eci.be

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Een weekje voor kerstmis een 8 tal boeken besteld, prima op tijd geleverd. Met een mooie korting van 20% (die krijg je als je meer dan 4 boeken besteld) Dus tot nu toe zekere geen klagen. (heb wel n... See more

Rated 5 out of 5 stars

een zeer uitgebreide aantal artiekelen. lekker knus een namiddagje schoppen op de site van eci is zeer aangenaam . je vind zeker hetgeen je zoekt. ik heb altijd korrect mijn bestellingen ontvangen... See more

Rated 5 out of 5 stars

ECI....tja, een 'must have' voor alle boeken- film- en muziekfans toch?? Zéér uitgebreide keuze voor elk wat wils. Sterke prijzen en absoluut no pressure culture....Na 22 jaar klant nog steeds verbaas... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ik vind dat men altijd de keuze moet voorzien dat klanten ergens de bestelling ZELF kunnen afhalen en dit om verzendingskosten te vermijden. Wanneer tekens deze onkosten bij de aankoop gevoegd worde... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

zalig en snel

tot nog toe alles altijd goed verlopen na meer dan 20 jaar lid, nu benieuwd heb zelf foute bestelling gedaan , hoe ze me gaan helpen

April 29, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Goede boeken ,veel keuze en snelle levering

beste, ik heb zojuist de site van ECI doorbladerd en heb er weer enkele boeken gevonden en direct besteld. ik vind er steeds mijn gading. moet je ook eens doen , wellicht vind je zelf ook iets. ik kan het u zeker aanraden, want ik ben practisch nooit teleur gesteld. denk eraan , als je tussen de boeken er vindt waar naast de titel DL staat ,dan krijg je een volledig boek in zakformaat, wel niet zo interessant om te lezen. ik heb het tot mijn spijt ondervonden, maar al doende leert men wordt er toch gezegd groetjes van
mia ombelets

March 26, 2013
Rated 2 out of 5 stars

service wordt steeds minder

Reeds meerdere bestellingen na elkaar bestellen we enkel artikelen "in voorraad" (zoals aangegeven op de website.
Nochtans krijgen we enkele dagen nadien een emailbericht dat simpelweg vermeldt: "uw bestelling werd geannuleerd".

Waarvoor dient de indicatie "in voorraad" dan nog?

March 24, 2013
eci.be logo

Reply from eci.be

Beste meneer Timmerman

Dank u wel voor uw reactie.

Het gebeurt jammergenoeg wel vaker dat een uitgever of producent op zeer korte termijn beslist om een artikel niet meer te leveren (of later te leveren). Van zodra deze info aan ons wordt bezorgd, passen we dit aan op onze site.
Dit is echter niet helemaal sluitend en soms gebeurt het dat de info niet tijdig wordt verwerkt. Ik begrijp uit uw opmerking dat u hier vaker mee te kampen heeft...
Zou u daarom uw klantnummer kunnen bezorgen aan Mevrouw Van Gulck aub, zodat zij even kan nagaan welke artikelen niet meer of later geleverd worden. U kan haar bereiken via volgend mailadres: glck@eci.be

Betrouwbare online multimediashop

Eci is een betrouwbare online multimediashop met interessante aanbiedingen en acties. Ze hebben een zeer breed aanbod aan producten en bieden zelfs minder bekende werken (boeken, films, cd's) aan. Ze zijn begaan met de interesses en de vrijtijdsactiviteiten van hun klanten. Ze proberen bovendien hun klanten de juiste keuze van producten aan te bieden, zonder zich op te dringen. Maar, bij sommige acties lijken de verkoopsters (die via telefoon de klant aan te spreken) echter niet altijd te luisteren naar de mening en gevoelens van de klant en dit is wel spijtig. Maar in het algemeen, kan ik zeggen dat ik een tevreden ECI klant ben.

March 15, 2013
Rated 3 out of 5 stars

Ik ben heel tevreden van Eci.

Voor het kopen van boeken is eci echt waar geweldig. Maar nu dat ik een e-reader heb ga ik ebooks kopen. Het spijtig genoeg ondervonden dat eci niet goedkoop is voor deze ebooks en dat vind ik spijtig want voor de gewone boek hebben ze een heel goede prijs.

March 14, 2013
Rated 4 out of 5 stars

geen beter plaats om te bestellen!!!

4 sterren :-)
nog nooit geen klachten gehad of moeten geven
alles steeds correct zoals beschreven of meegedeeld
mooie en interessante artikelen, boek, cd, dvd of andere (blijven interessant)
regelmatig leuke verassingen :-)
een klein minpuntje vind ik de prijzen van de dvd's en het uiteindelijke bestellen van je artikelen. je weet niet altijd wanneer je moet bestellen.
voorheen kreeg je enkel de boek als je moest bestellen en dan wist jet het, nu zijn het meerdere boeken, maar weet niet of je moet bestellen of niet :-(
ondaks dit minpuntje, zou ik zeggen:
"doe verder zoals jullie bezig zijn!!!"
ik ben zo'n 17 jaar klant (bijna de helft van mijn leven, hoi hoi hoi) en
IK ZAL DAT NOG STEEDS BLIJVEN!!!

grtjs
en veel succes

March 13, 2013

gemakkelijk

in de winkel vriendelijke bediening, indien de cd of boek er niet is willen ze het altijd direct bestellen.
via de post ook altijd in orde vlugge levering.
indien er iets niet klopt en men stuurt een mail vlug antwoord

March 5, 2013

snelle service

ik ben zeer te vreden over jullie , daarmee bedoel ik de goede service en als er iets niet is dan kun je het direct in de zoekmijst zien , ook wanneer het terug in stock is bevoorbeeld de cd van mnm .
bedankt voor het toffe en goede jaren (en nog vele jaren)
groetjes

March 5, 2013
Rated 1 out of 5 stars

zeer verontwaardigd

betalen voor iets dat ik niet heb ontvangen , das mijn mening de mensen op kosten jagen en met deurwaarders dreigen , ik denk dat ik mijn lidmaadschap bij jullie ga opzeggen !!!

March 4, 2013
eci.be logo

Reply from eci.be

Beste mevrouw Stegen

Het spijt ons te moeten lezen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen en toch een maning krijgt. Is het mogelijk om uw klant- en telefoonnummer door te mailen naar grtn@eci.be dan kunnen we nakijken wat het probleem is.

The Trustpilot Experience

Take a closer look