Slechte mondkapjes gekocht die absoluut niet voldoen aan de richtlijnen/hoe ze verkocht worden. Sluit totaal niet aan op het gezicht, hoe strak je ze ook aan trekt, en heeft daarom geen enkele funct... See more
Company replied
Company replied
Wat een heerlijke behandelingen! Allerlei nieuwe dingen (voor mij althans) zoals een kleurenbehandeling, een staande zonnebank en een collageenbank. Bij de gezichtsbehandeling een heerlijke scru... See more
Prettig beauty en spaoord.Gemakkelijk te bereiken,en mooi luxe en modern ingericht. Het gaf een luxe gevoel dat je de hele dag door mocht pakken van het buffet wat je maar wou! veel behandeli... See more
Hele nette lieve meiden van qbeauty hebben onze dag volmaakt gemaakt. Zeker belangrijk is de kleinschaligheid , het geeft een hele sjieke uitstraling . We waren met zes mensen deze dag aanwezig dus... See more
Editiestraat 10, 1321 NG, Almere, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Al vele verhalen gehoord over een dagje Wellnes maar nog nooit zelf meegemaakt.Een leuke en mooie ervaring voor mijn dochter en mij!! Op naar een volgende keer en dat we ervoor bijna 2 uur moeten reizen, mag de pret niet drukken!!
De service, kleinschaligheid, netheid, het heerlijke eten de hele dag door en de leuke eigenaren maken elk bezoek aan Q-beauty een feestje!
Mijn naam is Jolanda Haft uit Almere,
Vind het super om bij jullie te komen omdat er heel netjes en rustig met de mensen word om gegaan.
Ook omdat ik in de warmte cabine ga voor mijn reuma,mag mijn man altijd netjes bij mij in de buurt blijven omdat ik erg slechtziend ben.En dat geeft een erg fijn gevoel. Ook vind mijn man het fijn dat er niet gehaast word maar dat we altijd alle tijd mogen nemen.
En ook zaterdag 15 sept ben ik samen met een vriendin bij jullie geweest voor een heerlijke gezichtsbehandeling...het was super gewoon.
Dus hoop nog lang bij jullie te komen.
Grts Roland en Jolanda Haft
Qbeauty is echt een aanraden. Echt waar! Geloof mij maar. Ik ben van plan om vaker te gaan met een vriendin. Zij zelf vindt het geweldig.
Qbeauty is een heerlijke Spa om een dagje lekker verwend te worden en je motor weer op te laden! Voor de 2 de keer was het weer uitstekend bevallen, we hebben gelijk een afspraak voor ons 3 de bezoek gemaakt! Ik raad het iedereen aan die even uit de dagelijkse sleur wilt stappen en in een heerlijke schoone ontspannen,relaxte ruimte terecht wilt komen met allerlei faseliteiten gebruik kan maken wat qbeauty te bieden heeft!!! Subliem gewoon!!!
Mijn beoordeling van 5 sterren zijn nog 5 sterren te weinig vrg Johan Go
Samen met mijn vriendin een heerlijke dag gehad..Personeel is ontzettend vriendelijk en hulpvaardig.. Echt een aanrader !
Even een dagje relaxen en genieten van alles wat Qbeauty te bieden heeft..koffie,drankje,lunch en hapje alles staat klaar en incl...
Zeker weer voor herhaling vatbaar !
hele fijne dag gehad en kom nog zeker een keer terug.
Een heerlijke dag gehad bij Qbeauty. Met uitstekende begeleiding en heerlijke behandelingen.
Waar klantvriendelijkheid en service hoog zijn en je een dag beleefd die je niet snel vergeet
je krijgt van mij een 10 alles is tot in de puntjes verzorgd
wat een geweldige ervaring. wat een prachtige locatie en wat een vriendelijk personeel. je wordt hier gewoon een dag heerlijk in de watten gelegd.
Ik kreeg voor m'n verjaardag een bon voor een heerlijk verwendagje bij Qbeauty. Ik kwam met een vriendin en we wisten eerst niet wat we moesten verwachten, maar we hebben ontzettend genoten. Het personeel was heel aardig, niets was te veel. Het drinken en eten was super. Ook de hapjes waren heerlijk en vers. Kortom een superdag. Voor herhaling vatbaar.
Leuk concept: maximaal 9 andere mensen met wie je deze de ruimtes moet delen.
Het ziet er mooi en zeer schoon uit. Ik heb serieus nog nooit zo'n schone sauna/spa gezien!
Het arrangement is ons zeer goed bevallen. We hebben tijdens onze dag heel fijn alle onderdelen kunnen afwisselen. Ik zou iedereen dan ook een hele dag (en geen halve) adviseren, want dan beleef je de dag zonder gehaast. Dan kun je de tijd nemen voor alle onderdelen met een fijne pauze in de lounch of tuin.
Wat een luxe dat je kunt kiezen uit allerlei drankjes (leuk om de dag af te sluiten met een wijntje in de tuin) en wat een verwennerij om lekkere verse hapjes (verse ananas, appeltaart, brood met tapenades, etc) de hele dag door te krijgen. Ook de lunch was goed!
Het was overigens helemaal niet vreemd dat de helft wel en de helft niet in badkleding liep.
Een ding wat ik minder fijn vond is dat ik niet even fijn kon lezen en dutten omdat in dezelfde ruimte (lounch) er ook (hard) gepraat kan worden. Het is dan ook een gezellige plek om wat te drinken en te kletsen...dus eigenlijk gewoon even vragen of het met minder volume kan. Of de ligbanken in de tuin opzoeken, maar nu regende het helaas.
De gezichtsbehandeling van 50 min is heel anders dan ik gewend ben, maar erg lekker! Lieve meiden ook!
De eigenaresse Jennifer is een leuke, gastvrije en hardwerkende jongedame! Ze staat de hele dag voor je klaar! Zo ook de andere meiden!
Wij hebben genoten van ons bezoek aan Qbeauty. De medewerkers doen er alles aan om het je goed naar de zin te maken. Het is er schoon, de sfeer is intiem, de faciliteiten zijn fijn en er is van alles. De lunch was heerlijk en we komen zeker nog een keer terug om lekker te genieten. Jennifer en team Qbeauty, bedankt en tot ziens!
Wij hebben genoten en dit was zeker voor herhaling vatbaar.
Leuke meiden! Gezellige sfeer.
ik ben samen met mijn dochter geweest en we vonden het echt geweldig we hebben een super dag gehad en lekker kunnen relaxen ,we hopen dat het weer eens op vakantie veiling komt zadat we er nog een x gebruik van kunnen maken groetjes anita en samira
Erg gastvrij ontvangen, heerlijke gezichtsbehandeling gehad en wat een mooie inrichting! Zelf de kleedkamer was al erg modern en mooi, en toen moesten we nog naar binnen :)
Je kunt overal vrijblijvend gebruik van maken en de medewerksters zijn heel behulpzaam, in het begin krijg je een rondleiding en wanneer je ergens gebruik van wilt maken hoef je maar iemand aan te schieten en er wordt gekeken wat mogelijk is.
Wij waren er een middag (3,5 uur). Dit was net aan de korte kant, het zou prettiger zijn als dit uitgebreid werd naar (bijv.?)4,5 uur, dan kun je relaxen en ook rustig gebruik maken van de mogelijkheden in het welnessgedeelte. Dat kon nu ook, maar omdat we toch wel eea wilden proberen en we eigenlijk halverwege onze behandeling hadden staan, moesten we wel de tijd in de gaten houden. Neemt niet weg dat we echt genoten hebben! Al met al een heerlijke ervaring, een aanrader en we komen zeker terug!
Wij hebben een top dag gehad. Super schoon, vriendelijk personeel en heerlijke producten. Een echte aanrader!!