Fd. Binero Webbhotell (sålt!) Reviews 70

TrustScore 1 out of 5

1.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ringer kundservice och får prata med en helt oengagerad person som knappt orkar lyssna på vad jag behöver ha hjälp med. Blir ombedd att mejla istället - "det blir enklare så". För vem? Inte för mig i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ville absolut inte byta webbhotell med tanke på allt extra jobb det innebär så var helt okej med att priset var dyrare än andra företag. Men tillslut hade jag absolut inget val, vår hemsidan låg nere... See more

Rated 1 out of 5 stars

Varför detta ointresse att avhjälpa fel. Sist jag pratade med supporten hade alla tekniker gått hem klockan fem utan att redogöra för när felet skulle vara löst. Det värsta är att när man påtalar fe... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nertid hos Binero är något de kan skryta med! ABSOLUT SÄMSTA tänkbara service och servrar. Nu har de sålt till Loopia och påstår att det är de som ansvarar. Helt rätt juridiskt, men problematiken är e... See more

Company details

1. Web Hosting Company
  2. DNS Provider

Information provided by various external sources

SÅLT TILL LOOPIA GROUP! Sedan den 1 november 2019 ägs och hanteras dessa tjänster och kunder av Loopia. Omdömen ska riktas till Loopia eller Loopia Group och du som är kund hänvisas till Loopias portal websupport.se

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Har varit kund i 10år

Har varit kund i 10år. Har varit stora problem senaste året, och katastrof sedan i somras. Sidor som legat nere i flera dagar och "tekniker som kollar på problemet".

Jag rekommenderar ingen att använda Binero. Tragiskt att ett företag som länge levererade en bra tjänst inte längre verkar bry sig!

Välj en annan leverantör!

September 13, 2019

Reply from Fd. Binero Webbhotell (sålt!)

Hej Jonas! Det är verkligen tråkigt att läsa att “gamla Binero” under sina sista år inte alls levde upp till den höga standard som självklart borde ha levererats hela vägen fram. Företagsgruppen Binero Group sålde denna webbhotellsverksamhet till Loopia den 1:a november 2019. Varumärket Binero lever kvar idag men motsvarar den verksamhet inom koncernen som tidigare hette Binero Solutions. Vi erbjuder professionella molntjänster och digital infrastruktur för företag och är en helt annan verksamhet, namnet till trots. Jag hoppas att du nu hittat en leverantör av webbhotell som du är nöjd med! Med vänlig hälsning, Linda Siwe, Marknadschef på Binero.

FULLSTÄNDIG KATASTROF!

FULLSTÄNDIG KATASTROF med ständig och långa driftproblem. Lägg på detta total avsaknad av transparens och kommunikation och ej existerande besked om när problemen skall vara avhjälpta... VARNING!

June 26, 2019

Reply from Fd. Binero Webbhotell (sålt!)

Hej Kim! Det är verkligen tråkigt att läsa att din tid som kund hos “gamla Binero” inte alls levde upp till den höga standard som självklart borde ha levererats. Företagsgruppen Binero Group sålde denna webbhotellsverksamhet till Loopia den 1:a november 2019. Varumärket Binero lever kvar idag men motsvarar den verksamhet inom koncernen som tidigare hette Binero Solutions. Vi erbjuder professionella molntjänster och digital infrastruktur för företag och är alltså en helt annan verksamhet, namnet till trots. Jag hoppas att du nu hittat en leverantör av webbhotell som du är nöjd med!
Med vänlig hälsning, Linda Siwe, Marknadschef på Binero.

Nere igen utan återkoppling

Det värsta är att när man påtalar fel så är första reaktionen att man själv är skyldig till att hemsidan ligger nere inte att deras tjänst kan vara orsaken.

June 18, 2019

Reply from Fd. Binero Webbhotell (sålt!)

Hej Fredrik! Det är verkligen tråkigt att läsa att din tid som kund hos “gamla Binero” inte alls levde upp till den höga standard som självklart borde ha levererats. Företagsgruppen Binero Group sålde denna webbhotellsverksamhet till Loopia den 1:a november 2019. Varumärket Binero lever kvar idag men motsvarar den verksamhet som tidigare gick under det längre namnet Binero Solutions. Vi erbjuder professionella molntjänster och digital infrastruktur för företag. Dagens Binero har alltså inget med webbhotell att göra. Jag hoppas att du nu hittat en leverantör som du är nöjd med!
Med vänlig hälsning, Linda Siwe, Marknadschef på Binero.

Katastrofalt webhotell

Mängder av störningar som företaget inte klarar att lösa. Exempelvis låg vår(och väldigt många andra kunders) sajt nere nästan 48 timmar förra veckan, efter upprepade avbrott under lång tid. Nu är vi där igen. Och samtidigt för företaget befintliga och nya kunder bakom ljuset. På deras driftsida uppgav man idag, måndag, att det inte hade förekommit några incidenter de senaste sju dagarna trots att många tusen kunder drabbats av långvariga avbrott. Vd har vid kontakt vägrat uppge något om kompensation till kunderna, däremot kommit med direkt osanna uppgifter.

June 18, 2019

Pinsamt

Pinsamt! Nu har vår hemsida liggat nere i snart 3 dagar! Så fort vi får tillgång till vår databas är det goodbye Binero! Vi byter webhotell efter endast sex månader. Aldrig mer Binero!
Magnus
The Maloik Rock Blog

June 14, 2019

Vi har tjänst hos dom

Vi har tjänst hos dom, vår webshop har varit nere i mer än ett dygn, och tycks inte få besked när detta kommer igång!!

Extemt dåligt att göra uppdateringar som inte är testade och fungerar

June 13, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Har varit kund i 10 år men nu är det…

Har varit kund i 10 år men nu är det slut. Min webbutik har haft nertid i 33 timmar nu under den tiden ingen information alls. Det duger inte. Dessutom ligger backupen på samma server så jag kan inte flytta den till mitt nya webhotell heller. Riktigt uselt. Jag har tidigare varit väldigt nöjd men det är förbrukat nu.

Rated 1 out of 5 stars

Tidigare skulle jag skriva en 4.

Tidigare skulle jag skriva en 4.
Men som det varit i år är det en solklar etta! Ständiga driftproblem och störningar som tar ner ens humör och gör det väldigt svårt att bedriva sitt arbete. Vet inte vad de har börjat syssla med,var som sagt bra och stabilt tidigare, men har blivit en katastrof!

Driftsäkerheten är KATASTROFAL!

Driftsäkerheten är KATASTROFAL!
I två veckors tid har webshoppen legat nere, fungerat långsamt någon enstaka timme för att sedan krascha igen.
Måste vara nå’n form av rekord.....

Daglig kontakt med supporten som upprepar ”teknikerna tittar på det” som papegojor.

Rated 1 out of 5 stars

Har varit kund hos Binero i över fem år…

Har varit kund hos Binero i över fem år och det har varit allt annat än roligt senaste tre åren. Nu har jag satt upp en tillfällig WAMP hemma och hostar min hemsida själv innan jag hittat något bra webbhotell med VPS. Måste flytta ut 9 domäner för det är fullständigt ohållbart med alla dessa driftstopp och nedtid som konstant sker. Förutom en katastrofalt slö kontrollpanel. Dom har satsat helt fel (mängd/störst istället för att satsa på snabbhet och driftsäkerhet).

Kapacitetsproblem

Ständiga kapacitetsproblem. I en veckas tid har webbplatser av och till tagit 10-30 sekunder att ladda och sedan ett dygn har Bineros servrar legat nere fullständigt. Binero har uppenbarligen ingen redundans i form av backup via dubbla reservsystem. Ej driftsäkert.

Binero är trasigt

Ännu en gång strulat Binero, och ännu en gång kan man inte jobba med hemsidan. Den här gången har sidan legat nere i ett dygn, och Bineros drifttekniker "jobbar frenetiskt" på att löda problemen, som så många gånger förr. Det här är inte acceptabelt. Jag kommer härmed att börja titta på bättre alternativ (sämre kan i finnas).

June 11, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Nu ligger våra sidor nere igen..

Nu ligger våra sidor nere igen..

Nu har våra sidor legat nere i ett dygn snart och det händer regelbundet att man inte kan besöka våra sidor. Vi har flera företagssidor så det här är inte ok någonstans Binero. Och er stackars supportavdelning som får sitta och svara och beklaga detta varje gång.

Nu tar vi vårt pick och pack och byter till någon som kan leverera, synd, Binero var jättebra för några år sen.

June 3, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Fruktansvärt förfall av ett tidigare…

Fruktansvärt förfall av ett tidigare utmärkt företag. Bedrövlig support, usla tjänster och undermålig prestanda.

Eftersom våra ssl-certifikat slutade att fungera helt så pekade jag om våra sajter till en konkurrents servrar. Där fungerar allt klockrent trots exakt samma inställningar.

Det mest pinsamma är att hastigheten är 90% bättre, trots att det alltså sker en extra ompekning.

Säger bye bye till Binero nu.

May 6, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Intrycket jag får är att de jagar dig…

Intrycket jag får är att de jagar dig som en desperat galning när du vill lämna dem!
Hade domän hos Binero och det fungerade bra tills jag ville avsluta tjänsten. Enligt mig har Binero bedrägligt beteende genom att ge fem betalpåminnelser på mail och SMS till en redan avslutad tjänst och de skickar faktura på mail utan att det finns krav eller skäl på att betala.

May 4, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Vår hemsida ligger nere på obestämd tid!

Vår hemsida med webbutik har legat helt nere sedan sedan i tisdags kväll, i 3,5 dygn nu!!!
Inga order eller tillgång för att kunna se vårt stora sortiment på obestämd framtid! Det är verkligen en katastrof för ett E-handelsföretag under högsäsong (trädgårdsväxter).
Det är något med SSL certifikaten, de kan inte tala om när (eller om) det ska vara klart och verkar inte förstå vilken mardröm detta är för oss och hur mycket pengar och kunder vi förlorar på detta. Detta är en mardröm för ett litet familjeföretag.
Vi varit hos Binero sedan 2013 och känt oss nöjda hittills. Men nu måste vi tyvärr gå in här och starkt avråda detta företag. (Detta är också en vädjan till Binero att göra allt för att hjälpa oss och ta problemet på allvar. Får vi nu äntligen hjälp med att snabbt få tillbaka vår hemsida kommer jag direkt att redigera mitt omdöme). Snälla hjälp oss!

April 27, 2019

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look