Rechttoe-Rechtaan, oplossingsvermogen ho maar. Vanwege een kadokaart van de kinderen, een boeking gedaan. Dat geld zouden we na de boeking terug ontvangen. Tijdens het boeken is er blijkbaar van... See more
See what reviewers are saying
Slechte klantenservice. Voorwaarden worden niet duidelijk gecommuniceerd. Zogenaamd een cadeaubon, maar via hun site zijn alle parken duurder dan op hun eigen sites. Tevens komen er nog dure boekingsk... See more
Volgens bookit stond de prijs die weekendjeweg.nl aangaf foutief op de website , voorlopige reservering en definitieve reservering hierdoor 40 euro meer betaald dan mij in 1ste instantie zichtbaar wa... See more
Wij hebben vaker geboekt via bungalows.nl. Je kunt een makkelijke selectie maken van wat je wilt: periode, aantal nachten, aantal personen. Vervolgens kan je nog filteren op zaken die voor jou belang... See more
Company details
Information provided by various external sources
Last minute bungalow en vakantiepark aanbiedingen. Boek snel en voordelig uw weekend, midweek of langere periode in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk.
Contact info
Netherlands
- www.bungalows.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snel, makkelijk en simpel.
Snel, makkelijk en simpel.
Stappen volgen, betalen met ideal. Voorlopige boeking en de volgende dag de bevestiging. Top!
Aan de hand van vorige boeking opnieuw…
Aan de hand van vorige boeking opnieuw geboekt, was helemaal goed.
prima geregeld
snel en vakkundig geholpen
snel en vakkundig geholpen, goeie terugkoppeling en prima uitgevoerd wat ik wilde.
kortom helemaal goed, dikke 10
Boeking klopt niet met de prijs
Boek een bungalow en opeens is de prijs 40 euro duurder geworden in de mail die ik kreeg van de boeking? Hoop dat dit netjes opgelost gaat worden.
Nou als alles zo goed en snel geregeld…
Nou als alles zo goed en snel geregeld is en wordt als het tot nog toe gebeurt dn ben ik super tevreden
Goede ervaring
Op zich een goede ervaring. Minpuntje: ik had gevraagd om een voorkeur voor ligging bij de Dome omdat mijn echtgenote slecht ter been is. Bij Centerparcs was dat echter niet bekend. Gelukkig blijkt achteraf dat onze bungalow toch vlak bij de Dome ligt. Scheelt wel weer € 33 aan kosten van voorkeur.
Alles binnen 2 uurtjes geregeld…
Alles binnen 2 uurtjes geregeld volledig bevestig
Netjes geholpen met een wijziging
Snel en makkelijk.
Goedkoper dan bij park zelf
Prettige manier van zoeken van parken, en bijzonder maar vaak (veel) goedkoper dan bij de organisatie zelf. Altijd even kijken dus. En met rentepunten ook nog eens een leuk voordeel!
Prima en snelle boeking.
Snel en makkelijk gereserveerd en een…
Snel en makkelijk gereserveerd en een snelle reactie terug
Eenvoudig te reserveren
Ruime keuze en zeer gemakkelijk…
Ruime keuze en zeer gemakkelijk boekingsproces
Ontevreden over afhandeling Cadeau Cards
Ontevreden over afhandeling Cadeau Cards. Geld zou worden gestort binnen 3 werkdagen. Op 4e werkdag telefonisch contact gezocht met Bungalows.nl. Bij drie pogingen werd verbinding verbroken na een aantal minuten wachten. Op bandje werd alle keren vermeld dat de eerstkomende vrije lijn voor mij was gereserveerd. Bij de 4e poging een uitermate behulpzame dame aan de telefoon die erin is geslaagd om mijn geld binnen 30 minuten op mijn bankrekening te krijgen en mij daarover heeft teruggebeld. Daarvoor hulde.
Ik ging er soepel er door heen met…
Ik ging er soepel er door heen met invullen op de site
Ik boekte een bungalow in Weert en…
Ik boekte een bungalow in Weert en kreeg een bevestiging van een chalet in Mierlo. Not amused....
The Trustpilot Experience