PRIMO VINDUER A/S Reviews 131

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået nye vinduer fra PRIMO VINDUER, og er meget tilfredse med hele forløbet. Vi fik en rigtig god vejledning af konsulenten Søren Ole. Monteringen blev udført af Valsgård Tømrerfirma,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fik for 2 år siden monteret plastik/alu for så vidt fine sager Bortset fra hængsler på dør, efter ca 1 år begyndte de at skalle dvs aluen som de er lavet af begyndte at boble op så malingen de er ma... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super service fra Primo Vinduer. Konsulent har vejledt og gjort,at vi har fået vinduer og skydedør,som passer til huset. Vi har valgt plast/alu i sort med lidt glans i. Vedrørende montering b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har igen købt Vinduer og døre fra Primovinduer. Købte Plast/Alu til hele huset, for 12 år siden og de fungerer stadig perfekt. Nu har jeg købt deres nye Træ/alu vinduer og døre til renovering af mit... See more

Company replied

1. PVC Windows Supplier

Written by the company

Vinduer og døre i dansk kvalitet og design gennem 40 år. Vi producerer vinduer og døre i træ/alu, plast/alu og plast.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Uheldigt forløb med Primo Vinduer, sort mug i glaslisterne, kan ikke anbefale produktet!

Har for 8 måneder siden fået monteret Primo vinduer og døre i hele huset.

Første problem var at de ikke leverede til tiden, så håndværkeren kørte forgæves.

Andet problem er sorte ansamlinger på de udvendige glaslister, som tydeligt, kan ses indefra og som bliver større og større, ligeledes er der vanddråber under de udvendige glaslister.

Hoveddøren er leveret med Aluminium bundstykke som går helt ind på indersiden af døren dog på nær 1-2 mm, derved opstår der en kuldebro som giver kondens og derved opstår der sorte belægninger under listerne når døren er lukket. Denne kuldebro er tydeligt at se ved termografi.

Primo har i første omgang afvist sagen, men pres fra Tømmeren og hans leverandør har efter lang tid fået Primo til at komme og besigtige problemerne.

Heldigvis gælder købeloven i denne sag, og det er Primo informeret om, dog har de alligevel trukket tiden mere end de 3 uger loven beskriver som rimelig tid for udbedring/ reparation.

Jeg ser frem til et snarligt besøg af Primo.

Maj 2016.
Jeg har nu fået udskiftet alle glaslister på garanti af Primo System, og der er lavet en plan for besigtigelse fremadrettet. Virkelig god service.

September 2016.
Efterfølgende har jeg fået leveret flere vinduer fra Primo Vinduer til min nye tilbygning, og har fået en god service og aftale på plads, Primo Vinduer har beklaget, det tidligere uheldige sagsforløb (direktøren i Primo Vinduer).

November 2017
Primo System som leverer profilerne til Primo Vinduer, har flere gange været og besigtige de sorte ansamlinger i vindueslisterne og har tidligere anderkendt at dete var ikke som det skulle være, men nu kom en 4 person i forløbet og konkluderer at dette er ældning (listerne er 1 år gamle).
Dette acepteres ikke af mig og sagen er stadig ikke afsluttet.

Jeg ved at andre har samme problemer men kunne godt tænke mig at vide hvor udbredt problemet er som Primo System prøver at løbe fra.

March 25, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service

Dette er mit fb opslag fra 2013. Dengang var de ikke på trustpilot, men det er de nu og jeg kan se der er de samme problemer som dengang

Først lovede de at de ville komme i uge 3 eller 4 og give besked i god tid om hvornår de ville komme! I uge 4 ringede jeg og rykkede for hvornår de ville komme... Det vidste de sørme ikke.. Så blev jeg gal!! Så ringede de mig op lidt senere og sagde de kunne komme næste dag... da de kom var der forkerte glas i dørene, låsene var ikke kodet om, de ødelagde vores udendørshane og lavede et værre svineri inde, da de beholdte fodtøjet på. jeg fik af vide at de fejl der var, ville blive rettet om 3 uger... Det vil sige torsdag i uge 7 ! nu er vi igang med uge 9 og jeg ringede for at høre hvor de blev af. Ja glasset var ikke kommet hjem endnu, så det kunne de ikke sige, men de skulle nok ringe til mig!! Så lige nu lever vi med klare glas i dørene og naboen og hvem der ellers bevæger os ned mod vores hus, kan se ALT hvad vi foretager os! Vores soveværelse vindue er heller ikke blevet lavet, som der ellers er betalt for, den ene dør er så stram så ungerne ikke kan åbne den, begge døre knirker o.s.v. o.s.v. Det har næsten kostet os 40.000

February 26, 2016
Rated 2 out of 5 stars

PFTTTTTTTT ....................................... og så var gassen gået af de vinduer -

AK JA, for 16 år siden fik vi sat 13 stk. bondehusvinduer i vores hus, hvilket en lovprisende sælger fik os overtalt til - det skulle selvfølgelig være med KAPPA, da det var det ypperste (og dyreste), men ALT ville blive fryd og gammen med disse vinduer.
Sælgerens opmåling var forkert, så ventetid på andre vinduer, ydermere en særdeles ubehagelig mistænkeliggørelse, da Primo ville have betaling før levering, trods bankgaranti !
Nå, årene er gået indtil denne vinter, hvor duggen sneg sig omkring 15 cm. op ad ruderne, hvilket er et dårligt tegn ifølge de såkaldte eksperter, da vinduer med så meget dug ikke isolerer mere.
Efter mange opringninger, laaaaaang ventetid på besøg, kom der endelig en sælger, som kunne konstatere, at "gassen" var gået af vinduerne, hvilket var meget almindeligt efter 15 - 20 år , MEN, der kunne sagtens laves et tilbud på ny isætning af glas i rammerne, hvilket i al beskedenhed blot ville koste kr. 20.000 -
Så jeg kan kun udvise største medfølenhed over anden bedømmer her på siden, som forventer 40 - 50 års varmt bekendtskab med Primo - begynd heller at spare sammen til Primos "efterservice" allerede nu, thi 15 - 20 års holdbarhed (ifølge Primo-sælger selv) ligger lidt langt fra 40 - 50 års holdbarhed - kommer til at tænke på talemåden "varm luft", når noget skamroses .............
FÅ UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER EN SKRIFTLIG GARANTI FOR ISOLERENDE HOLDBARHED !!!
en tidligere kunde med kuldebro i tegnebogen :0(

March 20, 2013

Nye vinduer - en leg med Primo Vinduer som partner

Vi startede i foråret et projekt med nye vinduer i vores gamle hus.
Vi ringede til 3 firmaer, hvoraf Primo Vinduer var det ene. en af årsagerne til at dette firma blev inddraget, var en allerede stor viden om deres meget holdbare produkter.
Fra starten blev det også klart at firmaet var det mest pålidelige firma af de valgte.
Deres sælger Søren Ole besad en viden og havde en erfaring, som var nødvendig for at klare de forskellige udfordringer, som var tilstede i vores hus. Samtidig var han ikke bange for at sige sin mening og komme med andre løsningsforslag end dem vi havde tænkt på.
Efter 2 besøg af Søren Ole, hvor opmåling og bekræftelse af udseendet på vinduerne blev aftalt var der kun ventetiden tilbage. Som med alt andet er der en leveringstid, som dog var meget acceptabel, taget i betragtning af, at den gik ind over sommerferien. Da tiden nærmede sig, oplevede vi det eneste kritikpunkt vi havde i hele forløbet.
Primo Vinduer blev på grund af uforudsete omstændigheder nødt til at udsætte vores projekt en uge, hvilket de desværre ikke orienterede os om, før vi selv tog kontakt til deres montørservice.
Da projektet startede gik det stærkt. Mødte der 2 meget flittige montører op med vinduerne en tirsdag morgen og fredag eftermiddag var de væk igen.
Det eneste de havde efterladt var et hus med nye vinduer, nye bundstykker og lyskasser. Intet rod og intet svineri - meget mindre end det man må forvente med så stort et indgreb.

Vi kan kun være tilfredse med et firma, som leverer hvad de lover - og mere til.... Den eneste grund til at det ikke er 5 stjerner, er misseren med udsættelsen.
Vi glæder os i hvert fald over vi har fået vedligeholdelsesfrie vinduer til de næste 40-50 år.

Opdatering til anmeldelse d. 19.8.2014.
Har haft en "lille" irritation over nogle sorte pletter indvendigt på gummilisterne, som vi efter lang tid har fået svar på, hvad kunne være.
Men en god forklaring fra vores sælger, Søren Ole, gør vi ikke har betænkeligheder ved igen at bruge Primo Vinduer til endnu et projekt.

Samtidig skal Primo Vinduer have stor ros for en reparation af en rude, der var sprunget - helt selvforskyldt, samt justering af en terrassedør, der var drillede lidt.

Så derfor en oplustering til 5 stjerner - ingen er perfekte, men det er utrolig tæt på.

October 5, 2012

Take a closer look