Wash World - Næstved - Gl. Holstedvej Reviews

TrustScore 4 out of 5

Gammel Holstedvej 1, 4700 Næstved, DK

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Dejligt med vask når man trænger men mærkeligt så store forskel der er på vaske programer på jeres forskellige vaskepladser👍og så på erantis vej 4700 Næstved skulle vaskebøster køre den anden rundt... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ventetiden forlænges af flere gange når en anden bil er inde i hallen. Den når at tælle ned for så at starte igen på et nyt tidsinterval. Har lige oplevet dette 3 gange medens jeg holdt som nr 1 i køe... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vasker ikke ordentligt rent og tørringen er elendig. Har 2 gange inden for den sidste måned oplevet at maskinen stopper midt under vasken og jeg har måtte ringe til nødnummeret for at få den igang ig... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig aflæsning af nummerplade, rimelig pæn vask, men tørring bør køre både frem og tilbage, standser halv vejs på tilbage kørsel.

1. Car Wash

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Gammel Holstedvej 1, 4700, Næstved, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,855 reviews in the last 12 months

Write a review

ren Bil

Den er altid ren efter vask

July 23, 2026

Hej Bjarne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at din bil altid bliver ren efter en vask hos os. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder hver eneste gang.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen mange gange fremover.
Maja 💚

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

June 18, 2026

Hej Preben,
Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner! 😊
Det er skønt at høre, at du oplever vores vaske som både hurtige og nemme at benytte. 🚗✨ Vi arbejder hver dag på at gøre bilvask så enkel og bekvem som muligt, så det glæder os, at det har været din oplevelse.
Tak fordi du valgte os, og vi håber at kunne gøre oplevelsen endnu bedre næste gang.
Jasmin ✨

Super watch

Super watch

March 19, 2026

Hej Ebbe 🚗
Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse 😊
Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med vasken.
Tak fordi du vælger Wash World.
Hilsen Maja 🌻

Vaskningen er god

Vaskningen er god, men tørringen halter stadig en del

June 16, 2026

Hej Johnny,
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! ⭐⭐⭐⭐
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vaskeresultatet. Samtidig sætter vi pris på din ærlige feedback omkring tørringen.
Vi arbejder løbende på at optimere vores anlæg, og kommentarer som din er værdifulde i den proces. Derfor tager vi din oplevelse med videre til de relevante teams.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og vi håber at kunne levere en endnu bedre oplevelse næste gang.
Jasmin 🌸

Nemt og bekvemt

April 13, 2026

Hej Jens 🫧
Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en nem og bekvem oplevelse hos os – det er netop det, vi arbejder for hver dag.
Vi gør os umage for at gøre hele vaskeoplevelsen så enkel og smidig som muligt, så det er skønt at høre, at det lykkes 😊 Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.
Vi håber at se dig igen snart!
Sara 🚗

Godkendt vask

Pæn ren bil kom ud efter brilliant vask.. så jeg er tilfreds med mit abonnement

March 21, 2026

Hej Søren,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at det har levet op til dine forventninger 😊
Med venlig hilsen,
Jasmin

Bil vask

Super at man bare kan vaske sin bil uden problemer

July 1, 2025

Hej Heidi
Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for de 5 stjerner!
Jeg er virkelig glad for, at du oplever, at det bare fungerer, som det skal. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give, når man kører ind til en vask hos os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Aden

Hej Jan,

Jeg er ked af at høre, at tørringen ikke har levet op til dine forventninger. Du kan læse mere om det forventede resultat, samt reklamere for tørringen, her: https://help.washworld.dk/da/article/48ad18

Sophie Wash World

God.

Min bil blev ren

November 22, 2025

Hej Allan.
Tusind tak for dine 4 stjerner og for rosen — vi sætter stor pris på, at din bil blev ren, og at du er tilfreds.
Hvis du får lyst til at dele, hvad der gjorde oplevelsen god — eller om der er noget, vi kan gøre endnu bedre — må du endelig sige til. Vi vil meget gerne sikre, at du altid har lyst til at anbefale os.
Aden

Rated 3 out of 5 stars

Det er okay til prisen der er bar bilen er altid råde…

Det er okay til prisen der er bare nogle steder den ikke vasker så godt op ved bagrude og bagsprøjter rundt om nummerplader og sådan den mangler også at tørre bilen ordentligt af bilen er altid våd når der er i bad selvfølgelig er bilen våd Men den er meget våd her Men til prisen er det godt nok

October 11, 2025

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du synes, det er rimeligt til prisen, selvom du har oplevet, at der mangler lidt ved vask og tørring, især omkring bagruden og nummerpladen. Det er vigtigt for os, at resultatet lever op til forventningerne, så jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via *Hjælp*\-sektionen på hjemmesiden.

Hvis du en anden gang oplever fejl under selve vasken, så husk, at du altid kan bruge nødtelefonen med det samme.
Yahya

Hej Kirsten
Vi er kede af at høre, at tørringen ikke har levet op til forventningerne – det tager vi selvfølgelig til os. Vi arbejder løbende på at optimere vaskeoplevelsen, og din feedback hjælper os i den proces.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har oplevet en konkret fejl, vi bør undersøge nærmere.
Nicklas

Rated 3 out of 5 stars

Dårlig tørring og bilen blev berørt af…

Dårlig tørring og bilen blev berørt af blæser på siden og blev let skrammet selv om bilen holdt lige

June 16, 2025

Hej Flemming
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du både oplevede utilstrækkelig tørring og en skramme i forbindelse med vasken – det skal selvfølgelig ikke ske, særligt ikke når bilen holdt korrekt.
Hvis du ikke allerede har gjort det, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med billeder og oplysninger om skaden, så vi kan undersøge sagen nærmere.
Vi sætter pris på, at du gør os opmærksom på oplevelsen.
Martin

Nemt

Nemt, billigt og hurtigt

June 12, 2025

Hej Martin
Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Det glæder os at høre, at du oplever vores løsning som nem, billig og hurtig – præcis sådan skal det være.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vaskehallen igen snart!
Wash World Kundeservice

Vasken var fin

Vasken var fin, men tørremekanikken virkede ikke, så bilen blev kun tørret på siderne.

May 30, 2025

Hej Betina
Vi er glade for, at selve vasken levede op til forventningerne, men vi er kede af at høre, at tørringen ikke fungerede optimalt. Det er naturligvis ikke sådan, det skal være, og vi tager din feedback med videre, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover.
Mert

Det er nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt.

April 13, 2025

Hej Morten,

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin.

Rated 4 out of 5 stars

Altid godt resultat men kunne ønske en…

Altid godt resultat men kunne ønske en bedre tørring.

March 29, 2025

Hej Henrik,
Tak for de flotte stjerner og din feedback – det glæder mig, at du som regel er tilfreds med resultatet! Jeg tager din kommentar om tørringen med videre som input, da vi altid arbejder på at forbedre oplevelsen.
Ole

Billigt og godt

March 26, 2025

Tak for den flotte anmeldelse, Gitte! 😊
Dejligt at høre, du synes det er både billigt og godt – det er lige præcis dét, vi går efter!
Hilsen Ole 🚗💦

Rated 3 out of 5 stars

Det er som om at vandet ikke er særlig…

Det er som om at vandet ikke er særlig rent ,bilens ruder blev helt mælke farvet så måtte hjem og pudse ruderne i bilen

March 22, 2025

Hej Bent
Tak fordi du deler din oplevelse!
Vi er kede af at høre, at dine ruder blev mælkehvide efter vask – det er naturligvis ikke den kvalitet, vi ønsker at levere. Det, du beskriver, lyder som kalkpletter, som kan opstå, hvis der sidder vanddråber tilbage på ruderne efter vask.
Vi anbefaler derfor at tage en ren klud med og tørre bilen – særligt ruderne – af umiddelbart efter vask for at undgå kalkaflejringer.
Vi arbejder løbende på at forbedre vandkvalitet, skyl og tørring i alle vores vaskehaller, og din feedback hjælper os i den proces.
Mert

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var glad for at der ikke var nogen…

Jeg var glad for at der ikke var nogen vente tid

February 27, 2025

Hej Vivi,
Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du slap for ventetid og havde en god oplevelse. 🚗✨
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Venlig hilsen,
Benny

Rated 2 out of 5 stars

Fælge-vaskerne virkede ikke..

Fælge-vaskerne virkede ikke... 🤨 Så jeg må køre i en anden vaskehal, selvom jeg betaler abonnement hos jer. Det er ikke godt nok 🤥

February 22, 2025

Hej Claus,
Tak for din feedback! Vi forstår din frustration, og det er selvfølgelig ikke meningen, at fælgevaskerne ikke skal virke. Hvis du oplever dette igen, vil vi anbefale, at du kontakter vores kundeservice via https://washworld.dk/hjaelp, så vi kan undersøge det nærmere. Vi vil gerne hjælpe!
Yahya

Take a closer look