See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

J'ai acheté un barbecue à gaz il y a trois ans et il manque une pièce qui se trouve au-dessus de la flamme. J'ai contacté le magasin (Fust) où je l'ai acheté ; après presque un mois sans réponse, je... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Køb af motionscykel. Købte motionscykel via hjemmesiden med betaling pr. efterkrav. Blev ringet op fra HomeX, der spurgte om det var OK, at jeg fik cyklen leveret uden efterkravsbetaling. Firmaet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service og gode muligheder for kontakt når man faktisk er hjemme. jeg oplevede at blive taget meget seriøst og et firma med kunden i centrum. vil helt sikkert handle der igen

Rated 5 out of 5 stars

Хочу выразить благодарность магазину и отдельно менеджеру Валентину!! Были накладки со временем доставки на склад ( заказ должен был прийти в назначенный день, но чуть позже по времени). Для меня... See more

1. Soccer Store

Information provided by various external sources

Ny Butik

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.

Bestilte en træningsmaskine som var ekstremt tung. Af gode grunde kunne den ikke sendes som en almindelig pakke, og skulle derfor sendes med em fragtmand. Jeg fik et opkald fra Homex for at aftale levering og alt gik som aftalt.

Maskinen er som lovet, med den bedste pris på markedet, og så var der oveni købet fri levering. 5 stjerner herfra! (Kunne jeg give mere, så havde jeg gjort det)

November 17, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Øv.. .

Øv .. ville gerne give jer 5 stjerner for hurtigt service, men da i har valgt at bruge Post Nord til at levere !! bliver det kun til disse 3 ... Posten kunne IKKE finde ud af at aflevere en pakke i min forretning på Gammelkongevej i åbningstiden kl ca. 13.00 en torsdag ... !!!!! godt nok mærkeligt .... så jeg måtte selv hente og stå i kø i et supermarked, for at få udleveret den ... Absolut IKKE iorden .. Mvh Flemming

June 22, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Har bestilt flere gange fra Homex

Har bestilt flere gange fra Homex - både store og små leveringer - alle gange meget tilfreds!
Deres kundeservice er ligeledes super og da jeg havde fået bestilt en pakke lidt for sent, var de klar til at hjælpe - og pakken nåede frem i tiden. 5 stjerner herfra!

December 1, 2022
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse at handle hos homex.dk

God oplevelse at handle hos homex.dk - også når der opstod problemer med forsendelsen (pga. fragtmanden), så var Jens og hans team 100% komittet til at finde en god og hurtig løsning. På baggrund af mine oplevelser, kan jeg absolut kun anbefale at handle hos homex.dk.

October 19, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service og behandling reklamation

Virkelig god service og behandling ved en reklamation vi lige har haft på 2 fodboldmål. Det var egentlig som forventet. Men i stedet for blot at sende nogle nye dele fik vi et valg om at opgradere til nogle nye og bedre mål for et meget lille merpris. Det er flot sammenlignet med coolshop som gør en reklamation virkelig besværlig for deres kunder. De vil at man skal sende varen ind. Her ved homex var billeder altså nok og der var tillid begge veje.. her handler vi igen når vi har brug for noget fra deres spændende udvalg. Vi håber selvfølgelig at næste varer holder som det skal men med en god behandling hvis skaden sker så føler man sig tryg ved at handle her.

February 4, 2022

Top service

Top service. Personlig håndtering af ordren, så den kunne komme frem hurtigst muligt, så levering før forventet og lige til døren. Ville gerne have givet 6 stjerner for den fremragende præstation !!!!

November 20, 2021

God håndtering og service

Jeg købte et stigegolf Pro (spil). Point pindende var desværre mærket forkert, så ingen pind var mærket med 3 point. Vil tro dette skyldes leverandøren, der må have pakket forkert. Jeg kontaktede Homex på mail og informerede om problemet og har i dag modtaget en ny 3 point pind. Super god service. Det var mit første køb her og jeg er meget tilfreds.

August 27, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Får bestilt en Platinum Helix Kurv fra…

Får bestilt en Platinum Helix Kurv fra HomeX.

Desværre bliver det hurtigt konstateret, at der er en fejl ved mit produkt.

Jeg ringer til Jens fra HomeX, og han er hurtig til at sende en montør ud for at kigge på kurven.

Montøren er super imødekommende samt skarp, men konstatere og bekræfter, kort efter at have samlet kurven fra bunden, at der er en fejl i produktet ligesom vi har anmeldt det.

Efter en kortere dialog med Jens fra HomeX - får Jeg mine penge retur samt en følelse af at have blevet behandlet ordentlig hele vejen igennem forløbet.

Jeg kigger helt klart tilbage når vi har fået færdiganlagt haven - da god kundeservice og retfærdig behandling er det vigtigste for mig.

Tusind tak.

June 29, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er ovenud lykkelig for den super…

Jeg er ovenud lykkelig for den super hurtige levering jeg fik. Var meget sent ude og skulle bruge et stangtennis til vores venners søn. Jeg kontaktede Homex og fik lov af købe en af de sidste der var tilbage i Danmark - det pakkede med det samme varen selv om klokken var 16.00 og fik den afsted samme dag så jeg kunne tage den med til fødselsdag dagen efter - det er sgu service jeg sent vil glemme.

Specielt sætter jeg pris på man kan ringe til firmaet og få vejlighedning - og føle man har en RIGTIG person i røret som vil hjælpe selv man selv har været lidt sent ude.

June 18, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Meget sjælden, udsøgt service og hurtig betjening

En meget sjælden, helt udsøgt service og virkelig hurtig betjening, på nethandel.
Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er blevet hjulpet så godt gennem en handel, på nettet. Tak Jens Larsen, fra Homex, du reddede en rund fødselsdag😊 jeg bestilte et bordtennisbord, lørdag, samt et net og to bat.Opdagede efterfølgende at bordtennisbordet var inkl. net, men jeg tænkte pyt. Bordtennisbordet blev opgraderet om mandagen, da det bestilte var udsolgt, og mit net og 2 bat, blev udskiftet med 4 bat, i stedet for, igen tak for det.... og ikke nok med det, så nåede det hele at komme onsdag, præcis til den runde fødselsdag 2 dage efter.. jeg er stadig dybt taknemlig for, at der findes folk derude, som bare gerne vil yde den bedste service..🙏🏼👏🏼🙏🏼👏🏼

April 22, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Forfærdeligt

Er nu op på 6 mails. Kun den første blev der svaret på - men de sendte alligevel en annulleret ordre afsted.
Fuldstændig ignoreret.
Endte med at skulle tale med banken for at holde pengene.
Useriøs virksomhed.

December 17, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte et bordtennisbat og 10…

Jeg bestilte et bordtennisbat og 10 minutter efter blev jeg forsøgt ringet op af butikken. Jeg får først returneret opkaldet sent, der er heldigvis nogen ved telefonen frem til 22, og her får jeg beskeden at en fejl i webshoppen har gjort det muligt at bestille et udgået bat. Det er jeg selvfølgelig lidt skuffet over, men bliver glædeligt overrasket over at blive en opgradering af battet, så jeg får noget bedre. Det er ikke bare god stil, det er faktisk noget udover det sædvanlige... Det er ikke tit forretninger, af sig selv, reagerer på sådan nogle fejl. Så jeg ved godt hvor jeg kigger efter sportsudstyr næste gang der er behov for det 😁

September 11, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super, super, super service. Bestiller torsdag da jeg er blevet brændt af, af en anden leverandør. Ringer og spørger om det kan nå at være fremme til fredag da vi holder fødselsdag lørdag, og skal bruges til gave der. De pakker den med det samme og fredag kl 13 bliver den leveret. Fødselsdagen er reddet - TAK

August 21, 2020

Take a closer look