Vi har fået nye vinduer fra PRIMO VINDUER, og er meget tilfredse med hele forløbet. Vi fik en rigtig god vejledning af konsulenten Søren Ole. Monteringen blev udført af Valsgård Tømrerfirma,... See more
See what reviewers are saying
Fik for 2 år siden monteret plastik/alu for så vidt fine sager Bortset fra hængsler på dør, efter ca 1 år begyndte de at skalle dvs aluen som de er lavet af begyndte at boble op så malingen de er ma... See more
Super service fra Primo Vinduer. Konsulent har vejledt og gjort,at vi har fået vinduer og skydedør,som passer til huset. Vi har valgt plast/alu i sort med lidt glans i. Vedrørende montering b... See more
Har igen købt Vinduer og døre fra Primovinduer. Købte Plast/Alu til hele huset, for 12 år siden og de fungerer stadig perfekt. Nu har jeg købt deres nye Træ/alu vinduer og døre til renovering af mit... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Vinduer og døre i dansk kvalitet og design gennem 40 år. Vi producerer vinduer og døre i træ/alu, plast/alu og plast.
Gl. Møllevej 5, 6660, Lintrup, Denmark
- info@primovinduer.dk
- www.primovinduer.dk
Har ifm
Har ifm. renovering af byhus haft besøg af vindueskonsulent fra Primo til at opmåle og sikre den korrekte bestilling.
Den første del forløb rimeligt smertefrit, de fik bestilt elementerne og faktureret øjeblikkeligt ved leverance.
Det viste sig dog at profiler på terrasse døren vendte forkert ift. de resterende elementer. Her hører alt service så op..
Adskillige mails uden svar hører jeg endeligt fra dem og aftalen bliver at jeg skal sende et par billeder så de kan vurdere på sagen, derefter stilhed igen.
Efter igennem en god kontakt ( tømrerfirma ) fik jeg dog kontakt igen, denne gang til en anden konsulent, der medgav at vinduet var forkert leveret, men da det var hans kollega ville han sikre der blev taget affære, dette hjalp og jeg blev kontaktet af den oprindelige konsulent..
Han kom ud ca. en efter og medgav ligeledes at profilerne er bestilt forkert ift. de resterende vinduer, han lover en løsning.
Løsningen bliver at jeg kan købe nye vinduer med 10 % rabat.
Farvel og tak Primo vinduer, jeg lever indtil videre med mine vinduer og en nyrenoveret facade med forskellige vinduesprofiler. - efter 25 år i byggebranchen bliver man ved at overraskes over at dårlig service åbenbart ikke har en nedre grænse.
2 stjerner for hurtig levering og hurtig fakturering.
vinduesparti til overdækket terrasse
I forbindelse med tilbygning af overdækket terrasse, så kom vi til at mangle en del vinduer dertil. Vi havde indhentet pris fra en udover Primo Vinduer, men Primo Vinduer sendte en mand ud til opmåling og rådgivning. Da flere af vinduerne er kileformet, så gav dette os større tryghed. Vinduerne blev leveret til tiden, og pasformen var perfekt.
Ville ikke anbefale Primo Vinduer
Ville ikke anbefale primo vinduer til nogen .
Kan se flere har samme problem som mig med der kommer vand og mug i listerne.
Synes ikke det kan passe når man køber nye vinduer og døre til et helt hus i 2018 også kommer der mug i dem inden for det første halve år
Så tømreren som satte vinduerne i ringer til jer og for at vide han skal betale for en montør for at se på det for det er normalt på de vinduer
(Det kunne i da godt have sagt at hvis jeg vælger jeres vinduer for jeg mug på gummi listerne før jeg købte dem)
Vi for montøren ud som så siger det normalt og man kan sætte noget sort ned i revnen eventuelt noget sort tape så man ikke kan se det
Så det vil sige jeg skal til at banke alle mine lister af udvendig for at sætte tape i dem eller skal jeg banke dem af hver år for at rengøre dem for vand skidt og mug ?
Det sku for langt ude
synes det utroligt dårlig service
Lige en opdatering her i august 2019
Har haft en ude og kigge på det for en 2 måneder siden ca han sagde det ikke var værre end hjemme hos ham selv. Det til grin så dårlig service de udbyder .. men han ville kontakte mig det så ikke sket endnu jer der vælger at handle hos dem håber jeg ikke for jeres skyld der er nogen problemer med vinduerne for så tager processen nok et halvt til flere år før de gør noget ...
01-08-2020
Ikke sket noget endnu
03-08-2020
Endelig et svar man faktisk kan bruge til noget
Det jeg har klaget over er muggen og har fået at vide man kan få nogen andre lister af jeres montør men dem skal jeg selv betale for
Men hvorfor for man ikke sådan noget at vide ?
Og hvorfor skal man have et svar over trustpilot i stedet for at ringe eller skrive det Det er jo ikke normalt at ignorere sine kunder :)
Men i er mere end velkommen til at ringe den dag i har tid og lyst bliver man vel nød til at sige i har vel stadig mit nummer ;)
04-08-2020
Hovhov
I sagde i ville ringe tilbage det gjorde i ikke, vil stadig gerne tale med en men jeg ringer lige senere i dag efter som i ikke ville, det sku for mærkeligt at tage den over trustpilot ;)
Og mine forældre har samme slags vinduer de gør det ikke.
Men må jo være et dårligt design så :)
Mvh Charlie

Reply from PRIMO VINDUER A/S
Vi bestilte nye døre og vinduer til…
Vi bestilte nye døre og vinduer til hele huset i slutningen af 2017. Der kom rigtig gode forslag og vejledninger fra Palle, om hvad der ville passe godt til huset. De sørgede også for montagen. Alt blev leveret og monteret til aftalt tid. Vi er rigtig glade for de nye døre og vinduer, der passer perfekt til vores hus. Og tømrerne der gjorde arbejdet, har gjort er smukt og godt arbejde!
Vi havde enkelte problemer, en rude var knækket under fragten, og en låsecylinder gik i stykker. Det er blevet fikset hurtigt og godt, og uden gene for os overhovedet.
Jeg gør hvad jeg kan for at anbefale jer alle steder!
Uacceptabel og dårlig oplevelse med Primo Vinduer.
Da vi i sommeren 2016, besluttede os for at få nye plastic/alu vinduer, fik vi en sælger ud for at kigge. Alt virkede til at være godt og vi besluttede os for, at vælge Primo Vinduer A/S.
Ultimo september 2016 ankommer vinduerne. Vi får oplyst, at det vil tage 3 dage at monterer vinduerne. Dette bliver til 6 dages montage, hvilket vi sagtens kan accepterer, men resultatet var mildest talt katastrofalt, og her starter vores mareridt med Primo Vinduer...
Vi bestilte montagen hos jer, da vi havde fået den opfattelse af, at det var kompetente tømre fra Primo, som var vant til at monterer vinduer, der ville komme. Dette viste sig ikke, at være tilfældet. Der kom to ukompetente tømre, hvor den ene ALDRIG havde sat vinduer i for jer.
Allerede ved montage af første vindue kontaktede vi jer, da tømrerne havde skåret notlisten til bundstykket for kort, men alligevel havde monteret det. Vi påtalte allerede der, at det ikke lignede en opgave for tømrerne. Allerede der burde i have reageret på vores henvendelse.
Vi kontaktede jer op til flere gange i de 6 dage arbejdet stod på. Det endte med, at sælger kom for at se på arbejdet med vinduerne. Vi kunne bl.a fremvise et vindue hvor gerekterne havde et gab på 10-15 mm hele vejen rundt, fordi lysningen ikke var savet ordentligt til. Dertil var der flere vinduer, hvor gerekterne ikke var skåret rigtigt i smig, hvilket der var forsøgt lappet med hvid silicone. Samtlige gerekter var desuden ikke fastgjorte. En del af lysningerne var savet fra den forkerte side, så laminaten var knækket af, hvilket også var forsøgt lappet med silicone.
Udvendigt var samtlige afvandingsrender fyldt med spåner og rust. De fleste af dryptudene var fuget til. Samtlige vinduer var ridset og takket i bunden og/eller hjørner, samt hoveddøren var ridset. Dette stammer højst sansynligt fra isætttelse af vinduerne, hvor de er blevet sat på sålbænken. Vi har desuden fjernet en del skum på murværket.
Ved montagen af køkkenvindue blev der slået et stykke af murværket af. Dette var vi blevet oplyst om, at det kunne ske (og var helt forståeligt), men det afslået stykke var forsøgt påsat med hvid silicone. Dette vil give problemer når huset skal males. Stykket skulle være limet op med lip og IKKE silicone, eller man kunne ganske enkelt spørge os, inden man begynder at lave sådan en lappeløsning!
I løbet af de 6 dage, var der meget mere svineri i vores gårdhave end forventet. Alt lige fra fugemasse, plastic, pap mm. lå rundt omkring i gårdhaven i flere dage.
I har været her rigtig mange gange for at udbedre fejlene. Det var dog de samme håndværkere i valgte at sende flere gange. Først da vi nægtede at, de skulle komme her, kom der en anden. I har desuden efterfølgende selv oplyst, at i ikke samarbejder med disse håndværkere mere. Christian er en yderst kompetent mand, og fik rettet op på flere af fejlene.
Vi blev bl.a. kontaktet mandag i uge 28 2017, hvor vi var på ferie i Tyskland, hvor i ville komme for at tilse nogle af fejlene, som stadig ikke var rettet. Vi fortalte, at vi først var hjemme tirsdag aften i uge 28 2017. I ville derfor kontakte os efter jeres sommerferie. Vi blev ikke kontaktet som aftalt, og derfor kontaktede vi jer i uge 38, for at spørge om jeres sommerferie snart var slut........
Der har været rigtig mange telefonsamtaler i løbet af denne tid, og det er først lykkedes jer, at sende en medarbejder (Christian), som er en rigtig dygtig mand, i uge 49, for at udbedre de forhåbentlig sidste fejl!
Dagen efter Christians besøg, ringede vi igen til kontoret, for at sige, at håndtaget på hoveddøren var meget svært at få op når døren skulle låses, og at højre hjørne på gerektet gabte meget mere end før. Jeres medarbejder svarede meget flabet, at der var ikke noget galt, da Christian kørte fra os.. Jeg spurgte, om han troede det noget vi selv havde gjort, for at være vanskelige? Dette blev der ikke svaret på. Medarbejderen ville ringe tilbage samme dag, eller dagen efter, men der gik yderligere 6 dage inden vi hørte noget!
Christian vendte tilbage og rettede op på de to ting, som ganske rigtigt skulle justeres og rettes op på.
I hele dette forløb, som indtil videre har taget 1 år og 4 måneder!!, har der været en del flytning af møbler, oprydning, frustrationer, tabt arbejdsfortjeneste, pasning af hund og rengøring. Desuden har vi måtte udsætte andre håndværkere, der skulle/skal færdiggøre andre projekter, som først kan laves når denne sag er afsluttet!
Vi har i denne tid været meget tålmodige, og har talt pænt om Primo vinduer A/S til andre, men vores tålmodighed er efterhånden sluppet op. Prikken over i´et var, da vi spurgte efter en kompensation, for hele denne process. Direktøren fortæller, at vi kan få 2.500 kr for alt dette besvær! (der var en fejl på regningen på 1.500 kr, som vi også ville få tilbage). Dette accepterede vi ikke, og vi fik besked på af direktøren, at denne sag i forvejen havde kostet Primo mange penge, og som desuden erkender at dette har været en meget dårligt forløb.
Vi har betalt over 70.000 kr. for vinduer og montage, og forventede helt klart en væsentlig større kompensation for dette klamphuggeri, som har taget 1 år og 4 måneder istedet for 6 dage!
Super service også efter 12 år
Kontaktede Primo Vinduer omkring en udfordring med nogle udtørrede lister på nogle 12 år gamle vinduer.
De sendte nye afsted, uden beregning.
Super service - Det blir ikke bedre !
Reservedele
Reservedele: Helt fantastisk venlig og fagligt højt kvalificeret service. Jeg vender tilbage anytime!
God service fra start til slut
Jeg har lige fået nye vinduer og en ny hoveddør i mit lille hus. Jeg er yderst tilfreds. Jeg bor alene og kan intet med værktøj. Det var skønt bare at ringe. Meget hurtigt kom konsulenten (Palle) ud. Aftalen kom på plads. Vinduerne blev leveret og to tømre kom og knoklede løs (mens jeg var på job). På 2. dagen var de færdige. Det var et mega flot stykke arbejde de havde lavet. Intet var overladt til tilfældighederne. Intet var defekt - arbejdet var udført med respekt for mit hjem og mine ting.
Helt igennem en rigtig god oplevelse
Helt igennem en rigtig god oplevelse
Fra første besøg af Søren Ole og til færdigt resultat. Herligt at møde en helt igennem seriøs rådgiver, der var klar med gode råd for at opnå de bedste løsning. Vi er ovenud tilfredse med løsningerne, produktets kvalitet og en meget flot montage af 18 vinduer og 3 døre.
Det blev leveret og monteret til aftalt tid, og fin info fra håndværkerne der monterede det hele.
Leveringsbetingelser ikke opfyldt
Jeg er meget utilfreds med leveringen af 5 vinduer og 1 Kip skydedør.
Jeg er blevet lovet fri levering på adressen. men i sender en stor sættevogn, som ikke kan komme ned til os. I jeres reklameblad er der vist en alm. lastbil og en smilende chauffør, så det var jeg ikke forberet på at der kom så stor en bil. Nabogrunden er der lige bygget et helt nyt hus, der har der ikke på nogen tidspunkt været leveringsproblemer.
Jeg fik tilsendt en regning fra Stark Risskov på 1875,00 da de var kørt der ud. Kip skydedøren er der sat en cylinder i med drejehåndtag og den skal låses op ude fra, godt for tyveknægte , men nu har jeg skiftet den ud med en rigtig Ruco cylinder 750,00
Jeres plast vinduer er fin kvalitet.
Jeg ringede til jer for at høre , hvor der var udstilling, da jeg ikke kunne finde jeres produkter udstillet i Aarhus. Jeg fik at vide i havde en fin udstilling i Lintrup i Sønderjylland, så vi kørte derned fra Aarhus. men desværre, udstillingen stod i Fredericia efter en byggeudstilling. Rigtig dårlig styring i jeres firma Er leveret uge36 2016
Per Aaen
Brabrand tlf 40763627
Service
Jeg har lige fået ny udestue, som jeg nyder i fulde drag. Stilrent udseende, og næsten vedligeholdelses frit.
Der var desværre fejl fra maskinen på nogle vinduer, men der kom hurtigt en reparatør og kiggede på det. Han ville komme med nye rammer, og der gik ikke mange dage før de blev sat i. En hurtig og fin behandling af en yderst behagelig mand.
Jeg anbefaler derfor gerne Primovinduer til alle andre.
Vinduer og døre
Kære Primo Vinduer - Tusind tak for det utrolig flotte resultat med nye døre og vinduer i vores hus.
Vi er UTROLIG glade for det færdige resultatet i har leveret.
Vi har igennem 2 år har rigtig mange håndværkere i huset men vi har aldrig haft 2 håndværkere som de her 2 i har sendt afsted. 2 gutter som ud over at være rigtig dygtige også virkelig har vist respekt for det hus de har arbejdet i og efterladt et perfekt resultat. Flot finish inde og ude, flot arbejde, alt fint ryddet op og ikke mindst passet på huset mens de har arbejdet i det ved at dække gulvet m.v. ned. Det har ikke bare været "endnu et ligegyldigt job for dem".. Og det er rigtig fedt at mærke... Dejligt at kan være helt tryg ved at ha "fremmede" gående rundt. Samtidig også et par rare gutter.
Derudover også meget professionelt rådgivning fra starten fra jer. Det er tydeligt at mærke at jeres store expertise har gjort forskellen for os.
Vi kommer 100% tilbage når vi skal ha skiftet de sidste vinduer i huset!
Hilsen Tina og Kaare
Fantastisk service og produkt
Efter at have levet med punkterede vinduer og døre i adskillige år, besluttede vi os for, at nu skulle det være tid til en udskiftning af de store. Vi fik kontakt til en sælger fra Primovinduer på en boligmesse, og fik lavet en aftale i stand. Jeg må sige at det er sjældent man møde så kompetent en sælger, der i den grad kan stå inde for sit produkt! Vi fik en helt fantastisk behandling lige fra start til slut, med nogle nye vinduer og døre som vi er super glade for og som holder den standard der blev stillet i udsigt. Selve isætning af vinduer og døre blev udført meget professionelt af nogle kompetente håndværkere. Vi er meget tilfredse med hele forløbet.
Uorganiseret, langtrukket og frustrerende
Fik indsamlet 3 forskellige tilbud på vinduer/døre, primo var uden tvivl det dyreste, men de havde det jeg synes var den rigtige løsning til mit hus. Træ/alu idet hele, plastik/alu i badeværelset. Fik en vinduessælger ud og kigge i start august 2015(snakkede egentlig med ham i juni, men kunne ikke komme før). Havde 2 hovedkriterier, vinduerne så ens ud og levering senest den 15. September. Og selvfølgelig at de sparer på varmeregningen. Blev overtalt af sælgeren til at få plastikdøre, fordi de ikke kunne lave træ/alu 3-lags døre der kunne bære vægten over tid.
Og det var så her mit vindues mareridt startede, da jeg sagde ja til primo .Blev 3 gange løbende bekræftet i at leveringsdatoen ikke var noget problem, hvilket viste sig ikke at holde da vi nærmede os.
Flere uoverensstemmelserne med dem om hvad der var blevet bestilt og fejl f.eks. 2-lags på badevandet og 3-lags i resten, manglende ventilation i vinduer, huller i dør/dørkarm, bule i dør, forskellig farvede tætningslister, problemer med åben/luk osv.
Ekstrem dårlig kommunikation, følte det som en mur når jeg skulle have nogen info omkring alle de fejl og mangler der var. Skrev og ringede og blev ignoreret, når man endelig kom igennem var de meget flinke at snakke med, men der skete minimalt.
Kan ikke tælles på 2 hænder (nok heller ikke 3) hvor mange gange jeg har haft besøg fra primo. Montører er mødt op og intet kendt til den lange liste med fejl, så kunne kun krydse få ting af hver gang. Skrev til direktøren før jul og bad om en eller den form for dialog og truede med byggeankenævnet, det fik jeg ikke så meget ud af. Fandt et par stykker på primos "fanside", der for nylig havde haft retssag kørende, og efter at have snakket med dem, og hørt hvor besværligt/langtrukket det var, ville jeg gerne undgå dette.
Havde endelig montør ude igen i start juni 2016 og skifte det sidste emne, 2-lags om til 3-lags, og så blev jeg for alvor sur. Stod nu med forskellige vinduer, til trods for at jeg var blevet lovet de så ens ud, hvilket de også skriver højt og tydeligt på deres hjemmeside at de gør. Ville have ophævet aftalen og de kunne komme og hente deres vinduer igen. Direktøren styrede nu sagen og de endte med at producerede et vindue specielt til mig så det lignede de andre. Det skal dog til deres forsvar siges at servicen blev en del bedre sidst i forløbet sammenlignet med starten.
Umiddelbart virker kvaliteten okay og de ser pæne ud, dog har jeg nogle bekymringer.
De kalder det neutralt fald i karmen. Jeg kalder det negativt fald, når vandet (og skidtet) løber væk fra dræningskanalen og ligger sig i rammen, her skal det så selv stå og fordampe. Er dog blevet forsikret om at de er godkendt til dette.
Farve forskel i plastikken, har efterfølgende haft besøg af primo dk(leverandøren af plastik til primovinduer) der også kunne konstaterer det samme. Så har en dørkarm og dør / vindue og karm i ikke samme farve hvid, lidt træls at man skal gå og se på det hver dag (og blive husket på en dårlig oplevelse).
Så overordnet et meget rodet foretagende, folk der modsiger hinanden med hensyn til løsninger og lidt for mange frustationer. Men tænker/håber nu hvor det Endelig er overstået, at jeg nok skal blive glad for nye vinduer og døre i mit hus.
Opdatering her 2 år efter:
Her i sommer varmen sprang der så nogle ruder, tænkte at med mine 10 års garanti på vinduerne at det var deres job. Men blev lidt overrasket over at få af vide det skulle over egen forsikring, de dækker ikke glasset. Mit forsikringsselskab sendte en anden glarmester ud, da de ikke ville bruge primo, 5 gange så dyre som dem de plejede at bruge sagde de. Da han kom med glasne og pillede de gamle ud, kunne man se på det ene at glasset var helt knust i hjørnet og lappet med snask. Utroligt den her holdt så længe sagde glarmesteren og bevidst sjusk fra deres side... Nu er det noget tid siden jeg skrev første del af min oplevelse hos primo. Heldigvis fylder det ikke så meget mere, men ser stadig min forskellig farvet karm og vindue. Vil stadig fraråde alle at købe hos dem og hvis man alligevel gør, så aldrig betale noget før man er tilfreds med resultatet.
Super service og sælger
Har fået skiftet vinduer og døre i hele huset over 2 omgange, og hver gang har service, opmåling og sælger været fremragende. Når Søren Ole har været og måle op, så passer tingene. Alt i alt en super god oplevelse, og jeg kan kun anbefale at købe primo vinduer.
God oplevelse
Har netop fået isat nye vinduer fra Primo. Fra start til slut hat vi været meget godt tilfreds med hvad Primo kunne tilbyde. Deres gode sælger Søren har været en stor iderig konsulent, med masser af gode idéer hvad der kunne passe vores hus. Søren fortog opmåling og havde dermed ansvaret for at vinduerne passede når de kom.
Da først Primos håndværker gik i gang tog det 3 dage så var der skiftet vinduer og fuget i hele huset. De småting som vi havde efter isætningen var der ingen problemer med at få rettet. De blev hurtig lavet såsom 2 stk. glas der var riset.
Vi kan kun anbefale Primo – Vinduer til andre
Stor tilfredshed
Vore trævinduer var 30 år og flere af vinduerne samt 2 af dørene var i dårlig stand og stod overfor udskiftning. Efter søgning på nettet blandt de forskellige vinduesfabrikanter mente vi det formålstjenligt at tage kontakt til Primo-vinduer for at forhøre os om deres forskellige vindues- og dørløsninger ligesom deres produkter forekom gode og solide, hvilket vi også har hørt fra andre.
En af firmaets sælgere – Søren Ole Nielsen (iøvrigt en meget sympatisk mand) – mødte som aftalt. Vi fik en god, tillidsfuld og grundig snak og forklaring om de forskellige døre- og vinduestyper. Vi fik et overslag på 10 vinduer og 3 døre, samt arbejde med udtagning af gl. vinduer og døre + isætning af nye samt fugning.
Efter aftale blev vinduer og døre isat 18.-20. november 2015 af 2 af Primos dygtige montører. Udtagning, isætning og fugning skete nænsomt og professionelt og uden indvendig rod og svineri.
Fredag middag stod vi tilbage med et hus med nye skønne energirigtige vinduer og døre med flotte fuger både udvendig og indvendig. Den smule ”rod og svineri” der var efter næsten 3 dages arbejde var fjernet inden aften.
Veludført arbejde, alle aftaler overholdt!
Har netop fået udskiftet alle vinduer og yderdøre i sommerhuset ved den barske vestkyst.
Godt og solidt håndværk til den rigtige pris. Vi følte os rigtig godt behandlet og er glade for resultatet. Kan kun give Primo Vinduer de bedste anbefalinger.
Nye super gode vinduer til vort stuehus leveret af Primo AS
Vi har fået skiftet alle vores vinduer i stuehuset til primovinduer. Det var en fornøjelse at handle med firmaet. Vi fik opmålt leveret og monteret alt af primo. Kan varmt anbefale at handle med den virksomhed.
En god oplevelse.
Vi har handlet med Primo vinduer flere gange og vi har fået den service, som vi har forventet - der er ikke noget at klage over.