Asogem..of beter..asociaal... Sturen bericht na n beko reparatieverzoek. Nemen zsm contact op...NIET TE VERTROUWEN... LATEN NIKS VAN ZICH HOREN.. DOE GEEN ZAKEN MET BEKO.. KOOP NIKS VAN BEKO.... See more
See what reviewers are saying
Al maanden aan het proberen van de waterpomp te laten vervangen onder garantie alsook de droogsensor van was/droogcombinatie voor synthetische was beter laten afstellen. 1 technieker deed of het alle... See more
Afgrijselijk bedrijf. Onvriendelijk personeel. Lang wachten op onderdelen. Zonder enige communicatie het product omruilen voor een ander/verkeerd model. Lastig te bereiken en wordt alleen maar lastige... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Lamentable
Rdv confirmé par le SAV Asogem pour une intervention chez mon locataire. Visite confirmée le matin par SMS par le technicien.... et on attend tjs.... pas de nouvelles... le technicien a disparu et ne s'est jamais présenté comme prévu. Bref trois semaines d'attente perdues.... oubliez vite ce nom et prenez contact avec un technicien local.... c'est mieux pour vous et pour la planète...
Geen kennis en wel een rekening sturen, simple gebruikersvraag kost 109 euro
Via bol.com heb ik een BEKO wasmachine gekocht. De handleiding die erbij zit van BEKO is heel algemeen voor diverse machines geschreven en de instructies voor die van mij zijn er niet uit te halen. Om extra uitleg te krijgen heb ik contact opgenomen met bol.com. Zij zouden de productspecialist laten bellen. Zij kregen geen contact met de service van BEKO en na maanden nabellen, kreeg ik het verzoek een reparatieverzoek aan te maken. BEKO zelf was onbereikbaar en dit was de enige manier om ze te bereiken. Ik heb het verzoek aangemaakt en kreeg contact met BEKO. Ik heb alleen maar een gebruikersvraag maar de meneer aan de telefoon had geen enkele kennis en kon niets beantwoorden. De enige oplossing om antwoord te krijgen op mijn vraag is een monteur langs te laten komen. Dat daar kosten bij zouden komen, was mij niet bekend. Het toestel is nieuw dus het valt onder de garantie, dat lijkt mij een duidelijke zaak. De monteur is geweest, gaf steeds tegenstrijdige antwoorden maar ik ben iets verder gekomen met de machine. Uiteindelijk kreeg ik ineens een factuur van 109 euro hiervoor, ongelooflijk. Ik heb gebeld en ze blijven bij hun verhaal. Bol.com geeft ook niet thuis en ik zit met deze factuur. De wasmachine is fijn maar ik koop nooit meer een BEKO door deze verschrikkelijke service. Als alles werkt is het prima maar zonder instructie en als er wat kapot gaat dan ben je echt de pineut.
Belachelijk slechte klantenservice en 0…
Belachelijk slechte klantenservice en 0 excuses voor alle nalatigheid. Wordt constant van alles beloofd en niks nagekomen. Afspraak steeds verplaatst. Onderdelen kwijt of verkeerde meegenomen door monteur.
Slechte klantservies
Racisme/discriminatie
Bedrijf vol met vriendjespolitiek. Enkel de juiste huidskleur kan gelijk krijgen. De rest niet!!! Als je voor jezelf opkomt wordt het als agressief bestempeld, willen liefst enkel schapen die het met alles eens zijn of die zich laten doen
Oplossen spiegelen van scharnier Beko koel/vries combinatie
Adequate en snelle opvolging n.a.v. melding Mediamarkt Duiven. Telefonisch afspraak gepland. Betreft probleem van deur vrieskast Beko koel/vries combinatie. Kundig en netjes gewerkt. Zeer klantvriendelijke opstelling van de monteur Emiel.
Goede service van Asogem
Goede service van Asogem nav kapotte vaatwasser. Mede dankzij Ron de monteur. In korte tijd twee storingen en bij de tweede storing weer meteen om monteur Ron gevraagd. Leuke man met veel kennis, kunde en humor in huis.
Duidelijke uitleg over gebruik machine…
Duidelijke uitleg over gebruik machine en wasmiddelen. Reparatie correct en snel en netjes uitgevoerd. Zeer tevreden over er monteur Ron bij familie Jansema in Heerde
Wij zijn uitermate tevreden met de…
Wij zijn uitermate tevreden met de reparatie van onze vaatwasser. Ron de monteur heeft perfect werk geleverd. Het werd goed hersteld en wij kregen goede adviezen voor de toekomst.
Catastrophiques
Catastrophiques, si votre électro parts en réparation chez eux prié !!! Pas de rendez-vous rapidement, des techniciens sans pièces de rechange, des standardiste qui vous mette en couleurs,.. A éviter à tout prix
J ai été obligé de mettre 1 étoile mis…
J ai été obligé de mettre 1 étoile mis mérite 0. Incompétence du SAV , lenteur de réactions et technicien pas au rendez vous !
Bref éviter d acheter les marques que cette société représente !
Vriendelijke monteur gehad,Naam is Bart.
Vriendelijke monteur gehad
Vriendelijke monteur gehad, Bart genaamd. Hij kwam voor mijn wasdroger en gaf duidelijke informatie en goede tips.
TEVREDEN
Vaatwasser deed het niet meer na 11 maanden. Mediamarkt geweest deze zouden Asogem bellen. Andere dag belde Asogem, probleem uitgelegd en een afspraak gemaakt wanneer de monteur zou komen. Prima op afgesproken tijdstip. Hij heeft de printplaat vervangen waarna de vaatwasser het weer deed. Hij zou nog wel een nieuw display bestellen om dat ook te vernieuwen omdat het volgens hem ook daaraan gelegen zou kunnen hebben. Afspraak is gemaakt en na het weekendformaten het display vervangen.
Mediamarkt stuurt mailtjes hou de stand van zaken is.
Conclusie, PRIMA service van Mediamarkt, Asogem en Beku. Een 10 met een griffel.
Geen logisch verstand, bedriegelijk, onprofessioneel
Order Nr.: 0715879
Technieker komt langs voor ons defecte Beko inductiekookplaat. We hadden een tijdelijke vervangingskookplaat van Whirlpool geïnstalleerd gekregen van onze aannemer. Technieker neemt deze eruit en beschadigd ons werkblad van onze twee maanden oude keuken. Asogem zou het oplossen via de verzekering, de technieker zou de schade opnemen in het verslag. Niks is echter waar. Asogem blijkt echter de fout in twijfel te trekken want het was geen toestel van Beko. Dus als de technieker ons kot afbreekt dan is de redenatie sorry, het was geen Beko. Diegene die de fout begaat is aansprakelijk en dient daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. De directie verschuilt zich achter de smoes dat het gat gemaakt is voor een kookplaat van Beko. 60 en 90cm zijn standaardmaten van kookplaten. Geef de fout toe en los het op op een professionele manier ipv de klant af te proberen wimpelen en zelf overal achteraan te moeten. Dit zal nog een vervolg krijgen…
ASOgem beko zijn oplichters
Garantie via Media markt. Let op!!!! Koop geen merken door ASOgem geïmporteerd. Garantie is 0. Ze zijn asociaal. Totaal niet klant vriendelijk. Kan standaard 84 euro betalen. (In garantie tijd) dat vertelde monteur Bart of Bert. De namen weten we niet, want ze hebben zich niet eens voorgesteld. Probleem bij een andere witgoed specialist voorgelegd. En zou gewoon garantie moeten zijn. Asogem, maakt het standaard een externe oorzaak. Zo verdienen ze hun geld. Door de consument voor te liegen. En daar moet je het mee doen. Ben je het er niet mee eens. Worden ze onbeschoft.
Slechte service
Slechte service
Vandaag zijn er 2 monteurs langs geweest voor mijn droger
Nadat ze klaar waren vertelde ze mij dat het niet onder de garantie valt
Dus wilde ze ineens geld zien
Doordat ik het er niet mee eens was heb ik monteurs kosten niet hoeven betalen
Maar ze dwongen mij om 84 euro te betalen
Walgelijk
kundige en zeer snelle service
De monteur (Bart) kwam - overigens netjes op tijd-om de deur van de nieuw geleverde wasmachine te vervangen. (deur was n.l. beschadigd tijdens de levering.) Een zeer vriendelijke monteur die beslist wist wat hij deed. De deur werd kundig ingebouwd en we kregen daarna nog enkele heel goede tips hoe we de machine het beste konden gebruiken. Kortom het probleem werd snel en op een zeer positieve manier opgelost. Zeer tevreden!!
Klant onvriendelijk
De manier van omgaan met klanten is buitengewoon onvriendelijk. Er valt totaal niet te communiceren met jullie. Jullie beweren langs te zijn geweest, maar dat kunnen jullie totaal niet aantonen, en nu moet ik €68,- betalen in deze tijd is dat veel geld. Echt ongelofelijk dit.
Oplichters wauw zeg niet normaal…
Oplichters wauw zeg niet normaal splinternieuwe fornuis gehaald gasleiding van fornuis was los ik vroeg kunnen jlie ff langs komen ff na te kijken zij komen 1 min leiding vastgezet 84 euro wauw dames en heren niks van hier kopen alles is 2e hands of schade verkopen ze en dan komen ze langs en je wordt binnen een minuut opgelicht
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.