Fd. Binero Webbhotell (sålt!) Reviews 70

TrustScore 1 out of 5

1.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ringer kundservice och får prata med en helt oengagerad person som knappt orkar lyssna på vad jag behöver ha hjälp med. Blir ombedd att mejla istället - "det blir enklare så". För vem? Inte för mig i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ville absolut inte byta webbhotell med tanke på allt extra jobb det innebär så var helt okej med att priset var dyrare än andra företag. Men tillslut hade jag absolut inget val, vår hemsidan låg nere... See more

Rated 1 out of 5 stars

Varför detta ointresse att avhjälpa fel. Sist jag pratade med supporten hade alla tekniker gått hem klockan fem utan att redogöra för när felet skulle vara löst. Det värsta är att när man påtalar fe... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nertid hos Binero är något de kan skryta med! ABSOLUT SÄMSTA tänkbara service och servrar. Nu har de sålt till Loopia och påstår att det är de som ansvarar. Helt rätt juridiskt, men problematiken är e... See more

Company details

1. Web Hosting Company
  2. DNS Provider

Information provided by various external sources

SÅLT TILL LOOPIA GROUP! Sedan den 1 november 2019 ägs och hanteras dessa tjänster och kunder av Loopia. Omdömen ska riktas till Loopia eller Loopia Group och du som är kund hänvisas till Loopias portal websupport.se

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Riktigt bra support

Binero har riktigt bra support. Varför vet jag det? Jo, för att deras tjänster under min tid som kund var halv bra..

July 29, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Riktigt bra

Över min förväntan, har haft min domän där ett tag nu. Bra support och allt funkar felfritt.

April 2, 2014

Sjukt dåligt kundbemötande!

Supporten sa att mina domäner inte var aktiverade på grund av utebliven betalning. Jag betalar fakturan online med VISA-kort. Det går flera dagar och domänerna är fortfarande inte aktiverade. Supporten säger därefter att jag betalat för mycket i ett mail, men de aktiverar fortfarande inte mina domäner. När jag ringer dem så berättar de att jag inte betalat fakturan inom kampanjperioden och att jag måste betala mer. Jag skriver till marknadsansvarig som bekräftar att jag måste betala in fullpris för mina domäner. Förvänta er ingen bra support när problem uppstår. Jag valde att inte betala och flyttar istället alla mina domäner till ett annat webbhotell, såsom en bra konsument ska göra vid missnöje.

January 27, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Skapar problem som de sedan vägrar hjälpa till att lösa

Bytte förra hösten (sept -12) fr Loopia till Binero (pga sur support) vilket visade sig vara ett stort misstag. Har en .nu-adress som Binero inte fixade att föra över till sig ordentligt utan efter årsksiftet låg min site nere i flera dagar och det visade att den hamnade hos nunames.nu i USA. Via supporten på Binero fick jag TIPSET att maila nunames.nu och fråga vad som hänt (varför nu jag skulle göra det och inte dom?) - och vad som hänt var att Binero inte gjort fullständig överföring - av vad det nu är man för över. Supporten i USA var däremot suveräna, vänliga, trevliga och högst hjälpsamma och gav mig en kod som var giltig i 7 dagar som jag skulle maila till Binero, vilket jag gjorde. Men efter 8 dagar slocknar min site igen. Binero hade fortfarande inte fört över siten till sig. Så får man själv ringa till USA igen för att be om en ny kod att maila till Binero. Helt sjukt dåligt, arrogant och oproffsigt. Sen gör de dessutom uppdateringar på sina servrar utan att meddela oss kunder innan, så helt plötsligt ligger ens site nere igen, flera timmar, eller flera dagar ibland. Nu har jag flyttat tillbaka till Loopia. Sveriges bästa webhotel?? Förbannat skämt. Börja med att försöka bli medelmåttiga innan ni skryter om att ni är bäst..

October 4, 2013

Reply from Fd. Binero Webbhotell (sålt!)

Vi beklagar att du inte fått en perfekt upplevelse av vår support.

Tyvärr har jag inte lyckats lokalisera ditt ärende och därför blir vårt svar generellt.

När en överföring går snett (vilket händer ibland) kan det bero på en mängd olika saker. En av de vanligaste orsakerna är att man skrivit in en felaktig auktoriseringskod. Då får man ta ut en ny kod från sin registrar, men när det gäller .nu-domäner var det tidigare lite specialregler. .NU hade tidigare ett blankettsystem för transfer av domän från en registrar till en annan. Under en övergångsperiod hade man både ett system med blanketter och koder, där vi hade tagit till oss systemet med koder (Loopia hade en annan variant under övergångsperioden). Trots kodsystem var vi tvungna att genomföra transfer mer eller mindre manuellt och med begränsad giltighet på koderna blev det tyvärr ibland problem.

.nu-domäner lyder numer under .se-stiftelsen och hanteras fullt ut med koder du själv skriver in i din kontrollpanel. Övergångsperioden är förbi, och därmed de problem du beskriver.

Vi gör inga uppdateringar som påverkar kund utan att meddela detta på binerodrift.se i god tid innan. Vid större förändringar skickar vi också ut information via mail. Vi informerar dessutom nästan alltid om uppdateringar som påverkar tjänsternas tillgänglighet via facebook, twitter och Google+. Under september månad gjorde vi stora mängder underhåll på databaser och mailtjänster vilket vi informerat löpande om på binerodrift, men någon gång missat att gå ut med i sociala medier, vilket vi ber om ursäkt för.

MVH
Christer

Rated 2 out of 5 stars

Supporten...

Supporten behöver styras upp, oftast krävs ett antal mejl innan man får hjälp, om man får svar på mejlen överhuvudtaget.

September 29, 2013

Hej Anders,

Vi beklagar att du upplevt långa väntetider. Vår målsättning är att alla mail ska besvaras inom ett dygn. Ofta svarar supporten snabbare än så, men ibland har de mycket att göra, då kan väntetiderna bli längre än normalt. Därför har vi också implementerat en rad förbättringar den senaste tiden som kortat ner svarstiderna avsevärt.

Att skriva fler mejl gör inte att man får snabbare hjälp, supporten besvarar alltid alla ärenden i tur och ordning.

MVH
Christer

Dålig Support

Är inte alls nöjd med supporten. Svaren via mailsupport tar allt som oftast mer än 24 timmar att få svar på, överlag okunnig personal med luddiga svar. Supporten är så långsam att jag har bestämt mig för att inte fortsätta med deras webbhotell längre.

Ett plus för Binero är att dom har fina och stabila servrar.

December 1, 2012

Hej Peter,
Vi beklagar att du fått denna upplevelse. Webben är ett oerhört spritt och brett kompetensområde där det är svårt för alla att kunna svara på allt direkt och då tar svaren längre tid. Det är en mycket liten del av svaren som tar mer än ett dygn att få svar på - men det är inte bra. Vi har därför rekryterat mer personal som vi håller på att utbilda. Vi kommer också att införa kunskapsprov för att kvalitetssäkra hela supportstyrkan, i förhoppningen att helt få bort kundupplevelser som dina. Kul att du noterat våra servrar, Binero är ett av få webbhotell i världen som kan erbjuda delad hosting på ett tillförlitligt, lastbalanserat system.
Erik Arnberg
Binero webbhotell

Rated 5 out of 5 stars

bra service

Finns inte mycket negativt att säga om Binero. Det är en bra webbhotell med bra service och personal. Lätt att komma i kontakt med dem på flera olika sätt. Jag rekommenderar alltid Binero.

October 31, 2012

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look