Het onderwerp van de cursus is een erg theoretisch thema (Algemene wet bestuursrecht), maar ik vond dat de cursusleider hier héél goed mee om ging, door ons zelf bepaalde wetten op te laten zoeken of... See more
Company replied
De cursus Milieukunde was inhoudelijk zeer nuttig en relevant. Actuele en grondige informatie. Ook te volgen als je geen beta bent. De docent had beter gekund, hij voegde niet heel veel toe aan de i... See more
Company replied
Ontzettend leuke en leerzame tweedaagse training. Erg nuttig om meer inzicht te krijgen in hoe de gemeente & Awb werkt. Complimenten voor de trainer. Hij brengt veel interactie in de trainingsdagen en... See more
Company replied
Docenten zijn over het algemeen goed, tot goed. Vaak heel praktisch. Een docent draaide zijn programma. Dat heeft weinig toegevoegde waarde. Bestuursacademie backoffice werkt traag. Een klacht is... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
de trainer sloot goed aan bij de groep en de digitale training. Hij besloot ter plekke opdrachten te veranderen omdat deze binnen de digitale omgeving niet prettig is te doen.

Reply from Bestuursacademie Nederland
De masterclass was erg interessant en de docent was bekwaam. De masterclass was wel erg praktijkgericht, wat ik niet had verwacht. Je begint in de eerste les al met een zelf ingebrachte casus waar je de rest van de masterclass mee verder werkt. Ik had verwacht dat we meer met de theorie bezig zouden zijn en iets meer bij de basis zouden stilstaan alvorens we aan een opdracht zouden gaan werken. Vandaar 3 sterren i.p.v. 4.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Goede duidelijke lessen, veel lesstof en ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Centrale ligging, goede parkeermogelijkheden.
Netjes ontvangen door receptionistes die je naar juiste lokaal kunnen wijzen (naast duidelijke info via scherm). Uitgebreid en uitstekend lunch buffet.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Goede manier van lesgeven, interactief en biedt ruimte voor eigen inbreng.

Reply from Bestuursacademie Nederland
De trainer was zeer bereid om naar de omstandigheden in het bedrijf te kijken en de cursus hierop aan te passen zodat we naast de nodige kennis ook gelijk konden zien hoe wij deze toe konden passen op ons werk.
Daarnaast was de materie helder uitgelegd op een manier dat we het allemaal konden volgen.

Reply from Bestuursacademie Nederland
De lesstof en dat wat de docent behandelde vulden elkaar goed aan. Het was dus niet alleen opsommen van wat we al via het boek hadden voorbereid. Veel praktijkvoorbeelden.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Kundige en sympathieke docenten, een dynamische lesopbouw en bespreken van interessante onderwerpen die goed aansluiten bij de wensen en verwachtingen. Direct toepasbaar op de praktijk en echt een aanvulling op de kennis van (startende) beleidsmedewerkers wonen. Ook heel waardevol is de samenwerking en uitdelen van kennis met medestudenten. Al met al een dikke aanrader.

Reply from Bestuursacademie Nederland
De communicatie verliep prettig en de leeromgeving is overzichtelijk en duidelijk. De trainer die de cursus gedurende 3 cursusdagen heeft begeleid deed dit op een fijne manier waardoor de lesstof goed op mij kon inwerken.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Zeer prettige en kundige docente die enorm veel voorbeelden uit de praktijk aanhaalde waardoor de soms wat droge onderwerpen tot leven kwamen.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Het zijn goede docenten en lesstof, de lesmaterialen kunnen beter en sneller verspreid worden.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Ondanks de grote groep heb ik de training ervaren als maatwerk. De presentatie was duidelijk, de stof direct toepasbaar en werd energiek gebracht

Reply from Bestuursacademie Nederland
Heldere communicatie over de te volgen cursus. Fijn dat er via de e-Connect omgeving ruimte was om met de docent en medecursisten te sparren en informatie uit te wisselen. Materiaal, Locatie en lunch waren uitstekend geregeld. De docent wist zich goed in te leven in zowel de lesstof als de praktijk, waardoor de cursus duidelijk en goed te volgen was. Een waardevolle ervaring!

Reply from Bestuursacademie Nederland
Mijn ervaring met de Bestuursacademie Nederland is ronduit geweldig. De opleidingen zijn inhoudelijk sterk, goed gestructureerd en sluiten perfect aan op de praktijk binnen de (semi)publieke sector. Wat mij vooral opviel, is de manier waarop theorie direct gekoppeld wordt aan herkenbare werksituaties. Hierdoor kun je wat je leert meteen toepassen in je eigen werk.
De docenten verdienen een speciale vermelding. Ze zijn stuk voor stuk deskundig, betrokken en hebben ruime ervaring in het vakgebied. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en ze nemen de tijd om vragen te beantwoorden, ervaringen te delen en studenten echt te begeleiden in hun leerproces. Ze weten een prettige sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt én wordt uitgedaagd.
Of je nu net begint of al jaren in het vak zit: de Bestuursacademie Nederland biedt opleidingen die je écht verder helpen in je loopbaan. Een absolute aanrader voor iedereen die zich professioneel wil ontwikkelen in het publieke domein

Reply from Bestuursacademie Nederland
Tijdens de cursus vond ik dat er een prettige maak ook nuttige interactie was tussen docent en de groep.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Interessante training met gebruik van de nieuwste informatie en technieken voor een functie doorspekt van tradities en protocollen. Heel leuke medecursisten ook, waardevol om met hen kennis en informatie uit te wisselen. Docenten uit het werkveld uit verschillende hoeken van het land ieder met eigen specialistische kennis.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Goed georganiseerd met professionele coach/leraar. Fijn dat de training zich met name richt op de inhoud.

Reply from Bestuursacademie Nederland
Duidelijke lessen, goede faciliteiten, veel aandacht voor individuele situaties of vragen.