Wash World - Næstved - Gl. Holstedvej Reviews

TrustScore 4 out of 5

Gammel Holstedvej 1, 4700 Næstved, DK

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Dejligt med vask når man trænger men mærkeligt så store forskel der er på vaske programer på jeres forskellige vaskepladser👍og så på erantis vej 4700 Næstved skulle vaskebøster køre den anden rundt... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ventetiden forlænges af flere gange når en anden bil er inde i hallen. Den når at tælle ned for så at starte igen på et nyt tidsinterval. Har lige oplevet dette 3 gange medens jeg holdt som nr 1 i køe... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vasker ikke ordentligt rent og tørringen er elendig. Har 2 gange inden for den sidste måned oplevet at maskinen stopper midt under vasken og jeg har måtte ringe til nødnummeret for at få den igang ig... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig aflæsning af nummerplade, rimelig pæn vask, men tørring bør køre både frem og tilbage, standser halv vejs på tilbage kørsel.

Company details

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Gammel Holstedvej 1, 4700, Næstved, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,803 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Generelt er det en ok vask

Generelt er det en ok vask. Men selv med premium samt alle tilvalg, er bilen altid våd. Det er tørringen der er mangelfuld.

October 2, 2023

Hej Søren,

Tak for anmeldelsen.

Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god.
Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse.

Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Cathrine🚗

Rated 3 out of 5 stars

Ønske mere kvalitet og muligheder.

Ønske mere kvalitet og muligheder.
Mvh

September 6, 2023

Hej Ahmet,

Det lyder som om, du har haft en okay oplevelse i vaskehallen, men vi ønsker selvfølgelig at gøre den endnu bedre. Så hvis du har tid og lyst, er du mere end velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp.

De bedste hilsner ,
Lana

Den virkede

Den virkede, der var kun 2 biler før mig, og vasken var helt fin, vasker ellers tit i Roskilde på Bytoften, men den er godt nok tit i stykker

September 3, 2023

Hej Mogens

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for⭐

Du er altid velkommen til at kontakte os på vores akuttelefon, når du er på lokationen - måske kan de hjælpe, hvis vaskehallen står som lukket.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen 🚗

Lykke

Nemt

Nemt, hurtigt og enkelt

August 27, 2023

Hej Gitte,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige og nemme vaskemulighed, vi tilbyder. Vores mål er altid at sikre, at vores kunder får en bekvem og tilfredsstillende oplevelse.

Cecilie

Jeg var uheldig

Jeg var uheldig, maskinen stoppede 2 gange
under vasken., så jeg måtte bakke ud.
M.v.h. Jan

June 25, 2023

Hej Jan,

Ja, det lyder til du har været virkelig uheldig, det er bestem ikke meningen når man vasker hos os!

Husk du altid kan ringe til vores akuttelefon hvis du oplever problemer eller udfordringer ved vaskehallen, de er klar til at hjælpe 24/7.

Cecilie

Reply from Wash World - Næstved - Gl. Holstedvej

Hej Lars, tak for den flotte anmeldelse.

Det er vi glade for at høre, og jeg sender de fine ord videre til vores sanitør-team!

Julie

Rated 1 out of 5 stars

Det ville være forventeligt med vand i…

Det ville være forventeligt med vand i en bilvask. Idag var det mere en tør slibning af lakken

June 6, 2023

Hej Jacob

Jeg beklager meget den oplevelse du har haft, det er selvfølgelig ikke meningen når man vasker hos os. Vi giver dig helt ret i at der skal være vand når man vasker sin bil, og det er ikke normalen hos os at der ikke er vand i maskinen.

Jeg vil opfordre dig til at kontakte os inde på vores hjemmeside, under "Hjælp"-sektionen, og så gå til "Vaskehal og reklamation" så vi kan få fejlmeldt hallen og også finde ud af an passende kompensation sammen.

Julie

Bilen blev pæn ren

Bilen blev pæn ren, men den var meget våd efter vask og tørring. Maskinen så meget ny ud.

April 26, 2023

Hej Jette,

Tak for din feedback efter dit seneste besøg hos os i Næstved. Det var dejligt at du fik en ren bil men samtidig også beklageligt, at tørringen ikke levet op til dine forventninger.

Vasker og tørrer bare ikke godt nok

Vasker og tørrer bare ikke godt nok
på guld abonnement :(

April 23, 2023

Hej,

Vi er kede af at høre, at hverken vaske- eller tørreresultatet har levet op til dine forventninger i forbindelse med dit besøg hos os i Næstved.

Generelt ok

Generelt ok, men maskinerne tørrer ikke så godt som tidligere medmindre man tilvælger ekstra. Det er ikke ok

April 21, 2023

Hej Tommy,

Mange tak for at dele din feedback med os efter dit besøg hos os i Næstved. Vi beklager at tørringen ikke lever op til dine forventninger.

Rated 2 out of 5 stars

Maskinen tørrer meget dårlig i Næstved…

Maskinen tørrer meget dårlig i Næstved når vi en sjælden gang vasker på Falster er det meget bedre maskiner

April 20, 2023

Hej Lene,

Tak for at tage dig tid til at give din feedback. men beklager at tørringen ikke var helt som forventet. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer, så du kan få en bedre oplevelse i fremtiden.

Nemt at komme til

Nemt at komme til, man sidder i bilen.

April 19, 2023

Hej Bo!

Tak for de fem flotte stjerner - dem er vi glade for!

Det er vigtigt for os, at det altid er nemt og bekvemt at vaske hos, og vi er glade for, at det også er din oplevelse.

De bedste hilsener

Rated 3 out of 5 stars

Vasker fint men hold da op den tørre…

Vasker fint men hold da op den tørre bilen dårligt. Og efterlader derfor pletter på bilen.

April 16, 2023

Hej!

Tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os.
Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med dit tørreresultat i Næstved. Vidste du, at du altid kan reklamere din vask, hvis du ikke er tilfreds med resultatet? Det kan du gøre lige her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

De bedste hilsener

Take a closer look