Canal Digital AS Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Problem med satelittbilde, 2 ganger på 2 uker, borte midt under sending, og ingen INFO..ingen kundebehandling i hælg. Har beholdt dere fordi det har funket. Nå er jeg drittlei!!

Rated 1 out of 5 stars

Svindel!!!! Hvis du har bedrift og privat abonnement med samme e-post og samme navn av kontakt personer du kan se nettsiden bare på privat. Oppsigelse kan registreres bare på telefon gjennom kundeserv... See more

Rated 1 out of 5 stars

Blei løyet for nor tok bandt meg til 12 måneders abbonemang blei fortalt at kunne bare fryse abbonemanget etter de månedene med gratis abbonemanget å si opp nor tiden på abbonemangetet var gått ut fo... See more

Rated 1 out of 5 stars

Useriøst selskap som bare bryr seg om penger og ikke kunden. Inngikk binding på 12 måneder og etter 9 måneder uten å ha tilgang til tjenesten jeg skulle ha, samt utallige ganger kontakt med kundeservi... See more

Company details

1. Telecommunications Service Provider

About Canal Digital AS

Information provided by various external sources

Canal Digital Satellitt heter nå Canal Digital. Hos oss får du en verden av underholdning på TV, desktop og mobil - TV og streaming samlet på ett sted.

Canal Digital Kabel heter nå Telenor. Dersom din tilbakemelding gjelder bredbånd eller kabel-tv finner du riktig selskap på denne linken.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Ekstremt dårlig kundeservice

Gjør ting stikk motsatt av hva man er blitt enig om, ventetid på 30 minutter på telefon (til to kroner minuttet), forskjellige kundebehandlere gir vidt forskjellige svar, og enkle feil (de selv har skapt) tar ukesvis å få fikset.

December 14, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Styrer Donald Duck Canal Digital?

Jeg vil bare si kort om CD: For all del ikke bli kunde hos Canal Digital Kabel!
Jeg selv har hatt bare problemer med CD!
Hver eneste gang det har oppstått et problem hjemme hos meg så vet jeg på forhånd hva som venter meg!!!

De klarer bare ikke å løse problemet uten at de må snakke med noen andre eller du blir satt over til andre uten at noe av problemet blir løst!
Da må jeg forklare problemet på nytt og på nytt osv......
Av erfaring av alle henvendelsen jeg har hatt til CD,har jeg for lenge siden skjønt at disse folka overhodet ikke vet hva de gjør eller hvordan man behandler kunder!!

Service er vist et IKKE tema hos Canal Digital !
Jeg råder alle til å styre langt langt unna alt som har med Canal Digital,for gjør du ikke det så kan du risikere at du vil oppleve fortvilese,magesår,søvnmangel,irritasjon og til slutt kan du ende opp på et galehus!!!

November 26, 2016

Styr unna!

Etter mange år som kunde hos CD kan jeg ikke få avsluttet fort nok! For et ufattelig elendig kundefokus. Totalt uinteressert i kundene og en stabilitet på tjenestene som er sterkt kritikkverdig. Ikke velg Canal Digital hvis du kan unngå det!

August 15, 2016

Elendig

Canal digital lover meg kostnadsfri montering av parabol og feilsøking i kundechatten deres,sier senere mot seg selv at de ikke kan gjøre det.
Forskjelllge kundebehandlere der sier forskjellige ting hver gang.
Finner ut på tlf jeg har diverse tilegg som f.eks tv i flere rom og som jeg må betale ekstra for da jeg aldri har inngått avtale om dette med selger og jeg ikke engang har mere enn en tv

May 19, 2016

Uhøflig og dyrt

Dessverre er det ingen konkurrenter her jeg bor. Ustabilt internett, dyrt, feil på dekodere hvor de krever at du betaler for ny, enda det er innenfor 5 år. Hadde det vært noe annet alternativ, hadde jeg byttet på flekken!

March 7, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice og dyrt.

Canal Digital er norsk Mafia. Du får ikke byttet til noen andre siden de har kabel i huset. Du må betale 499,- for TV du ikke bruker kun for å få muligheten til å kjøpe Internett! Dårlig svensk kundeservice.. Hadde det vært mulig skulle vel alle ha byttet fra denne møkka. Styr unna!!!

February 26, 2016

Virkelig skod

Waaaoouuww jeg har den helt store pakke og så tager i kanaler fra mig uden at gøre noget

Ikke pengene værd....

February 1, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Løgn,feil faktura,får alltid svar på svensk språk,skriftlig og muntlig.dårlig kundebehandling

Ikke alle forstår svensk og man kan ikke svare i mailer på svensk når man er Norsk kunde! Det sist året er det bare svensk som jobber der, og de kan ikke skrive norsk, veldig frustrerende! De har løyet til meg flere ganger. Og jeg må hendvise til deres egen webside for å bevise at de lyver.chat virker ikke på ipad ios 9? Får Ingen forklaring hvorfor. Tv guidene virker ikke, heller ingen forklaring hvorfor eller når det blir fikset enda jeg spørr.d sende feil faktura og jeg må betale masse kr for å ringe å rette opp i deres feil. Canal digital satelitt har blitt dårlig, og jeg tror flere kunder kommer seg vekk derifra med sånn dårlig kundebehandling.Tross alt vi som kunde som de lever av.

December 25, 2015

klient

Vi har ikke tilgang på hverken tv eller internet på 3uker nå selv om man har betalt. Først sender canal Digital endelig teknisk help etter mange tlf samtaler, da får vi tilgang og vi tror vi er ferdig med mareriten, men Nei. To dager senere forskynner alt igjen bare fordi de skulle omregisterer navnet. I dag er tredje med daglige samtaler. Gjerne 3-4 ganger fordi man ble fortalte forskelliger versjoner. Helt elendig og veldig frustrerende.
Hver gang må man gjette helt historie, hva problem er, hva som ble gjort og lovet at skulle skje. Klarer ikke å levere.
Nå skulle jeg ønsket at jeg var i styret i vårt borettslag for å kunne si opp hele avtalen.
Det er veldig dårlig service og klarer ikke å løse. Vi er i 2015 , hvor vanskelig kan det være å opprettholde internet og kabel tv.

September 4, 2015

SKYGG UNNA!

Jeg tegnet abonnement hos CANAL DIGITAL i mars i år og ble lovet 4 mnd gratis tjeneste. Allikevel ble jeg fakturert nesten 3000,- kr som de lovet å tilbakebetale etter at jeg gjorde de oppmerksom på dette. Først 21. juli sa de at pengene var tilbakebetalt (etter div. purringer fra min side). Pengene ble aldri tilbakebetalt. De skulle spore opp hvor pengene hadde tatt veien. Nå er det 21. august og jeg venter fortsatt...Jeg ringer nesten daglig og må forklare situasjonen gang på gang. Jeg får ingen mailadresse jeg kan skrive til da dette er "sensitivt". Jeg får heller ingen besøksadresse da dette er "hemmelig". Det er ikke lov å sette meg over til en leder...De ansatte sitter i utlandet og beklager på vegne av hverandre og lover å ordne opp uten at det blir gjort noe. ELENDIG KUNDESERVICE! SKYGG UNNA!

August 21, 2015

Kleint

Eneste grunn til at jeg gir to stjerner i stedet for en, er at de fleste tross alt høres hyggelige ut på telefonen (bortsett fra de som høres ut som maskiner). Problemet er bare at hvis man trenger hjelp til noe, så har de svært lite kunnskap, og man må ringe mange ganger om samme problem. I tillegg kommer man til en ny kundebehandler hver gang, og alle disse har forskjellige meninger om hvor problemet ligger. Og så beklager de på vegne av hverandre - men ingen av dem gir egentlig noen hjelp. De er også ekstremt dårlige til å følge opp det de sier på telefon. For eksempel hvis de skal sende ting man har bestilt - det blir ikke gjort, man må ringe og purre. Eller når man blir lovet kompensasjon for dårlig service (som faktisk har skjedd) - så går det like fort i glemmeboka som alt annet. Det er jo også påfallende hvor mange som har dårlige erfaringer med kundeservicen her - uten at det ser ut til å bedre servicen..?

May 29, 2015

Uverdig kundebehandling

Løgn og bedrag, uverdig kundebehandling,, når skal de lære å behandle kundene på en verdig måte.

Jeg vurderer å anmelde de til politiet for brudd på markedsføringsloven, det samme gjelder Forliksrådet som ikke bryr seg om sånt, de leker bare politi.
Kunden har ingen rettigheter og blir ikke hørt, jeg sitter igjen med nytt utstyr til 3000 pluss sakskostnader på 7000, bondefanget og skuffet..

April 19, 2015

Styr langt unna.

Ventet 35 minutter på å komme igjenom , hadde så en 3 minutters prat uten noe hjelp.
Så har da Canaldigital tatt betaling fra første ringetone , slik at det denne "hjelpen"kostet meg 127,50,- i cash , og mer i ergrelse.
Måtte de brenne!

October 18, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Endring av forfallsdato på Avtaletrekk i bank.

CD endret uten videre forfallsdatoene, slik at to forfall kom innen samme måned. Derved holdt ikke limiten pr. måned jeg hadde satt på avtaletrekket. Så stopper banken overførselene til CD, fordi limiten ikke holdt til to forfall innen samme måned. Det blir forklart med e-poster, og med brev. De lover først å rydde opp i dobbelttrekket, men glemmer visst det, og begynner å sende inkassovarsel i stedet. Og stenger av signalene, og sender faktura med avstengingsgebyr! Og oppdager ikke etter 2,5 måned, at de selv har stengt signalene. Det er noe av det mest ubehjelpelige jeg har sett! Nå har de fått Kredinor til å hjelpe seg med "kravet"! Det kan bli morsomt!

September 23, 2014

Bestilling blir ikke registrert etter 3 forsøk

Flyttet til nytt borettslag der CD har monopol på Tv og bredbånd. Har vært i kontakt med CD 3 ganger for å registrere en bestilling. Hver gang fikk jeg beskjed om at jeg skulle få en bekreftelse via e-post. Den kom aldri.

Til slutt opprettet jeg bestillingen selv via CD sine nettsider, men da kom ikke internett med på bestillingen. Siden det ikke går an å bestille internett uten å bestille TV samtidig, kan jeg ikke gjøre en etterbestilling.

Svært lang ventetid på både telefon og chat.

June 23, 2014

STYR UNNA

Byttet til canal digital ,siden jeg skulle få tre mnd fri betaling og gratis instalasjon av tre bokser. Fikk regninger fra dag en,ringte hundre ganger og snakket med nye hver gang, Måtte til slutt true med politi og at jeg også ville gå til media,da ga de seg. De nektet først at kontrakten jeg hadde signer stemte,men måtte til slutt innse at de tok feil. Er det mulig. Brukte tre mnd på å ordne opp,men får fortsatt regninger i posten som ikke stemmer heller. De fleste på kundeservice er høflige og hyggelige og beklager,men det hjelper forsatt ikke når det er noe vesentlig galt med ledelsen i firmaet.Hvorfor er de så hissige med å peppre folk med regninger?

April 17, 2014
Rated 1 out of 5 stars

UNNGÅ canal digital hvis du kan

Aldri noen gang opplevd noe så dårlig kommunikasjon mellom kunde og bestilling av fibernett. Bestilte fibernett 8 januar, fikk beskjed at det ville ta ca 14 dager. Ringte etter en uke for å sjekke at alt var i orden og hvem som skulle installere fiberkabel, men fikk forsikring om at alt var i orden men måtte bare vente på relacom skulle få tid til å installere. Ringte relacom for å sjekke når de skulle installere, men de hadde ikke fått bestilling fra canal digital. Ringte dem tilbake og de skulle purre på bestilling som de hadde sendt. De viser seg at de hadde purret på en bestilling som ikke var sendt. Etter 3 uker får jeg lovnad at alt er i orden og at jeg skulle få det installert den 11 februar og de hadde snakket med relacom. Ringer igjen til relacom 5 februar for å sjekke at de hadde fått oppdraget noe som de fremdeles ikke hadde mottatt. Ringer igjen canal digital, de Beklaget men regnet med at det skulle ordne seg. Tok kontakt med relacom 7 februar fortsatt ikke mottatt noen bestilling. Ringer igjen canal digital. NÅ SIER DE IKKE DEM SOM KAN BESTILLE FIBER MEN AT DET MÅ GJØRES AV SELGER, dette sier de først etter en måned med purring fra min side og at han kanskje kunne kontakte meg neste uke og at det sannsynligvis ville ta 4 uker til å installere. Da var det nok, og jeg bestilte riks tv istedenfor. Anbefaler på det sterkeste å holde seg unna canal digital

jan i

February 7, 2014

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look