See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Asogem..of beter..asociaal... Sturen bericht na n beko reparatieverzoek. Nemen zsm contact op...NIET TE VERTROUWEN... LATEN NIKS VAN ZICH HOREN.. DOE GEEN ZAKEN MET BEKO.. KOOP NIKS VAN BEKO.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Al maanden aan het proberen van de waterpomp te laten vervangen onder garantie alsook de droogsensor van was/droogcombinatie voor synthetische was beter laten afstellen. 1 technieker deed of het alle... See more

Rated 5 out of 5 stars

De monteur (Bart) kwam - overigens netjes op tijd-om de deur van de nieuw geleverde wasmachine te vervangen. (deur was n.l. beschadigd tijdens de levering.) Een zeer vriendelijke monteur die beslist w... See more

Rated 1 out of 5 stars

Afgrijselijk bedrijf. Onvriendelijk personeel. Lang wachten op onderdelen. Zonder enige communicatie het product omruilen voor een ander/verkeerd model. Lastig te bereiken en wordt alleen maar lastige... See more

1.9

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

1.9

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

WAARDELOOS

WAARDELOOS, de pomp van onze wasmachine is stuk. De monteur is hier geweest, had het foute vervangstuk bij. Bij een nieuwe afspraak een week later blijkt net die week later dat onze garantie tijdens die week is vervallen en iemand aan de teklefoon zegt, koop maar een nieuwe machine terwijl er nooit is geprobeert om de pomp te vervangen.Plots lijkt de machine onherstelbaar. Het is gewoon de pomp die niet meer pompt.Bovendien hebben we eerst maanden moeten proberen om iemand bij ons thuis te krijgen, we kregen steeds een franstalige aan de telefoon en we zijn die taal niet machtig, daarna was het eerst bouwverlof waardoor we weer langer hebben moeten wachten, we werden gewoon aan het lijntje gehouden.

August 11, 2022

Beko inductiekookplaat

Beko inductiekookplaat na 1 maand defect.
Asogem reparateur komt deze maken doch na 2dagen terug defect. Nieuwe reparatie afspraak word gemaakt. Op de afgesproken dag belt Asogem dat het “stuk” niet binnen is en er word een nieuwe afspraak 4 weken later gegeven. Deze word terug afgebeld door Asogem de dag zelf omdat het “stuk”blijkbaar terug niet binnen is. Nu zijn we reeds 4 maand verder en nog geen reparateur teruggezien. PRUTSFIRMA!

August 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

We zouden 5 jaar garantie hebben maar…

We zouden 5 jaar garantie hebben maar asogem rekent ineens maar 2 jaar. Mijn wasmachine is 2 jaar en 1 maand en moet alles zelf betalen . Hele dure wasmachine en de reparatie was 365 euro . Belachelijk !!! En je moet meteen betalen anders gaan ze niet weg !!!

July 21, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Spijt van aankoop nu ik hen ken.(Bemmel en Kroon)

Niet welwillend om fabrieksgarantie te verlenen.
Slecht bereikbaar, als je ze netjes aanspreekt op het feit te dat ze 4 weken na eerste service bezoek nog niets gemaakt hebben krijg je geen excuses maar wordt je onvriendelijk behandeld.
Na een goed gesprek met Asogem blijkt de verkoper (Bemmel en Kroon) de veroorzaker te zijn. Heb nu vertrouwen in een goede afhandeling, echter niet meer in de verkoper.

July 19, 2022

Wasmachine Beko

Een nieuwe wasmachine gekocht bij Van Lommel in Malle. Blijkt dat dit apparaat een defect heeft, ik neem contact op met Asogem (verdeler van het merk). Telefonisch gaan we akkoord dat de hersteller gaat langskomen op 18/07/22. Ik krijg een mail en sms dat de hersteller gaat langskomen tussen 12:00en 17:00u, ondanks dat er gezegd was om een hele dag thuis te blijven. Maar omdat ik deze twee bevestigingen (mail en sms) gekregen had was ik toch even weg, met als gevolg de hersteller stond om 9:10u bij mij aan de deur, ik was even niet thuis, ik krijg een factuur om 50€ te betalen (Facturatie kosten), normaal gezien garantie!
Wat een rotservice en dan nog worden afgeblaft aan de telefoon! Hadden zij maar geen bevestigingsmail moeten sturen met de uren dat ze zouden langs komen!!!!

July 19, 2022

Irritatie opwekkende mensen

In februari de warmtepomp droger laten repareren door een hork van monteur die zijn afspraken niet na kwam. 2 exact dezelfde relais werden vervangen (serienummers waren gelijk) droger nu wer stuk. Dingbis 2,5 jaar oud. Heeft dus geen lange levensduur. Service is slecht, waardoor je als klant niet netjes en aardig kunt blijven

July 8, 2022

Totalement honteux

Totalement honteux !

4 mois sans lave vaisselle. Des techniciens incompétents et un SAV inexistant! Nous essayons de les contacter tous les jours, et nous avons à chaque fois une excuse différente !

A fuir!

May 19, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Nooit meer Beko en nooit meer een…

Nooit meer Beko en nooit meer een reparatuur door ASOGEM. Sinds anderhalf jaar hebben wij dampkap, kookplaat en afwasmachine van beko. En na een paar weken kwamen de eerste problemen. Kookplaat blokkeert tijdens het koken zonder enige aanduiding. De touchfunctie werkt niet altijd en de kookplaat doet zichzelf uitzetten tijdens het koken. De dampkap trok zogoed als geen lucht, vlees bakken was een ramp aangezien alle damp in de keuken bleef. De afwasmachine was na paar maanden al kapot, heb gratis een nieuwe gekregen ( beter model zogezegd) maar ook deze is zijn geld niet waard. Asogem stuurde reparateur maar wij hebben die dag niemand gezien, wel de rekening gekregen van 84 euro verplaatsingskosten, waarvan ASOGEM schrijft dat ik dit dien te betalen en noemen het letterlijk „nutteloze verplaatsingskosten“ terwijl wij letterlijk thuis waren en extra verlof hadden opgenomen! Ik raad iedereen aan liever wat meer te betalen dan voor BEKO te gaan en wat ASOGEM betreft is dit een firma die je ook liever doet mijden

May 17, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Is een afspraak plannen zo moeilijk?

Afgelopen zondag via mediamarkt( waar het product gekocht is en het contract met Asogem loopt, tijdens garantieperiode) een melding gemaakt, binnen 2 werkdagen, zou Asogem contact opnemen.Gisteren waren de 2 werkdagen verstreken, mediamarkt gebeld, zij zouden nogmaals de melding verzenden..vandaag( werkdag3) nog steeds niets vernomen van Asogem!
Hoe moeilijk kan het zijn, om contact op te nemen en een afspraak te plannen?

Schandalig!

May 4, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vandaag kwam de monteur voor de 2de…

Vandaag kwam de monteur voor de 2de keer eerste keer kon de afwasmachine niet gemaakt worden motor was kapot en moest besteld worden. Monteur vond dit ook heel vervelend maar vandaag kwam ron de monteur en heeft de afwasmachine gemaakt. Super vriendelijke man top service

May 2, 2022
Rated 1 out of 5 stars

10 dagen wachten op herstelling diepvries !!

Beko amerikaanse frigo die compressor kapot is na 4 jaar. Valt uit in het weekend en dan moet je formulier invullen en word je gebeld/gemaild. Herstelling kan pas gebeuren 10 werkdagen na melding storing . Het gaat hier wel over een deel diepvries die je zo maar 10 dagen MOET missen. Als je vraagt of herstelling niet vlugger kan word je afgesnauwd en wordt telefoon dichtgegooid. NOOIT komt er nog een Beko toestel bij mij binnen . ..... ASOGEM :> TE MIJDEN

March 15, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Er wordt gelogen met alle gevolgen van dien....

Een Beko wasmachine gekocht enkele maanden geleden, heeft het nooit goed gedaan. Trilt, loopt en bonkt bij centrifugeren. Monteur begon direct standaardpraatje over zeep, voordat hij uberhaupt machine had aangezet. Monteur op aangesproken. Conclusie monteur: schokbrekers kapot. Na vervangen bleef hetzelfde geluid en getril van de machine, ook al stond hij stabiel en zat er geen zeep in. Na 2 van deze rondes zei hij dat het niet goed is, het een productfout lijkt en hij filmpje gaat maken voor hoofdmonteur. 3e filmpje geen gebonk, wel getril. Conclusie monteur: hij is nu gemaakt. Gezegd dat ik hier niet mee akkoord ga, monteur bleef erbij. Gezegd dat ik een juridische procedure ga opstarten, waarop hij spottend lachte en mij veel succes wenste. Contact met verkoper Electroworld opgenomen, waar monteur vervolgens een onjuist verhaal heeft gerapporteerd: hij heeft weggelaten dat de 1e 2 draairondes na vervanging schokbrekers hetzelfde gebonk en getril gaven als voor vervanging schokbrekers. Helaas wordt ik nu voor de leugenaar aangezien ik heb ik 1349 euro aan kosten moeten maken voor een nieuwe wasmachine én droger. Het gebonk en getril en gewandel heeft mijn droger namelijk vernield. ASOgem, bedankt hè.

March 12, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look