Een weekje voor kerstmis een 8 tal boeken besteld, prima op tijd geleverd. Met een mooie korting van 20% (die krijg je als je meer dan 4 boeken besteld) Dus tot nu toe zekere geen klagen. (heb wel n... See more
eci.be
See what reviewers are saying
een zeer uitgebreide aantal artiekelen. lekker knus een namiddagje schoppen op de site van eci is zeer aangenaam . je vind zeker hetgeen je zoekt. ik heb altijd korrect mijn bestellingen ontvangen... See more
ECI....tja, een 'must have' voor alle boeken- film- en muziekfans toch?? Zéér uitgebreide keuze voor elk wat wils. Sterke prijzen en absoluut no pressure culture....Na 22 jaar klant nog steeds verbaas... See more
Ik vind dat men altijd de keuze moet voorzien dat klanten ergens de bestelling ZELF kunnen afhalen en dit om verzendingskosten te vermijden. Wanneer tekens deze onkosten bij de aankoop gevoegd worde... See more
Company details
Contact info
ECI IS DE TOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeg je moet je dringend eens lid maken van ECI, je zit toch altijd in mijn boekje te bladeren en vind er toch ook je gading. Ik moet af en toe voor jou bestellen, maar als je dit zelf zou doen hé, dan krijg jij de bonuspunten die ik nu voor jou in de wacht sleep, leuk toch!!!! Abonneren kost je niets, en je moet maar om het kwartaal iets kopen, dat is niet veel hé. Ach ja om terug te komen op die bonuspunten, die kan je dan aftrekken van je volgende aankoop, toppie!!!! Nog iets leuk, je kan voor een heel klein prijsje je boeken laten inpakken, mooi meegenomen zeg ik! Doen hé!
Grtjes Christine xxx
Handig, voordelig en correct
ECI is al jaren onze winkel voor boeken en DVD's. We zijn er erg tevreden over en blijven er gebruik van maken.
Goede service , ook voor levering
Goede prijs kwaliteitsverhouding en prima service
Ideale, overzichtelijke webwinkel waar ik graag vertoef.
De site geeft een uitnodigende indruk. De zoekfunctie is praktisch en werkt zeer snel. Het is ook fijn dat je een verlanlijstje kunt aanmaken en dan later de boeken kunt bestellen. Het afhandelen van de bestelling gebeurt correct en snel. Er zijn wat dat betreft nog nooit problemen of fouten geweest.
Dat je op de site ook kunt zien wat je eigen verrichtingen zijn, is zeer praktisch en overzichtelijk. De winkel bevat heel veel boeken, alles wat ik met de zoekfunktie zoek is aanwezig. De prijzen zijn scherp. Kortom, ik ben een tevreden klant.
Ik ben heel tevreden , een mooie keuze aan boeken en cd's en een vlotte levering
Eci vind ik heel goed, ben daar graag lid van maar ja ik ben dan ook een boekenwurm, ze zijn zeker mee met hun tijd , ze leveren ook e.books , zo kan je altijd lezen , ook onderweg en cd's zijn de allernieuwste soms vlugger verkrijgbaar dan in de winkel, jullie krijgen dan ook een dikke tien , alvast bedankt
Heel blij met de service
Het enige dat ik minder vind, is dat het internet site heel traag is
een tevreden klant !
mooie keuze, snelle onberispelijke service, goede prijzen voor trouwe leden, lage verzendkosten of meestal zelfs gratis, leuke acties !
Een super evidente bestelsite waar je heel veel inspirerende ideeën en geschenken vindt.
Ik vond het heel erg spijtig dat Eci alle winkels stop had gezet. Toch ben ik heel blij met de website van Eci.be. Op deze website vind ik bijna alles terug, rustig op mijn gemak terwijl ik de hele website doorblader.

Reply from eci.be
ECI biedt ruim assortiment.
Ik ben al lang lid. Het aanbod van ECI is uitgebreid en de nieuwe boeken komen ook vrij snel in het aanbod.
Kiezen en kopen bij eci.
Heel gemakkelijk om uit een ruim aanbod van recente boeken, cd's, dvd's en zo meer een keuze te maken zonder je te verplaatsen!
Een correcte en vlotte levering sinds jaren.
Ben al lid sinds 1979 en nog altijd blijft het boeiend !
Al een hele evolutie meegemaakt , eci heeft zich vlot aangepast aan de hedendaagse noden!
altijd vriendelijk, altijd correct!
als werkende moeder van 2 heb ik geen tijd om in de rij te gaan staan in winkels voor een dvd of boek aan te kopen. ECI is voor mij de oplossing. Heb ik snel iets nodig, dan bestel ik en vaak zit het de dag erop al in de brievenbus.
correcte afhandeling maar soms dubbelzinnige informatie
Eci is een betrouwbare website waar je makkelijk boeken kan kopen en de betere prijzen, de afhandeling verloopt altijd vlot en correct. het is soms raar dat je boeken kan bestellen die niet meer op voorraad zijn en die dat soms ook niet meer worden. of dan kan je ineens een boek krijgen dat je een jaar eerder besteld hebt. dus opppassen daarmee. ik ben ove rhet algemeen tevreden van mijn online shopping bij eci
recuperatie van bonuspunten
Dit jaar heb ik nog niet besteld,mijn laatste bestelling deed ik via internet waardoor mijn bonuspunten niet in aanmerking werden genomen.Ik heb in dit verband een mailtje gestuurd om mijn bonuspunten alsnog te kunnen gebruiken in 2013,daarop heb ik een nieuwe factuur gekregen maar mijn betaling was ondertussen al vertrokken.Nu hoop ik maar dat ik bij mijn eerstvolgende bestelling mijn bonuspunten kan laten gelden want op die vraag heb ik nooit een antwoord gekregen.
Met vriendelijke groeten

Reply from eci.be
Gewoon uitstekend
Uitgebreid aanbod , prijs kwaliteit uitstekend , voor iedereen zijn gading kortom prima
eci maakt mijn literair leven zeer gemakelijk on-line
Via pc bestellen en enkele dagen later het bestelde boek kunnen lezen is echt top. Geen gezoek in boekhandels dus ook nog minder verloren tijd. Meestal ook goedkoper. Prima service. Ik ben zeer tevreden.
The Trustpilot Experience