Vierbørn.dk Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vierbørn.dk får de varmeste anbefalinger herfra. Tog i går kontakt til deres behagelige kundeservice, da jeg havde et spørgsmål til et produkt. Der kunne ikke svares på spørgsmålet, men der blev t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service!! Det er klart en af de bedste oplevelser jeg har haft med kundeservice! Ifm en reservedelsbestilling har Thomas været en kæmpe stjerne, gået de ekstra skridt for at skaffe mig en... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse at handle her. Jeg ringede for at forhøre om min ordre tilfældigvis kunne forventes at være klar til afhentning en dag, hvor jeg havde andre ærinder i byen til at kunne hente min ordr... See more

Company details

1. Children's Store
  2. Baby Store
  3. Children's Furniture Store
  4. Toy Store

Written by the company

100% dansk butik med fokus på onlinesalg af kvalitetsprodukter inden for legetøj, træmøbler til børneværelset og udstyr til børn og babyer feks. autostole, klapvogne og barnevogne. Produkterne produceres med omtanke til miljøet. Vi forhandler f.eks. produkter fra: - Pinolino - 3 sprouts - Animal Planet - Mojo dyre figurer - Asalvo - Povl Kjær - Design Rocket - Bumbleride - BabyTrold - Small Foot

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Fantastisk service

Fantastisk, hurtig og personlig service.

January 19, 2022

Kære Lone,
Tusinde tak for de flotte stjerner.
Personlig service er rigtig vigtigt for mig, således vores kunder føler sig trygge ved at handle hos Vierbørn.dk!

Ha' en fantastisk dag!

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering. Ordre afsendt samme dag som den blev bestilt 😊

January 10, 2022

Kære Heidi!

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!
Den er jeg virkelig stolt af! Tak!

Kære Jette :)
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Den er jeg virkelig glad for.

Jeg er også glad for dit opkald - det hjalp os jo med at blive opmærksomme på den forkerte størrelse fra vores producent!
Håber hun blev glad for det nye sæt.

Rigtig godt nytår til dig og dine!

Kære Mia,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores processer.

Håber at se dig en anden god gang.

Du og din familie ønskes en dejlig jul!

Rated 5 out of 5 stars

Hjemmeside og information er super samt…

Hjemmeside og information er super samt varen kommer til tiden

December 9, 2021

Kære Jean!!
Tusinde tak for den enormt flotte anmeldelse… den er jeg virkelig stolt af!

Håber at se dig en anden god gang :)

Hurtig levering. Ingen problemer

December 2, 2021

Kære Kaja,

Mange tak for de pæne stjerner!
Det glæder mig meget at du er tilfreds! :)

Du og dine ønskes en rigtig dejlig jul!

Bogholder

Super godt, hvis man er en af dem der stadig læser bøger og har svært ved at holde dem...

November 20, 2021

Kære Vibeke.

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er helt enig med dig i, at funktionen i denne holder til bøger er fantastisk brugbar, hvis man har svært ved at holde dem.
Håber du får stor glæde af den.

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem i orden service

Helt igennem i orden service.
Hurtig levering.
Og gode priser

November 12, 2021

Hej Michael!
Tusinde tak for de mega flotte stjerner! Dem er vi stolte af.

Jeg håber i er glade for jeres startpakke - og vi står som altid til rådighed, hvis i får spørgsmål.

Ha' en skøn fredag - og tak for snakken tidligere!

Kære Sabine,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Den er jer virkelig glad for!

Dejligt du er tilfreds med produkt og service!

Ha' en skøn onsdag (håber du har bedre vejr end her i Fredericia!!) ;)

Super professionell service

Super professionell service, som ligger langt over det, jeg kender fra andre firmaer. Og så er produkterne skønne. Jeg vil til enhver tid handle hos Vierbørn.dk igen. Især deres kundeservice har overbevidst mig. En virkelig positiv oplevelse!

September 8, 2021

Kære Eva Maria,
Mange tak for de flotte stjerner! Dem er jeg virkelig stolt af!
Det glæder mig meget, at du er tilfreds med min service. Det er jo helt bestemt det vi lever af :)

Ha' en rigtig dejlig onsdag!
Thomas / Vierbørn.dk

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fin oplevelse med vi er børn :)

Rigtig fin oplevelse med vi er børn :)
Hurtig levering og rigtig god kunde service der er der for dig med det samme 👍

August 24, 2021

Kære Johanne,
Mange tak for de flotte stjerner!
Dem er jeg vildt glad for!

Det var rigtig hyggeligt at snakke med dig - glæder mig til at se dig en anden god gang.

De bedste hilsner, Thomas /Vierbørn.dk

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og lynhurtigt levering:-)

Jeg kan på det varmeste anbefale Vierbørn:-) De leverer en service som er langt ud over det forventelige - den er både relevant og personlig, og leveringen gik lynhurtigt. Samtidig må jeg bare sige at produktet til fulde lever op til forventningerne:-)
Sådan en god oplevelse!!!

August 7, 2021

Kære Eva,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Den er jeg virkelig glad for!

Det er en stor prioritering at drive en seriøs virksomhed, hvor vi går rigtig langt for vores kunder. Det er trods alt dem vi lever af. Derfor er service rigtig vigtig for os.

Jeg er glad for at din ordre faldt i hendes smag og håber hun får et dejligt skoleår - og tak fordi du handlede hos os!

Rated 5 out of 5 stars

Vierbørn.dk yder en service udover det…

Vierbørn.dk yder en service udover det sædvanlige. Deres kundeservice svare lyn hurtigt. De levere varen til tiden. Og er der nogle problemer med en varer, så bliver den byttet uden problemer så hurtigt som det er muligt.

Virkelig virkelig en rigtig god service🙂
Det er ikke sidste gang jeg ligger mine penge det🙂

August 5, 2021

Hej Kenneth,
Tusinde tak for de flotte stjerner - dem er jeg stolt af!
Det har været yderst behageligt at kommunikere med dig og jeg håber i får god gavn af kasserne - MED stropper ;)

Jeg glæder mig til at se dig som kunde en anden god gang.

Super

Super service og meget hurtig levering

July 20, 2021

Kære Helle,
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Den er vi rigtig glad for! Det betyder meget, at vores kunder er tilfreds.
Ha en dejlig dag!!

Enormt god service.

Enormt god service.
Min ene vare havde en fejl - 2 dage senere havde jeg et nyt produkt. Hurtig tilbagemelding fra kundeservice.

July 14, 2021

Kære Laura.
Tusinde tak for de flotte fem stjerner og mange tak for en behagelig dialog.
Det har været rart at finde en løsning sammen med dig :)
Ha' en dejlig dag!

Wow hvilken service

Wow hvilken service! Hurtig levering og personlig kontakt! Jeg er absolut en kunde det vender tilbage!

June 10, 2021

Kære Anna,

Mange tak for de flotte stjerner, dem er jeg vildt glad for. Det er så dejligt, når vi kan gøre en forskel - og tak fordi du handlede hos os!

Jeg glæder mig til at se dig som kunde igen og har du spørgsmål til noget er du altid velkommen til at skrive eller ringe til mig :)

Fantastisk service!

Super service!
Det er virkelig en af de bedste oplevelser jeg har haft med kundeservice! Thomas var virkelig hjælpsom og professionel da jeg skulle købe madres og seng men også i forbindelse med levering.
Vil helt klart anbefale jer til andre

May 20, 2021

Kære Louise.
Tusinde tak for de flotte stjerner - og stor tak for vores behagelige samtaler.
Dejligt vi fik sengen frem inden i tog afsted... håber i bliver glad for den :)
Jeg glæder mig til at se dig igen - og du er altid velkommen til at kontakte mig hvis der er spørgsmål :)
Rigtig dejlig pinse til jer :)

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig hurtig betjening og levering

Virkelig hurtig betjening og levering. Og så tilfreds med produktet.

May 20, 2021

Kære Trine.
Mange tak for din enormt flotte anmeldelse.
Den varmer rigtig meget! Tusinde tak!

Glæder mig til at se dig en anden god gang på Vierbørn.dk

Meget fin service

Meget fin service ! - og hurtig levering

May 19, 2021

Kære Anne.

Mange tak for de flotte stjerner. Det betyder rigtig meget at du har været tilfreds.

Jeg glæder mig til at se dig en anden god gang på Vierbørn.dk!
Rigtig dejlig dag til dig :)

God og personlig service

God og personlig service. Da pakken (et dukkehus) blev pakket op, var et gelænder knækket, men da Barnet havde fødselsdag samlede vi alligevel huset. Vi spurgte herefter om et nyt gelænder kunne skaffes, men det var desværre ikke muligt uden returnering af hele dukkehuset. Vi limede gelænderet og efter aftale sendte firmaet som kompensation nogle dukkehusmøbler til barnet. En god og fleksibel løsning, der faldt i god jord hos barnet.

May 19, 2021

Kære Vibeke.

Mange tak for de flotte stjerner! Dem er jeg glad for!

Det er rigtig vigtigt, at vi løser ethvert problem på bedste vis. Uden dig som kunde, var vi ingenting.

Jeg er derfor rigtig glad for at du er tilfreds med løsningen og glæder mig til at se dig en anden god gang :)

De bedste hilsner fra

Take a closer look