Sengene var virkelig dårlige, kan man lide larm er det et godt sted. Faciliteterne på hotellet var super, men man kunne godt bruge lidt mere indformation.
See what reviewers are saying
Det er de små ting, det handler om og telefonisk indtjekning på svensk/engelsk, et no-go. Værelset var fint og havde i store træk de ting, jeg havde brug for. Men heller ikke mere. Ingen el-k... See more
Company details
Information provided by various external sources
Bo billigt og centralt på hotel hos Holel Copenhagen i København.
Contact info
Egilsgade 33, 2300, København S
- www.hotelcopenhagen.dk
Sengene var virkelig dårlige
Sengene var virkelig dårlige, kan man lide larm er det et godt sted.
En rigtig dårlig personale med dårlig…
En rigtig dårlig personale med dårlig tone og holdning til faget. De lover bl.a. ting de ikke kan overholde og giver hotellets gæster skylden. Tester ens tålmodighed selvom man intet har gjort galt. Gentagende misvisende informationer de sender ud. Virkelig et inkompetent ledelse. De er hverken smilende eller behjælpelige og tester ens grænse for at skabe en dårlig stemning og er enorm umoden. Har aldrig set den grad af umodenhed blandt en faglært receptionist. De er nok ufaglærte
Sämsta Hotellet, välj ej detta!
Detta hotellet lurar sina kunder, de lägger upp fina bilder på ett fint rum. Men man får sedan något mycket sämre, de bryr sig inte att de lurar sina kunder, de är medvetna om det och vill inte hjälpa till. Lägenheten var det smutsigaste jag har sett och detta var vår sämsta hotellvistelse vi har varit med om. Vi skickade bilder på hur smutsigt det såg ut och berättade om vår upplevelse till den sidan vi bokade via och vi fick full återbetalning direkt. Välj ej detta Hotell!
Hvis jeg ku dem 0 stjerner havde jeg…
Hvis jeg ku dem 0 stjerner havde jeg gjort det. Værste hotel nogen sinde. Da vi kom ind kigger vi under madrasserne på 4 mands værelserne og ser der ligger en masse dyr der ligner væglus. Vores venner havde madrasser med mug, noget der ligner tis og alt muligt andet. Synes virkelig det ulækkert. Vi fik så nyt værelse og der ligner det også der var væglus
Meget beskidt og ikke pengene værd.
Det nemmeste er at starte med det positive. Vi havde et sted at sove. Men på trods af beskrivelser og billeder på booking.com, så levede det hotel ikke op til andet.
Værelserne var mindre end kahytter på en færge og var så dårligt ventilerede, at det næsten ikke var til at opholde sig på værelset om natten.
Omgivelserne var ekstremt beskidte. Fælles toiletterne var tydeligt ikke rengjorte og fulde af kalk. Samme var badene. Er lå der gammelt hår samt ved ristene alle dage vi var der. Spiseområdet, var vinduerne fulde af gamle døde insekter.
Morgenmaden, som vi havde købt med opholdet levede på ingen måde op til prisen. For 90 kr pr. person kunne du få "udemærket" men dag gammelt surdejs brød, samt en slags ost og billig skinke. Når man hørte om flere valgmuligheder blev man mødt med "dette er standard morgenmad". Forsøgte derved at få pengene tilbage - men dette kunne ikke lade sig gøre. Vi blev kompenseret med at der næste morgen, ville være blødkogte æg. Disse æg var så hårdkogte at de var helt uspiselige.
Så jeg vil på ingen måde anbefale dette hotel desværre - og havde jeg set anmeldelserne inden, ville jeg aldrig have bestilt her.
Havde givet 0 stjerner hvis muligt.
Havde givet 0 stjerner hvis muligt.
FRARÅDER på det kraftigste at bo på dette hotel!
Værelse til 4 personer mindre end en skibskahyt. Alt var uhumsk og nedslidt.
Morgenmad til 90 kr stykket bestod af daggammelt brød med skinke og ost. Forsøgte at afbestilling af morgenmad til dagen efter, men det kunne ikke lade sig gøre, når det var betalt. Da vi bad om, at der kunne være æg til, var de så hårdkogte, at de var helt blå. Morgenmaden kunne nydes til at synet af hundredvis af fluer i vindueskarmen. Selvom hotellet er billigt må der være en minimumstandard, som hoteller skal leve op til - det gør dette ihvertfald ikke.
Ingen respons fra Hotel
Ingen respons fra Hotel
Hotel værelset var ikke med det inventar som beskrevet, derfor ikke prisen værd.
Har kontaktet hotellet, men ingen respons på det.
Der stod daglig rengøring, hvilke der ikke var. Derudover var der meget larm fra gaden.
Så virkelig skuffet oplevelse af hotellet.
Vil ikke anbefale det til andre
Der er væglus og mug på madrasserne og…
Der er væglus og mug på madrasserne og vi var en halv efterskole som bode på hotellet og vi blev nødt til at flytte hotellet midt natten. ALDRIG OVERNAT HER!!!!
Jeg har lige ved til en kursus…
Jeg har lige ved til en kursus arrangeret af CityFys som var blevet holdt i hotellet.
Jeg tog min lille hund med.
Andre i kursusrummet havde det fint at jeg havde ham med.
Efter 1,5 time i pausen gik jeg ud for at få en kop te.
Receptionisten så min hund og de har faktisk sendt mig hjem så jeg ikke kunne deltage i resten af kursus!
Jeg synes det er en skændsel at man ikke kan have hund med i et lukket kursuslokale i et internationalt hotel.
skal du på ferie i københavn
skal du på ferie i københavn, så lad for guds skyld værre med at booke hotel her, Madrasserne er så tynde at vi måtte tage hjem med ondt i ryggen, der er tydeligt mangel på rengøring, støv og indtørret snavs overalt, på badeværelset hang der en gammel hårelastik da vi ankom, den hang der stadig da vi rejste, så der har i hvertfald ikke været rengøring der i de 2 dage vi var der
Vi havde bestilt morgenmad til 90.- per voksen or 75.- per barn, den bestod af rugbrød, bondebrød og knækbrød, det så ud som om der også havde været rundstykker men det må personalet have spist for der var kun resterne af birkes i kurven, vi kom 9:10 og morgenmaden åbnede 9:15 så vi kan med sikkerhed sige der ikke var andre gæster der havde nydt den
Ud over det var der Ost og skinke (som jeg måtte bede om få genopfyldt 3 gange) Smør (måtte også be om at få genopfyldt) der var en lille skål marmelade som bestemt ikke havde rakt hvis vi alle 4 ville have haft
Jeg vil STÆRKT fraråde en booking på dette "hotel"
Ikke ryger værelse, hvor der tydeligt var røget og stank.
Vi bookede et værelse med et fælles toilet og bad. Til 1000 kr for en nat, rent bondefangeri! Værelset stank af røg trods det, at vi havde bestilte et ikke ryger værelse. Timers udluftning og alt vores tøj stank stadig af røg. Der var ikke gjort ordentlig rent og hele gangen lugtede som en indisk restaurant. Jeg kommer aldrig til at booke et værelse der igen.
Vi går så op på vores værelse og da vi…
Vi går så op på vores værelse og da vi åbner døren stinker der er muggen salat/Kebab på værelset, vi åbner så vinduet for at prøve at få denne lugt ud. Vi tager så ud og kommer tilbage senere på aften, værelset stinker stadig. Sengen er så lavet nede på gulvet så man følger man sover på gulvet. Intet toilet på værelset og dette koster næsten 1000 kr for en enkelt nat. VI KOMMER ALDIG TILBAGE TIL DETTE SÅ KALDTE HOTEL OG HAR FORTALT AT VENNER OG FAMILIE SKAL HOLDE SIG VÆK FRA DETTE STED.
Værste mareridt aldrig book dette jeg…
Værste mareridt aldrig book dette jeg har booket reservation i går og betalt 500 kroner !!!!!!!
I skriver at man skal ringe og når jeg ringer er jeg i kø hele dagen
Når jeg så får fat i en person så kan hun ikke fortælle mig om jeg kan komme eller ej og taler svensk og sidder i et andet land
I har ødelagt hele min aften
Jeg tør ikke køre derind fordi damen på svensk? Ikke fatter en skid og jeg må ikke tale med nogen og de siger bare at jeg ikke kan komme og ingen kan tale med mig
Så var nødt til at booke et andet hotel
I er det mest forfærdelige sted jeg nogen sinde har booket i mit liv
Mvh Camilla Schütte
Det er de små ting
Værelset var fint og havde i store træk de ting, jeg havde brug for.
Men heller ikke mere.
Ingen el-koger og intet mini-køleskab, jeg kunne have haft lidt mad i.
Et tv med primært svenske kanaler og ingen DR - kanaler
Badeværelse og toilet var på gangen.
Alt sammen ok, til prisen, selv om det gøres bedre andre steder, til nogenlunde det samme.
Men modtagelsen lod meget tilbage at ønske.
Receptionen er hotellets ansigt udadtil og dets chance for at få gæsten til at føle sig velkommen.
Jeg syntes ikke at de udnyttede den chance særlig godt.
Hotel Copenhagen er simpelthen det mest…
Hotel Copenhagen er simpelthen det mest forfærdelige sted i hele Danmark! Never ever go there! Svensk talende i reseptionen, meget tynde madrasser, ingen plads, beskidt toilet og bruser, værelserne var alt for små, der var larm og man kunne høre alt fra andre værelser. Kommer ALDRIG der igen!! Jeg har fået ødelagt min ryg og kunne ikke nyde min ferie i Kbh!
Klamt
Jeg undre mig over manglende information på dansk ude ved hoveddøren. Vi stod og kunne ikke forstå hvorfor vi ikke kunne komme ind. På trods for personalet kan se vi står i mørket med et lille barn på armen, uden at vedkommende prøver at hjælpe.
Vi finder ud af at vi skal gå ind ad bagindgangen. Her kan vi hellere ikke komme ind og skal ringe op til receptionen, igen alt kommunikation foregår på engelsk. Det synes jeg er ærgerligt.
Når vi kommer ind og finder nøglen skal vi åbenbart et andet sted hen, og hen på en anden gade.
Vi kommer ind i en lejlighed som tydeligvis ikke er rengjort og lugter.
Badeværelset er under al kritik. Afløbet var stoppet fuldstændig til og vandet stod og soppede i 2-3 cm højde i hele badeværelset natten over. Der var tydeligt at rengøringen var mangelfuld med masser af hår på vægge og afløb. Gamle shampoo bøtter i vinduet osv.
Køkkenet havde hellere ikke set rengøringspersonale, der stod en halvtom pesto i køleskabet. Inde i soveværelset var der gamle måtter under sengene og ikke set en støvsuger i lang tid. Sengebordene vil vi ikke vide hvad der var sket (muligvis gammel bræk) Hvis vi ikke havde haft et lille barn som var træt havde vi fundet et andet sted at overnatte.
Alt i alt en meget utilfredsstillende oplevelse og hotellet er ikke villig til kompensation.
Centralt beliggende og billigt. Men man får, hvad man betaler for
Super billigt hotel, hvor jeg bookede et værelse via anden hjemmeside som en del af et tilbud med morgenmad inkluderet. Får efter bookingen en mail fra Hotel Copenhagen som gør opmærksom på, at de ikke har morgenmadsbuffet grundet Covid-19. Da restaurationer for længst var åbnet op, var jeg undrende overfor, at dette var argumentet... Tænkte pyt, da værelset stadig var utroligt billigt.
Og man får, hvad man betaler for. Værelset havde det absolut nødvendigste. Dobbeltværelset indeholdt ikke dobbeltseng, men 3/4-seng som knirkede utroligt højt ved enhver bevægelse. Væggene er meget tynde, og man hører al støj fra de omkringliggende værelser. Rengøringen bar præg af at koncentrere sig om de "store overflader". Toilet, håndvask, seng var rent. Men kiggede man på gulvlister, m.v. var det tydeligt, at rengøring heraf ikke var et hyppigt fokus.
Beliggenhedsmæssigt ligger det ret centralt og meget tæt på metro. Havde nemt ved at komme omkring til diverse seværdigheder - ofte uden at bruge offentlig transport.
Personalet var venligt. Ved check-ind blev vi orienteret om, hvad der lå i området; herunder to bagere og en SuperBrugsen.
Der er gratis parkering i gården, MEN kun 5 parkeringspladser, hvoraf nogle også benyttes af personalet. Vil ikke anbefale, at man satser på at kunne parkere gratis.
Ville jeg booke værelse her igen? Formentligt ikke. Hovedårsagen hertil handler om komfort og støj.
Gratis parkering
Stol ikke på hvad de skriver. De reklamerer med gratis parkering men det kan I godt glemme, der er 5 pladser og hotellet bruger selv 2 af dem!! så må man parkere på gaden og det koster omkring 280 kr i døgnet
Enormt klamt værelse
Enormt klamt værelse. Det lugtede som om nogen havde pisset på alle væggene. Gulvet var klistret.
WiFi kunne man få i receptionen, men den lukker kl. 17 og åbner først igen kl. 9.
Fik at vide 4 timer før ankomst, at der var mulighed for gratis parkering. Det var der så heller ikke da vi ankom.
Forfærdeligt sted.
Jeg har aldrig oplevet så ulækkert og…
Jeg har aldrig oplevet så ulækkert og uhumsk et sted.
Vi lejede en lejlighed, som slet ikke ser ud som på billederne.
I sengene fandt vi hår og kiggede man ned bag sengene var der et tykt lag støv.
Badeværelset var slidt og beskidt. Håndvasken kunne nærmest ikke bruges og der kom kun lidt vand ud. Der manglede også sæbe.
Køkkenet var også beskidt og det spartanske service der var i skabene var ikke rent og glassene havde glaspest.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.