Bungalows Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rechttoe-Rechtaan, oplossingsvermogen ho maar. Vanwege een kadokaart van de kinderen, een boeking gedaan. Dat geld zouden we na de boeking terug ontvangen. Tijdens het boeken is er blijkbaar van... See more

Rated 1 out of 5 stars

Slechte klantenservice. Voorwaarden worden niet duidelijk gecommuniceerd. Zogenaamd een cadeaubon, maar via hun site zijn alle parken duurder dan op hun eigen sites. Tevens komen er nog dure boekingsk... See more

Rated 1 out of 5 stars

Volgens bookit stond de prijs die weekendjeweg.nl aangaf foutief op de website , voorlopige reservering en definitieve reservering hierdoor 40 euro meer betaald dan mij in 1ste instantie zichtbaar wa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben vaker geboekt via bungalows.nl. Je kunt een makkelijke selectie maken van wat je wilt: periode, aantal nachten, aantal personen. Vervolgens kan je nog filteren op zaken die voor jou belang... See more

Company details

1. Travel & Vacation

Information provided by various external sources

Last minute bungalow en vakantiepark aanbiedingen. Boek snel en voordelig uw weekend, midweek of langere periode in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk.

Contact info

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Mystery Park

Voor de 5e keer een Mystery Park geboekt. Tot nu toe elke keer een ander park gehad, zijn benieuwd waar we dit terecht komen! Erg leuk concept voor een mooie prijs!

April 18, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vakantie geboekt via bungalows.nl…

Vakantie geboekt via bungalows.nl middels cadeaubonnen geboekt. Nu blijkt dat het totale bedrag nogmaals betaald moet worden aan center parcs waarna bungalow.nl het aan je terug betaald. Maw betaal je de vakantie 2x en moet je er op vertrouwen dat er binnen 5 werkdagen een bedrag wordt teruggestort op je rekening. We hebben de mazzel dat we dit bedrag kunnen voorschieten voor bungalows.nl maar is toch bijzondere gang van zaken.

April 13, 2022
Rated 2 out of 5 stars

2x geboekt, maar door jullie geannuleerd

In 2 dagen tijd 2x een accommodatie geboekt via jullie site. Tot 2x toe achteraf te horen gekregen dat de accommodatie helemaal niet meer beschikbaar was op het park. 3e keer maar via een andere site geboekt.

April 3, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Goedkoper dan een ander....

Deze week een huisje geboekt via jullie. Ik was eerst bij de concurrentie aan het zoeken.... maar toen ik bij jullie ging kijken zag ik dat hetzelfde huisje in dezelfde tijd enkele tientjes goedkoper was dan bij een ander. Daarom maar snel de boeking via jullie gedaan.
Voortaan maar gelijk bij jullie gaan kijken.

March 18, 2022

2 de jaar alweer :)

2 de jaar dat we gebruik maken van jullie site. Alleen de.zoektools werken niet correct. Wat ik.minder vind en nadelig is als je boekt met kadaeukart dan moet je alles.eerst nog vooruit schieten voordat het terug betaald word

March 18, 2022
Rated 4 out of 5 stars

We hebben al een aantal jaren een…

We hebben al een aantal jaren een weekend gehuurd via derde partijen, nu bij het park voor de tweede keer. Onze indruk is zeker fantastisch. Ga zeker via bungalows.nl boeken dan komt het geld goed terecht.

March 14, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Omwisselen van pluim naar jullie tegoed

We wilden boeken met n "pluim"die we nog hadden ,maar ergens in t traject was t niet duidelijk hoe dit om te ruilen naar n tegoedbon die ingewisseld kon worden op de desbetreffende site ,dus IPV even de midweek boeken ,zij we er 3 tot 4 uur mee bezig geweest ,dus misschien een duidelijkere uitleg hoe te handelen bij omwisselen zou n idee zijn.....

March 7, 2022

The Trustpilot Experience