PRIMO VINDUER A/S Reviews 131

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået nye vinduer fra PRIMO VINDUER, og er meget tilfredse med hele forløbet. Vi fik en rigtig god vejledning af konsulenten Søren Ole. Monteringen blev udført af Valsgård Tømrerfirma,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fik for 2 år siden monteret plastik/alu for så vidt fine sager Bortset fra hængsler på dør, efter ca 1 år begyndte de at skalle dvs aluen som de er lavet af begyndte at boble op så malingen de er ma... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super service fra Primo Vinduer. Konsulent har vejledt og gjort,at vi har fået vinduer og skydedør,som passer til huset. Vi har valgt plast/alu i sort med lidt glans i. Vedrørende montering b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har igen købt Vinduer og døre fra Primovinduer. Købte Plast/Alu til hele huset, for 12 år siden og de fungerer stadig perfekt. Nu har jeg købt deres nye Træ/alu vinduer og døre til renovering af mit... See more

Company replied

Company details

1. PVC Windows Supplier

Written by the company

Vinduer og døre i dansk kvalitet og design gennem 40 år. Vi producerer vinduer og døre i træ/alu, plast/alu og plast.

4.2

2-star
1-star

Super god betjening

Super god betjening
Løbende information om min ordre, så kan kun give mine bedste anbefalinger

January 18, 2021

Hej Charlotte
Tusind tak for din flotte anmeldelser og de fem stjerner. Vi er rigtig glade for, at du er glad og tilfreds med vores service.

Kyndig og kvik dialog

Kyndig og kvik dialog. God rådgivning og fin service.

January 10, 2021

Hej Bjarne
Mange tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med vores rådgivning og service.
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Hejsa

Hejsa
Jeg har fået træ alu vinduer fra Primo vinduer - hverken leverings tid,, eller andre aftaler har du kunne overholde. To gange indenfor en uge kom de med sættevogn, hvor det var en klar aftale om de skulle komme med lille bil. Lang leverings tid,, to "glemte " elementer på en ordre. Anden gang de kom med sætte vogn,, ringede jeg til Primo vinduer og de lovede at finde en løsning og ringe tilbage - hørte intet. Utrolig dårlig service,, Jeg ringede før jul om en løsning angående hvordan lås og håndtag er placeret på min hoved dør - og idag den 4/1 blev de igen kontaktet,, og har stadig intet hørt... en sur kunde.
Henrik Mortensen
ulkæret 9
8643 Ans

January 4, 2021

Hej Henrik
Jeg er rigtig ked af at høre, at du ikke synes, at vores service har været tilfredsstillende. Det vil vi naturligvis gerne lave om på. Der er desværre ikke nogen af mine kollegaer, der mindes at have været i dialog med dig i går. Du må derfor meget gerne ringe os op igen på 70 11 12 33, eller sende mig en mail på cwa@primovinduer.dk, så vil vi være behjælpelige med at løse problemet hurtigst muligt.

Rated 4 out of 5 stars

Vinduer og døre

Vi er meget glade for de vinduer og døre vi har fået sat i. I forbindelse med bestilling var der lidt mail fremover tilbage på grund af fejlmål, men tingene blev hurtigt rettet til, og resultatet er super.

October 25, 2020

Hej Kjeld
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er glad og tilfreds med resultatet trods lidt justeringer undervejs.
Vi håber, at du fortsat vil være glad for resultatet mange år endnu.

Rated 1 out of 5 stars

Ualmindelig dårlig service i…

Ualmindelig dårlig service i forbindelse med ny paskvil, og manglende info i forbindelse med køb, og honorerer ikke deres 10 års garanti

September 19, 2020

Hej Ulla
Jeg er naturligvis ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med dit forløb hos os.
Jeg er dog lidt uforstående overfor, hvorfor du synes, at vi har ydet dårlig service overfor dig.
Vi har sidst været i dialog med dig på mail d. 3/9, og siden da har du ikke kontaktet os. Så vidt vi er orienteret, har du modtaget den varer du har bestilt - vi er i hvert fald ikke blevet gjort opmærksom på andet.
Hvis dette ikke er tilfældet, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 11 12 33, eller skrive en mail til mig på CWA@primovinduer.dk, hvor du uddyber dit forløb - så vil jeg kigge nærmere på det.

Rated 5 out of 5 stars

Kanon service og vejledning af…

Kanon service og vejledning af sælgeren. Opmåling af sælger selv så vinduer og døre passede perfekt. Levering til tiden. Kunne ikke forlange mere som kunde.

August 25, 2020

Hej Niels
Tusind tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på!
Jeg vil give dine rosende ord videre til vores sælger.

God oplevelse

God service og levering som aftalt.

August 25, 2020

Hej Jørgen
Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med dit forløb ved os.
Vi håber, at du bliver glad for vinduerne. :-)

Rated 5 out of 5 stars

Har lige købt 13 vinduer + 2 døre i…

Har lige købt 13 vinduer + 2 døre i Lintrup. Der var super god service, både med tilbud og opmåling. Vinduerne kom præcis til tiden og de er allesammen super fine, så alt i alt en virkelig god oplevelse og så vi nød til lige at have en dør mere :-)))

June 17, 2020

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er glad for resultatet og har været tilfreds med hele dit forløb ved os. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med en ekstra dør, og vi ser frem til at høre fra dig. :-)

Fornem kvalitet og service

Vi har skiftet alle døre og vinduer i vores 70'er villa der ligger i Sønderho på Fanø. Valget faldt på Primo efter at vi havde deres sælger Ivan ude, der var både overbevisende og grundig. Og det valg har vi ikke fortrudt! Fremragende service i forhold til både kommunikation i planlægningsfasen og i overleveringen til Sædding Køkken- og Tømrerforretning der stod for monteringen. Sjakket der kom ud var effektive og dygtige og finish på både produkter og montage er helt i top. Ridser på nogle håndtag blev noteret af tømrer selv, der sørgede for videreformidling så nye håndtag bliver efterleveret. Plastvinduer og døre oser af kvalitet ... det er sgu lækkert :-D
Uforbeholden anbefaling herfra.

June 12, 2020

Hej Joakim
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord - dem sætter vi stor pris på. Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med hele dit forløb hos os, og at du er tilfreds med det endelige resultat. Vi håber, at du vil nyde godt af resultatet i mange år.

Jeg vil give rosen videre til produktionen, Ivan og Sædding Køkken- og Tømrerforretning.

En hilsen fra Grenå

En hilsen fra Grenå. Købte hus i 1991, et ældre et der trængte til en kærlig hånd. Årene gik og nåede så til vinduer og døre, det er et stort hus så skulle bruge mange. Fik et tilbud fra en lokal tømre og fik sat primo i. Vi har været voldsom tilfredse med vores døre og vinduer, så da huset skulle udvides, kom der flere primo døre og vinduer i. De sidste par år er det blevet til en hel del mere, pga af et kæmpe skur der er blevet bygget. De første blev sat i omkring 1998. Og har jo nok brugt ca 150- 200 tusind på vinduer og døre. Nu har jeg så et problem med en terrasse dør der ikke kan lukke. Har prøvet flere gange at få hjælp af primo, men nej nej. Ringede første gang før Corona og de ville sende en mand, det skete så ikke. Ringede igen og igen og intet hjalp. Det sidste jeg så fik at vide var, at de slet ikke kunne hjælpe mig med service på døren, fik et nummer til en tømrer i Sønderjylland. Det ville så koste det samme som at bestille en ny dør at få ham til Grenå. Hold kæft jeg er skuffet over at de tager så let på det, 40 Års kvalitet og service skriver de. Pisse irriterende jeg skal bruge to halv runde vinduer til huset, hvad gør jeg ???????????.

June 10, 2020

Hej Henrik
Vi er først og fremmest glade for at høre, at du har været tilfreds med dine vinduer og døre fra Primo. Men vi er naturligvis kede af, at du ikke føler, at servicen angående din terrassedør har været tilfredsstillende.

Det fremgår ikke af din anmeldelse, hvor gammel den pågældende terrassedør er, men jeg formoder at den er fra 1998. Dengang solgte vi vores elementer med 5 års garanti, i dag sælger vi med 10 års garanti. Det betyder, at hvis døren er fra 1998, er garantiperioden udløbet. Det er sådan, at vores service-afdeling udfører garantiservice indenfor garantiperioden. Når garantiperioden er udløbet, anbefaler vi, at man kontakter den lokale håndværker. Naturligvis sælger vi gerne eventuelt nødvendige reservedele, og vi kan stadig servicere med reservedele til stort set alle elementer vi har leveret siden vi startede for 45 år siden. Vi står også gerne til rådighed med råd og vejledning, både til din lokale håndværker, eller til dig hvis du selv vil justere/reparere døren.

Du er mere end velkomment til at sende mig en mail med yderlige oplysninger, og gerne en kopi af ordrebekræftelsen fra dengang med angivelse af hvilket element det handler om - så vil jeg se nærmere på sagen og kontakte dig. Vi må jo se, om ikke vi på en eller anden måde kan hjælpe dig til igen at blive super tilfreds med dine Primo vinduer og døre 😊

Cecilie
E-mail: CWA@primovinduer.dk

God kundeservice

God kundeservice, levering til tiden og til aftalt pris. 5/5 stjerner herfra

June 2, 2020

Hej Kasper.
Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på.
Vi håber, at du bliver glad for dine nye vinduer/døre.

Rated 5 out of 5 stars

Har igen købt Vinduer og døre fra…

Nu har jeg købt deres nye Træ/alu vinduer og døre til renovering af mit sommerhus. Begge gange havde jeg deres Vinduesrådgiver Søren Ole på besøg. Han målede op og kom med gode forslag til inddelingen. Jeg har været meget tilfreds med hele processen begge gange, fra opmåling til levering. Så de bedste anbefalinger herfra.

May 4, 2020

Hej Henrik
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med hele dit forløb hos os. Vi håber, at du bliver lige så glade for dine nye træ/alu vinduer, som du har været for de plast/alu vinduer du købte for 12 år siden.
Cecilie/Primo Vinduer

Rated 5 out of 5 stars

Vi har skiftet en del vinduer og prøvet…

Vi har skiftet en del vinduer og prøvet flere typer og må konstatere, at primo virker til at være de bedste. Det startede med et besøg af deres sælger, som guidede processen videre på en god måde. Efter aftalen var på plads, kom deres dygtige folk og satte vinduerne i, uden forhindringer. Alt var som aftalt og Søren (Sælgeren) stod hele tiden klar til at hjælpe. Primo får de bedste anbefalinger fra os.

April 28, 2020

Hej Anders
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord - dem sætter vi stor pris på.
Vi er rigtig glade for, at du er glad og tilfreds med resultatet.
Jeg vil give dine rosende ord videre til vores medarbejdere. Tak.

Rated 1 out of 5 stars

Hvis man vil have leveret sine vinduer…

Hvis man vil have leveret sine vinduer og døre for sent, så skal du vælge Primo. Laver og på tegninger efter de er blevet godkendt kan de også klare. Nok Danmarks dårligeste, men dog flabet "servicemedarbejder" er også at finde hos primo. Tænk dig om når du handler hos dem.

Tak for en dårlig oplevelse :)

April 25, 2020

Hej Kim
Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse, og at dit forløb ved os ikke har været tilfredsstillende.
Du er meget velkommen til at sende en mail til mig på CWA@primovinduer.dk, hvor du oplyser ordrenummeret og evt. sætter lidt flere ord på forløbet. Så vil jeg kigge nærmere på sagen og vende tilbage til dig.

Rated 2 out of 5 stars

Udsigt til hvad?

Vi bestiller et vindue d. 22/8 - og gør opmærksom på, at 7 ugers leveringstid er lidt i overkanten ift. vores byggeplanlægning. Det overhører man nonchalant i den tilsyneladende rigide produktionsafdeling - og vinduet kommer 7 uger senere. Da det endelig dukker op og bliver monteret, opdager vi efterfølgende, at håndtagene på henholdsvis venstre og højre side er højdemæssigt, markant forskudt ift. hinanden. Vi gør skriftligt opmærksom på det og vedhæfter billeddokumentation. Allerede dagen efter modtager vi en bekræftelse på reklamationen med en omfattende redegørelse for, hvad en reklamation er og en laaaaaang række forbehold, der skal give firmaet mulighed for stadigvæk at afvise reklamationen eller fakturere udbedringen. Der er nu gået over 2 uger, og vi venter fortsat spændt på at blive kontaktet af serviceafdelingen, der skulle komme og se på sagen. Men som firmaet jo selv udtrykker det, i deres reklamationsbeskrivelse: Planlægning af vores servicefolks hverdag kan være svær .... ! Vi er spændt på, hvad der er udsigt til?

February 20, 2020

Hej Elmar
Jeg er ked af at læse, at dit forløb ved os ikke har været tilfredsstillende.

Du er meget velkommen til at sende en mail med ordrenummeret til CWA@primovinduer.dk, så vil jeg undersøge sagen nærmere.

Rated 5 out of 5 stars

Kvalitet vinduer&Døre med montering i Top

Vinduer og Døre til Hele Huset
Jeg har valgt primo vinduer. Da min far var en af de første som fik sat primo vinduer i 1980 og de er fine og tætte inu. Da har jeg liget fået sat primo vinduer&Døre i hele huset 3 lag glas med indvendige Sprosser. Jeg fik en Go Vindu Rådgivning af Palle Corydon. Og igennem primo Vinduer monteret og indfatning af Tømmer Peter&Torben Nissen Hjordkær/Rødekro ( Morten ) Flot Finish arbejde. jeg kan kun varmt anbefale primo vinduer så klart 5 stjerne fra mig
Mvh. Niels Christensen

February 18, 2020

Hej Niels
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at hele forløbet har været tilfredsstillende.
Vi er glade for, at du valgte at købe dine nye vinduer ved os, og vi håber, at du ligesom din far vil nyde gavn af vinduerne i mange år.

Super fin service!!!

Kanon service og behandling i forbindelse med udskriftning af 2 døre + 6 vinduer.
(Især fra vinduesrådgiver Søren Ole!)
Super god kvalitet, der klart kan anbefales!
Ja vi har kun ros til overs! :-)
Vi var stærkt i tvivl inden vi valgte Primo vinduer pga anmeldelser her.
Vi synes det er helt ufortjent.
10 stjerner til Primo vinduer A/S
Hilsen Jannie og Henrik

February 5, 2020

Hej Jannie og Henrik
Tusind tak for Jeres flotte anmeldelse! Det er så dejligt for os at vide, at I er glade og tilfredse med hele forløbet hos os. Vi håber, at I bliver lige så glade for vinduerne.

Igen, tusind tak for Jeres rosende ord - dem sætter vi stor pris på.

Cecilie /Primo Vinduer

Rated 5 out of 5 stars

Vi bestilte døre og vinduer ved Primo…

Vi bestilte døre og vinduer ved Primo Vinduer og har kun ros tilovers for både servicen fra deres kundefolk samt fragt folk.

Eneste minus var, at den ene dør blev leveret med et slag på den ene fyldning. Det blev opdaget, da døren skulle monteres og meldt til deres kundeservice som med det samme bestilte en ny fyldning og fik en servicemand til at komme og skifte den ud.

Kan klart anbefale dem.

December 18, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Rigtig gode vinduer

Rigtig gode vinduer, som holder godt på varmen.
Hvis der er noget galt, så tager jeg fat i Amel og Mikkel, som får sikre højt service niveau og stor faglighed ift. problemet.
Eneste downside er at jeg bor i København og Primo Vinduer, holder til i Jylland, hvilket betyder at der ikke er "dag til dag" service.
Derfor 4 stjerne, ellers havde de fået 5 stjerne.

September 30, 2019

Take a closer look