Wash World - Frederikshavn - Apholmenvej Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Apholmenvej 9, 9900 Frederikshavn, DK

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Det er nemt men bilen er aldrig helt tør og da jeg kører el bil er det vigtigt jeg låser og slukker bilen ellers vil censor åbne bagklappen men vasken går vild hurtig igang

Rated 1 out of 5 stars

Var i vaskemaskine 1 i Frederikshavn d.23/6. Børsterne kørte frem og anlægget gik i stå. Jeg ringede ind på servicetelefonen og de kunne godt se at der var noget galt, hvorfor de bad mig om at... See more

Rated 4 out of 5 stars

Generalt syntes jeg at alt virker helt ok. Dog forstå jeg ikke at man bare kan benytte alle vaskehaller i dk ude at skulke betale ekstra hvis man nu benytte en uden for det område man har tilmeldt si... See more

Rated 4 out of 5 stars

Efter at have været igennem 2 x guldvask var bilen ren, men stadig måtte den eftertørres med et viskestykke, ellers havde den været fyldt med kalkpletter.

Company details

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Apholmenvej 9, 9900, Frederikshavn, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,855 reviews in the last 12 months

Write a review

ngen kø og god vask

April 12, 2025

Hej Finn,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Skønt at høre, at du fik en god vask uden kø – sådan skal det være.
De bedste hilsner
Benjamin

Vask

Fin oplevelse og ren bil

March 25, 2025

Hej Hans,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du havde en fin oplevelse og en ren bil.

Vi ser frem til at vaske din bil igen!

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder mig at høre, at alt fungerer, som det skal.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 🚗

Rated 3 out of 5 stars

👍👍👍👍 vasker godt men konstant en af…

👍👍👍👍 vasker godt men konstant en af vaskehallerne der er lukket pga drift problemer

February 7, 2025

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med vaskeresultatet, og vi beklager de udfordringer, du oplever med driftsproblemer. Vi arbejder løbende på at minimere nedetid, så du får en bedre oplevelse.

Ahad

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan ikke skifte betalingskort..

Jeg kan ikke skifte betalingskort... Jeres links fungerer Ikke !!!!! Jeg har forsøgt flere gange men intet virker...!!!!

January 17, 2025

Hej Jens Erik Pedersen

Det lyder frustrerende! Hvis du oplever problemer med at skifte betalingskort via vores links, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. De kan hjælpe dig videre og sikre, at alt fungerer som det skal.

Hej Finn.
Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder mig, at du er tilfreds med både vasken og prisen. Vi håber at se dig igen snart! 🚗💦😊

Rated 3 out of 5 stars

Vaskemaskinen gik i stå da…

Vaskemaskinen gik i stå da tørringsdelen lige var startet.
Jeg måtte bakke ud af vaskehallen.

January 28, 2025

Hej Claus.

Det lyder rigtig frustrerende! Hvis du oplever en fejl under vasken igen, anbefaler jeg at bruge nødtelefonen på stedet for hurtig assistance. Du er også velkommen til at kontakte kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan følge op på din oplevelse. Jeg håber, din næste vask forløber uden problemer! 🚗💦

Ingen problemer

January 20, 2025

Hej Christensen,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at alt fungerer, som det skal. 😊🚗✨
Lana

Det virker bare og er billigt

Det virker bare og er billigt
Selv bilen er gladere når den er ren
Dog er udformningen af indtjekningen næste
Unåbart

January 17, 2025

Hej John,
Tusind tak for de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vores vaske og priser – og at selv bilen er gladere, når den er ren! Vi tager din kommentar om indtjekningen med os og arbejder løbende på at forbedre kundeoplevelsen.

God og billig vask

January 12, 2025

Hej Peter,
Tak for din flotte anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og prisen på vores vaske. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.
Benny

Rated 1 out of 5 stars

Efter sidste vaske af min bil var den…

Efter sidste vaske af min bil var den over ridset og vælger så at opsige min abonnement og får af vide af jer i synes jeg skal anmelde skaderne hvilket jeg så gør og får af vide at jeres forsikring ville kontakte mig det gør de dagen efter ca og der fra går der over en måned uden de vil svare mig selv om jeg skriver flere gange måtte til sidst kontakte jer to gange før jeres forsikring kontakter mig og fra ligger sig alt ansvar synes virkelig det er for dårligt kan kun fraråde folk at bruge wash world

May 16, 2024
Unprompted review

Reply from Wash World - Frederikshavn - Apholmenvej

Hej, Malene. tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med skader og den efterfølgende proces. Skadesager håndteres af vores eksterne forsikringspartner, og vi forstår, at ventetiden og manglende svar kan være frustrerende. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi sætter pris på din feedback og vil bruge den til at forbedre vores processer.

Rated 5 out of 5 stars

Nem og økonomisk attraktiv løsning

Nem og økonomisk attraktiv løsning når man kører mange daglige kilometer, og bilen ofte trænger til en vask.

November 14, 2024

Hej Per,

Tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det er skønt at høre, at vores løsning passer perfekt til dine behov og holder bilen flot. Vi er glade for, at du er tilfreds! 🚗✨
Lana

Jeg er godt tilfreds

Jeg er godt tilfreds

November 2, 2024

Hej Allan
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er godt tilfreds med vores service!

Aden

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har det man kalder guldvask

Jeg har det man kalder guldvask, trods det synes jeg at bilen får alt for lidt Tørring. Jeg skal altid ud og tørre bilen efter. Men ellers er jeg godt tilfreds med WarshWorld.

October 27, 2024

Hej Tonni,
Tak for din anmeldelse og din feedback. Jeg er glad for, at du generelt er tilfreds med os, og jeg har taget din kommentar omkring tørring videre til vores tekniker.
Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Stadigvæk godtnok til prisen

Stadigvæk godtnok til prisen, deres kundeservice er rigtig god, der er altid god hjælp.

October 29, 2024

Hej Claus

Tusind tak for de pæne ord! Det betyder meget at høre, at både vores pris og kundeservice lever op til dine forventninger. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Rated 2 out of 5 stars

Hej!

Jeg er ked af at høre, at tørringen og oplevelsen i vaskehallen ikke har levet op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på dine oplevelser og forsøge at finde en løsning.

Rated 5 out of 5 stars

Kort ventetid og nem adgang til…

Kort ventetid og nem adgang til vaskehallen.

October 21, 2024

Hej! Maiken
Tak for din fine anmeldelse 🌟. Det glæder mig at høre, at du oplevede kort ventetid og nem adgang til vaskehallen.
De bedste hilsner

Rated 3 out of 5 stars

Synes ikke min bil bliver ren for…

Synes ikke min bil bliver ren for insekter. Jeg synes heller ikke den bliver speciel tør

October 5, 2024

Hej Frank

Tak for din anmeldelse! Hvis insekter er svære at få af, anbefaler vi at forvaske bilen inden vasken for et bedre resultat. Du kan også prøve vores premiumvask, som giver en mere grundig vask og tørring.

Har du brug for yderligere hjælp, står vores kundeservice klar.

Mert

Rated 1 out of 5 stars

Bagruderne på vores biler bliver ALDRIG…

Bagruderne på vores biler bliver ALDRIG vasket på det øverste stykke.

September 27, 2024

Hej,

Vi beklager, at bagruderne på jeres biler ikke bliver vasket ordentligt på det øverste stykke. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Med venlig hilsen,

Rated 2 out of 5 stars

Bilen bliver ikke ren.

Bilen bliver ikke ren.

September 27, 2024

Hej,

Vi beklager, at din bil ikke blev ren efter vasken. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Med venlig hilsen,

Take a closer look