J'ai acheté un barbecue à gaz il y a trois ans et il manque une pièce qui se trouve au-dessus de la flamme. J'ai contacté le magasin (Fust) où je l'ai acheté ; après presque un mois sans réponse, je... See more
Company replied
Company replied
Køb af motionscykel. Købte motionscykel via hjemmesiden med betaling pr. efterkrav. Blev ringet op fra HomeX, der spurgte om det var OK, at jeg fik cyklen leveret uden efterkravsbetaling. Firmaet... See more
Rigtig god service og gode muligheder for kontakt når man faktisk er hjemme. jeg oplevede at blive taget meget seriøst og et firma med kunden i centrum. vil helt sikkert handle der igen
Хочу выразить благодарность магазину и отдельно менеджеру Валентину!! Были накладки со временем доставки на склад ( заказ должен был прийти в назначенный день, но чуть позже по времени). Для меня... See more
Ny Butik
Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Bestilte en Basketkurv og bold - fødselsdagsgave der skulle gives senere.
Bytteperioden blev uden problemer forlænget og varen modtog jeg dagen efter bestillingen.
Her handler jeg helt sikkert igen :-)
Birthe Jensen
Skanderborg
Bestilte et bordtennisbord (den laveste pris hos homex) om torsdagen. Homex ringede til mig og spurgte om jeg var hjemme fredag eller der var et sted fragtmanden måtte stille pakken. Jeg modtog varen om fredagen :) Handler helt sikkert her igen og vil gerne anbefale dem.
Jeg har (også) købt to løbehjul hos Homex.
Bestillingen var let at gennemføre, og pakken kom hurtigt.
Jeg fik mails undervejs, at de fik danske fragtmænd til at levere i stedet for PostDanmark. Homex.dk havde i den forbindelse sørget for at pakken kunne stilles diskret hvis jeg ikke var hjemme ved levering. Fragtmanden var instrueret i at skjule fakturaen så mine børns julegaver ikke blev afsløret :)
RIGTIG GOD OPLEVELSE!!!
Har lige købt et løbehjul i rigtig god svensk kvalitet der var til at betale. Meget tilfreds.Her handler jeg gerne igen :-)
Ringede om fredagen for at stille spørgsmål til produktet og fik oplsyt at det kunne leveres på ca. 7 dage. Telefonen blev hurtigt og venligt besvaret. Bestilte udstyret om lørdagen. Torsdag ringede en fragtmand og aftalte levering om fredagen. Det bestilte blev leveret som aftalt, og jeg kan kun anbefale firmaet som seriøst.
Jeg har bestilt, betalt, og modtaget min vare præcist som lovet. Yderemere fik jeg et opkald inden levering for at aftale det nærmere.
Virkelig super service!
Bestilt og købt online: Crosstrainer gennem hjemmesiden fredag og fik den onsdag.
HomeX ringede (som det står skrevet i hjemmesiden) tirsdag og fortalte mig at jeg ville modtage varen onsdag men jeg kunne spare transporten ved at hente selv. Jeg blev helt nervøs over at skulle til Bramming selvom jeg selv bor i Gladsaxe. Jeg blev beroliget ved at medarbejderen fortalte mig at varen skulle hentes i lokalområdet.
Det hele gik smertefrit og min kone er godt igang. Ja, det er stadigvæk onsdag:)
Jeg ville give jer seks stjerner:)
Køb af motionscykel.
Købte motionscykel via hjemmesiden med betaling pr. efterkrav. Blev ringet op fra HomeX, der spurgte om det var OK, at jeg fik cyklen leveret uden efterkravsbetaling. Firmaet ville så sende en faktura, når jeg havde fået cyklen leveret. Det kalder jeg at stole på kunderne.
Motionscyklen blev leveret på aftalte dag, idet HomeX sendte en e-mail dagen forinden om leveringen.
Jeg kan ud fra min oplevelse anbefale HomeX.dk.