Wash World - Næstved - Gl. Holstedvej Reviews

TrustScore 4 out of 5

Gammel Holstedvej 1, 4700 Næstved, DK

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Vasker ikke ordentligt rent og tørringen er elendig. Har 2 gange inden for den sidste måned oplevet at maskinen stopper midt under vasken og jeg har måtte ringe til nødnummeret for at få den igang ig... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig aflæsning af nummerplade, rimelig pæn vask, men tørring bør køre både frem og tilbage, standser halv vejs på tilbage kørsel.

Company details

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Gammel Holstedvej 1, 4700, Næstved, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,800 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Det ikke særligt godt vask.

Det ikke særligt godt vask.. men det er billigt… bilen bliver ikke tøreret særlig godt helt våd når den kommer ud og vasken er ikke altid lige god…
Jeg bruger kun de to i Næstved og de har samme standart

September 13, 2024

Hej Lars,

Tak for din ærlige feedback. Det er ærgerligt at høre, at du ikke er helt tilfreds med kvaliteten af både vask og tørring. Vi arbejder konstant på at forbedre vores standarder, så din oplevelse kan blive bedre fremover. Hvis du oplever problemer igen, vil vi anbefale at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe.

Rated 3 out of 5 stars

99 kr i oprettelse selvom jeg var…

99 kr i oprettelse selvom jeg var oprettet... Snyd

September 13, 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå din frustration omkring oprettelsesgebyret. Du skal være velkommen til at skrive til vores kundeservoce, så vil vi gerne finde en løsning til dig.

Virkelig dårlig vask

Virkelig dårlig vask. Fjerner ikke snavs. Skulle slev stå at baske hele bilen bagefter. Anbefaler dem ikke.

August 11, 2024

Hej Sofie.

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Venligst vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World

Rated 5 out of 5 stars

Aldeles glimrende

Aldeles glimrende
Man skal bare være vaks, når vasken er slut og porten åbner - kør UD med det samme …. Den lukker hurtigt igen

June 17, 2024

Hej Annette,

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at du havde en aldeles glimrende oplevelse. Tak for tippet om porten – det er godt at være opmærksom på. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

WashWorld

Rated 1 out of 5 stars

Bilen var efterladt med striber af…

Bilen var efterladt med striber af sæberester overalt, så måtte forbi en anden vaskehal for at få det vasket af.
Det er virkelig dårlig standard.

May 16, 2024

Hej Stefan.

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæfte venligst billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Rated 3 out of 5 stars

Jeg syntes ikke maskinerne tørre godt…

Jeg syntes ikke maskinerne tørre godt nok, når tørre delen kører drypper det vand ned fra bagved blæseren.

May 17, 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at maskinerne ikke tørrer godt nok, og at der drypper vand ned fra blæseren under tørringen. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere hjælp.

Yahya

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde bilen en tur i Wash Worlds…

Opdatering efter svar fra Wash World: Der var ikke tale om fastgroet snavs og det kunne let fjernes med en finger. Børsterne havde simpelthen ikke rørt bilen, hvilket er justeringsfejl eller en defekt vaskemaskine. Bilen der blev vasket, har været flere hundred gange hos Wash World på basis abonnement, så jeg ved hvordan deres maskiner vasker. De er langt fra perfekte, men jeg har aldrig oplevet at en halv meter af siden er sprunget over. Der henvises til at jeg skal svare deres kundeservice, hvilket jeg har gjort, uden at få svar. Jeg har køb et produkt der ikke er leveret, en kundeservice der ikke accepterer at deres vaskemaskine var defekt, det kalder jeg dårlig service.

Jeg havde bilen en tur i Wash Worlds vaskehal i Næstved og valgte en basis vask. Bilen var blevet vasket ugen før og havde fået Ceramic voks, så den er let at holde ren. Jeg ser at efter vasken alt de forreste hjørner slet ikke er blevet vasket, hvorfor jeg skriver til Wash World og vedhæfter billeder.

Jeg modtager dette svar:
Vores Basis vask er designet til at give en hurtig, men effektiv rengøring, ideel til let snavsede biler. Under denne vask kører børsterne kun en gang over bilen, hvilket betyder, at indgroet snavs og fasttørrede fugleklatter muligvis ikke fjernes helt.

Vi anbefaler, at du først forvasker din bil på områder med hårdnakket snavs, så det kan fjernes effektivt med børsterne. Vi anbefaler vores Basis vask til dem, der vasker deres bil mindst én gang om ugen.

Jeg vil anbefale dig at prøve et af vores bedre vaskeprogrammer næste gang, da de indeholder flere produkter, der eksempelvis kan omfatte insektfjerner, der hjælper med at opløse insekter på bilen. Derudover kører børsterne flere gange over bilen for en mere grundig rengøring.

Jeg skriver tilbage alt der ikke er tale om fastgroet snavs og bilen lige er blevet voks behandlet.

Jeg modtager dette svar:
Den vask, som du viser, lever op til, hvad man kan forvente af en Basis-vask. Hvis du ønsker en bedre vask/tørring, som passer bedre til dine behov, kan jeg anbefale, at du opgraderer dit vaskeprogram til eksempelvis:

• En Guld-vask, som giver en god vask, der fjerner det meste løse snavs

• En Premium-vask, som har en særdeles god og grundig vask, der fjerner alt løst snavs.

• En Premium Plus-vask, som har en omhyggelig og luksus vask, der effektivt fjerner alt løst snavs.

• En All Inclusive-vask, som er inkluderet med alt, hvad maskinen kan tilbyde, hvor man får en omhyggelig og ekstra luksus vask efterfulgt af ekstra tørring, der effektivt fjerner snavs

Wash World mener at deres basisvask helt bevist skal springe dele af bilen over, så hvis man ønsker at børsterne skal køre hele vejen ned af siderne, så skal man købe en dyre vask. Jeg er dybt målløs over den kundeservice jeg har fået og at de ikke vil accepterer at deres vaskemaskine var defekt på dagen.

May 4, 2024

Hej Jesper

Tak for din feedback herinde.

Vi vurderer alle reklamationer ud fra de billeder der bliver indsendt til os.
Med en Basis vask får du en let vask, samt en let tørring. Hvis der er indtørret snavs, vil vi altid anbefale enten forvask eller en vask der går mere i dybden og det er den vurdering der er foretaget ud fra de billeder du har indsendt.

Hvis du fortsat ikke er enig i vurderingen af resultatet vil jeg anbefale at du besvarer Kundeservice og beskriver dine forbehold.

Lykke

Skod produkt

skod produkt

April 3, 2024

Reply from Wash World - Næstved - Gl. Holstedvej

Hej Jonas, jeg beklager at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, bedes du kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. De vil kunne guide dig igennem næste skridt og tilbyde den nødvendige assistance.

Mangelfuld Tørring

Nu er det anden gang jeg vasker bil hos jer på 14 dage. Har ovenikøbet købt et abonnement hos jer. Men det opsiger jeg igen, da jeg ikke er tilfreds.
Generelt er vask af bil som sådan okay. Tørring er fuldstændig mangelfuld.
Første vask var premium. Anden vask var premium plus, men stadigvæk mangelfuld Tørring, samt at der heller ikke var lakforsegling som der står på jeres skilt.

March 30, 2024

Hej Heidi,

Tak for din feedback og for at informere os om din oplevelse. Jeg er virkelig ked af at høre, at tørringen ikke har levet op til dine forventninger, selv efter at have prøvet både vores Premium og Premium Plus vask. Det er afgørende for os, at alle aspekter af vores service lever op til de lovede standarder, inklusive lakforseglingen. For at adressere dine specifikke bekymringer og arbejde på en løsning, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte gennem washworld.dk under "Vaskehal og reklamation". Din detaljerede feedback vil være uvurderlig for os i vores bestræbelser på at forbedre vores service.

Ahad

Rated 2 out of 5 stars

Hej Poul,

Tak for din feedback.
Vi beklager, at tørringen ikke levede op til dine forventninger.
Vi vil anbefale, at du bruger 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside, så vores kundeservice kan hjælpe dig yderligere.

Cathrine🚗

Min bil blev desværre ikke særlig ren

Min bil blev desværre ikke særlig ren

March 17, 2024

Hej Jonas.

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Medsend venligst billeder af vaskeresultatet.

Kirsten. Wash World

Hurtig aflæsning af nummerplade

March 13, 2024

Hej Birgitte.

Tusind tak for den fine anmeldelse, du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på din sag i forhold til en tørring som ikke har været effektiv nok.

de bedste hilsner

Rated 3 out of 5 stars

Ventetiden forlænges af flere gange når…

Ventetiden forlænges af flere gange når en anden bil er inde i hallen. Den når at tælle ned for så at starte igen på et nyt tidsinterval. Har lige oplevet dette 3 gange medens jeg holdt som nr 1 i køen til dagens vask

March 11, 2024

Reply from Wash World - Næstved - Gl. Holstedvej

Hej Steffen, tak for din feedback.

Du er meget velkommen til, at ringe til vores akuttelefon, hvis du oplever disse fejl, når du er ude på lokationen, så hjælper vi med at rette fejlen.

de bedste hilsner

Topdyser fungerer ikke !

Topdyser fungerer ikke !! Og har været ude af funktion meget længe. De blev lavet i februar, og er nu ude af funktion igen, som de har været meget længe inden.

March 10, 2024

Reply from Wash World - Næstved - Gl. Holstedvej

Hej Allan, tak for din feedback.

du er meget velkommen til, at ringe til vores akuttelefon, ude på lokationen, når du vasker bilen, så får vi efterset denne fejl så hurtigst muligt.

Rated 4 out of 5 stars

Dejligt med vask når man trænger men…

Dejligt med vask når man trænger men mærkeligt så store forskel der er på vaske programer på jeres forskellige vaskepladser👍og så på erantis vej 4700 Næstved skulle vaskebøster køre den anden rundt da den er hård ved spejle så de klapper ud igen i Ringsted køre de rigtigt
Mvh Kurt

March 8, 2024

Hej Kurt,

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/kundeservice under "Vaskehal og Reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Der kan forekomme forskelle på visse lokationer, da der er forskel på nogen af maskinerne. Dog gør vi altid vores bedste for at tilpasse programmerne og kemien i produkterne, så de er så tæt på hinanden som muligt.

Ahad

Virker da okay

Virker da okay

March 2, 2024

Hej Michael,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Rigtig god weekend!

bilvask.

Jeg er tilfreds med vasken af min bil - men jeres tørring er ikke så god. jeg bruger guldvask.
ellers er jeg meget tilfreds med at bruge vaskehallen. Jeg har aldrig haft problemer med i forbindelse med bilvask.

December 29, 2023

Hej,

Tak for din positive feedback og for at vælge vores vaskehal. Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med bilvasken. Vi tager din kommentar om tørringen til efterretning og vil fortsat arbejde på at forbedre vores service.

Jasmin.

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse. Du er mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice, så de kan tage dit forslag til overvejelse.

Jasmin.

Hej Kourosh,

Tak for din feedback.

Vi værdsætter dine kommentarer og vil tage dem med i vores overvejelser for fremtidige forbedringer.

Amal

Skade under vask

I har et firma (Van Ameyde) til at håndtere skadesanmeldelser..., men med en standard skrivelse indeholdende bla.:

"Det kan konstateres at der ikke er registreret nogen fejl på maskinen, og da Wash World samtidig ikke har begået nogle forsømmelser i forbindelse med vaskehallen, kan vi således på det foreliggende, ikke imødekomme dit ønske om erstatning." - er det svært, at få jer til at erkende en skade.

I har kameraoptagelser af min bil inden kørsel ind i vaskehallen, hvor der ikke er skade på bilen og i har mine billeder straks efter udkørsel af vasken og i vil stadig ikke erkende en skade på min bil i forbindelse med vask!!! Det er med andre ord ALDRIG muligt at få erkendt en skade på en bil efter vask hos jer, hvorfor jeg selvfølgelig bliver nødt til at opsige mit abonnement samt resten af min families abonnementer samt for den virksomhed, jeg er ansat i.

Ingen kan leve med den form for behandling af skader, så det bliver et nej tak for fremtiden og ikke mindst for alle dem, som jeg kan viderebringe mine opleverser til. Anmeldelser bliver på 'en stjerne, da mindre ikke er muligt...

September 23, 2023

Hej Frank,

Wash World anvender en professionel uvildig tredje part til at håndtere alle vores skadesanmeldelser for at sikre, at du som kunde oplever en ensartet, professionel og uvildig håndtering af din anmeldelse.

Har du allerede indsendt en skadesanmeldelse og har fået et afslag, som du ikke er tilfreds med, har du her flere muligheder for at gå videre med sagen på en af følgende måder:

Du kan bede dit eget forsikringsselskab håndtere skaden og bede dem om en second opinion. Evt. lade dem starte en regressag overfor vores forsikringsselskab. Dette er også, i større sager, foreslået i det svar, som vores partner sender.

Du kan, hvis du er medlem, også kontakte FDM.

Har du brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at skrive til os igen.

Makan

Take a closer look