Problem med satelittbilde, 2 ganger på 2 uker, borte midt under sending, og ingen INFO..ingen kundebehandling i hælg. Har beholdt dere fordi det har funket. Nå er jeg drittlei!!
See what reviewers are saying
Svindel!!!! Hvis du har bedrift og privat abonnement med samme e-post og samme navn av kontakt personer du kan se nettsiden bare på privat. Oppsigelse kan registreres bare på telefon gjennom kundeserv... See more
Blei løyet for nor tok bandt meg til 12 måneders abbonemang blei fortalt at kunne bare fryse abbonemanget etter de månedene med gratis abbonemanget å si opp nor tiden på abbonemangetet var gått ut fo... See more
Company details
About Canal Digital AS
Information provided by various external sources
Canal Digital Satellitt heter nå Canal Digital. Hos oss får du en verden av underholdning på TV, desktop og mobil - TV og streaming samlet på ett sted.
Canal Digital Kabel heter nå Telenor. Dersom din tilbakemelding gjelder bredbånd eller kabel-tv finner du riktig selskap på denne linken.
Contact info
Oslo, Norway
- 915 06070
- www.canaldigital.no
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Over lengre tid har dekoderen låst seg
Over lengre tid har dekoderen låst seg, blir bedre når den blir fabrikk innstilt, men innen veldig kort tid skjer det igjen. Ringte å fortalte dette, en veldig trivelig kundebehandler sa jeg skulle få den nyeste, jeg spurte om det ble å koste noe, han sa nei.
2 uker senere kom ikke den nyeste men samme dekoder. Ringte å klagde, fikk beskjed om at det ble å koste. Så med andre ord løgn. Så ta opp samtale eller få det skriftlig!
Selgere feilinformerer.
Selgeren ringer og direkte feilinformerer i forhold til utstyret. De tar heller ikke ansvar for dette i etterkant selv om samtalen blir tatt opp i forbindelse med kvalitetsikring.
Da må du kjøpe tilleggsutstyr til 960kr for å kunne gjøre det samme som utstyret til samme pris skulle gjøre.
Anbefales ikke i det hele tatt
Anbefales ikke i det hele tatt. Slett kundebehandling. Og når en står med 2 dekodere og antenne en aldri får returlapp på. Og så får beskjed behold de bare å selg. Når en skal selg får en ikke selg lell. BARE KAST DE. Miljøvennlig er de da heller ikke. Og en ble og nedringt da de forhørte seg støtt og stadig om en var fornøyd med de. Pakkeløsning bestilte vi. Signal langt uti huttiheita i skogen. Men ikke i by. Så ble ikke brukt. Noe vi ga de gjentatte beskjed om. Ble montert opp i huttiheita men å få slått på og få inn kanaler som en strevde med satt en timesvis med å få hjelp til pr telefon. Endelig trodde en. Neste morgen samme problem. Fant på ett forum enkelt ut hvordan å få kontakt mellom tv og fjernkontroll!! Noe de burde kunne hjulpet med. Så nei takk til canal digital...
Kvalmende
Hadde abonnement for mange år siden. Fikk de 6mnd gratis pakke som jeg skulle ha. Men hadde ingen tv kanaler. De skulle sende installatør, men han/hun kom aldri. Skulle betale for og ikke ha tv kanaler? Fakturaene kom og kom. Ringte inn men hjalp ikke mye. Er vanskelig og bli kvitt dem. selv om feilen ligger hos dem. Vet ikke hvordan de er idag. Men kan aldri anbefale dem til noen. Særlig hvis du liker å stole på mennesker som meg. Stolte på det ordnet seg, men måtte ringe igjen. Du må ha barnepass med Canal Digital. Du kan ikke ta et ja for et ja eller et nei for et nei med disse. Bibelen er tydelig å ta et ja for et ja og nei for et nei. Men disse er ugudelige løgnere. Flotte store ord med løgnaktige lepper. Dems ja og nei holder ikke ord, ta ikke dems ord. dobbel sjekk det hele tiden. Som en kvinne i puberteten. Vik fra dem.
Desidert beste tv-bilde og lyd av alle…
Desidert beste tv-bilde og lyd av alle tv-leverandører i Norge. Har også overraskende stort utvalg av serier og filmer som kan streames
Telefonterror
Ringer HEEEEELE tiden fra forskjellige numre og ska selge dritt. Nytter ikke be de slutte å ringe..
Telefonterror
Siden omtrent November i fjor til nå har jeg blitt oppringt utallige ganger fra flere forskjellige nummere. Det alle disse nummerne har til felles er at de er registrert som CANAL DIGITAL. Jeg blir/og har blitt oppringt av disse nummerne eksempelvis kl. 01.00, 03.00, 06.00, 07.00, 08.00, 12.00, 14.00, 17.00, 23.00, etc.
Samme hva canal digital vil mene og si om at dette ikke er telefonterror, mener jeg at jo, dette er så alldeles telefonterror av værste sort. Å bli oppringt helt opp til 5-6 ganger dagen, med en garanti for minst én telefon i arbeidstiden samt en når man sover. Jeg vil kalle dette innpåslitent og rett og slett uhøflig.
Lite informasjon. Dårlig kundeservice.
Ble oppringt av selger at boksen kom til å gå ut snart og vi måtte ha ny. Ny boks kom og nå ingen mulighet for opptak (!). Utrolig dårlig service og ikke bli opplyst om dette i telefonsamtale. Snakket med kundeservice og de hadde ikke noe forståelse og sa vi måtte kjøpe harddisk til kr 1.000,- for å kunne gjøre opptak.
Styr unna! Frekkhetens nådegave.
Styr unna!
Lureri. Ble oppringt med lovnad om 8måneders gratis tv dersom jeg valgte å forbli kunde. Canal digital unnlot å fortelle om 1års bindingstid i samtalen. I tillegg fortsatte faktura å komme, tross "gratis" tv.
Ved oppsigelse kom også ett gebyr på rundt 1000kr.
Ba om å få tilsendt opptaket av samtalen hvor selger IKKE opplyste om bindingstid, men det lot seg ikke gjøre. Den samtalen vår kun forbeholdt canal digital.
Ren svindel! Styr unna!
STYR UNNA!
STYR UNNA! Ble lurt til å fortsette et "gratis" abonnement over telefonen da jeg ville si opp mitt tidligere abonnement. Det viste seg at dette var deres siste forsøk på å skvise 500,- til ut av mitt medlemskap. Kommer aldri til å benytte meg av dette selskapet igjen og deres kundeservice var totalt usmakelige i mine samtaler med dem.
Aldri mer for noe surr
Det renner inn med regninger på…
Det renner inn med regninger på abonemanger og div som jeg ikke har bestillt eller overhode ønsker.
Fatter ikke at det skal være så forbanna vanskelig å være kunde i denne elendigheten av et skrotselskap.
Ringer inn å klager. De ordner opp og så er de igang igjen med nye regninger og ny ringerunde fra meg.
Ekstremt uryddig selskap
Skulle flytte fra blokk (med TV fra Get), til bolig med Canal Digital-antenne på veggen. Ringte derfor Canal Digital og bestilte Grunnpakka til ny bolig. Ja, det var greit, skulle få «full pakke» gratis i 4 mndr. og deretter automatisk overgang til Grunnpakka. Fikk samme dag epost med ordrebekeftelse, der det fremgikk at jeg hadde bestilt full pakke (og mere til?), - noe jeg overså i hastverket før flytting.
Fikk pussig nok også TO pakker med dekodere (2 i hver pakke) til min nye adresse. Sendte «Kontakt oss»-melding om dette. Fikk ingen reaksjon. Fikk derimot også to konvolutter med hver sin faktura – på kr. 1223, altså for full pakke (++) - med forfall 24.08.19 – m.a.o. (dobbelt!) betaling - fra første måned! Fakturaene viste at jeg var opprettet som kunde på både gammel og ny adresse, med samme abonnement på begge! Sendte epost med utførlig protest. Ingen reaksjon. Ringte for å høre om epost var mottatt. Endte opp i en ørkenvandring av en samtale med en «kundebehandler». La på, og sendte ny epost – nå med en del store bokstaver.
Returnerte etter hvert også begge pakkene med dekodere – alle fire ubrukt, med likelydende brev om oppsigelse av (ikke benyttet) abonnement.
Har deretter mottatt to nye fakturaer for det doble abonnementet, ett inkasso/stengevarsel, og nok en faktura – nå på sinnssyke kr. 1812, og med forfall 24.10 – altså fortsatt innenfor perioden som skulle være gratis – også i flg. den feilaktige ordrebekreftelsen! Ryddig butikk? Nei.
Aldri mer Canal Digital!
Sa opp store deler av abonnement over telefon i mai i år. Oppdaget i august at de etter første faktura hadde gått tilbake og fakturert meg fullt. Det er snakk om nesten 600kr ekstra pr mnd. Siden de ønsker avtalegiro hadde ikke jeg oppfattet dette. Har vært i kontakt med kundeservice utallige ganger både over telefon og e-post. Der jeg får ulike svar, forklaringer og unnskyldninger hver gang. Men det ender alltid med frekke kommentarer og at de ikke kan tilbakebetale. Da de ikke finner igjen opptak av oppsigelse. Jeg har bedd om kvittering på Mail etter hver telefonsamtale, de lover å ordne det. Men hører ingenting.
Etter månedsvis med telefoner og mailer har jeg gitt nå opp å få tilbake tusenlappene mine, men vil fraråde alle å bruke Canal Digital.
Verd å merke seg at disse problemene oppstår etter kundeforhold på over 20år.
Useriøst selskap, styr unna!
Useriøst selskap som bare bryr seg om penger og ikke kunden. Inngikk binding på 12 måneder og etter 9 måneder uten å ha tilgang til tjenesten jeg skulle ha, samt utallige ganger kontakt med kundeservice (som ikke kan gjør noe) har jeg fortsatt ikke tjenesten jeg ble lovet ved inngåelse av avtale og nektes å komme ut av bindingen uten å betale et bruddgebyr...
IKKE Å ANBEFALE
Vil ikke la deg si opp!
Får ikke si opp skriftelig. Må ringe - men det hjelper ikke fordi de da kan si at du aldri har sagt opp. Svindel.
ANBEFALES IKKE
Ikke bra. Sender epost for oppsigelse. Får til svar at jeg må ringe for å si opp. Ringer og sier opp - registrerer flere mnd senere at jeg fremdeles betaler. Ringer og får beskjed om at oppsigelse pr telefon ikke er godt nok siden det ikke er skiftlig samt jeg må betale to mnd pr oppsigelsestid. Til en bolig jeg ikke har bodd i på et halvt år.
Styr unna!
Var en av de som ble tilbudt å være en del av en gruppe som fikk prøve satelitt tv gratis i 8 mnd. For det første var ikke dette tilfelle, begynte å betale allerede etter et halvt år. Nummer to så er satelitt tv et meget tilbud, det hakker, dårlige bilder og i tillegg det snakk om en tuner som er elendig. Dette skal man da betale opptil 600 kr for pr mnd. I tillegg var de påpasselige med å ikke nevne at det var 12 mnd bindingstid, og om man bryter denne må man rett og slett betale for hele året. Lite imøtekommende kundeservice, frekke og rett og slett umulige å ha med å gjøre. Har heldigvis sagt opp mitt abonnement nå, og fra og med 1. September trenger jeg ikke å ha noe med de å gjøre mer.
Kundeservice svarer ikke.
Sendte en skriftlig henvendelse til kundeservice 16 juni. Ønsket en tilbakemelding på hvilke tiltak som ville bli iverksatt for å forhindre at kundemottakere tilsynelatende uten tilstrekkelig opplæring deaktiverer modem som er aktive. Ifølge egen informasjon skal det ta max 3 dager å svare. 12 juli sendte jeg en mail direkte til kundeservice, vedlagt min opprinnelige henvendelse, purret på saken og ba om å bli kontaktet på telefon. Idag 22 juli er henvendelsen fortsatt ubesvart. Leser samtidig selvskryt om at man er kåret til den beste leverandøren innen sitt segment. Det sier vel sitt om både bransje og hvilket nivå man trives på. "Blant de blinde er den enøyde konge".
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, ventet på svar i over 40 minutter mens svareren hele tiden forklarte at jeg snart ville få snakke med en kundebehandler.
Snart er ikke over 40 minutter.
Jeg måtte legge på og ringte neste dag, fikk svar etter ca 5 minutter.
Jeg etterlyste svar på en mail jeg hadde sendt for over en uke siden, men fikk til svar at det ikke var hans avdeling. Og at de kanskje ikke ville svare siden jeg var kunde hos Telenor kabel TV,
som er et annet selskap(?).
Da jeg vennlig fortalte de bør gjøre noe med svareren så fikk jeg til svar at det hadde stor pågang. Så da så.
Men ivrig til å selge, dvs sette opp en kontrakt med en gang, det var han, så det skal han ha.
Takk som byr Canal Digital eller hvem dere nå er.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.