Wash World - Næstved - Gl. Holstedvej Reviews

TrustScore 4 out of 5

Gammel Holstedvej 1, 4700 Næstved, DK

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Dejligt med vask når man trænger men mærkeligt så store forskel der er på vaske programer på jeres forskellige vaskepladser👍og så på erantis vej 4700 Næstved skulle vaskebøster køre den anden rundt... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ventetiden forlænges af flere gange når en anden bil er inde i hallen. Den når at tælle ned for så at starte igen på et nyt tidsinterval. Har lige oplevet dette 3 gange medens jeg holdt som nr 1 i køe... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vasker ikke ordentligt rent og tørringen er elendig. Har 2 gange inden for den sidste måned oplevet at maskinen stopper midt under vasken og jeg har måtte ringe til nødnummeret for at få den igang ig... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig aflæsning af nummerplade, rimelig pæn vask, men tørring bør køre både frem og tilbage, standser halv vejs på tilbage kørsel.

Company details

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Gammel Holstedvej 1, 4700, Næstved, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,800 reviews in the last 12 months

Write a review

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

February 22, 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du fandt vaskeoplevelsen hurtig og effektiv. 😊
Aden 🚗✨

God vask til pengene

February 17, 2025

Hej,

Skønt at høre, at du er tilfreds! 😊 Tak for din anmeldelse.

Venlig hilsen,
Omar

Rated 3 out of 5 stars

Vasker fint MEN ingen tørring.

Vasker fint, MEN ingen tørring bil var helt våd på alle flader.

February 9, 2025

Hej Jens,

Tak for din feedback.
Det er godt at høre, at vasken fungerede fint, men ærgerligt, at tørringen ikke levede op til forventningerne. Hvis du oplever udfordringer med tørreeffekten, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via ‘Hjælp’-sektionen på vores hjemmeside – vi vil gerne hjælpe! 🚗

Sophie

Rated 2 out of 5 stars

Vasken bliver ringere og ringere

Vasken bliver ringere og ringere. Bilen er langt fra tør bagefter. Det er ren forglemmelse, at jeg endnu ikke har opsagt abonnement

February 10, 2025

Hej Frank,

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse hos os, hvilket bestemt ikke er meningen. Vi vil værdsætte, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, og beskriver din oplevelse. Du må også gerne komme med forslag til forbedringer.

Jasmin.

Nemt at komme til

Nemt at komme til, ingen kø

January 21, 2025

Hej Henrette,
Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 😊 Vi er glade for, at du havde en hurtig og problemfri oplevelse uden ventetid.

Ahad

Rated 3 out of 5 stars

Den spilder altid vand på

Den spilder altid vand på, bilen ved udkørsel.

February 4, 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at der altid spildes vand på bilen ved udkørsel. Din feedback er vigtig, og vi tager den med i vores arbejde for at forbedre oplevelsen.

Rated 1 out of 5 stars

tørrer ikke bilen ordentligt (guldvask)…

tørrer ikke bilen ordentligt (guldvask) næstved

February 4, 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at guldvasken i Næstved ikke levede op til kvaliteten, du forventede. Vi tager din feedback med i vores arbejde for at forbedre resultatet.

Rated 2 out of 5 stars

2 x indenfor 3 uger er vasken bare…

2 x indenfor 3 uger er vasken bare stoppet. 1 gang hjulvask på dørene.
Når man kontakter jeres unge mennesker på kundeservice virker de pænt ligeglade.

January 22, 2025

Hej!
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har oplevet problemer med vasken to gange inden for tre uger, og at du føler, at vores kundeservice ikke har taget din henvendelse alvorligt. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Vi tager din feedback meget seriøst og vil arbejde på både at forbedre driftsstabiliteten og sikre en bedre serviceoplevelse hos vores kundeservice.

All in one

Ganske udmærket vask men som andre tører de ikke 100% alt vandet af bilen.
Men skal selv ud med en klud.

January 18, 2025

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vasken generelt. Det er rigtigt, at nogle steder på bilen kan kræve lidt ekstra eftertørring – vi arbejder altid på at optimere oplevelsen. Tak fordi du deler din oplevelse med os! 😊🚗
Lana

Vasker dårligt

Vasker dårligt
Tørre stort set ikke bilen

January 18, 2025

Hej Brian!
Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at vasken og tørringen ikke levede op til dine forventninger. For at få det undersøgt nærmere, vil jeg anbefale at kontakte vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på vores hjemmeside. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning, så din oplevelse bliver bedre næste gang! 😊
Aden

Billig og god vask.

Billig og god vask.
Bilen bliver ren og pæn, som altid, men mangler helt klart en bedre tørring, så ville de sidste stjerne komme på.

January 17, 2025

Reply from Wash World - Næstved - Gl. Holstedvej

Tak for din anmeldelse, Peter! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vaskens kvalitet og resultat. Vi beklager, at tørringen ikke helt lever op til dine forventninger – det tager vi med som feedback for at kunne forbedre os. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at dele flere detaljer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. 😊

De bedste hilsner

Jacob

Rated 1 out of 5 stars

Ja man kan desværre ikke give 0…

Ja man kan desværre ikke give 0 stjerner.
For det var hvad jeres vask var værd, men kostede aligevelle 89kr.

Beskidt bil, og slet ikke tør.

December 13, 2024
Unprompted review

Hej Martin,

Tak for din feedback. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse med vasken. Det er bestemt ikke sådan, det skal være. Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via hjemmesidens "Hjælp"-sektion, så vi kan undersøge sagen og finde en løsning.
Lana

Bilvask

Maskinen tørrer utrolig dårligt 🤨

November 8, 2024

Hej Kim!
Tak for din feedback. Jeg beklager, at maskinen ikke tørrer bilen så godt som muligt – det er selvfølgelig vigtigt, at bilen efterlades så tør som muligt. Din oplevelse er noteret, og vi tager det til efterretning. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp fremover.

Yahya

Rated 1 out of 5 stars

Bilen blev ikke vasket ren for sæbe og…

Bilen blev ikke vasket ren for sæbe og den blev kun tørret på sen ene side

October 2, 2024

Hej René
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at bilen ikke blev vasket ordentligt ren og kun blev tørret på den ene side. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi vil gerne undersøge, hvad der er gået galt i dette tilfælde.

Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Ammar

Rated 1 out of 5 stars

Var i vaskehallen i Næstved ved…

Var i vaskehallen i Næstved ved bauhaus. Der valgt maskinen at lave en hjulvask på begge sider af vores fordøre.
De har ikk oplevet nogle fejl på anlægget. Så ingen erstatning

September 13, 2024
Unprompted review

Hej Henning

Tak for din anmeldelse. Jeg forstår din frustration over oplevelsen i vaskehallen i Næstved. Skader behandles af et eksternt selskab, og hvis de har afvist sagen, er der desværre ikke mere, vi kan gøre i denne forbindelse. Hvis du oplever udfordringer med maskinen fremover, er du altid velkommen til at kontakte os via akuttelefonen i vaskehallen, så vi kan hjælpe på stedet.

Mert

Det er ved og være for dyrt

Det er ved og være for dyrt
Man kan få det samme ved Bilka næsten 99 kr ubegrænset vask

September 28, 2024

Hej! Bent

Tak for din feedback. Vi forstår godt, at prisen er en vigtig faktor, og vi stræber altid efter at tilbyde den bedste kvalitet og bekvemmelighed for vores kunder. Vi håber, at du stadig vil opleve, at vores vask og service er det hele værd. Hvis du har spørgsmål til vores abonnementer eller tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Jacob

Rated 2 out of 5 stars

Vasker ikke ordentligt rent og…

Vasker ikke ordentligt rent og tørringen er elendig. Har 2 gange inden for den sidste måned oplevet at maskinen stopper midt under vasken og jeg har måtte ringe til nødnummeret for at få den igang igen.

September 20, 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med vasken og tørringen, samt de problemer du har haft med maskinen. Hvis du oplever lignende udfordringer i fremtiden, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside – vi er her for at hjælpe.

Muhammad

Supper ren og tør Ag19915

Supper ren og tør Ag19915

September 22, 2024

Hej Per.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice via vores hjemmeside: washworld.dk/hjaelp

Du ønskes en rigtig god dag.
De bedste hilsner
Kirsten. Wash World

Rated 4 out of 5 stars

alle 5 stjerne hvis ikke vandet stank…

alle 5 stjerne hvis ikke vandet stank så grimt.

September 17, 2024

Hej Lykke,

Tak for de 4 stjerner og din feedback! Jeg er glad for, at du ellers er tilfreds, men det er ærgerligt at høre om lugten fra vandet. Det er bestemt noget, vi vil kigge nærmere på, så din oplevelse kan blive helt i top næste gang.

Benny

Take a closer look