Company replied
Op een leuke, makkelijke en inspirerende wijze is tekst en uitleg gegeven over de Awb! Met goede (en ook grappige) voorbeelden werd de les gegeven. De docent was zeer toegankelijk en pakte al... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De trainer had alles erg goed voorbereid. Enkele medewerkers uit de groep zorgde wel wat voor frictie tussen hen en de trainer, en dat zorgde voor een gespannen sfeer. Was niet heel fijn.

Reply from Bestuursacademie Nederland
De training die ik volgde is bijna hetzelfde als de drie andere trainingen die ik heb gevolgd en was weinig vernieuwend. Ook worden verouderde lesmethodes gebruikt. De organisatie moet een boek aanschaffen waar nauwelijks gebruik van wordt gemaakt.

Reply from Bestuursacademie Nederland
6 van de 9 lesdagen zijn in totaal verplaatst ten opzichte van de geadverteerde data. Daarnaast hebben ze een juridische docent laten lesgeven op technisch gebied (BBL), die geen tekeningen kon uitleggen en dergelijke. Kon de docent zelf niks aan doen (schat van een man). Maar omdat ze geen docent konden vinden hadden ze last minute maar iemand die niet geleerd heeft om toezicht uit te voeren les te laten geven om maar te zorgen dat de lessen door kunnen gaan. Uiteindelijk hele module opnieuw moeten volgen met een docent die wel de juiste kennis had. Nog als kers op de taart deadline van beoordeling niet gehaald omdat ze geen docent hebben voor het beoordelen van mijn examen. Dit hebben ze heel slim in de algemene voorwaarden verwerkt en als je een klacht er overschrijft verwijzen ze hiernaar in plaats van dat ze ook maar iets van begrip tonen. Mijn werkgever heeft voor vervolgcursussen de Bestuursacedemie uitgesloten, het hele cluster mag geen opleidingen meer volgen bij jullie hierdoor.
De les wordt op een leuke en gezellige wijze gegeven, met interactie, uitwerken casus en iedereen wordt erbij betrokken.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Het was een cursus over AI bij de Overheid en gaf een goed beeld van de ontwikkelingen en obstakels gekeken vanuit de rol van overheidsprofessional.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Ontzettend leuke en leerzame tweedaagse training. Erg nuttig om meer inzicht te krijgen in hoe de gemeente & Awb werkt. Complimenten voor de trainer. Hij brengt veel interactie in de trainingsdagen en heeft veel leuke praktijkvoorbeelden.

Reply from Bestuursacademie Nederland
De docent heeft veel praktijkervaring en weet duidelijk waar hij het over heeft. Heeft zich voorbereid door casussen in te brengen van de gemeenten waar de deelnemers voor werken waardoor het ook heel sprekend is. Ik had verwacht dat het taaie kost zou zijn maar hij brengt het heel actief en interactief waardoor de tijd vliegt.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Cursussen met echte experts uit het werkveld. Goed geregeld en zeer waardevol.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Goede docent die de theorie vertaalt naar de praktijk. Fijne sfeer en leuke medestudenten.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Met goede (en ook grappige) voorbeelden werd de les gegeven.
De docent was zeer toegankelijk en pakte alle opmerkingen adequaat op.
Het waren een paar top bijeenkomsten.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Een jaar geleden heb ik me ingeschreven voor deze opleiding, met drie voorkeurslocaties. Uiteindelijk bleek de cursus alleen op één locatie gegeven te worden; de andere locaties die duidelijk waren aangekondigd, gingen niet door. Ik heb vier modules kunnen volgen, maar voor het afronden was nog één module nodig. Deze werd eerst geannuleerd wegens gebrek aan een docent en later ingepland in een week dat ik al vakantie had. Nu, een jaar later, kan deze module alleen nog digitaal gevolgd worden, terwijl er geen mogelijkheid meer is om klassikaal deel te nemen. De eerste digitale les was slecht te volgen. Bij elke klacht krijg ik te horen dat dit “jammer” is, maar dat dit de enige optie is. Er worden beloftes gedaan die uiteindelijk niet worden waargemaakt.

Reply from Bestuursacademie Nederland
De volledige HAMIL opleiding gevolgd bij de bestuursacademie en bij elke module in 1x geslaagd. Trainingen die passend zijn op de examens en een hoop geleerd in een jaar tijd. Ik zou het andere aanbevelen om ook een cursus/ opleiding te volgen bij de bestuursacademie

Reply from Bestuursacademie Nederland
De training was makkelijk online te volgen. Er werd ook in groepsverband geoefend met diverse casussen. Van mij mogen de lunchpauzes korter duren verder prima training.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Duidelijk, leerzaam en op een leuke manier de dag doorkomen met capabele docent.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Ik vond het harstikke mooi en interessant wat ik allemaal heb geleerd en ervaard.

Reply from Bestuursacademie Nederland
De opleiding voldeed aan mijn verwachtingen. De inhoud was duidelijk, praktisch en direct toepasbaar in mijn werk. De opleider legde alles helder uit, nam de tijd voor vragen en zorgde voor een prettige leeromgeving. De locatie was goed bereikbaar, comfortabel en met een gevarieerde en goede lunch

Reply from Bestuursacademie Nederland
Learn more about other kinds of reviews.