Dalum Dyrehandel Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Dalum dyrehandel. Det er så hyggelig en fysisk butik og mega sødt personale🥰der er alt hvad en hund kunne tænke sig der. Så bare en god oplevelse❤️

Rated 5 out of 5 stars

Vi bestilte mandag eftermiddag kl. 15.40 og havde bestillingen tirsdag kl. 9.49 Vi har bestilt gentagende gange, og det det er den samme hurtige levering hver gang. Derfor kan vi kun anbefale Dalum... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er altid en fornøjelse at handle her! Priserne er konkurrencedygtige, personalet er utrolig venligt, og butikken byder på et stort og varieret udvalg. Servicen er helt i top – personalet gør v... See more

Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice Ofte bliver god kundeservice forvandlet til dårlig kundeservice, når der går et eller andet galt, men ikke hos Dalum Dyrehandel. Her løser man problemet med lige så god service. Ko... See more

Company details

1. Pet Store

Written by the company

Vi har alt til kæledyrene. Gnavere, kaniner, hamstere, ørkenrotter, fugle, undulater, parakitter, papegøjer, dværgpapegøjer, fisk, hunde, katte, akvarier, havedam. Dyrefoder, tilbehør, plejeprodukter.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Top service og konkurrencedygtige priser

Jeg kan varmt anbefale Dalum Dyrehandel, og vil købe mit hundefoder hos dem i fremtiden.

I dag bestilte jeg en sæk 12 kg. Arion Hypoallergenic hundefoder, til min hund Elsa, hos Dalum Dyrehandel.

De er super rare at snakke i telefon med, har hundefoder til konkurrencedygtige priser, og yder en kanon service! Jeg fik hundefoderet i dag - samme dag, som jeg bestilte det - leveret fragtfrit til min hoveddør.

September 22, 2020
Rated 3 out of 5 stars

Gik sådan set fint..

Gik sådan set fint... købte 2 halsbånd og fik en lille gave med. Men halsbåndene var ikke i den bestilte farve. Skrev til dem..... men åbenbart svarer de ikke på mails.

August 19, 2020
Dalum Dyrehandel logo

Reply from Dalum Dyrehandel

Hej Dorte,

Vi beklager meget at du ikke fik svar på mail efter at have modtaget en forkert farve halsbånd. Vi har sidenhen fået flere hænder, og arbejdet på at forbedre vores svartid. Hvis du er interreseret? kan du kontakte os, og vi vil tilbyde dig en kompensation pga. din oplevelse.

Mvh.
Daniel
Dalum Dyrehandel

Super godt

Sådan en dejlig dyrehandel, flot butik og meget kompetent og venligt personale.
Købte en sød undulat, samt tilbehør og foder. Rart sted at komme i, vil bestemt komme igen :)

July 7, 2020
Rated 1 out of 5 stars

De er store svindlere.

June 2, 2020
Dalum Dyrehandel logo

Reply from Dalum Dyrehandel

Hej Lena,

Vi er kede af hvis du har haft en dårlig oplevelse hos os. Du er meget velkommen til at uddybe, så vi kan få klarhed, og forhåbentligt løst det problem du har oplevet.

Mvh.
Daniel
Dalum Dyrehandel

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god oplevelse med køb af…

Fantastisk god oplevelse med køb af undulat. Rigtig god vejledning og ekspedient gav sig god tid til alle mine begynderspørgsmål. Mege ærlig om hvad vi havde brug for af udstyr og hvad vi kunne undvære.
Fuglen er også superfin og blev meget hurtig tam. Jeg vil meget gerne anbefale andre at handle der.

April 21, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig butik som kan varmt anbefales de…

Dejlig butik som kan varmt anbefales de er altid parat med god vejledning . De har næsten alt ellers kan de hurtigt bestille det hjem👍 Har også handlet i netbutikken og varerne sendes samme dag. Tak til jer for god service.

March 24, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Supreme butik

God kundeservice.
Smilende medarbejdere.
Hjælpsomme medarbejdere.
Imødekommende.
Flot stor butik.

Der er ikke så meget at sætte en finger på.
Eneste skulle måske være at de ikke har friske foderdyr til os med krybdyr (skægagamer). he

September 27, 2017
Rated 5 out of 5 stars

god service og godt humør

18. og 19 juli 2017
Hej,
Jeg har som vanligt og gennem flere år.. og især lige de sidste par dage fået den allerbedste service og hjælp fra hhv Mette og Anne Sofie i Dalum Dyrehandel. Det er hverken første eller sidste gang, at jeg har måttet trække på deres ekspertise og gode service og hjælp i den butik.
Enestående hvad det personale og Pia kan hjælpe med !
Anbefaler på det kraftigste Dalum Dyrehandel !!
mvh Jette / Anton

July 20, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service af både ejer og …

Fantastisk service af både ejer og personale. Vi har købt vores marsvin der, fordi vi vidste, at dyrene havde det godt og havde super forhold at være i. Vi køber vores foder til dyrene der, fordi vi altid får den bedste vejledning og gode råd. Kan kun anbefale andre at handle der. Birgitte Rohde

June 14, 2017

Take a closer look