Problem med satelittbilde, 2 ganger på 2 uker, borte midt under sending, og ingen INFO..ingen kundebehandling i hælg. Har beholdt dere fordi det har funket. Nå er jeg drittlei!!
See what reviewers are saying
Svindel!!!! Hvis du har bedrift og privat abonnement med samme e-post og samme navn av kontakt personer du kan se nettsiden bare på privat. Oppsigelse kan registreres bare på telefon gjennom kundeserv... See more
Blei løyet for nor tok bandt meg til 12 måneders abbonemang blei fortalt at kunne bare fryse abbonemanget etter de månedene med gratis abbonemanget å si opp nor tiden på abbonemangetet var gått ut fo... See more
Useriøst selskap som bare bryr seg om penger og ikke kunden. Inngikk binding på 12 måneder og etter 9 måneder uten å ha tilgang til tjenesten jeg skulle ha, samt utallige ganger kontakt med kundeservi... See more
Company details
About Canal Digital AS
Information provided by various external sources
Canal Digital Satellitt heter nå Canal Digital. Hos oss får du en verden av underholdning på TV, desktop og mobil - TV og streaming samlet på ett sted.
Canal Digital Kabel heter nå Telenor. Dersom din tilbakemelding gjelder bredbånd eller kabel-tv finner du riktig selskap på denne linken.
Contact info
Oslo, Norway
- 915 06070
- www.canaldigital.no
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kundeservice har ikke skjønt sin…
Kundeservice har ikke skjønt sin oppgave; at de er til for kundene. De svarer uforskammet og usaklig. Leser ikke meldingene fult ut og avfeier deg som kunde uansett hva du påpeker vedr. feil og mangler.
Piggene ute med en gang. Ligg unna - bruk Viasat.
jeg må være kunde og betaler faktura…
jeg må være kunde og betaler faktura hver måned selv om at område jeg bor i får ikke signal fra satellitt deres. de mener at jeg har angått avtale og må betale uansett. helt uprofesjonelt synes jeg. Signal tap er på grunn av strømnett som passerer vårs bolig. Kundeservice mener at jeg børde vete om det før jeg angår avtalen og de får ikke gjørt noe.

Reply from Canal Digital AS
Meget fornøyd
Jeg har vært meget fornøyd med Canal Digitals leveranse av internett og kabel-tv.
TV-tilbudet er rikholdig med mange standardkanaler, samt at jeg har 15 fri kanaler som jeg kan velge å gjøre som jeg vil med.
Internettdeler holder det de lover. Gir meg den hastiigheten jeg betaler for, både opp og ned.
Kundeservice har vært behjelpelig de gangene jeg har vært i kontakt med dem angående feil med dekoder (2 ganger på ca 10 år).
Blir spennende å se fortsettelsen som Telenor...

Reply from Canal Digital AS
Mest useriøse bedriften jeg har møtt på noen sine.
Helt utrolig at de lever fremtidens fibernett. Vente tiden er ikke verdt fibernettet. Beholde det du har nå. Etter ha snakket med Canal Digital kundeservice en mill ganger. Blir man til slutt lei. De hjelper deg tror du. Men de løser aldri problemet! helt utrolig at bedriften for kontrakter for fibernett utbyggingen. Det er jo latterlig. De har jo distrikt monopol så de gir jo blaffen i kundene tydeligvis.
3 måneder fortsatt ingen nett. Udugelig kundeservice
Etter å ha ventet på fibernett fra dem i over 3 måneder. Må jeg si meg lei av ringe til et håpløs kundeservice kontor. Det virker som de hjelper deg. Men i virkeligheten skjer det aldri noe.
Måte selv finne ut hvem som installerte fiber kabelen. Fikk dem til sett opp fiber kabelen. Når det endelig ble satt opp kabel i huset. Så er det ingen nett. Ringer atter en gang til et håpløst kundeservice. De vet ikke hva feilen er. Kommer med så dårlig løsninger man allerede har prøvd. (Når lyser rødt på box sier det seg selv ingen nett i kabelen). I
De kommer med masse unnskyldinger og løser aldri problemet. Om du bor i Nittedal kommune å vurderer fiber. Ikke si opp ADSL nett med det første.
Synd man ikke kan velge en annen leverandør. De har så si monopol på fiber i området. At Telenor skryter av at dette er deres datterselskap er rett og slett flaut.
Har vært kunde i sikkert 15 år
Har vært kunde i sikkert 15 år. Har alltid fått god hjelp. Hvem andre er det som svarer innen 1 minutt 8 til 23 , 7 dager i uken ? Raskeste å beste kundeservice!
Kjempegod service!
Fjernkontroll til dekoder sluttet å fungere. Ringte en kjempehyggelig og flink kundebehandler (sunnmøring:-)). Sendte ny kontroll i posten som lovet, og den midlertidige løsningen som ble gitt fungerte perfekt. Kort ventetid, og topp service!
Drittnett
Internett som fungerer ca 0.32% av tiden, hvis du er idiot og velger Canal Digital så velg i hvertfall det dårligste.
Har vært kunde hos Canal Digital …
Har vært kunde hos Canal Digital Satellitt i årevis og har bare gode opplevelser med produkt og kundeservice. Nå går jeg snart over til fiber og Canal Digital Kabel på nett og tv. Håper å bli like fornøyd der 😁
Ikke kunde, men har en del erfaringer
Nå er jeg ikke kunde hos dere, men har en del erfaringer, må si etter sist endring har bredbånd tilbudet særlig på fiber blitt særlig mye bedre, dere kan nå konkurere mot altibox\Get på pris.
Men kundeservice har dere virkelig lang vei å gå, håper neste 4k dekoder blir internetbasert (IPTV) og 100 mbit blir standard fra neste år til 450 kr måneden. For dere har lang vei å gå hvis dere skal konkurere mot homenet.no og tidligere bayonette på pris. Problemer med deres dekodere har man 50 Ghz (Wireless AD) gir det forstyrrelse på deres dekodere man får ikke sett på tv uten dårlig bilde. Docsis 3.1 er bare å glemme før 2020 tror jeg get er vertfall på vei.
Forbanna forkastelig møkka selskap og …
Forbanna forkastelig møkka selskap og kjeltringer! de bare fortsetter å sende nye regninger i posten selv om jeg har sagt opp og avslutta kundeforholdet med dem for flere mnd. tilbake og oppsigelses perioden er over og har blitt betalt etter at jeg sa opp og stengte alle tv signaler,
har vert i kontakt med kundeservice 2 mnd. på rad nå hvor de beklager og ber meg se bort i fra regningen og lover at kundeforholdet er sagt opp og avsluttet og at det ikke vil bli sendt flere regninger! , dette har de ikke klart å gjøre eller holde som de lover og regninger fortsetter å komme i posten...........!!,
nå må jeg igjen atter en gang ringe dem å klage!
disse skittne svenske operatørene som driver med hån, utnytning og penge utpressing av erlige norske kunder må forbys totalt, det er en skam at de for lov til å opere på det norske markedet,
slutt å bruk svenske selskaper og leverandører, ikke gi dem ei krone og hold dere til norske selskaper, så og si alle svenske operatører på det norske markedet har 99% dårlige reviews og erfaringer og klagestrømmer både på nett og hos forbrukerombudet som for.eks. telia, post nord, canal digital osv.
Styr unna selskaper som dette og spred ryktet blandt familie, venner, i media og online om disse svenske forkastelige selskapene.
Avslutting av kundeforhold gikk knirkefritt
Hadde parabol en tid, men da de fikk problemer med å levere tjenesten, fikk jeg avslutte kundeforholdet umiddelbart. Ingen oppsigelsestid. Veldig bra. Jeg var ikke fornøyd med manglende tjenestetilbud, men mange stjerner for at avslutningen av kundeforholdet gikk knirkefritt.
Kundeservice? En vits! Du skal lete lenge etter en mer useriøs …
Du skal lete lenge etter en mer useriøs måte å behandle kundene på! Kundeservice kan man ikke kalle dette!!! Fy fa..! Styrer unna Canal Digital for all fremtid!!
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Fakturaavdelingen røyker for mye av et eller annet. De sender ut feil fakturaer, rydder ikke opp etter gjentatte telefoner, og når de til slutt sender inkasso og stenger tjenesten på en faktura som de lovet å slette for flere uker siden, har jeg fått nok.
Skifter leverandør så snart bindingstiden er ute.
Anbefaler ingen å utsette seg for dette rotet.
30.03.17
30.03.17, altså for en mnd siden fikk jeg et tilbud som jeg takket ja til og som skulle være montert innen få dager. Ringte og klaget og de hadde gjort en feil, som de og gjorde sist gang vi hadde tv fra canal digital. Og enda er det ikke kommer montør og fått det på plass her. Anbefaller alle og gå over til riks-tv, for dette er rett og slett ubrukelig.
Har bestilt tv og bredbåndstjenester …
Har bestilt tv og bredbåndstjenester fra Canal Digital. Har ikke fått grunn pakke tv fra dere ennå. Den T-we Plus har ennå fått. Men faktura må jeg betale. Har kontakt med dere flere ganger med mail og per telefon. Har ventet over 2 månender av den T-we plus og grunn pakke tv og ennå sa de at bare vente fra reklamasjons avdelingen . Men det som er mest forbannet er at jeg må betale hver måneder for den grunnpakke TV.
Forfærdelig kundeservice
Forfærdelig kundeservice. Selskapet gjør feil og lar kunder ta ansvaret for å rydde opp. Hadde jeg kunne valgt et annet selskap der jeg bor hadde jeg gjort det. Makan
Ignorant kundebehandling
Hadde skrevet under på abonnementsavtale med Canal Digital (dørselger) og avtalt oppstart i januar 2017 når bindingstid med Altibox-Vikenfiber var avsluttet. Ble ikke kontaktet i løpet av januar, ringte til CD 3.februar og ble fikk beskjed at de ville ta kontakt for installasjon og oppstart av abonnement. Fikk fortsatt ingen henvendelse fra CD og har siste dagene ringt flere ganger uten å oppnå annet enn at kundebehandler sender e-post internt i CD.
Har i dag kommet over denne nettsiden og ser at jeg ikke er alene om å oppleve en fullstendig ignorant kundebehandling fra CD's side. Bestemte meg derfor å kansellere abonnementsavtalen. Det er åpenbart ingen grunn til å forvente at Canal Digital skal endre policy for hvordan de ivaretar sine kunder!
Elendig kundeservice ved bestilling av nytt TV/Bredbånd abbonement
Unngå som pesten så fremt du har mulighet
Bestilte bredbånd og tv ved flytting via dem da de er eneste leverandør av begge deler på den nye adressen.
Skulle ta 3-5 virkedagers levering i følge dem
etter 10 dager tar vi kontakt selv, da vi ikke har hørt noe fra dem, får da beskjed at det er noe problemer og at de mener at linjen må utbedres, men de skal sende en installatør og ting bør være i orden i løpet av en ukes tid.
Tar selv kontakt etter 17 dager, da ingenting har skjedd og man igjen ikke har hørt noe, får da beskjed om at de må innhente tillatelse fra huseier, men at de skal ringe ham.
Tok igjen kontakt med kundeservice etter 28 dager da de ennå ikke har tatt kontakt med huseier. Nå også uten noe annet enn vage unnvikende svar.
Greit nok de som jobber der er høflig og "behjelpelige", men det er helt useriøst at man som kunde ikke får beskjed når det oppstår problemer, at folk på kundeservice gjentatte ganger lyver om tidsaspekter. Påstår at de skal sende deg mail og ringe tilbake men ikke gjør det.
Hadde GET i 6 1/2 år uten noen nevnverdige problemer, ved de få tilfellene så var de alltid behjelpelig på kundeservice via både telefon og CHAT, en funksjon som Canal Digital har stengt på grunn av "stor" pågang, mest sannsynligvis pågang av misfornøyde kunder.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.