Fona

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

In one for the ages, I paid to send back a defective TV. The customer service agent accepted the TV, but then refunded the money to the deliver mans bank card. Now I just hope the delivery man is ho... See more

Company replied

1. Photo Shop
  2. Cell Phone Store
  3. Computer Store
  4. Hi-fi shop
  5. Printer and Scanner Store
  6. Video Game Store

About Fona

Information provided by various external sources

Som du måske har læst eller set i medierne, har vi i Elgiganten valgt at overtage 10 af Fonas butikker rundt om i landet. Det betyder også, at Fona.dk ikke længere vil være aktiv, men i stedet henvise til Elgiganten.dk, hvor du finder alle de kendte mærkevarer til lave priser.

Fonas Facebook-side vil heller ikke længere være aktiv. I stedet henviser vi til Elgigantens Facebook-side, hvor du kan finde produktnyheder, inspiration, spændende konkurrencer og gode tilbud.

Vi vil nu bruge de kommende måneder på at bygge de 10 butikker om, så de bliver flotte, friske og up-to-date, men vi slår faktisk dørene op, så du kan handle allerede i løbet af mandagen eller tirsdagen og fra onsdag gælder vores normale åbningstider.

All reviews

(8,367)

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Levering til tiden, men ødelagt cover

Glæde over at varen kom til tiden, men kedeligt at coveret til cd'en var ødelagt, da vi åbner pakken.

March 24, 2014

Hej Ann Nielsen
Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt, at coveret til CD'en var ødelagt.
Nogle gange sker der skader under leveringen, hvilket selvfølgelig burde undgås.
Du er velkommen til at skrive en mail til mig på netbutik@fona.dk, hvis du er interesseret i at returnere dit køb.
Jeg håber, trods alt, at du er blevet glad for CD'en.

Mille, FONA Kundeservice.

Rated 2 out of 5 stars

Ingen styr på opdatering af varer på deres web shop

I wanted to buy 2 noise cancelling headphones as a christmas present for my children in Fona. I was told that I could order them on the netshop and they were in stock. I order 2 headphones on the web shop which says that they have them in stock. A while later I get a mail saying that they don't have them in stock anyway. From other reviews I see that this has happened a few times and one just gets a lame apology from Fona saying that this happens. :-(
Don't say sorry; fix it !!!!!

December 13, 2013

Hej Robert
Jeg tillader mig at besvare din anmeldelse på dansk.
Jeg beklager mange gange, at der har været en fejl i vores system, som har vist at produktet var på lager, når dette ikke var tilfældet.

Jeg er selvfølgelig ked af, at denne fejl er gået udover din bestilling, men håber at du vil give FONA en chance i fremtiden. I netbutikken lover de at være ekstra opmærksomme på dette, så samme fejl ikke sker igen.

Emilie, FONA Kundeservice

Rated 2 out of 5 stars

Manglende information

Savnede information om at pakken var afsendt. Dårlig emballage. Kuverten var i stykker, men hurtig ekspedition

November 30, 2013

Hej Rita Plum
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du vurderer vores service til blot 2 stjerner. Det er langt under det niveau, vi stræber efter. Normalt kontakter vi kun vores kunder på telefon eller e-mail, hvis vi mod forventning ikke kan leve op til vores leveringsgaranti på 7 hverdage.

Vores kunder er dog altid velkomne til at kontakte vores Kundeserviceafdeling på e-mail for flere informationer om leveringstid på ordren. Når dette er sagt, vil jeg gerne tilføje, at vi arbejder på, at vores kunder løbende skal kunne få flere informationer omkring deres ordre.

Det er meget ærgerligt, at ordrens emballage har taget skadet under forsendelsen. Vi pakker ordrer ind så godt som muligt for netop at undgå, at ordren bliver beskadiget. Vi oplever desværre, at dette i enkelte tilfælde ikke har været muligt at undgå.
Hvis din vare ligeledes er blevet beskadiget, skal du kontakte os på netbutik@fona.dk . Så skal vi sørge for at få rettet op på sagen hurtigst muligt.

Til sidst vil jeg understrege, at jeg er glad for at læse, at du oplevede hurtig ekspedition af din ordre. Vi stræber efter, at vores kunder skal modtage deres ordre 1-2 hverdage efter deres bestilling.

Christine, FONA Kundeservice

Take a closer look