te horen dat u tevreden was met de vriendelijkheid van ons personeel en de snelle diagnose van de storing aan uw auto. Veel veilige kilometers toegewenst en graag tot ziens in Goes.

Rated 5 out of 5 stars

Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen, de werkzaamheden worden goed gedaan.

November 21, 2024

Reply from Van Mossel Opel - Goes

Dank voor de mooie beoordeling David. Graag tot een volgend bezoek in Goes.

Correcte onderhoudsbeurt

Afspraak is correct nagekomen. Uitleg van eea ook. Gewoon: goede afwerking van de geplande controlebeurt. Vriendelijk personeel.

November 14, 2024

Reply from Van Mossel Opel - Goes

Dank voor de mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat de onderhoudswerkzaamheden goed en duidelijk zijn verlopen. Graag tot een volgend bezoek in Goes.

The Trustpilot Experience

Take a closer look