See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

J'ai acheté un barbecue à gaz il y a trois ans et il manque une pièce qui se trouve au-dessus de la flamme. J'ai contacté le magasin (Fust) où je l'ai acheté ; après presque un mois sans réponse, je... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Køb af motionscykel. Købte motionscykel via hjemmesiden med betaling pr. efterkrav. Blev ringet op fra HomeX, der spurgte om det var OK, at jeg fik cyklen leveret uden efterkravsbetaling. Firmaet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service og gode muligheder for kontakt når man faktisk er hjemme. jeg oplevede at blive taget meget seriøst og et firma med kunden i centrum. vil helt sikkert handle der igen

Rated 5 out of 5 stars

Хочу выразить благодарность магазину и отдельно менеджеру Валентину!! Были накладки со временем доставки на склад ( заказ должен был прийти в назначенный день, но чуть позже по времени). Для меня... See more

1. Soccer Store

Information provided by various external sources

Ny Butik

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god service i travl juletid

Fantastisk god service. I sidste øjeblik inden jul manglede jeg den sidste julegave, som jeg ikke kunne finde nogen steder. Jeg ringer til HomeX for at høre, om pakken ville kunne nå frem inden jul, vel vidende, at det var allersidste udkald. Jeg får at vide, at de har super travlt, men de vil gøre hvad de kan og ringe til mig når dagen var omme for at fortælle mig, om de kunne nå at sende min ikke. Om aftenen bliver jeg så ringet op og pakken er sendt og her den 23.12 har jeg netop modtaget pakken og julen er reddet. Virkelig god service!!

December 23, 2019

Super service!
Der var en lille udfordring (jeg havde overset noget ved produktbeskrivelsen) som de håndterede på bedst mulige måde! Jeg følte personlig service og produkterne jeg har modtaget er mega fede!
Tak

September 6, 2019

Den bedste service ever

Den bedste service ever. Der var restordre på en vare og jeg blev ringet op uden for normal arbejdstid og tilbudt et alternativ - helt fantastisk. Kan varmt anbefales. Levering var også utrolig hurtig.

June 11, 2019

God og seriøs rådgivning

God og seriøs rådgivning - også på “skæve” tider af dagen. Åben og imødekommende og hurtig og effektiv levering ved ordre.
Har min bedste anbefalelse.

December 17, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Det er første gang .jeg har fået sådan en god service .ringet i går og snakket Homex omkring kl 15..at jeg skulle bruge to bat hurtigt muligt .så vi kunne spille dagen efter 👍
Jeg har modtaget de to bat som lovet 👍👍

Skal man købe bordtennisbat .så er der kun et rigtigt sted at handle . det er hos Homex
Super service og super kvalitet

March 14, 2018

I top 😊

Super, duper 😊👍
Skulle købe bordtennisbord med bat og bolde til min datters fødselsdag.
Bordet var ikke på lager, så jeg blev tilbudt, at bat og bolde ville blive sendt med det samme.
Så var der en gave at pakke op på selve dagen 🇩🇰 Og noget at glæde sig til efterfølgende.
Bordet ankom ca 10 dage efter.
Tak🤗

February 4, 2017

Letvægtstavstave

Jeg har købt et par meget lækre letvægtstavstave. De er super dejlige. De er med teleskop og hvad der ellers høre med. Jeg har dårlig ryg, og svært ved at gå ret langt uden smerter. Jeg skal snart op til min fysioterapeut igen, så vil jeg tage dem med og få et par tip til at anvende dem optimalt. Fra jeg bestilte dem - og jeg fik dem hjem - gik der kun et par dage. I dag sidder jeg så og kigger på de forskellige ting. Jeg opdager så, at hvis jeg havde været lidt mere vaks, ville jeg have set at der var 50 kroners rabat ekstra hvis jeg havde købt den lækre taske med til opbevaring af stavene. Den havde også været alletiders til at have stavene med rundt omkring. Når de ikke lige var i brug. ( i bussen, forretninger og lignende) Jeg ringede til Home og klagede min nød. Der blev øjeblikkelige sagt, at selvfølgelig skulle jeg have tasken med til samme pris som hvis jeg havde bestilt den sammen med stavene. Så om et par dage har jeg også den, og kan bære stavene forsvarligt med ind til min fysioterapeut. Tak for FANTASTISK GOD SERVICE.
stor hilsen fra Alice. 😀

August 10, 2016

Отличный магазин!!

Хочу выразить благодарность магазину и отдельно менеджеру Валентину!!
Были накладки со временем доставки на склад ( заказ должен был прийти в назначенный день, но чуть позже по времени). Для меня это было критично, так как у меня очень скоростной ремонт и каждая минута на считу. Но компания, в лице менеджера Валентина, вошла в ситуацию и они помоги с решением данной проблемы и осуществить доставку товара сразу ко мне домой, хотя доставка изначально не обговаривалась.
Спасибо огромное этому магазину!
Это не последний ремонт и теперь буду обращаться только туда!

June 19, 2015

Superb behandling

Bestilte en rebounder/mini-trampolin. Havde skrevet at den kunne stilles i carport hvis vi ikke var hjemme.

Da jeg ser han har været her, opdager jeg at kassen er beskadiget både på for- og bagside. Og rebounderen er også blevet beskadiget.

Jeg ringer til HomeX og snakker med "Jens". Han beder mig tage nogle billeder og sende dem til ham. Samme aften mailer Jens mig og skriver at en ny rebounder er afsendt, og jeg kan forvente den dagen efter.

Jeg har netop modtaget den nye rebounder, helt intakt.

Det er simpelthen så god service! Her handler jeg 100% igen. Tak for den supergode behandling Jens og HomeX.

April 27, 2012

Take a closer look