Een weekje voor kerstmis een 8 tal boeken besteld, prima op tijd geleverd. Met een mooie korting van 20% (die krijg je als je meer dan 4 boeken besteld) Dus tot nu toe zekere geen klagen. (heb wel n... See more
eci.be
See what reviewers are saying
een zeer uitgebreide aantal artiekelen. lekker knus een namiddagje schoppen op de site van eci is zeer aangenaam . je vind zeker hetgeen je zoekt. ik heb altijd korrect mijn bestellingen ontvangen... See more
ECI....tja, een 'must have' voor alle boeken- film- en muziekfans toch?? Zéér uitgebreide keuze voor elk wat wils. Sterke prijzen en absoluut no pressure culture....Na 22 jaar klant nog steeds verbaas... See more
Ik vind dat men altijd de keuze moet voorzien dat klanten ergens de bestelling ZELF kunnen afhalen en dit om verzendingskosten te vermijden. Wanneer tekens deze onkosten bij de aankoop gevoegd worde... See more
Company details
Contact info
GOED EN HANDIG
GEMAKKELIJK ZOEKFUNCTIE EN ALS LID GEMAKKELIJK BESTELLEN
prima, alles wordt snel afgehandeld
snelle afhandeling van een bestelling. soms staat een artikel op de site als beschikbaar, maar wanneer je dit besteld, moet je er nog een paar weken op wachten of is het opeens uitverkocht, dit moet beter opgevolgd worden
redelijk maar niet eerlijk
Eci is helemaal niet de goedkoopst jammer genoeg en ze zijn ook niet helemaal eerlijk op facturatie gebied. Onlangs heb ik een rekening betaald die helemaal niet juist was en heb het gewoon gedaan omdat ik geen zin meer had om nog lang aan de telefoon te zitten met jullie medewerkers. Ik had al 2keer gebeld en ook een 070 nummer is duur dus ja. Ik ga dan ook geen reclame maken voor eci.
mooie dienstverlening via de PC.
prachtige dingen , mooie presentatie
Een grote keus aan de beste prijs en de snelste service!!
Er is veel te vinden van zowel oud als nieuw . Altijd de laatste nieuwtjes aan scherpe prijzen en snel geleverd.Tis altijd een plezier om de catalogus te ontvangen.Alleen jammer dat er in West Vlaanderen geen eci winkel meer is, het was altijd leuk om er binnen te gaan en te snuisteren in het ruime assortiment .Ben ondertussen al bijna 20 jaar lid en nog geen seconde spijt van gehad!!
ECI. De beste in zijn soort.
Beste.
Dit jaar ben ik 20J lid van uw club en omdat ik u nog nooit in die 20j complimenten heb gegeven even dit, in al die tijd dat wij elkaar kennen is uw dienstverlening er alleen maar op vooruit gegaan.
Ik herinner mij nog zo veel jaren geleden kon ik enkel maar uitkijken naar de nieuwe catalogus om mijn bestelling uit te kiezen, wat is er in die lange tijd dat wij elkaar kennen toch veel veranderd.
Nu kan ik gewoon uit mijn luie zetel mijn keuze maken en er zoals gewoonlijk van uit gaan dat mijn bestelling tot in de puntjes verzorgd netjes aan mijn deur wordt afgeleverd, dus bij deze nogmaals bedankt voor de steeds terugkerende supergoeie en snelle dienstverlening.
Groetjes Didier.
Mooi aanbod mag nog wat ruimer in muziek CD's
Goede opvolging van de bestellingen en snelle levering
heel gemakkelijk om te bestellen !!
Lukt er iets niet en moet je telefonisch advies vragen dan is men altijd even vriendelijk ! dat is heel prettig .
Een ideale boekenwinkel
Je kan er op een gemakkelijke wijze zoeken naar de boeken die je wenst of zou willen. Je kan ze bestellen, en indien je op dat moment geen keuze kan maken kan je alsnog een waardebon in de plaats nemen waarmee je een volgende maal kan bestellen of kopen. Gewoon ideaal.
schitterende service
10 op 10 - alles verloopt altijd zoals het hoort - nooit problemen
heel goede site die zeker aan te raden is.
ik vind dit persoonlijk een zeer goede site. soms wel een duurdere prijs dan andere winkels echter wel telkens een goede levering en nog geen beschadigingen ondervonden. zeker een aanrader. en het is mogelijk om via overschrijvingen te betalen.
zéér tevreden!
ik ben sinds kind al verzot op boeken. eci heeft een ruime keuze en via pc kan je nog gaan zoeken achter je lievelingschrijvers! daar kan je ook verdere beschrijving van het boek vinden hé! en ik krijg mail wanneer de bestelling onderweg is dus weet ik ongeveer wanneer de boek bezorgd word! ik ben dus dik tevreden hé en ook al vele jaren lid hé!!
Sedert 1995 een uiterst tevreden Klant.
ECI kan ik aan iedereen aanbevelen sedert kort heb ik een E book daar mijn boekenkast letterlijk uit zijn voegen barstte sinds ik overgeschakeld ben naar mijn nieuwe speeltje kan ik lezen zoveel ik wil.Bij eci kon ik terecht met mijn vragen over de aanschaf van E Books ze hebben mij daar uitstekend mee geholpen en tot op vandaag heb ik enkel maar lovende woorden voor de firma ik ben klant sedert 1995 ben al enkele keren verhuist en telkens heb ik eci zonder moeite laten mee verhuizen.U ziet het enkel lovende woorden;Eci ga zo door,MVG
eenvoudig,snel en betrouwbaar ........
uitgebreide keuze, snelle uitlevering , soms toch iets te prijzig.
jammer van de naleveringen ( steeds weer naar de post om pakket of te halen )
groetjes en doe zo voort
keuze, snel, veilig, betrouwbaar
ben al jaaaaaaren lid en nog altijd een tevreden klant. vandaag bestellen via internet, morgen geleverd! Kan het eenvoudiger?
Nog nooit iets aan te merken
Al bijna 50 jaar lid en nog altijd even tevreden
Eci. echt bedankt
Ben heel tevreden om lid van ECI te zijn
Ben reeds heel lang lid van de club en heb tot op heden slechts éénmaal een verkeerde bestelling ontvangen die dan ook binnen de kortste tijd rechtgezet werd. Kan deze club aan idereen aanbevelen.
eci een ervaring die iedereen zo moeten kennen TOPPPIE
Tot nu toe geen problemen gehad meestal durf ik het niet te zeggen want dan begint de misere maar al die jaren dat ik bij eci klant bent kan ik niet zeggen dat er problemen geweest zijn vermits dat ik er nog bij ben wilt toch wel wat zeggen na al die jaren . Ik zou het iedereen aanbevellen zogoed voor de boeken en de cd's en dvd's .Bedankt eci.
Tevreden
Jaren ben ik lid van ECI en dan al jaren tevreden .want ik ben van oordeel als het niet goed is dan is het spel uit. Maar gaat er iets fout word het altijd direct in orde gebracht en is dan heel prettig !
The Trustpilot Experience