Qbeauty Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Slechte mondkapjes gekocht die absoluut niet voldoen aan de richtlijnen/hoe ze verkocht worden. Sluit totaal niet aan op het gezicht, hoe strak je ze ook aan trekt, en heeft daarom geen enkele funct... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Wat een heerlijke behandelingen! Allerlei nieuwe dingen (voor mij althans) zoals een kleurenbehandeling, een staande zonnebank en een collageenbank. Bij de gezichtsbehandeling een heerlijke scru... See more

Rated 4 out of 5 stars

Prettig beauty en spaoord.Gemakkelijk te bereiken,en mooi luxe en modern ingericht. Het gaf een luxe gevoel dat je de hele dag door mocht pakken van het buffet wat je maar wou! veel behandeli... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hele nette lieve meiden van qbeauty hebben onze dag volmaakt gemaakt. Zeker belangrijk is de kleinschaligheid , het geeft een hele sjieke uitstraling . We waren met zes mensen deze dag aanwezig dus... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Zeer luxe verwendag, alles tot in de puntjes verzorgd!

Met mijn moeder deze verwendag beleefd en we waren allebei zeer tevreden, complex ziet er werkelijk prachtig uit, aan eten en drinken ontbreekt er niets, verzorging prettig,vriendelijke dames, alles was goed geregeld en de gezichtsbehandeling hebben we van genoten! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!

August 17, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Heerlijk, wat een verwennerij!

Vandaag was een echte verwen dag. Wat een luxe. Zo heerlijk schoon. Klein, maar groots in kwaliteit.
Nergens over nadenken, de boel wordt geregeld en als het tijd is voor je behandeling word je gehaald.
De gezichtsbehandeling met massage was hemels!
Zin aan een drankje.... De keuze is reuze en je mag het gewoon pakken waar en wanneer jij er zin aan hebt.

August 17, 2012

helemaal geweldig

Ik vond het een fantastische verwendag.
Echt helemaal niets meer te wensen.
Of ja toch wel, dat het langer zou duren.
Vooral de gezichtsbehandeling vond ik heel erg goed. het best wat ik ooit heb gekregen.
Dus het is echt waar voor je geld en zeker voor herhaling vatbaar

July 25, 2012

Super

Super goede verzorging je komt niks te kort echt een super dag gehad super met mijn schoonzusje eind September weer

July 23, 2012

Heerlijk kunnen genieten.

Samen met een vriendin geweest gisteren de gezichtsbehandeling, sauna, whirlpool, zonnebank en massagestoel met voetenbad mogen ervaren. Hapjes en drankjes naar wens. Dit gaan we zeker nog eens doen :)

July 21, 2012

Heerlijk!

Hele nette lieve meiden van qbeauty hebben onze dag volmaakt gemaakt.
Zeker belangrijk is de kleinschaligheid , het geeft een hele sjieke uitstraling . We waren met zes mensen deze dag aanwezig dus van een vip behandeling kun je dan wel spreken.
Lekkere lunch zeker voldoende aanbod alles was keurig schoon en de producten zijn ook heerlijk. Al met al zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor andere mensen. Bedankt voor onze fijne dag

July 7, 2012

EEN GIGA RELAXMOMENT

Een heerlijke dag gehad bij QBEAUTY. Van 09.00 uur tot 17.00 uur heerlijk ontspannen. Jammer dat het zo snel 17.00 uur was. Men moest ons "eruit gooien" ha ha. Tsjonge wat vloog de tijd om. En dat was het enige minpuntje ;-)

July 5, 2012
Rated 5 out of 5 stars

De meest luxe verwendag ooit.

Mijn dochter en ik hebben een heerlijke dag gehad.
Het was een kleinschalig opgerichte luxe omgeving, waarin je de hele dag tot in de puntjes toe werd verzorgd.
Het was er lekker rustig en je liep elkaar niet in de weg.
Na afloop mocht je de produktlijn gebruiken die je tijdens jouw beautybehandeling ook had gehad. Heel speciaal.

July 2, 2012

veel luxe en gastvrijheid

wij hebben genoten van ons dagje bij jullie. Erg gastvrij en veel aandacht voor jullie gasten. Hadden ook een leuke groep en het weer deed ook erg haar best hele dag buiten. nu met rode konen en een huidje zo zacht als babybilletjes voldaan naar bed

June 30, 2012
Rated 4 out of 5 stars

zeer goed verzorgd luxe arregement

veel behandeling waren wel machinaal zoals detox en led.
Veel moderne apparaten zoals collageenbank,lichtherapie etc.
waar je vrij gebruik van kan maken.Daarbij werd je deskundig en vriendelijk begeleid.
Gezichtsbehandeling prettig,maar niet bijzonder.
Mooi aangelegde tuin met jaccuzzi.
Al met al een heerlijke dag!

June 30, 2012

Je voelt je als Paris Hilton in Almere

Een super gezellig resort met heel vriendelijk personeel. Je wordt de hele dag in de watten gelegd. Prima service, hygiene, leuk kleinschalig (max 10 pers) heerlijke hapjes en super lekkere lunch. Alles all inclusive. De behandelingen zijn TOP. Je gaat heerlijk ontspannen weg.

June 28, 2012

in 1 woord: FANTASTISCH

Gisteren samen met een vriendin de hele dag genoten van een "luxe verwendag", het was echt een luxe verwendag, al het personeel deed erg hun best om het ons naar de zin te maken. Alles was echt FANTASTISCH, de behandelingen, de lunch, de faciliteiten, de aandacht, geweldig. Wij komen zeker nog een keer terug!!!

June 17, 2012
Rated 4 out of 5 stars

het was een super dag,alleen te kort

we hadden via vakantieveillingen geboden had alleen verwacht dat de gezichtsbehandeling wat uitgebreider was maar verder was het een top dag
kijk nu al uit naar de volgende behandeling

June 17, 2012

Waanzinnig genoten!!!!!!!

Deze beauty dag is voor herhaling vatbaar. Je wordt de gehele dag door het vriendelijke personeel in de watten gelegd. De behandelingen zijn rustgevend en perfect. Doordat er niet meer als tien gasten aanwezig zijn, kom je op zo'n dag ook lekker tot rust. Eten en drinken de gehele dag, fruit, uitgebreide lunch en tapenades. Een aanrader is de Detox behandeling, heerlijk met je voeten in een speciaal badje waar je daarna aan de kleur van het water kan zien, waar je afvalstoffen vandaan komen. De dag was gewoon te kort, we komen zeker nog een keer terug.

June 16, 2012

The Trustpilot Experience